,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/9-1/10/2023

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – UPDATE: Ο κόσμος αλλάζει δραματικά! Αίσθημα ανασφάλειας! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, τα γεγονότα που πρόκειται να εξελιχθούν θα σας φέρουν αισιοδοξία και γενικότερα δεν αποκλείονται καλά νέα από κοντά και μακριά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για διαφορετικές εμπειρίες, για μάθηση, για πνευματική ανάπτυξη και για συναναστροφή με άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να κάνετε σχέδια, καθώς και να τακτοποιήσετε τον χώρο εργασίας, το εργαστήριο ή την προσωπική σας γωνιά στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, στρέψτε την προσοχή σας στην εναρμόνιση των σχέσεών σας με άτομα με τα οποία έχετε καθημερινή οικογενειακή ή επαγγελματική επαφή. Τυχόν παρεξηγήσεις ή αντιφάσεις των προηγούμενων εβδομάδων θα πρέπει να ξεκαθαριστούν μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες. Μην συνεχίσετε να ζείτε σε συναισθηματική δυσφορία που μόνο σας βλάπτει και εμποδίζει την ανάπτυξή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα που σχετίζονται με ένα έγγραφο ή ένα συμβόλαιο, που μπορεί να σας δημιουργήσουν προσωρινή ανησυχία ή ένταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα οργανώσετε ή θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση ή συνάντηση με συγγενείς ή φίλους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή θα προσελκύσει σοβαρά την προσοχή σας, καθώς και θα απαιτήσει κάποια δαπάνη χρημάτων. Μια είδηση ​​ή μια πρόταση από συνάδελφο, γείτονα ή πελάτη θα καταφέρει να σας ενδιαφέρει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η μεγαλύτερη συναισθηματικότητα σας θα είναι η αιτία για περισσότερες εμπειρίες, επιθυμίες και φιλοδοξίες που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Κάποια συγκεκριμένα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείξετε τα συναισθήματά σας με φυσικό τρόπο χωρίς προσποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε σίγουρα πολύ ευαίσθητοι, ρομαντικοί, λαχταρώντας την αγάπη και την προσοχή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρακολουθείτε και θα σχολιάζετε διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Αποφύγετε τη δημιουργία ή τη διάδοση μη επαληθευμένων πληροφοριών που βασίζονται σε εικασίες. Οι γυναίκες θα εξετάσουν μια προσφορά ή μια ευκαιρία να επιτύχουν επιτυχία ή εξέλιξη μέσω κάποιου εγγράφου ή συμβολαίου. Οι οικονομικές σας σχέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Οι άνδρες θα περάσουν από ένα ειδικό επταήμερο κατά το οποίο θα μπορούν να επιτύχουν πραγματική ανάπτυξη των σχεδίων και των καθηκόντων τους.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα περάσετε ευνοϊκά για τον προγραμματισμό ή την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλη απόσταση. Αυτό θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τις γενικές σας γνώσεις και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, γνωρίζοντας νέα άτομα ή επισκεπτόμενοι νέα μέρη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, χρησιμοποιήστε ευνοϊκές επιρροές για να πραγματοποιήσετε σχέδια και δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα. Διατηρήστε την ανοχή, τη διπλωματία και την ορθότητα στις πράξεις σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα αν είστε τολμηροί. