,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21-27 Αυγούστου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ “ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ! ΚΡΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΟΣ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, η υπομονή σας θα δοκιμαστεί λόγω των προσπαθειών διαφόρων αγνώστων, ενοχλητικών ή γκρινιάρηδων να ελέγξουν τη ζωή σας. Είναι πιθανό να θέλουν να τραβήξουν την προσοχή σας με τα προσωπικά τους προβλήματα ή εκείνα των οποίων η επίλυση κατά κάποιο τρόπο εξαρτάται από εσάς. Οι συγκρούσεις μαζί τους στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι αναπόφευκτες, αλλά από την άλλη είναι σίγουρα ανεπιθύμητες. Πιθανότατα, ο καθένας από εσάς θα αποφασίσει ξεχωριστά πώς θα αντιδράσει σε μια τέτοια κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μια νέα ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη ή πρόσθετη δουλειά. Είναι πιθανό αυτό να έχει σχέση με την παλιά σου δουλειά, με ένα επάγγελμα που είχες ασχοληθεί παλιότερα. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν έξοδα ή άλλες οικονομικές σχέσεις με άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο. Μερικές από τις δυσάρεστες στιγμές αυτές τις επτά ημέρες θα σχετίζονται με ένα στενό άτομο που βιώνει το δικό του προσωπικό δράμα ζωής. Οι άνδρες δύσκολα θα αποφύγουν μια κατάσταση σύγκρουσης με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή με έναν συνάδελφο. Στην πραγματικότητα, το πείσμα σας θα επιδεινώσει το ιδιαίτερο πρόβλημα μεταξύ σας. Ας ελπίσουμε ότι έχετε ένα άτομο απέναντι σας που ξέρει πώς να συμβιβάζεται. Γενικότερα, η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με πολλές αλλαγές και με πολλά απρόσμενα νέα. Μπορεί να προκύψει πρόβλημα υγείας με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Τα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή θα απαιτήσουν αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Οι γυναίκες θα δώσουν προσοχή σε δραστηριότητες που είναι το χόμπι τους ή θα έχουν σκοπό να μάθουν νέες γνώσεις και δεξιότητες. Αυτή την εβδομάδα θα εκτιμήσετε τον χρόνο σας και δεν θα τον σπαταλάτε σε συζητήσεις και συναντήσεις που δεν σας ωφελούν. Όσο και να το θέλετε, δεν μπορείτε να είστε παντού ή να κάνετε τα πάντα. Η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την ενίσχυση των οικογενειακών και επαγγελματικών σας σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, θα χρειαστείτε πολλή υπομονή στη σχέση σας με άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο ή τους συναδέλφους σας. Τα προβλήματα που έχει αυτό το άτομο στη ζωή του θα το κάνουν ενοχλητικό, επιρρεπή σε οποιεσδήποτε αρνητικές ή απρόβλεπτες ενέργειες. Μια ανησυχία που σχετίζεται με τα χρήματα μπορεί να προκύψει αυτή την εβδομάδα ή μπορεί να κάνετε μια απρογραμμάτιστη δαπάνη που δημιουργεί προσωρινή ανησυχία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια εκδήλωση που σχετίζεται με μια προσωπική γιορτή ή την επιτυχία φίλων μπορεί να αποτελέσει αφορμή για συγκέντρωση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Γενικά, αυτές τις επτά ημέρες, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι πιο απασχολημένες με διάφορες δεσμεύσεις, τόσο ευχάριστες όσο και εκείνες που θα σας κοστίσουν ενέργεια, χρήματα και χρόνο. Πολλοί θα βασιστούν σε εσάς και για πολλά πράγματα θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη και να φροντίσετε. Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα συμβαδίσουν με την τρέχουσα ή την προηγούμενη ερωτική σας σχέση. Είναι πιθανό μια τέτοια εκδήλωση να είναι η πιο δυνατή εμπειρία σας αυτή την εβδομάδα. Γενικά, οι ερωτικές σας σχέσεις θα ξεφύγουν με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα που βρίσκονταν μέχρι τώρα. Οι γυναίκες θα πρέπει να προστατεύουν προσεκτικά τα προσωπικά τους αντικείμενα και το τηλέφωνό τους από καταπάτηση ή περιέργεια από άλλους ανθρώπους. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα έγγραφα που υπογράφετε, ανεξάρτητα από το τι αφορούν. Οι άνδρες δεν πρέπει να εκπλήσσονται από τις περισσότερες δεσμεύσεις με συγγενείς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε επίσης ζωηρές συζητήσεις με συγγενείς από κοντά και μακριά, λόγω της εξέλιξης σημαντικών γεγονότων στην οικογένειά σας. Πρόκειται να δεχτείτε ένα νέο άτομο στον κύκλο φίλων ή γνωστών σας, αλλά θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε μια συναισθηματική σύνδεση.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, μπορείτε να περιμένετε μια θετική εξέλιξη στα προσωπικά σας, ειδικά αν είστε ανοιχτοί στα νέα πράγματα που θα εμφανιστούν τώρα στη ζωή σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε διάφορα τυχερά παιχνίδια, αλλά μην ξοδεύετε υπερβολικά σε τέτοιες απολαύσεις. Αρκεί να δοκιμάσετε μια φορά με μικρή ποσότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να ολοκληρώσετε την εξόφληση μιας αγοράς ή ενός ακινήτου για το οποίο λάβατε δάνειο πριν από λίγο καιρό. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να βρείτε στην αγορά ένα προϊόν ή μια τεχνική που αναζητάτε εδώ και καιρό. Μια συζήτηση με ένα άτομο με υψηλότερης θέσης από εσάς ή με κάποιον που είναι μεγαλύτερος θα σας δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια για ένα επερχόμενο γεγονός, η εξέλιξη του οποίου θα περιμένετε να είναι υπέρ σας. Μέσα στην εβδομάδα, μην βιαστείτε να αντιδράσετε σε κουτσομπολιά ή σχόλια για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Είναι πιθανό τέτοιες ενέργειες να μην είναι κακόβουλες και να είναι αποτέλεσμα συναισθηματικής αντίδρασης. Στην ερωτική σας ζωή, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις ή τις εκδηλώσεις ζήλιας. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερες δεσμεύσεις ή συναντήσεις με συγγενείς, κυρίως μεγαλύτερους από αυτούς. Γενικά, οι σχέσεις σας με άτομα που βρίσκονται πάνω από εσάς στην κοινωνική ιεραρχία θα είναι σημαντικές για την εξέλιξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας υποθέσεων. Η επικοινωνία σας με τέτοιους ανθρώπους θα πρέπει να είναι καλά μετρημένη και καθαρή από συναισθήματα. Οι άνδρες θα είναι δυσνόητοι, συναισθηματικά ασταθείς και ανεξήγητα ευαίσθητοι. Η γυναικεία παρουσία στη ζωή σας θα είναι σημαντική και ανάλογα η αρμονία ή η δυσαρμονία στη σχέση σας θα εξαρτηθεί και η διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, θα προκύψουν δυσκολίες ή επιπλοκές που θα επηρεάσουν τις περίπλοκες σχέσεις σας με τους συγγενείς. Είναι πιθανό να εμπλακείτε σε προβλήματα στενού προσώπου και θα έχετε την τάση να βασίζεστε μόνο στην προσωπική σας γνώμη. Ωστόσο, αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο, απροσδόκητο πρόβλημα. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα κάνετε έξοδα που σχετίζονται με κάποιο παραστατικό, συμβόλαιο, εγγύηση. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να λάβετε ή να στείλετε χρήματα και αυτές οι ενέργειές σας μπορεί να έχουν σχέση με άτομα ή ίδρυμα από άλλη πόλη, χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, διάφορα γεγονότα ή συζητήσεις θα σας φέρουν πίσω σε αναμνήσεις από το παρελθόν σας. Θα ξαναζήσετε το δικό σας παρελθόν πολύ συναισθηματικά, βλέποντας τα πράγματα με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε απολογισμό των χαμένων ευκαιριών στην καριέρα σας. Θα συνειδητοποιήσετε την τύχη των λαθών σας στον έρωτα, στις σχέσεις του συντρόφου σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε νέα που σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή ανθρώπων με τους οποίους ήσασταν κοντά στο παρελθόν σας. Οι γυναίκες θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να συναντήσουν φίλους ή συγγενείς. Να είστε περισσότερο μακριά από το σπίτι. Απολαύστε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Φορτίστε τον εαυτό σας με περισσότερη ενέργεια που θα χρειαστείτε τους επόμενους μήνες. Οι άνδρες θα επικεντρωθούν στη σύναψη συμφωνιών ή δεσμεύσεων που σχετίζονται με διάφορα συμβόλαια ή έγγραφα. Για εσάς, αυτή η εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από την ανάπτυξη έντονων φιλιών και τη λήψη/δόσιμο υποσχέσεων ποικίλης σημασίας.