,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 4-10 Σεπτεμβρίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023! ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα επιδιώξετε μια πιο ισορροπημένη συναισθηματική και οικιακή ζωή, η οποία θα εξελιχθεί χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια εκ μέρους σας. Το αίσθημα της αρμονίας και της ευεξίας θα σας βοηθήσει στην καλή εξέλιξη των υποθέσεών σας σε άλλους τομείς της ζωής. Αυτή την εβδομάδα, η επαγγελματική και προσωπική σας ζωή θα πρέπει να είναι αρμονική και επιτυχημένη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να αναπτύξετε σημαντικές επαφές με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς. Σκοπός αυτών των συνομιλιών ή συναντήσεων θα είναι διάφορες οικογενειακές, επαγγελματικές ή κοινωνικές υποθέσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για κάποιον άλλο σημαντικό σκοπό. Αυτές θα είναι επτά ευοίωνες ημέρες για όσους από εσάς σκοπεύετε να πάτε για δουλειά σε άλλη πόλη ή χώρα για κάποιο χρονικό διάστημα. Οικονομικά, θα σας είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας, αλλά εξαρτάται από το πόσο ρεαλιστικές και εφικτές είναι οι προσδοκίες σας. Μάλλον θα υπάρξει δυσκολία ή καθυστέρηση στα χρήματα, τα οποία θα πρέπει να λάβετε με έγγραφο ή με τραπεζικό έμβασμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να δεσμευτείτε σε οικονομικές συμφωνίες για τις οποίες έχετε αμφιβολίες, αβεβαιότητες ή πάρα πολλές επιπλοκές. Ακούστε τη δική σας διαίσθηση. Τα προβλήματα στο σπίτι σας, ειδικά οικιακής φύσεως, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν λύση. Η κατάσταση, με ό,τι κι αν σχετίζεται, θα ηρεμήσει, η σχέση σας θα εξομαλυνθεί. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εμπλακείτε σε μια εκδήλωση ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα άτομο του συγγενικού σας κύκλου. Εάν εμπλέκεστε σε δικαστική ή νομική υπόθεση, θα υπάρξει καθυστέρηση ή αναβολή αυτή την εβδομάδα. Στον έρωτα, αυτή θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να αποδεχτείτε την τρέχουσα κατάσταση στην προσωπική σας ζωή ως έχει. Οι άντρες θα βρεθούν απροετοίμαστοι για κάποια απροσδόκητα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα. Αντί να αντιδράτε με λογική και σοφία ανάλογα με την κατάσταση, θα έχετε την τάση να δίνετε τη θέση  στον πανικό και το άγχος πριν συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά συμβαίνει. Οι γυναίκες θα έχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες και σχέδια για αυτήν την εβδομάδα, τόσο για το σπίτι και την οικογένεια, όσο και εκείνα που θα σχετίζονται με τη δουλειά. Θα έχετε κάποιες εργασίες, δεσμεύσεις ή συναντήσεις που σχετίζονται με άτομα έξω από το σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα περάσετε ευνοϊκά με το να κάνετε νέους φίλους, καθώς και για να βελτιώσετε τις σχέσεις με υπάρχοντες φίλους ή μέλη της οικογένειας, κυρίως γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, επικεντρωθείτε σε δεσμεύσεις που σχετίζονται με άτομα ή ιδρύματα. Μην αναβάλλετε καθυστερημένες υποθέσεις και εργασίες που μπορεί κάποια στιγμή να σας δημιουργήσουν σοβαρότερα προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ένα θέμα με ένα ταξίδι που σχεδιάζατε και αναβάλατε πριν από καιρό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με μια αγορά για το σπίτι ή για τον εαυτό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε κάτι σε ένα ακίνητο που έχετε ή να κάνετε βελτιώσεις στον κήπο, τη φάρμα σας κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η ομορφιά και η άνεση γύρω σας θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας και στόχος στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε μεγάλες σωματικές αλλαγές γιατί δεν θα είστε έτοιμοι για αυτές. Άλλοι παράγοντες είναι πιθανό να περιπλέξουν τέτοιες ενέργειες από την πλευρά σας. Αυτή θα είναι μια απρόβλεπτη εβδομάδα για όσους από εσάς εμπλέκονται σε δικαστική ή νομική υπόθεση. Στην ερωτική σας ζωή, νέα ή μια συνάντηση που σχετίζεται με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας φέρει πίσω σε παλιές αναμνήσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε όνειρα που σχετίζονται με τους συγγενείς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα που δεν βρίσκονται στη ζωή. Γενικά, αυτή θα είναι μια επιτυχημένη και παραγωγική εβδομάδα για εσάς. Θα έχετε αρκετή τύχη και ευκαιρίες για να κανονίσετε πράγματα σημαντικά για εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι γυναίκες θα μπορέσουν να πετύχουν σημαντικές επιτυχίες. Θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε απροσδόκητες πιθανότητες που σχετίζονται κυρίως με την καριέρα σας. Οι άνδρες θα περάσουν από κάποια αδιαθεσία υγείας, ανεξήγητα συναισθήματα κόπωσης, αϋπνίας κ.λπ. Η υγεία μιας γυναίκας στον κύκλο στενών συγγενών ή φίλων σας μπορεί επίσης να είναι πρόβλημα.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει μεγάλη επιρροή στις υποθέσεις σας από γυναίκες που μπορούν να σας βοηθήσουν, να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές ή κάποια χάρη. Από πολλές απόψεις, η επικοινωνία και η γνωριμία σας με τις γυναίκες θα σας ωφελήσει αυτές τις επτά ημέρες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καλό θα είναι να αναλογιστείτε κάποια γεγονότα που ζήσατε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Βρίσκεστε στο κατώφλι σημαντικών αλλαγών σε προσωπικούς ή επαγγελματικούς όρους και για αυτό το λόγο θα πρέπει να εξετάσετε τα πράγματα πιο προσεκτικά για να αποφύγετε πιθανούς κινδύνους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να αναζητήσετε νέες πηγές πρόσθετου εισοδήματος. Στην εργασία σας, μπορεί να βιώσετε μια εβδομάδα όπου θα έχετε λιγότερες δεσμεύσεις, λιγότερες πωλήσεις ή πελάτες. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, αναζητήστε ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες, πελάτες, τακτοποιήστε τα πράγματά σας ώστε να μπορείτε να εργαστείτε πιο ορθολογικά για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε έναν ευχάριστο ζήτημα ή θα συμμετάσχετε σε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιήσετε αρκετές επισκέψεις σε διάφορα δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα. Θα συναντήσετε άτομα με τα οποία πρέπει να τακτοποιήσετε ή να συζητήσετε διάφορα χρηματικά θέματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να λάβετε χρήματα, πίστωση, συζητήσεις για καλύτερες αμοιβές κ.λπ. Μια απροσδόκητη διαμάχη ή σύγκρουση μπορεί να σας θυμώσει με τον εαυτό σας επειδή δεν έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Στην αγάπη, θα περάσετε μια εβδομάδα νηφάλιας εξέτασης της τρέχουσας σχέσης, της αλληλογραφίας ή του ρομαντικού σας ενδιαφέροντος. