,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 – ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΕΓΚΟΣΜΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΣΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για επικοινωνία, συναντήσεις και ανταλλαγή επιστολών, mail, τηλεφώνων κτλ.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα να προσέχετε την υγεία σας, με κάποιες παθήσεις και γενικά να φροντίζετε να έχετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, την Παρασκευή γίνετε το ενεργό μέρος στις σχέσεις σας με αδέρφια ή αδερφές, με ξαδέρφια ή άλλους συγγενείς που μένουν εκτός σπιτιού.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας. Μάθετε να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα στη ζωή.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα, θα απολαμβάνετε να μιλάτε ή να συναντάτε φίλους, γνωστούς ή γείτονες σήμερα.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, ένα ψέμα ή λανθασμένες πληροφορίες μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστο χάος στις υποθέσεις.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για τηλεφωνικές συνομιλίες με φίλους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, σήμερα οι δουλειές του σπιτιού θα είναι περισσότερες ή δυσάρεστες, αλλά αν τις τελειώσετε σήμερα, θα εξασφαλίσετε ένα πιο ευχάριστο Σαββατοκύριακο.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, η προσωπική ζωή θα είναι αφορμή για χαρά ή ικανοποίηση από τα πρόσφατα επιτευχθέντα αποτελέσματα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, η Παρασκευή φέρνει την πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας συνάντησης ή συγκέντρωσης.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, η δραστηριότητα σήμερα πρέπει να είναι στα θέματα επικοινωνίας και ταξιδιού.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, θα επικοινωνήσετε με κάποιο τρόπο σήμερα με ανθρώπους από το παρελθόν σας ή με κάποιους που γνωρίζετε εδώ και καιρό.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com