,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 – ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΕΓΚΟΣΜΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΣΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να σας ευχαριστήσει κάποιους με αγορά, έπαθλο, απόκτηση κ.λπ.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με άτομα που ξέρετε ότι έχουν κάποιου είδους αντιπάθεια ή φθόνο.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, καλά θα κάνετε να συνειδητοποιήσετε σήμερα το γεγονός ότι υπάρχουν τρόποι να ζητήσετε και να αποκτήσετε τον δικό σας χρόνο ή την ελευθερία σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, η Πέμπτη είναι μια μέρα για προβληματισμό και επανεκτίμηση όσων έχετε βιώσει μέχρι τώρα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, αυτή την ημέρα, τα νέα θα έχουν σημαντικό νόημα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, η Πέμπτη θα είναι μια μέρα που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε με τόλμη τα σχέδια και τα όνειρά σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, θα είναι μια επώδυνη μέρα για όσους, λόγω νευρικότητας, θα τείνετε να δημιουργήσετε χάος ή που θα θελήσετε να πάρετε κάτι για δικό σας όφελος, με εξαπάτηση ή πονηριά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για οικονομικά και νομισματικά θέματα, πιθανότατα προσχεδιασμένα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, η ένταση αυτή την ημέρα μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητα γεγονότα και αντιδράσεις.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, οι προσδοκίες για σήμερα θα είναι εφικτές και δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, οι δονήσεις της ημέρας δεν θα ανεχθούν καμία εκδήλωση κακίας, φθόνου και κάθε είδους πονηριά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων,  η μέρα θα μπορούσε να είναι μια από αυτές τις σπάνιες ειδικές μέρες όπου θα μπορέσετε να δείξετε για το τι είστε ικανοί.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com