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερη δουλειά με έγγραφα και διάφορες τυπικότητες. Η αλληλογραφία ή η επικοινωνία σας με άτομα κοντά και μακριά θα είναι σημαντική για την εργασία ή τις προσωπικές σας υποθέσεις. Περάστε με προσοχή δυσάρεστες στιγμές και εμπειρίες. Οι γυναίκες θα μπορούν να λάβουν πληροφορίες που θα τους δώσουν σαφήνεια σχετικά με τις δυνατότητες υλοποίησης της ιδέας ή του σχεδίου τους. Οι συζητήσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα θα είναι πολύ καρποφόρες για εσάς. Αυτή την εβδομάδα θα αποχωριστείτε κάτι ή κάποιον, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι νεότερος από σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, αναζητήστε νέες ευκαιρίες για την εξέλιξή σας ως ανθρώπου ή ως επαγγελματία στην καριέρα σας. Θα προκύψουν ευκαιρίες για συζητήσεις και συναντήσεις που θα ικανοποιήσουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε επαφές και συναντήσεις με άτομα που θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή σας με τα δικά τους προβλήματα. Πολλοί αυτή την εβδομάδα θα βασίζονται σε εσάς για βοήθεια ή υποστήριξη: συγγενείς, φίλοι κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε νέα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού ή τη μελλοντική μητρότητα. Αυτές οι επτά ημέρες θα μείνουν στη μνήμη μας με ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή άλλο νεαρό άτομο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αλλαγές ή βελτιώσεις στο σπίτι, νέα έπιπλα και προετοιμασία του σπιτιού ή της οικογένειάς σας για την εποχή του φθινοπώρου. Όσοι από εσάς θα ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους μπορείτε να περιμένετε επιτυχία στην ολοκλήρωση των εργασιών που θα είναι ο λόγος για αυτό το ταξίδι. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για όσους από εσάς θα ξεκινήσετε ένα νέο πτυχίο εκπαίδευσης, καριέρας ή επιχείρησης. Στον έρωτα θα πρέπει να αποδεχτείτε γεγονότα όπως θα σας τα παρουσιάσει η μοίρα. Μην αλλάζετε και μην πιέζετε γεγονότα ή τον αγαπημένο σας, γιατί αυτό θα δημιουργήσει χάος στο προκαθορισμένο πεπρωμένο σας. Τα όνειρα αυτή την εβδομάδα θα έχουν σημαντικό νόημα, θα είναι σημαντικό να τα γράψετε. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εκτέλεση εργασιών που σχετίζονται με ένα παιδί ή έναν μικρότερο συγγενή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας, να μάθετε κάποιες νέες δεξιότητες που θα είναι ακόμα χρήσιμες για το σπίτι ή τη φάρμα σας, αν έχετε. Οι άντρες θα ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα ή με φίλους. Στη δουλειά σας, θα μπορείτε να δείξετε επαγγελματισμό ή επιθυμία να μάθετε, να χρησιμοποιήσετε νέα πράγματα ή τεχνικές. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή ταξιδιωτική εβδομάδα για εσάς.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις οικονομικής φύσης ή που σχετίζονται με τις πηγές εισοδήματός σας, δουλειά, πρόσθετη δραστηριότητα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε σημαντικές συζητήσεις στο σπίτι ή με συγγενείς που θα καθορίσει τις τρέχουσες αποφάσεις και τις μελλοντικές ενέργειες που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την εργασία ή την επιχείρηση ενός μέλους της οικογένειας. Η ανάγκη να πάρετε σοβαρές αποφάσεις θα σας κάνει πιο υπεύθυνους στις συζητήσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανά γεγονότα που σχετίζονται με αλλαγές οποιασδήποτε φύσης στην οικογένεια και στον συγγενικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε μια πρόσκληση ή θα έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία με φίλους ή συγγενείς σχετικά με μια επερχόμενη συνάντηση, συγκέντρωση ή ταξίδι. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την επιθυμία να επιστρέψετε στα παλιά, απραγματοποίητα σχέδια ή ιδέες σας. Μερικά από αυτά μπορεί να γίνουν ξανά σχετικά κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών και να είναι εφικτά για υλοποίηση. Μάλλον θα έχετε τις δικές σας εσωτερικές ανησυχίες που σχετίζονται με ένταση και παρεξήγηση στις προσωπικές σας σχέσεις με ανθρώπους, κυρίως από τις καθημερινές σας επαφές. Μέσα στην εβδομάδα θα δώσετε συμβουλές με ευκολία, προθυμία και καλή θέληση και θα ηρεμήσετε τους ανθρώπους γύρω σας που βιώνουν προσωπικό δράμα. Θα δώσετε ελπίδα για καλύτερες στιγμές και κουράγιο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στη ζωή που περνούν αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε καλά νέα σχετικά με την επίλυση ενός προβλήματος υγείας ενός προσώπου που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, παρακολουθήστε στενά για γεγονότα που θα συμβούν στην εργασία σας. Θα είναι προάγγελος κάποιων μελλοντικών αναμενόμενων ή απροσδόκητων αλλαγών. Οι γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την ανάγκη να λάβουν βασικές αποφάσεις ή να υπερασπιστούν με οποιοδήποτε κόστος θέσεις και επιτυχίες στη ζωή τους. Δυσκολίες θα προκύψουν από διαφορές απόψεων ή σχέδια με κοντινά σας άτομα. Οι άνδρες θα είναι παθητικοί παρά ενεργοί στα γεγονότα της εβδομάδας. Θα σας λείπει η φιλοδοξία ή το θάρρος για ριψοκίνδυνες ή νέες επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, μια απρόσμενη είδηση, ή ένα γεγονός θα σας εκπλήξει, όχι μόνο με την ουσία της, αλλά και με την ανάγκη να κάνετε αλλαγές σε ασυνήθιστες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα χαρείτε για μια επιτυχία ή ένα γεγονός στη ζωή ενός στενού προσώπου, πιθανότατα αρσενικού. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με τα χρήματα ή την επίλυση ενός οικονομικού προβλήματος που προκαλεί άγχος στην οικογένεια ή την επιχείρησή σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εξόφληση μιας χρηματικής υποχρέωσης, την εξόφληση των λογαριασμών του νοικοκυριού, ιατρικών εξόδων ή εξόδων θεραπείας κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ενεργή, καθημερινή επικοινωνία με φίλους ή συγγενείς για ορισμένα σημαντικά θέματα και για τα δύο μέρη. Είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μαζί τους ή εξαιτίας τους, να εφαρμόσετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές. Οι περισσότεροι από εσάς θα κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα από άλλες χώρες, πολιτισμούς ή θρησκείες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα είστε πρόθυμοι να μάθετε νέα πράγματα, να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Θα εξετάσετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά που έχετε μάθει για να βελτιώσετε την εργασία, την επιχείρηση ή τον τρόπο ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων στη ζωή ενός στενού προσώπου. Αν χρειαστεί να βοηθήσετε, θα το κάνετε με ευχαρίστηση. Σε γενικές γραμμές, μπορούν να αναμένονται πρωτίστως θετικά γεγονότα από αυτή την άποψη. Η εβδομάδα θα σας ενθουσιάσει με αναμενόμενες ή απροσδόκητες εισπράξεις μετρητών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με τη γέννηση ενός παιδιού μπορεί να σας εκπλήξει. Οι γυναίκες θα τείνουν να σπαταλούν το χρόνο τους, να αναβάλλουν τις εργασίες και τις υποχρεώσεις τους και κυρίως να απολαμβάνουν πράγματα που είναι ευχάριστα για αυτές. Μια τέτοια τεμπελιά στις πράξεις σας θα πρέπει να είναι σύντομη, διαφορετικά κινδυνεύετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις ή σχέσεις για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπορείτε να μιλήσετε με φίλους ή συγγενείς για το μέλλον, ρεαλιστικά σχέδια που σχετίζονται με την οικογένειά σας, κάποια εργασία ή επιχείρηση κ.λπ. Οι άνδρες να είναι προσεκτικοί και να προσέχετε την πονηριά, την υποκρισία ή τον φθόνο. Όσοι από εσάς έχετε γιο ή εγγονό θα βασιστείτε στη βοήθεια μιας γυναίκας για να αναπτύξετε μια κατάσταση ή να λύσετε ένα πρόβλημα. Η εβδομάδα φέρνει μικρά επιπλέον έσοδα ή απροσδόκητα χρήματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη διευθέτηση εγγράφων οικονομικής, φορολογικής ή τραπεζικής φύσης.