,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 – ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΕΓΚΟΣΜΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΣΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, η μέρα φέρνει περισσότερες συναντήσεις, συζητήσεις ή εργασίες που σχετίζονται με παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχετε μια υπέροχη μέρα που θα έρθει με μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για εσάς.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, την Παρασκευή θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο χρόνος για να ολοκληρώσετε κάποιες προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές εργασίες και υποχρεώσεις είναι περιορισμένος.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να έχετε μια μέρα που μπορεί να μείνει αξέχαστη με απροσδόκητα γεγονότα ή ποικίλες εκπλήξεις.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, θα έχετε μια μέρα στην οποία θα απολαμβάνετε να συζητάτε διάφορα θέματα της ζωής με φίλους, να κάνετε νέες προσωπικές ή επαγγελματικές γνωριμίες.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, θα μπορέσετε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα σήμερα σε ενέργειες που σχετίζονται με πωλήσεις ή δεσμεύσεις από τις οποίες θα περιμένετε έσοδα ή κέρδη.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, οι επαφές με άτομα από το παρελθόν είναι πιθανές ή θα λάβετε πληροφορίες που σχετίζονται με προηγούμενα γεγονότα που σας ενδιαφέρουν.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στα υλικά πράγματα στη ζωή σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, η μέρα θα απαιτήσει προσοχή, μπορεί να χάσετε κάτι πολύτιμο σήμερα, όπως, πληροφορίες, ένα προσωπικό μήνυμα, ένα έγγραφο ή κάποιο άλλο προσωπικό αντικείμενο.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για να πραγματοποιήσετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις, οικογενειακές ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, η Παρασκευή φέρνει την πιθανότητα μικρού επιπλέον εισοδήματος ή απροσδόκητων χρημάτων.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, η ημέρα θα απαιτήσει προσοχή στις επαφές με τους άνδρες, είτε είναι σύντροφοι, σύζυγοι, συγγενείς, είτε φίλοι είτε συνάδελφοι.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com