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ή να ζήσετε ευχάριστες εκπλήξεις με τον τωρινό σας σύντροφο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πιθανότατα θα χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση λόγω της επιθυμίας σας να αποφύγετε μια δυσάρεστη λογομαχία ή σύγκρουση. Οι επαφές σας με συναδέλφους ή με πελάτες θα πρέπει να είναι απαλλαγμένες από συναισθήματα ή περιττά σχόλια, βιαστικές υποσχέσεις εκ μέρους σας. Μπορεί να έχετε ορισμένες προσδοκίες για τη σχέση σας μαζί τους και η κατάσταση να εξελιχθεί σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Οι διαθέσεις και οι πράξεις των ανδρών θα εξαρτηθούν εξ ολοκλήρου από τις οικονομικές τους δυνατότητες ή ενδιαφέροντα. Δεν θα είστε εμπορικοί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είστε αφελείς ούτε θα σπαταλάτε το χρόνο και τους πόρους σας χωρίς νόημα. Θα κάνετε τουλάχιστον μία συνάντηση ή επίσκεψη που έχει να κάνει με τις χρηματικές σας υποθέσεις. Οι γυναίκες θα απογοητευτούν από μια είδηση ​​ή απόρριψη, κάτι για το οποίο είχαν θετική προσδοκία. Θα ληφθεί μέριμνα για την προστασία προσωπικών εγγράφων ή πληροφοριών. Κάποιες παρεξηγήσεις ή προβλήματα στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις μπορεί να οδηγήσουν στην επιπλοκή τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα περάσετε ευνοϊκά για την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις και να υπογράψετε συμβόλαια. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να βοηθήσετε συγγενείς ή φίλους να λύσουν προβλήματα που τους έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Είναι πιθανό να έχουν μια σχέση με την προσωπική τους ζωή που επηρεάζεται από γεγονότα που σχετίζονται με ίντριγκες άλλες κακόβουλες ενέργειες εναντίον τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να φροντίσετε την αγάπη ή την οικογενειακή σας ζωή και κυρίως να αγνοήσετε τυχόν προσπάθειες παρέμβασης από άλλους ανθρώπους. Τα συμφέροντα ή οι επιθυμίες τους είναι αντίθετα με τα δικά σας και πρέπει να προστατεύσετε ή να πολεμήσετε για αυτό που είναι σημαντικό για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πρόκειται να ζήσετε ένα γεγονός που θα σχετίζεται με μια συνάντηση ή παρουσίαση πραγμάτων που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας. Στον έρωτα μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα υποδεικνύουν την κατεύθυνση εξέλιξης της σχέσης που έχετε αυτή τη στιγμή. Οι άνδρες θα πρέπει να φροντίζουν μόνοι τους την υγεία τους. Μην αγνοείτε τις παθήσεις σας. Αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις ή επικίνδυνες ενέργειες. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας θα απαιτήσουν πολλή υπομονή από την πλευρά σας. Οι νέες γνωριμίες αυτές τις επτά ημέρες μπορεί να προκαλέσουν μια γρήγορη συνάντηση λόγω της επιθυμίας να γνωρίσετε από κοντά αυτό το άτομο, του ενδιαφέροντος που έχετε για τις δραστηριότητές του/της κ.λπ. Οι γυναίκες θα επικεντρωθούν στη διασφάλιση της οικονομικής τους σταθερότητας. Η αστάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σας κάνει να είστε όλο και πιο προσεκτικοί σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να λάβετε πληροφορίες, μια πρόταση ή ένα έγγραφο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σαφέστερη εικόνα των μελλοντικών δεσμεύσεων και στόχων σας. Απροσδόκητα χρήματα μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείονται, αλλά είναι απίθανο να είναι κάποιο μεγάλο ποσό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα πρέπει να πάρετε κάποιες επείγουσες και σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με άτομα της οικογένειάς σας. Είναι πιθανό να αναλάβετε την ευθύνη για την εκπλήρωση δεσμεύσεων που θα είναι σημαντικές για το σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα βιώσουν μια συνάντηση με παλιούς φίλους ή θα παρευρεθούν σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή έναν φίλο. Πρόκειται να μάθετε για διάφορα γεγονότα της ζωής και δράματα στη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να χρειαστεί να ανησυχείτε για περιουσιακά στοιχεία ή πράγματα από το σπίτι σας που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας που αφορούν το σπίτι που μένετε, κάτι που θα συμβεί με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα παρευρεθούν σε μια συγκέντρωση ή μια κοινωνική εκδήλωση όπου μπορεί να γίνετε μάρτυρες μιας δυσάρεστης σύγκρουσης. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για μεγάλα ταξίδια ή για εκείνα που σχετίζονται με συγκεκριμένη εργασία. Είναι δυνατές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες επαφές, συναντήσεις με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Οι άνδρες θα ασχολούνται πολύ περισσότερο με άλλους συγγενείς παρά με τη δική τους οικογένεια. Θα πέσετε εύκολα σε ανησυχίες και φόβους για το ένα ή το άλλο πράγμα. Η επιρροή κάποιων ανθρώπων θα σας επηρεάσει συναισθηματικά και δεν θα σας φέρει τη σταθερότητα και την ηρεμία που χρειάζεστε. Προσοχή, αλλά όχι φόβο, θα απαιτήσουν οι οικονομικές σας υποθέσεις αυτές τις μέρες. Για τις γυναίκες, είναι δυνατές επαφές ή συγκεντρώσεις με συγγενείς κοντά και μακριά. Θα προτιμήσετε την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, επιστολών ή e-mail παρά με πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τακτοποίηση οικονομικών εγγράφων, συμβάσεων και συμφωνιών.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα προκύψει μια απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο φίλων, γειτόνων ή συναδέλφων σας, που θα σχετίζεται με κάποιο δράμα, μια αγχωτική κατάσταση, πιθανότατα στην προσωπική ή οικογενειακή του ζωή. Αυτές τις μέρες, οι συγγενείς ή οι φίλοι σας θα κάνουν τη ζωή σας αρκετά περίπλοκη και προβληματική με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους. Καλό θα είναι να προσέχετε τι είδους άτομα θα συναντήσετε και να αποφύγετε αντικρουόμενες προσωπικότητες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να μπερδευτείτε ή να αναστατωθείτε από νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα βιώσετε ένταση σε σχέση με αλλαγές ή άλλα γεγονότα στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Δεν περιμένω εκπλήξεις για εσάς προσωπικά, οπότε προσπαθήστε να μειώσετε την ένταση στην καθημερινότητά σας! Μία από τις εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα έχει να κάνει με τη νέα ή την παλιά σας φιλία. Είναι πιθανό να προκύψουν ενδιαφέρουσες νέες ευκαιρίες μέσω των φίλων σας ή να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για εσάς. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει απροσδόκητες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις με απροσδόκητες εξελίξεις. Οι γυναίκες θα χρειαστούν περισσότερη αγάπη και ζεστασιά. Θα είναι δύσκολο για εσάς αν ζείτε μόνοι, αλλά μπορεί να σας βασανίσει η μοναξιά ακόμα κι αν έχετε σύντροφο γάμου. Θα περιμένετε την εξέλιξη ενός γεγονότος που θα είναι σημαντικό για το παιδί σας. Θα κάνετε σχέδια, αλλά είναι πολύ πιθανό η πραγματικότητα να σας διαφεύγει. Οι άνδρες θα μπορέσουν να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα. Βασιστείτε στις πράξεις σας στη δική σας διαίσθηση και στην ανάπτυξη κάποιων ευνοϊκών συνθηκών για εσάς. Οι επαφές και οι ενέργειές σας αυτές τις επτά ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές και θα καθορίσουν κάποιες από τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας ακόμα και τον επόμενο μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα προκύψει μια τεταμένη, συγκρουσιακή κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο ή μια κατάσταση που σχετίζεται με κάποιο ίδρυμα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να ολοκληρώσετε παλιές δεσμεύσεις που είναι σημαντικές για την οικογένειά σας. Αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με διάφορες εκδηλώσεις που σχετίζονται με συγγενείς και φίλους από κοντά και μακριά. Δεν θα σας ευχαριστήσουν όλα, αλλά ούτε και μεγάλα προβλήματα σας περιμένουν. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα αναζητήσετε τρόπους να λύσετε ένα οικιακό πρόβλημα, ένα πρόβλημα με την τεχνολογία, ένα ακίνητο και πολλά άλλα. Μάλλον θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία ή θα χρειαστεί να εξασφαλίσετε επαρκείς οικονομικούς πόρους για τέτοιες ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ανυπόμονοι ή θα νιώθετε ότι είστε υπερφορτωμένοι με πολλές εργασίες, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις σας με άτομα που ζουν μαζί σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε δυσανεξία σε άτομα που σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας όπως θέλετε. Τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες ενέργειες θα έχουν κάποια σχέση με τα ταξίδια, τη μεταφορά με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη. Πολλοί θα διοργανώσουν μια συγκέντρωση στο σπίτι τους ή θα παρευρεθούν σε μια συγκέντρωση που περιλαμβάνει συγγενείς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αρραβώνα, γάμο, βάπτιση ή γιορτή επετείου. Οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν κάθε εκδήλωση εγωισμού, απομόνωσης από την ενεργό κοινωνική ή οικογενειακή ζωή. Οι αληθινοί φίλοι ή τα άτομα που σας αγαπούν θα καταλάβουν ότι αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μην επιβαρύνετε τους άλλους ανθρώπους με τα συναισθηματικά σας συναισθήματα και τα άσχημά σας σχόλια. Στην προσωπική σας ζωή θα συμβεί ένα γεγονός που θα είναι αφορμή για μια μικρή χαρά ή μια νίκη σε μια προσωπική σας μάχη. Οι γυναίκες θα πρέπει να αναλάβουν μεγαλύτερες ευθύνες για διάφορες οικογενειακές υποθέσεις και καθήκοντα. Οι επαφές σας με άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο θα είναι παραγωγικές για εσάς. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει ένα συναισθηματικό γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, οικιακά ή περιουσιακά προβλήματα, ευθύνες και προβληματισμοί που σχετίζονται με αυτά μπορεί να σας επιβαρύνουν λίγο περισσότερο. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, θα πρέπει επίσης να συμπάσχετε με τα τα προβλήματα στενών ανθρώπων. Μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε για οικογενειακούς λόγους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες συζητήσεις για εσάς, θα συζητήσετε διάφορες μελλοντικές δεσμεύσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα πρέπει να φροντίσουν παλιά πάθηση της υγείας τους. Μπορεί να χρειαστεί δίαιτα, θεραπεία ή άλλη εξειδικευμένη θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεχάσετε ή να χάσετε κάτι. Μάλλον, θα είναι μια κλοπή, μια κακόβουλη πράξη από την πλευρά ενός άλλου ατόμου που θα εκμεταλλευτεί την απόσπαση της προσοχής ή την αφέλειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα συζητήσετε με φίλους διάφορες πιθανότητες για επιπλέον εισόδημα, βελτίωση της οικονομικής κατάστασης κ.λπ. Συνολικά, θα είναι μια ενδιαφέρουσα αλλά γεμάτη εβδομάδα. Δυστυχώς, δεν θα σας φέρουν όλα τα γεγονότα θετικά συναισθήματα. Ωστόσο, οι δυσκολίες, όπου προκύπτουν, δεν πρέπει να δημιουργούν μελαγχολικές διαθέσεις ή κατάθλιψη. Οι άντρες θα έχουν μια περίεργη εμπειρία ή όνειρο, που για αρκετές ημέρες θα τραβήξει την προσοχή τους με διάφορες ερωτήσεις που σχετίζονται με την αιτία ή το νόημα αυτών των γεγονότων. Μια συνάντηση ή μια συζήτηση που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάποιες απαντήσεις. Η έκπληξη για εσάς αυτές τις επτά ημέρες θα σχετίζεται με χρήματα. Οι γυναίκες θα περιμένουν την εξέλιξη των γεγονότων στα οποία έχουν επενδύσει χρόνο, πόρους και ελπίδες. Αυτή θα είναι μια σημαντική εβδομάδα για εσάς γιατί θα καθορίσει την κατεύθυνση της εξέλιξής σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Στιγμές