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα παρακολουθείτε οποιεσδήποτε πληροφορίες ή γεγονότα επηρεάζουν με οποιονδήποτε τρόπο την εργασία, την καριέρα ή τις δημόσιες σχέσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα βιώσουν έναν χωρισμό ή άλλο συναισθηματικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο στον κύκλο των συγγενών, γειτόνων, συναδέλφων ή φίλων τους. Χρησιμοποιήστε ευνοϊκό χρόνο κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών για να ανακάμψετε από το άγχος των περασμένων εβδομάδων, που βιώσατε κατά την ολοκλήρωση σημαντικών εργασιών στην οικογένεια ή στη δουλειά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μιλώντας και συζητώντας γεγονότα που αφορούν τους συγγενείς σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για την επίλυση ενός προβλήματος που αρχικά φαινόταν δυσεπίλυτο, αλλά τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Κατά ένα μεγάλο μέρος θα ασχοληθείτε με αγορές για ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια επιτυχημένη εβδομάδα κατά την οποία αναμενόμενες ή απροσδόκητες πιθανότητες θα σας δώσουν νέες ευκαιρίες για εξέλιξη. Θα λάβετε κατανόηση, υποστήριξη ή σημαντικές συμβουλές. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπορέσετε να ξεφύγετε από αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις, να αφήσετε πίσω σας κακές αναμνήσεις και εμπειρίες, να κοιτάξετε με ελπίδα το μέλλον σας. Θα μπορέσετε ακόμη και να χαρείτε με μια απρόσμενη επιτυχία, θα σας χαϊδέψει απρόσμενη τύχη ή μια νικητήρια ιδέα. Οι άντρες καλά θα κάνουν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο σε μια κοινωνική ζωή. Πολλοί από τους παλιούς και νέους φίλους σας θα ήθελαν να συναντηθούν και να μιλήσουν μαζί σας. Πολλοί θα υποθέσουν ότι παραμελούνται από την έλλειψη ενδιαφέροντος να επικοινωνήσετε μαζί τους και θα αναζητήσουν κάποιο κρυφό νόημα στην απομόνωσή σας. Δεν θα υπάρξουν τυχαία γεγονότα ή άτομα στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Οι γυναίκες θα έχουν αισιόδοξη και θετική διάθεση για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Ωστόσο, οι σημαντικές σχέσεις σας με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή έχετε άλλη κοινή δραστηριότητα θα απαιτήσουν προσοχή. Οι προσπάθειες να εξαπατήσετε κάποιον γύρω σας θα ματαιωθούν γρήγορα, είτε πρόκειται για συγγενή σας, για γνωστό ή για άτομο που συναντάτε τυχαία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα περάσετε μια ενδιαφέρουσα περίοδο για την οικογένειά σας και το σπίτι σας. Σας περιμένουν διάφορες συναισθηματικές εμπειρίες που θα κάνουν τη ζωή σας ενδιαφέρουσα. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε τη φιλοδοξία να διορθώσετε τα λάθη σας, να επαναλάβετε τις διαλυμένες σχέσεις ή να αναβάλετε επαγγελματικά σχέδια και υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να θυμηθείτε τα όνειρά σας που σχετίζονται με ανθρώπους που δεν ζουν πια. Μην φοβάστε να τα μοιραστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά στην πραγματικότητα θα ήταν καλύτερα να τα γράψετε κάπου, καθώς έχουν τα δικά τους μηνύματα για εσάς. Ένα απρόσμενο πρόβλημα υγείας κάποιου μέλους της οικογένειας θα σας ανησυχήσει μέσα στην εβδομάδα. Τα πράγματα θα είναι ατομικά για τον καθένα σας, με απρόβλεπτη εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ξαναζήσετε θλιβερές αναμνήσεις από το παρελθόν σας που σχετίζονται με άτομα με τα