,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ “ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ! ΚΡΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΟΣ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα σας προβληματίσουν οι πράξεις ή η συζήτηση με κάποιον που πιθανότατα θα είναι νεότερος από εσάς ή θα έχει λιγότερη εμπειρία ζωής.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα θα γνωρίσετε νέα άτομα με τα οποία μπορεί να δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ή θα δυσκολευτούν να κατανοήσουν τις πράξεις σας
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, η Τρίτη θα είναι μια περίπλοκη, τεταμένη μέρα με πιθανότητα ξαφνικών αλλά βίαιων συγκρούσεων και καβγάδων.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, η προσωπική και η ερωτική σας ζωή θα πυροδοτηθεί από κάποιες συζητήσεις ή νέα γεγονότα. Σε αυτά τα θέματα μπορεί να υπάρχει έντονη επιρροή ή παρέμβαση από μια γυναίκα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα, κάθε είδους εκπλήξεις μπορούν να σας περιμένουν σήμερα και γι’ αυτό θα είναι δύσκολο να προβλέψετε τα γεγονότα αυτής της ημέρας.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με νέους και παλιούς φίλους.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για ευχαρίστηση, διασκέδαση και γενικότερα ευχάριστα πράγματα.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση ή την έλλειψη αρκετής ενέργειας για να φέρετε εις πέρας σημαντικές εργασίες σήμερα.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, ξεκαθαρίζοντας κάποια προβλήματα, θα βιώσετε ασάφειες ή δυσκολίες.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει επικοινωνία ή παρακολούθηση γεγονότων στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας που πιθανότατα ζει σε κάποια απόσταση.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, σήμερα θα πρέπει να κάνετε έξοδα για το σπίτι σας, για την προσωπική σας άνεση ή για περιουσιακό στοιχείο που έχετε.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλαγές στη ζωή σας και κατά κάποιο τρόπο μπορεί να σχετίζονται με κάποια είδηση, επιστολή, πρόταση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com