,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023! ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ή συναισθηματική συζήτηση με κάποιον που είναι συγγενής, φίλος ή γείτονάς σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα θα νιώσετε ανασφάλεια, θλίψη, με έλλειψη διάθεσης για γόνιμη δουλειά.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, οι πολλές εργασίες σήμερα μπορεί να φέρουν την εσπευσμένη εφαρμογή τους, κάτι που θα επηρεάσει την ποιότητά τους.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, την Τετάρτη θα δεσμευτείτε σε σχέδια που είστε σίγουροι ότι θα πραγματοποιηθούν με τον τρόπο που θέλετε και περιμένετε.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, διάφορες οικονομικές δεσμεύσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, διάφορα νέα, πληροφορίες ή προτάσεις φέρνει η Τετάρτη.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, η μέρα φέρνει διαφορετικές εμπειρίες για εσάς που σχετίζονται με άτομα που είναι κοντά σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, σήμερα θα ενοχληθείτε από λόγια ή πράξεις ανθρώπων με τους οποίους δεν μένετε κάτω από την ίδια στέγη.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, εκπλήξεις μπορεί να σας περιμένουν την Τετάρτη. Θα σας ζητηθεί να κοσκινίσετε την ήρα από το σιτάρι και να μην πιστεύετε όλα όσα σας λένε ή σας προσφέρουν.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο από τον χρόνο σας σε κάποιες οικιακές εργασίες και καθήκοντα που μέχρι τώρα αναβάλλατε.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να βασιστείτε στην τύχη σήμερα, ειδικά αν εστιάσετε την ενέργεια και την προσοχή σας σε προβλήματα που διαρκούν αρκετά στη ζωή σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, οι οικογενειακές και οικιακές υποχρεώσεις και υποχρεώσεις δεν θα είναι λίγες σήμερα. Το πόσα από αυτά θα εκπληρωθούν θα εξαρτηθεί από την αντοχή σας, σωματική ή ψυχική.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com