οποία ήσασταν παλιά. Η εβδομάδα είναι δυσμενής για αγωγή, εκτός κι αν τα πράγματα εξαρτώνται από εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε μια σημαντική επιστολή, ειδοποίηση ή mail. Πολλοί από εσάς θα προσπαθήσετε με κάθε κόστος να πραγματοποιήσετε σχέδια που σχετίζονται με ένα σπίτι ή με το οικιακό περιβάλλον στο σπίτι όπου ζείτε. Αυτή θα είναι μια καλή ιδέα, καθώς πολλές περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αυτά τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αναζητήσετε περισσότερη σαφήνεια για πράγματα που είναι σημαντικά για το μέλλον σας. Συχνά θα πρέπει να μιλήσετε ή να ζητήσετε βοήθεια, συμβουλές από ανθρώπους γύρω σας. Οι γυναίκες θα βρίσκονται στη διαδικασία λεπτομερούς εξέτασης διαφόρων σημαντικών θεμάτων της ζωής τους. Θα έχετε όνειρα που σχετίζονται με φίλους ή συγγενείς που δεν είναι πια σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει διαφορετικές διαθέσεις, να σας επαναφέρει σε προηγούμενες εμπειρίες. Να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα για να μην τα ξεχάσετε ή τα χάσετε κάπου. Οι άντρες θα χρειαστούν συναισθηματικό ενθουσιασμό, φιλοφρονήσεις και ερωτοτροπίες, ακόμα κι αν είναι παντρεμένοι. Θα είναι σημαντικό για εσάς να νιώσετε ότι  αρέσετε, σας αγαπούν και είστε επιθυμητοί. Οι αντιξοότητες δεν θα σας ενοχλήσουν γιατί θα έχετε ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να τις λύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, μπορεί να απογοητευτείτε από τις αποφάσεις ή τις πράξεις ενός νεαρού ατόμου που, κατά τη γνώμη σας, αυτή τη στιγμή χάνει μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας γενικά, θα είναι σημαντικό να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας και να σχεδιάσετε το κοντινό σας μέλλον. Αν χρειαστεί, να είστε πιο διεκδικητικοί και αποφασιστικοί στις πράξεις σας για πράγματα που δημιουργούν ένταση στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με την υγεία σας, επομένως είναι σημαντικό να μειώσετε το συναισθηματικό και ψυχικό στρες στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να υπάρξει ένταση στην ερωτική σας ζωή λόγω έλλειψης επικοινωνίας ή επιρροής άλλων ανθρώπων στην αισθηματική σας σχέση. Για όσους από εσάς έχετε βιώσει πρόσφατα έναν χωρισμό, είναι καιρός να βάλετε ενέργεια και ελπίδες σε κάτι νέο και πιο πολλά υποσχόμενο στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλά χρησιμοποιήστε κάθε ευκαιρία για να συναντήσετε φίλους, συγγενείς ή γείτονες. Είναι πιθανό μέσω αυτών να λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, να προκύψουν νέες ευκαιρίες, να γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με αγορές για το σπίτι ή για εσάς. Τα οικιακά προβλήματα ή μια απροσδόκητη δέσμευση που σχετίζεται με ένα ακίνητο που κατέχετε μπορεί να απαιτούν προσοχή. Τα προβλήματα ή οι συγκρούσεις με τους συναδέλφους μπορεί να σας επιβαρύνουν με αρνητικά συναισθήματα και θυμό, λόγω της αλαζονείας, της υπεροψίας και της υποκρισίας τους. Η εβδομάδα θα ευνοήσει ενέργειες που σχετίζονται με την οργάνωση μιας συνάντησης ή συγκέντρωσης ή άλλων σημαντικών γεγονότων για την οικογένειά σας. Να είστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι στις επαγγελματικές σας συναλλαγές με συναδέλφους ή πελάτες. Οι γυναίκες θα περάσουν επτά σημαντικές μέρες στη ζωή τους, στις οποίες θα συζητήσουν και θα πάρουν διάφορες σημαντικές αποφάσεις σε αυτή τη φάση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ένας γνωστός σας θα κινηθεί από κάποιο ενδιαφέρον. