,

Δεύτερη χαμένη ευκαιρία

Όταν δεν ξέχασες ποτέ πόσο σε αγάπησε κάποιος, όταν δεν κατάφερε ποτέ να σε αγαπήσει άλλος τόσο και όταν ένιωσες την ανάγκη να ξαναβρείς αυτή την αγάπη, την προσοχή, το νοιάξιμο, γιατί δεν τα βρήκες πουθενά αλλού και έψαξες και βρήκες μετά από χρόνια αυτόν τον κάποιο και είχες την απίστευτη τύχη να σου ξανασυμβούν όλα αυτά για δεύτερη φορά, αλλά τελικά δεν ήσουν άξιος και δεν είχες το θάρρος να τα κρατήσεις, δεν ήξερες πώς κι εσύ να τον αγαπήσεις. Και όλα αυτά για τα οποία τον αναζήτησες, επειδή δεν ήξερες πώς να τα εκτιμήσεις και να τον σεβαστείς, σου έγιναν θηλιά στο λαιμό. Ενώ αυτά είχες ανάγκη, αυτά σου είχαν λείψει, μόλις τα πήρες, μόλις ένιωσες καλύτερα, μόλις ένιωσες να κλείνουν λίγο οι πληγές σου, αυτόν τον άνθρωπο στη δυσκολία τον εγκατέλειψες. Και ό,τι του έδωσες, ήταν μόνο για να καταφέρεις να του ξυπνήσεις τα θαμμένα συναισθήματα. Και όταν τα κατάφερες, μετά ήταν πολύ για σένα και δεν το άντεχες.


Και έτσι κατάφερες για άλλη μια φορά να πάρεις όσα ήθελες, αδιαφορώντας για όσα εκείνος είχε ανάγκη, για όσα εκείνος ποθούσε να ζήσει κοντά σου. Μην ξυπνάτε συναισθήματα αν δεν έχετε το θάρρος να τα ζήσετε, αν δεν μπορείτε και δεν ξέρετε να δώσετε. Μην τους εγκαταλείπετε, μην τους πληγώνετε. Ήταν όλα όσα θέλατε, όσα σας στέρησαν και εσείς τα είχατε για δεύτερη φορά και απλά εύκολα τα πετάξατε. Η αγάπη σας χαμογέλασε ξανά και εσείς της γυρίσατε την πλάτη.

Κατερίνα Κ.Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com