,

Όταν μια γυναίκα φεύγει…

Η γυναίκα φεύγει από κοντά σου όταν είσαι απών. Όταν δεν της δίνεις το πολυτιμότερο όλων, τον χρόνο σου. Όταν την βάζεις στο περιθώριο, όταν την παραγκωνίζεις, όταν δεν υπολογίζεις την γνώμη της. Η γυναίκα φεύγει πάντα, όταν δεν της δίνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου, όταν την κάνεις να αισθάνεται δεύτερη στην ζωή σου. Όταν νιώθει ότι δεν έχεις μάτια μόνο γι’ αυτήν, όταν δεν κάθεσαι στον καναπέ μαζί της να ακούσεις τι την προβληματίζει. Όταν σου λέει τι την ενοχλεί, την στεναχωρεί, την πληγώνει και εσύ επιδεικτικά το αγνοείς. Η γυναίκα φεύγει όταν πια την έχεις αδειάσει από ενέργεια και από προσπάθεια.


Μην δοκιμάζεις την υπομονή της, την αντίληψή της, τα όριά της. Όταν χάσεις μία σωστή γυναίκα από το πλευρό σου, ο χαμένος θα είσαι μόνο εσύ. Και τότε δεν θα μπορείς πλέον να προσπαθήσεις, να διορθώσεις, ούτε θα έχεις άλλη ευκαιρία. Ξέρεις γιατί; Γιατί τόσο καιρό έκαιγες τις ευκαιρίες που σου δίνονταν, σαν να μην υπάρχει αύριο.
Ξημέρωσε πάλι.
Το αύριο, είναι σήμερα!

Αφιερωμένο…


Ρούλα Παγιαλάκη


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com