,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ “ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ! ΚΡΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΟΣ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα θέλετε να οργανώσετε και να προγραμματίσετε τις σημαντικές οικονομικές σας υποθέσεις σήμερα. Πληρωμές λογαριασμών ή άλλες νομισματικές σχέσεις.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, η μέρα φέρνει όχι μόνο περισσότερη ένταση, αλλά μερικές φορές δυσάρεστα νέα, προσοχή σε ατυχήματα ή άλλα δυσάρεστα γεγονότα.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, η μέρα φέρνει περισσότερη δουλειά, περισσότερες υποχρεώσεις και περισσότερες ευθύνες. Ο φόρτος εργασίας για εσάς θα είναι μεγάλος.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα θυμάστε αυτή τη μέρα με μερικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή εμπειρίες.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, η μέρα φέρνει αναμενόμενα αλλά και απροσδόκητα νέα από κοντά και μακριά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, θα πληρώσετε ένα συγκεκριμένο τίμημα για τα λάθη, τα κόλπα ή τις απερίσκεπτες ενέργειες και αποφάσεις σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, η Παρασκευή θα απαιτήσει προσοχή, προστασία των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων και επιτυχιών, αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων και πληροφοριών.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, η μέρα φέρνει νέα ή γενικές δραστηριότητες που σχετίζονται με κοντινά άτομα.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, η Παρασκευή φέρνει περισσότερο άγχος και ένταση. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας με άτομα που μένουν στο σπίτι σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει μια ήρεμη, επιτυχημένη και παραγωγική περίοδο.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, εκπλήξεις μπορούν να σας περιμένουν σήμερα, που μπορεί να προκύψουν σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, θα συζητήσετε για μια συνάντηση, συγκέντρωση ή άλλο γεγονός που σχετίζεται με το δικό τους παιδί/εγγόνι ή άλλο στενό συγγενή.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com