,

Θα στο κάνω εύκολο. Δεν συμβιβάζομαι. Θέλω να είμαι προτεραιότητα.

Χλιαρά συναισθήματα, πολλαπλές οι υποσχέσεις! Υπολείπονται όμως τις προαπαιτούμενες πράξεις να αποδεικνύουν τη λύση του θεωρήματος του πάθους. Ο έρως πλανάται στον αέρα χωρίς να μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος να κατασταλάξει. Πολύτιμα λόγια βουλιάζουν στο κενό, αφήνοντας την ελπίδα να ψάχνει απεγνωσμένα εκείνο το σωσίβιο να πιαστεί. Από εκείνη την επιθυμητή διάσωσή της από τις φουρτούνες της ανασφάλειάς σου ή ίσως του βολέματος και της καλοπέρασής σου.
Έμαθες τόσο καλά να παίζεις όλους τους ρόλους, που ξέχασες να είσαι αυθεντικός πρωταγωνιστής της ίδιας της ζωής σου. Χάθηκες μέσα στα φώτα. Μπέρδεψες τις μάσκες. Ίσως τότε να δέχτηκα, γιατί μου έδειξες ότι μπορούσες να με πας σε εκείνα τα μέρη που δεν είχε κατάφερε να με πάει κανείς! Απογοήτευση, όταν οι προσδοκίες σωριάζονται λαβωμένες και καλείσαι να μαζέψεις τα συντρίμμια από τη ψυχή σου.


Δεν σου ζήτησε κανείς να θέλεις ό,τι θέλω. Δεν σου ζήτησα να με ασπάζεσαι και να με κατανοείς. Άβολο να μην είσαι προτεραιότητα και να πασχίζεις να διεκδικήσεις τη θέση που αξίζεις και σου αναλογεί. Αν ήθελες, ήξερες πού να με βρεις. Τα πράγματα είναι απλά καλέ μου.
Δεν ξέρω ποιον νομίζεις ότι δουλεύεις, εμένα ή τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν θες πάρε το χρόνο σου να το σκεφτείς, ίσως και να συνειδητοποιήσεις και κάτι. Απλά έχε τα κότσια να δείχνεις το αληθινό σου πρόσωπο εξ αρχής, μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο να σκάβουμε κάτω από τα χαλάσματα να ψάχνουμε την ακριβή εικόνα του εαυτού σου. Δεν υπάρχει πια καιρός για χάσιμο για ημίμετρα και δήθεν.

Όποιος θέλει να σε δει, θα σε γυρέψει. Θα προσπαθήσει να σε βρει με κάθε τρόπο. Οποίος γουστάρει, διεκδικεί! Κυνηγάει το θήραμα που θέλει να κατακτήσει. Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες και χάσιμο χρόνου!
Θα στο κάνω εύκολο. Δεν συμβιβάζομαι. Να ξέρεις δεν γουστάρω ό,τι περισσεύει. Θέλω να είμαι προτεραιότητα. Θα αποχωρήσω αθόρυβα. Τα θέλω όλα ή τίποτα!


Stella


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com