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη διευθέτηση συμβατικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Δεν αποκλείονται συναντήσεις ή απρόσμενες γνωριμίες. Οι άνδρες θα είναι επιρρεπείς σε συναισθηματικές αντιδράσεις που οδηγούνται από υπερευαισθησία σε διάφορες εμπειρίες. Απροσδόκητα γεγονότα θα σας προκαλέσουν να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, να πάτε κάπου ξαφνικά ή να καλέσετε άτομα με τα οποία δεν έχετε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα εξετάσετε διάφορες αλλαγές ακινήτων ή νοικοκυριών που σχετίζονται με την ενοικίαση ή την πώληση περιττών αντικειμένων ή ακινήτων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ενώ ταξιδεύετε ή θα προκύψουν επιπλοκές που σχετίζονται με ένα ταξίδι που σχεδιάζετε στο εγγύς μέλλον. Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα ή παρεξηγήσεις με άτομα που μένουν σε άλλο οικισμό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τις νέες επαγγελματικές ή επαγγελματικές σας επαφές. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να λύσετε σημαντικά προβλήματα οικονομικής φύσης ή αυτά που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα. Εάν εμπλέκεστε σε δικαστική ή νομική υπόθεση οικονομικής φύσεως, μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δείχνετε σοφία και προσοχή στις πράξεις σας. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα στις προσδοκίες σας για τη συγκεκριμένη εξέλιξη των σχεδίων σας που σχετίζονται με οικογένεια ή συγγενείς. Δεν αποκλείονται δυσκολίες ή καθυστερήσεις στα χρήματα που περιμένετε να λάβετε. Οι παλιοί ή οι νέοι σας γνωστοί θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν με μια επίσκεψη, ένα τηλεφώνημα ή ένα δώρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με ένα στενό πρόσωπο ή θα λάβετε μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με έναν συγγενή ή φίλο. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας και να εξασφαλίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα μέσω αυτών. Μην δείχνετε αβεβαιότητα στις αποφάσεις σας, γιατί αυτό θα σας κάνει να διστάζετε και να αμφισβητήσετε την ορθότητα των πράξεών σας. Οι γυναίκες θα έχουν εμμονή με μια ιδέα να αγοράσουν κάτι που σε αυτή τη φάση είναι σημαντικό για αυτές ή για το σπίτι. Πιθανότατα θα τα καταφέρετε, αλλά θα είναι σημαντικό πώς και με ποιον μοιράζεστε τη χαρά σας. Οι περισσότερες οικιακές εργασίες μπορεί να σας επιβαρύνουν, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε το γεγονός ότι έτσι κάνετε τους ανθρώπους γύρω σας ευτυχισμένους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσέξτε τις ψεύτικες υποσχέσεις και τους υποκριτές. Οι άνδρες θα έχουν αρραβώνα με ένα άτομο που μπορεί να είναι μεγαλύτερο από αυτούς. Γενικά, η εβδομάδα σας φέρνει σημαντικές εμπειρίες και αλλαγές, τύχη και ευκαιρία για πρόοδο και πρόοδο σε θέματα σημαντικά για εσάς. Όσοι από εσάς έχετε παιδί ή εγγόνι θα περάσετε στιγμές άγχους, απογοήτευσης, λύπης ή άλλα παρόμοια συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά κάποια περίπλοκη κατάσταση ή σχέση που έχετε με μια γυναίκα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λάβετε νέα που θα σχετίζονται με τη ζωή ενός παιδιού ή ενός ατόμου από τον φιλικό σας κύκλο. Ένα γεγονός στη ζωή ενός τέτοιου ατόμου μπορεί να έχει ισχυρό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή, ακόμα και στον τρόπο σκέψης και ύπαρξής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα πρέπει να ξεκινήσουν μια αλλαγή στη ζωή τους. Μπορεί να μην είναι τόσο βασικό, αλλά αρκετά σημαντικό για τη μελλοντική σας εξέλιξη. Μια τέτοια αλλαγή μπορεί να σχετίζεται με αλλαγή κατοικίας, έναρξη νέας