,

Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023. ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ; ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ-ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, σήμερα θα ενθουσιαστείτε με τα πάντα και με πολύ συναισθηματικό τρόπο. Σήμερα θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε ακόμα και τις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα δεν θα είστε δραστήριοι ή φιλόδοξοι, αλλά η μέρα θα έχει καλή εξέλιξη για εσάς.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα μια απροσδόκητη αλλαγή στην οικογένεια ή στον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο μπορεί να είναι η αιτία μιας αγχωτικής κατάστασης.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα φυλάξτε προσεκτικά τα προσωπικά σας αντικείμενα και πληροφορίες που είναι το προσωπικό ή επαγγελματικό σας μυστικό.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα, τα μικρά εισοδήματα θα έχουν σημαντική ή ιδιαίτερη σημασία σήμερα. Είναι μια στιγμή που πρέπει να εκτιμάς τις μικρές νίκες ή επιτυχίες.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, σήμερα η οικογένειά σας θα χρειαστεί την προσοχή σας, τη δέσμευσή σας σε ορισμένες εργασίες ή συναντήσεις.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, οι σχέσεις σας με τις γυναίκες θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, καλό θα είναι να γνωρίσετε περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους σήμερα. Αυτή είναι μια μέρα που μπορείτε να γνωρίσετε την αγάπη, να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες, να εμπλουτιστείτε με κάποιες γνώσεις.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχετε μια μέρα για να αναπτύξετε νέες ή παλιές φιλίες, να γνωρίσετε μια νέα αγάπη ή να αναζωπυρώσετε μια παλιά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να ενεργήσετε πιο τολμηρά, αλλά με σύνεση, στις οικονομικές σας υποθέσεις σήμερα.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε προϊόντα για το σπίτι ή όταν επιλέγετε ένα δώρο.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, σήμερα υπάρχει κίνδυνος λαθών, ατυχημάτων, παρεξηγήσεων.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com