,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 – ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΕΓΚΟΣΜΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΣΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, σήμερα θα έχετε την τάση να χειραγωγείτε τους άλλους, αλλά και εσείς οι ίδιοι μπορεί να γίνετε αντικείμενο χειραγώγησης κάποιου.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, η συναισθηματικότητα και η ευαισθησία σήμερα θα καθορίσουν την κατεύθυνση ανάπτυξης, ειδικά στον έρωτα.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, οι προσδοκίες σας για την εξέλιξη των σημερινών γεγονότων θα είναι περιορισμένες, θα δείξετε απάθεια και όχι δραστηριότητα στις πράξεις σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, έρχεται μια δύσκολη μέρα, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να ελέγξετε την εξέλιξη των γεγονότων.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, μια εμπειρία που σχετίζεται με καλεσμένους ή μια επίσκεψη σε κάποιο ίδρυμα ή εκδήλωση είναι μπροστά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή συμφωνία, η οποία τις προηγούμενες εβδομάδες ή μέρες έχει προκαλέσει κάποια αντίθεση ή παρεξήγηση.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, τα προβλήματα σήμερα δύσκολα θα σας εκπλήξουν, καθώς θα καταλάβετε αμέσως ποιες αποφάσεις ή ενέργειές σας είναι.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα έχετε ενδιαφέροντα και εφικτά σχέδια. Γενικά, η οικογένεια και η δουλειά σας θα είναι η προτεραιότητά σας, αλλά οι δεσμεύσεις σας που σχετίζονται με αυτά και η υλοποίησή τους, θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, καλά θα κάνετε σήμερα να είστε ανοιχτοί στα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, ευχάριστες εμπειρίες ή λήψη καλών ειδήσεων είναι μπροστά.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχετε κάποια εμπειρία, συζήτηση ή συνάντηση που σχετίζεται με την υλοποίηση κάποιας ιδέας, σχεδίου ή έργου.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων,  είναι καιρός να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, αλλά σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com