δουλειάς, αγορά νέου σπιτιού (ή ακινήτου), έναρξη νέας ρομαντικής σχέσης κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η εμφάνιση και η εξέλιξη κάποιων απροσδόκητων γεγονότων θα σας κάνει να τερματίσετε κάποιες επαγγελματικές ή φιλικές σας σχέσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει ένα απροσδόκητο πρόβλημα υγείας που πιθανότατα θα επηρεάσει ένα άτομο με το οποίο δεν συγκατοικείτε. Μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε κάποιον σε νοσοκομείο ή μπορεί να χρειαστεί να συμβουλευτείτε μόνοι σας έναν γιατρό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα προκύψουν προσωρινές οικονομικές ανησυχίες ή χρηματικές ανησυχίες. Θα προκύψουν νέες δεσμεύσεις ή κόστη που σχετίζονται με πληρωμές ή άλλες δεσμεύσεις. Αυτή η εβδομάδα, με κάποια συγκεκριμένα γεγονότα που πρόκειται να ζήσετε, θα είναι μια δοκιμασία του πνεύματος και της θέλησής σας. Αυτό δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία γιατί οποιαδήποτε περίπλοκη ή λεπτή κατάσταση θα έχει λύση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να μάθετε να αποκρυπτογραφείτε τα σημάδια που θα σας δώσει η μοίρα. Οι γυναίκες θα έχουν την τάση να αναπολούν την παλιά τους αγάπη ή για διάφορους λόγους θα επιστρέψουν σε γεγονότα από το παρελθόν τους. Θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις που σχετίζονται με τις γυναίκες στην οικογένεια και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε για οικογενειακούς λόγους ή να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις ενός συγγενή που ζει σε άλλη πόλη. Για τους άντρες, κάποια οικιακά ή περιουσιακά θέματα θα δημιουργήσουν σοβαρή ένταση και άγχος. Θα προκύψουν συγκρούσεις από την ένταση στις καθημερινές σας υποθέσεις. Οι εκδηλώσεις ζήλιας θα είναι σπάνιες, αλλά θυελλώδεις. Ίσως αυτή είναι η ώρα των σημαντικών και υπεύθυνων αποφάσεων για την αγάπη ή το γάμο σας.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 4 – 10 Σεπτεμβρίου, θα έχετε έναν χρόνο γεμάτο από διάφορες εργασίες και υποθέσεις. Κάποιες από τις επείγουσες δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με συγγενείς, είτε μένετε μαζί τους είτε όχι. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να αντιμετωπίσετε δύσκολα συναισθηματικά γεγονότα που θα αναπτυχθούν κοντά ή μακριά ή χωρισμούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε την τάση να ζείτε με το παρελθόν σας, θα ασχολείστε με θέματα που έχουν ήδη ξεκινήσει και δύσκολα θα προκύψει κάτι νέο για το οποίο δεν έχετε προσδοκίες. Ίσως τώρα να ψάχνετε τρόπο να ανακτήσετε τις απώλειές σας, τα κατεστραμμένα αντικείμενα, τον εξοπλισμό κ.λπ. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά αν περιμένετε χρήματα ή έχετε κάνει αίτηση για πίστωση. Στην εργασία σας, θα παρακολουθείτε την εξέλιξη γεγονότων που θα επηρεάσουν την προσωπική ή επαγγελματική ζωή του συναδέλφου, του πελάτη ή του προϊσταμένου σας. Μπορεί να συζητήσετε με φίλους ιδέες για επαγγελματικές ή πρόσθετες εργασίες, αλλά προς το παρόν θα κάνετε συζητήσεις αντί να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις που σχετίζονται με τον έρωτά σας. Οι άνδρες θα περάσουν αυτές τις επτά ημέρες με ακριβή και επαγγελματική εκτέλεση των εργασιακών τους καθηκόντων. Τώρα θα είναι σημαντικό να σας προσέξουν και να αξιολογήσετε τη δουλειά σας σύμφωνα με τα πλεονεκτήματά σας. Οι γυναίκες θα έχουν πιο αισιόδοξη διάθεση αυτή την εβδομάδα. Θα χρησιμοποιήσετε μια ιδέα ή μια πρόταση με σύνεση. Αυτή η εβδομάδα προβλέπει ένα απροσδόκητο γεγονός που περιλαμβάνει ένα αγόρι ή νεαρό άνδρα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: