,

Γιατί στο τέλος όλα θα πάνε καλά! Κι εσύ πρέπει να το πιστέψεις…

Έρωτας, αγάπη, φιλία, συνεργασίες και γνωριμίες… σχέσεις καθημερινά ανθρώπινες! Συμβίωση, αλληλεπίδραση και συναναστροφή «συνθέτουν» ρουτίνα! Στο παιχνίδι της ζωής, ανατροπές και αλλαγές, που απλά συμβαίνουν! Λες και είναι γραμμένες στο DNA μας να γίνονται… μεταλλάσσουν status και τροποποιούν σε χρόνο μηδέν το modus Vivendi και το modus Operandi! Μας αναγκάζουν να αφήσουμε στο παρελθόν μας πρόσωπα και καταστάσεις! Και ιδού! Οι πύλες μιας νέας πραγματικότητας μόλις άνοιξαν για σένα!


Στεναχώρια, πίκρα, απορίες και «γιατί» κοσκινίζουν το «εγώ» και παιδεύουν το μυαλό σου! Δυσανασχετείς και αναθεματίζεις τον άγνωστο παράγοντα «χ» που εμφανίστηκε στην εξίσωση της ζωής σου… άλλοτε ως «απρόοπτο», άλλοτε ως «απρογραμμάτιστο» και άλλοτε ως «μη αναμενόμενο» και μετέστρεψε την πορεία σου! Γιατί σε σένα; Γιατί τώρα; Γιατί πάλι; Σε κυκεώνα, σε αιθαλομίχλη, σε κατάσταση ντελίριο, είτε και σε απόλυτη άρνηση… προσπαθείς ακόμα να κρατηθείς εκεί που ήσουν! Να μείνεις λίγο ακόμα! Να ζήσεις λίγο πιο πολύ από αυτό που μόλις αρχίζει να εκλείπει…

Αν και πιο μικρός από τον κόκκο της άμμου σε ένα απέραντο Σύμπαν, ολοφάνερα αμφισβητείς την αλλαγή ως αναπόσπαστο κομμάτι της εξελικτικής διαδικασίας σου! Αλήθεια, πότε επιτέλους θα καταλάβεις; Μια ανθρώπινη ύπαρξη είσαι κι εσύ κι όλα συμβαίνουν για να εκπληρωθεί το Θείο Σχέδιο Σωτηρίας της ψυχής σου! Ευχαρίστησε λοιπόν το Θεό και την καλή σου τύχη, γιατί δεν έχεις ιδέα από τι χειρότερα σε γλύτωσε! Νιώσε ευγνωμοσύνη για τα μαθήματα που πήρες, γιατί μοναδικό στόχο έχουν να σε προετοιμάσουν για κάτι καλύτερο! Αγκάλιασε με εμπιστοσύνη τις αλλαγές και τέλος… θυμήσου! Θυμήσου ότι ανήκεις στα αστέρια ψυχή μου!


Γραμμένο με χρυσά γράμματα στα ακασικά αρχεία, στο δομικό στοιχείο του αιθέρα… το οφείλεις πρώτα από όλους ΣΕ ΕΣΕΝΑ να πιστέψεις! “Όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Στο τέλος ΟΛΑ θα πάνε καλά! Κι αν δεν πάνε καλά… τότε πολύ απλά, ΑΥΤΟ δεν είναι το τέλος…”.

Αργυρώ Κ.

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: