,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΥΠΕΡ-ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ; ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ… ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, σήμερα θα μιλήσετε ή θα ασχοληθείτε με κάποιο τρόπο με διάφορα έγγραφα, συμβόλαια ή άλλα θέματα κυρίως οικονομικής φύσης.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, είναι απίθανο να θυμάστε την Πέμπτη με κάποια ιδιαίτερη εμπειρία. Έχετε αρκετές εργασίες για να ολοκληρώσετε και εργασίες ρουτίνας που θα απαιτήσουν όλη την ενέργεια και τον χρόνο σας.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα μπορείτε να περιμένετε καλά αποτελέσματα όσοι έχετε οικονομικές ενέργειες με άλλα άτομα, ανεξάρτητα από τη βάση της σχέσης σας μαζί τους.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, η μέρα φέρνει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, η μέρα φέρνει επιτυχία και πρόοδο, αλλά μόνο σε θέματα που έχουν θέση στο μέλλον σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, η ημέρα φέρνει διάφορα καθήκοντα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με αγαθά, υπάρχοντα και κάθε είδους περιουσία.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, οι εκπλήξεις σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε προσωρινή σύγχυση στα σχέδιά σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, τα προβλήματα σήμερα θα έχουν σκοπό να σας προκαλέσουν να αλλάξετε κάποια δυσλειτουργικά σχέδια και ιδέες σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι φυσιολογικές ενόψει των γεγονότων των τελευταίων ημερών.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, σήμερα πρέπει να αποφεύγετε τη χειραγώγηση, τις αυταπάτες, τις ψευδαισθήσεις, τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες κ.λπ.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα είστε ανήσυχοι, απρόσεκτοι, μπερδεμένοι, ειδικά αν αυτή την ημέρα έχετε κοινά καθήκοντα και ενέργειες με άλλα άτομα.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες συναντήσεις ή ενασχόληση με κάποια κοινή δραστηριότητα είναι πιθανές σήμερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com