θλίψης μπορεί να σχετίζονται με προηγούμενες απώλειες αγαπημένων προσώπων ή χαμένες ευκαιρίες στη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα σας δοθεί ένας ενδιαφέρον χρόνος για ταξίδια, ακόμα κι αν είναι μικρές αποστάσεις ή σχετίζονται με τη δουλειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η αγάπη και η οικογενειακή σας ζωή θα αποτελέσουν τη βάση για ενδιαφέροντα γεγονότα και εμπειρίες. Πολλοί θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις λόγω της εμφάνισης μιας νέας ευκαιρίας να αναπτύξουν ένα σημαντικό σχέδιο ή ιδέα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αφορούν την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Η εβδομάδα θα ευνοήσει μια οικογενειακή συγκέντρωση ή μια γαμήλια γιορτή. Όσοι από εσάς δεν έχετε σύντροφο στο πλευρό σας, θα μπορείτε να περιμένετε γεγονότα που σχετίζονται με μια νέα αρχή που θα σας γεμίσει ελπίδα για καλύτερες στιγμές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πιθανότατα θα προκύψουν φροντίδα ή απροσδόκητες δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανά νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Νέα διαφορετικής σημασίας για εσάς θα διακοσμήσουν περαιτέρω συναισθηματικά την εβδομάδα σας.  Ένα σημαντικό έργο για τους άνδρες ή ένα εγχείρημα στη δουλειά μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας ή να σας δώσει σημαντική εμπειρία ζωής και επαγγελματικής εμπειρίας. Συνολικά, αυτή η εβδομάδα θα σηματοδοτήσει μερικές σημαντικές στιγμές στην καριέρα ή τα επαγγελματικά σας. Μια επίσκεψη σε ένα ίδρυμα που δεν φέρνει εκπλήξεις είναι πιθανή. Θα κάνετε μια συζήτηση για την υλοποίηση της ιδέας ή του σχεδίου του για το μέλλον. Οι γυναίκες θα περιμένουν την εξέλιξη κάποιων γεγονότων, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με συγγενή, φίλο, συνάδελφο κ.λπ. Μια ενδιαφέρουσα και γόνιμη εβδομάδα, με την ευκαιρία να αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια για την κατάστασή σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Βάλτε επιθυμία, φιλοδοξία και θέληση στην υλοποίηση θεμάτων που είναι σημαντικά για εσάς – αυτή είναι η ώρα σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα επιβαρυνθείτε ψυχικά από προβλήματα ή ανησυχίες που σχετίζονται με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο υγείας, επαγγελματικής, οικονομικής ή άλλης φύσης. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε κοινές δράσεις ή αρραβώνες κυρίως με γυναίκες. Ίσως αυτές οι υποθέσεις σας να έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας ή τη δική σας δουλειά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα αγορών σας. Ελέγξτε προσεκτικά για δελεαστικές προσφορές που σχετίζονται με εκπτώσεις, προσφορές ή εποχιακές μειώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί όταν βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους. Προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα χρήματά σας από κλοπή ή απώλεια λόγω περισπασμού. Αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε απογοήτευση που σχετίζεται με νέα ή μια προσφορά που θα λάβετε αργά ή σε λάθος στιγμή. Αυτές τις μέρες έχετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση με συγγενείς ή στενούς φίλους σε μια σημαντική περίσταση για αυτούς. Θα ζήσετε αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα στην οικογένειά σας, τα οποία θα θυμάστε με διαφορετικές συναισθηματικές στιγμές. Θα έχετε ενδιαφέροντα ή περίεργα όνειρα που σχετίζονται με ένα άτομο που δεν ζει. Η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει καλύτερα έσοδα ή τουλάχιστον την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ένα. Αυτή την εβδομάδα μην ψάχνετε τυφλά για νέες γνωριμίες ή επαφές. Καλό θα είναι να συγκεντρωθείτε στην επικοινωνία με τους παλιούς σας φίλους και γνωστούς. Αυτές τις μέρες θα έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες για εσωτερικές αλλαγές στο σπίτι σας. Οι αγορές για το σπίτι είναι πιθανές, αλλά είναι απίθανο να κάνετε μεγάλες δαπάνες. Δεν αποκλείονται μικρές επισκευές ή βελτιώσεις. Οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν τους ανέντιμους ανθρώπους και αυτούς με κακή φήμη. Εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να αποφύγετε κόλπα ή χειραγωγικές ενέργειες που θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Οι φιλίες σας θα πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά και δεν πρέπει να φοβάστε έναν επιτακτικό χωρισμό. Καλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές υποθέσεις από τις οποίες αναμένετε έσοδα αυτή την εβδομάδα. Οι άντρες θα αγαπούν τη διασκέδαση, αναζητώντας ευχάριστες εμπειρίες μέσα ή έξω από το σπίτι. Μπορεί επίσης να έχετε συγκεκριμένες περιστάσεις για να γιορτάσετε. Δυστυχώς μέσα στην εβδομάδα δυσάρεστα νέα θα καταφέρουν να σας αναστατώσουν, άσχετα αν αφορούν κάποιο γνωστό σας πρόσωπο. Ορισμένες ενότητες στη ζωή μας είναι μέρος του ταξιδιού της ζωής μας και κάθε λεπτό είναι μια κίνηση προς τα εμπρός και τίποτα δεν πάει πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, γεγονότα ή συζητήσεις στο σπίτι σας ή στον συγγενικό σας κύκλο θα απαιτήσουν προσοχή. Ίσως κάτι σας διαφεύγει ή κάποιος θέλει να σας εξαπατήσει για μια συγκεκριμένη κατάσταση στην προσωπική του ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε σημαντικές και υπεύθυνες υποθέσεις ή συναντήσεις με ανθρώπους κοντά και μακριά. Δεν περιμένω εκπλήξεις στον προγραμματισμό τέτοιων εκδηλώσεων και πιθανότατα όλα θα πάνε όπως τα σχεδιάζετε. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο στην οικογένειά σας. Η εξέλιξη των διαφόρων γεγονότων κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα σχετίζεται με τη μετάβαση από το ένα στάδιο ανάπτυξης για εσάς στο άλλο, κάτι που δεν σημαίνει ότι θα συμβεί μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Αυτή είναι σίγουρα μια μεγαλύτερη διαδικασία που σχετίζεται με την εμφάνιση νέων ευκαιριών, ανθρώπων και περιστάσεων στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από πράγματα που προηγουμένως δεν ήταν σημαντικά για εσάς ή δεν ήταν η προτεραιότητά σας. Οι γυναίκες θα παρακολουθούν στενά τις κοινωνικές και πολιτικές ειδήσεις. Θα έχετε ενδιαφέρουσα, δυναμική και χρήσιμη αλληλογραφία ή επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Θα απολαύσετε να μιλάτε με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους στη ζωή, κάτι που δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε διαφορές μαζί τους. Οι άνδρες θα είναι συναισθηματικοί, επιρρεπείς σε υπερευαισθησία στις πράξεις τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα είστε μέρος μιας εκδήλωσης που σχετίζεται με ένα παιδί στην οικογένεια των φίλων ή των συγγενών σας. Ορισμένα γεγονότα ή εμπειρίες από το πρόσφατο παρελθόν που σχετίζονται με τους φίλους σας, την οικογένειά τους, τον γάμο ή τον έρωτά τους θα είναι και πάλι σχετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα προκύψουν έξοδα ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα σημαντικά για ένα παιδί ή νέο άτομο στην οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε προσδοκίες για εκδηλώσεις ή συναντήσεις που σχετίζονται με άτομα που είναι συγγενείς, συνάδελφοι ή ανώτεροί σας. Η ανάπτυξη των σχεδίων σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό ακριβώς από αυτές τις ενέργειες, οι οποίες θα επιταχύνουν ή θα αλλάξουν την ανάπτυξή τους. Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να λάβετε μια πρόταση για ένα νέο εγχείρημα, που θα σας κάνει να σκεφτείτε καλά την απόφασή σας πριν δώσετε μια απάντηση. Όλα φαίνονται δελεαστικά, αλλά το πόσο εφικτό είναι είναι άλλο θέμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να συζητήσετε με ένα παιδί ή με νέους για το μέλλον, την εκπαίδευση ή την ανάπτυξη των ταλέντων που έχουν. Τέτοιες συζητήσεις μπορεί να εξελιχθούν απροσδόκητα ευνοϊκά για εσάς και μπορεί ακόμη και να προκαλέσετε μια ειλικρινή εξομολόγηση για πράγματα για τα οποία δεν είχατε το θάρρος και το χρόνο να μιλήσετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο φίλος σας θα μοιραστεί νέα για μια επιτυχία ή άλλο γεγονός που έχει ιδιαίτερο νόημα στη ζωή του. Οι άνδρες θα περιμένουν διάφορα νέα, πληροφορίες σημαντικές για την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή, καθώς και την εξέλιξη γεγονότων ιδιαίτερης σημασίας. Η εβδομάδα μπορεί να θυμηθεί με μια συναισθηματική εμπειρία που σχετίζεται με έναν συγγενή ή φίλο. Όσοι από εσάς έχετε παιδί ή εγγόνι θα έχετε αφορμή για χαρά ή απροσδόκητα συναισθήματα. Οι γυναίκες θα περάσουν μια μοιραία στιγμή κατά την οποία μπορούν να τελειώσουν ένα στάδιο ανάπτυξης ή σημαντικές δεσμεύσεις και να ξεκινήσουν νέα σημαντικά πράγματα στη ζωή τους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για λήψη σημαντικών αποφάσεων, για επαφές με δικαστικό ή νομικό όργανο κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εξετάσετε κάποια απραγματοποίητα σχέδια και ιδέες σας και την πιθανότητα επιτυχούς εφαρμογής τους σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, θα είστε ασυνήθιστα κοινωνικοί, ανοιχτοί σε διαφορετικές επαφές ή ενέργειες με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Αυτές τις μέρες θα έχετε χρήσιμες συζητήσεις που σχετίζονται με την υλοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων. Πιθανότατα τώρα θα προγραμματίσετε σημαντικά έξοδα ή συναντήσεις με άτομα από τα οποία θα εξαρτηθεί η εκτέλεση των υποθέσεων σας. Αυτή την εβδομάδα, η επιθυμία σας για επιτυχία μπορεί να σας δελεάσει να χρησιμοποιήσετε κόλπα ή να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε κάποιον. Ακόμα κι αν τα καταφέρετε, δεν θα κρατήσει πολύ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια συζήτηση ή μια συνάντηση με ένα άτομο που βιώνει μεγάλο άγχος λόγω γεγονότων στο σπίτι ή στη δουλειά. Αυτό το δράμα ζωής έχει μια ασαφή εξέλιξη στο μέλλον. Πολλοί θα κάνουν ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι για διάφορους σκοπούς: για οικογενειακούς λόγους, για αναψυχή κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ζήσετε ένα απροσδόκητο γεγονός με φίλους που θα επηρεάσει την προσωπική ή την οικογενειακή τους ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, υπάρχει πιθανότητα να είστε λίγο βιαστικοί στο να είστε χαρούμενοι για κάτι που θα αποδειχθεί όχι τόσο σημαντικό, πολλά υποσχόμενο ή διαρκές. Θα μπορέσετε να απολαύσετε καλό οικονομικό εισόδημα ή μια ευνοϊκή εξέλιξη των χρηματικών σας υποθέσεων. Στον έρωτα θα αναζητήσετε ασφάλεια στη σχέση σας και σταθερότητα στη θέση του συντρόφου σας. Αν λείπουν αυτά τα πράγματα, το μέλλον της σχέσης σας μπορεί επίσης να είναι σύντομο. Οι άνδρες θα αναζητήσουν νόημα στα λόγια και τις πράξεις συγγενών ή συναδέλφων που πρόσφατα συμπεριφέρονται παράξενα ή απρόβλεπτα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά αν πραγματικά σας κάνει να νιώθετε άβολα, καθίστε και μιλήστε για τα πράγματα που σας ενοχλούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε ελαφρώς το εισόδημά σας σε μετρητά. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα με απροσδόκητες ευκαιρίες, εμπειρίες και συναντήσεις. Αυτή θα είναι μια υπέροχη στιγμή για όσους από εσάς μπορείτε να δείτε έξω από το παράθυρο του σπιτιού σας, πολύ μακριά στο μέλλον σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com