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, η ζωή μπορεί να φαίνεται λιγότερο ενδιαφέρουσα, αργή και γενικά μη εντυπωσιακή. Στην πραγματικότητα, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ξεκουραστείτε καλύτερα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να ανακάμψετε από οποιοδήποτε σωματικό ή συναισθηματικό στρες που είχατε πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν φίλους ή συγγενείς για κάποια ειδική περίσταση. Ένα σημαντικό μέρος των συνομιλιών σας αυτή την εβδομάδα θα είναι με ανθρώπους που θα καθορίσουν ακόμη τις μελλοντικές σας ενέργειες και τα σχέδιά σας. Μπορείτε να μιλήσετε για θέματα που σχετίζονται με διάφορα έγγραφα, ακίνητα, πιθανές μελλοντικές επισκέψεις κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, υπάρχει πιθανότητα να κάνετε ένα ταξίδι για το οποίο θα έχετε εκ των προτέρων προετοιμασία ή συνεννόηση με άλλα άτομα. Γενικά, τα σχέδιά σας που σχετίζονται με ταξίδια αυτή την εβδομάδα ή με άτομα από άλλον οικισμό θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας κάποιου που γνωρίζετε. Προσπαθήστε να δώσετε ελπίδα, κάντε θετικά σχόλια και μην ενισχύετε τον φόβο των άλλων. Οι ανησυχίες ή η νευρικότητά σας αυτή την εβδομάδα πιθανότατα θα σχετίζονται με ένα σημαντικό συμβόλαιο ή έγγραφο. Στο τέλος της εβδομάδας, πολλοί θα καλέσουν καλεσμένους στο σπίτι τους ή θα επισκεφτούν το σπίτι φίλων, συγγενών, γειτόνων. Η εβδομάδα θα ευνοήσει νέες γνωριμίες. Οι γυναίκες θα έχουν σημαντικές εμπειρίες που σχετίζονται με ταξίδια ή με ανθρώπους που ζουν μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμά σας ή τα χρήματα. Θα αξιολογήσετε τις ιδέες σας ως προς την πρακτική χρησιμότητά τους. Οι άνδρες θα έχουν ειλικρινείς και βαθιές συζητήσεις με σημαντικά άτομα. Θα συζητήσετε θέματα ζωής που σχετίζονται με την αγάπη, την εργασία, την οικογένεια, τις χρηματικές σας υποθέσεις και πολλά άλλα. Θα έχετε ενδιαφέρουσα αλληλογραφία, τηλεφωνικές συνομιλίες ή ταξίδια σε σχέση με σημαντικές υποθέσεις και καθήκοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, αποφύγετε πάση θυσία ενέργειες ή δελεαστικές προσφορές που σχετίζονται με εύκολα και γρήγορα χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε εύκολα και υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να προκύψουν και εγκληματικές ενέργειες. Αυτή η εβδομάδα θα σας επιβαρύνει με την ανάγκη να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Η εξέλιξη κάποιων γεγονότων στην οικογένειά σας ή στη δουλειά θα εξαρτηθεί από αυτό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε νέες επαγγελματικές επαφές. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν τώρα θα είναι ελπιδοφόρες και δεν πρέπει να τις αγνοήσετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρακολουθήστε τις συνομιλίες που κάποιος προσπαθεί σκόπιμα να έχει μαζί σας. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό σημάδι για εσάς, της ανάγκης για κάποια προετοιμασία ή στάση για το ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός αυτών των συνομιλιών. Είναι πιθανό να λάβετε πρόσκληση για συμμετοχή σε μια δημόσια εκδήλωση, πολιτιστική εκδήλωση κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα νιώσουν τύψεις για μια απραγματοποίητη παλιά επιθυμία σε προσωπικό ή επαγγελματικό σχέδιο. Ακόμα κι αν προκύψει άλλη μια τέτοια ευκαιρία, οι συνθήκες έχουν γενικά αλλάξει. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να πάρετε μια απροσδόκητη απόφαση να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάτι. Αυτή θα είναι μια επιτυχημένη εβδομάδα για όσους από εσάς είστε κατασκευαστές ή έμποροι. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να έχετε μια απροσδόκητη παρόρμηση να κάνετε κάτι ενδιαφέρον για το σπίτι σας: μετακομίσεις, αγορά νέων επίπλων ή συσκευών κ.λπ. Μπορείτε να προσκαλέσετε επισκέπτες χωρίς να έχετε ειδική περίσταση γι’ αυτό. Οι γυναίκες μπορεί να έχουν προβλήματα που προκαλούνται από αρνητική διάθεση, παρορμητισμό, απόπειρες επιβολής κάποιων επιθυμιών – όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια και να οδηγήσουν σε δυσάρεστες συγκρούσεις. Οι άνδρες μπορούν να περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις εάν ασχολούνται με κάποια δημιουργική δουλειά. Για πολλούς από εσάς, η εβδομάδα θα προσφέρει ασυνήθιστες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα προσωπικά σας έργα. Μπορεί να έχετε την επιθυμία για ρομαντικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν την τάση να κάνουν ανέντιμα πράγματα, να περνούν τα όρια της λογικής, να αδιαφορούν για τα ήθη και την ηθική όταν θέλετε να πετύχετε τον στόχο σας με οποιοδήποτε κόστος. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, δώστε προσοχή στις ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε καμία επιθυμία να τα πραγματοποιήσετε, μην τα αναβάλλετε άλλο. Αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, ένα όριο μεταξύ δύο σημαντικών γεγονότων ή αποφάσεων στη ζωή σας. Τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να τα παρακολουθείτε πολύ προσεκτικά γιατί θα καθορίσουν διάφορες σημαντικές ενέργειές σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανό να βιώσετε έναν χωρισμό ζωής με άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για υποθέσεις που σχετίζονται με την κληρονομιά, αλλά όχι εάν η επίλυσή τους πρέπει να γίνει μέσω δικαστηρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχική και συναισθηματική σταθερότητα, να σκεφτείτε νηφάλια και να λάβετε πρακτικές, σοφές αποφάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστα συναισθήματα που σχετίζονται με μια φιλική συγκέντρωση ή συνάντηση. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά γενικά θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις, συναισθήματα και μερικές φορές – ιδιοτροπίες. Οι γυναίκες θα έχουν έντονη επιθυμία για αυτοέκφραση και επιθυμία για πραγματοποίηση. Επαγγελματικά, μπορεί να έχετε τύχη που θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Ωστόσο, οι οικονομικές σας επιλογές μέσα στην εβδομάδα θα είναι ποικίλες και δεν θα βλάψει το να είστε φειδωλοί. Οι άνδρες μπορεί να βιώσουν απιστία, ανεντιμότητα ή να μιλήσουν για διαζύγιο στον έρωτα και τον γάμο. Στις εργασιακές και επαγγελματικές επαφές, θα σας λείπει η επιθυμία να ασχοληθείτε με υπεύθυνα καθήκοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, υπάρχει κίνδυνος οι σκέψεις και η ενέργειά σας να κατευθυνθούν σε απολαύσεις, χόμπι, ξοδεύοντας χρήματα. Οι εκδηλώσεις ζήλιας ή φθόνου μπορούν να δημιουργήσουν ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας. Αν καταφέρετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τέτοιες ενέργειες, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε θετικά γεγονότα στη δουλειά ή στην επιχείρηση, για όσους έχουν. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι άνθρωποι γύρω σας θα έχουν την τάση να σας βοηθήσουν, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες εκ μέρους σας. Η εμφάνιση νέων ανθρώπων στη ζωή σας θα είναι επίσης καλή για την προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ενδιαφέρουσα επικοινωνία με τους παλιούς σας φίλους ή άτομα που ζουν ήδη μακριά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για φυσιοθεραπεία, οδοντιατρική θεραπεία ή άλλες αισθητικές επεμβάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από ένα απρόσμενο έξοδο. Μπορεί να σχετίζεται με μια χαμένη πληρωμή ή ένα περιστατικό στο σπίτι σας. Θα ζήσετε διάφορες απροσδόκητες στιγμές αυτή την εβδομάδα που μπορεί να δημιουργήσουν μια σύντομη στιγμή άγχους. Ο σκοπός τους στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι να ξεκαθαρίσουν τα παλιά και να ελευθερώσουν πόρους και χρόνο για νέα πράγματα στη ζωή σας. Μερικές από αυτές τις εκπληκτικές εμπειρίες θα είναι το κλειδί για την επίλυση παλιών προβλημάτων ή περίπλοκων σχέσεων με τους ανθρώπους γύρω σας. Η εμφάνιση μιας απροσδόκητης κατάστασης στη ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών σας, θα δημιουργήσει πανικό και άγχος στον συγγενικό σας κύκλο. Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να προγραμματίσουν τις καθημερινές τους εργασίες, γιατί οι αλλαγές που σχετίζονται με αυτές θα είναι σχεδόν καθημερινές. Αποδεχτείτε νέες καταστάσεις ή γεγονότα στη ζωή σας χωρίς φόβο. Αποτελούν μέρος πολύ μεγαλύτερων και σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα γενικά θα είναι περίπλοκη για τη συνεργασία με γυναίκες. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στις καθημερινές οικονομικές σας υποθέσεις ή στον προγραμματισμό του οικογενειακού σας προϋπολογισμού. Οι άντρες θα έχουν ευχάριστες εμπειρίες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με φίλους κοντά και μακριά. Μην δελεάζεστε από εξωσυζυγικές σχέσεις αν έχετε δική σας οικογένεια. Οι δονήσεις θα είναι ευνοϊκές για ειλικρινείς σχέσεις και συναισθήματα. Κάποια οικονομικά προβλήματα θα έχουν δυσάρεστη επίδραση στις οικογενειακές σας σχέσεις. Πεπτικά προβλήματα είναι πιθανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου θα σας είναι δύσκολο να εξελίξετε τις υποθέσεις σας που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και γενικότερα τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να ξοδέψετε πολλά με έναν συγκεκριμένο στόχο. Μάλιστα, αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε ευκαιρίες να επιτύχετε ευνοϊκά οικονομικά αποτελέσματα για εσάς. Πρόσθετα έσοδα είναι πιθανά για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τα σχέδια και τις ιδέες σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά με μια καλή οργάνωση του χρόνου και των πόρων σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα προκύψει παρεξήγηση ή ένταση με κάποιον από τον κύκλο φίλων, συναδέλφων ή πελατών σας. Αυτή η κατάσταση μπορεί να οφείλεται στα προσωπικά προβλήματα αυτού του ατόμου, που είναι η αιτία της κακής του διάθεσης ή της γκρίνιας του. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα δεσμευτείτε απρόθυμα να λύσετε ένα οικιακό πρόβλημα στο σπίτι σας. Τεχνικές δυσκολίες, προβλήματα με την παραγωγή ή τα αγαθά μπορεί να παρουσιαστούν στον χώρο εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας, ειδικά αν κοστίζουν περισσότερα χρήματα. Αναζητήστε διασφάλιση ποιότητας και αξιολογήσεις σχετικών προϊόντων ή υπηρεσιών. Μπορεί να εξετάζετε επιλογές για αλλαγές στο σπίτι σας αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό θα μοιάζει περισσότερο με μια ιδέα που πιθανότατα θα εφαρμόσετε στο μέλλον. Οι γυναίκες θα έχουν την προσδοκία να επιτύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα σε σημαντικά επαγγελματικά σχέδια. Θα είστε φιλόδοξοι και ανυποχώρητοι αν κάποιος προσπαθήσει να σας επηρεάσει με συμβουλές ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Μπορείτε να θυμηθείτε την εβδομάδα με μια αγορά για τον εαυτό σας. Θα έχετε ένα επείγον καθήκον στο σπίτι, η αγνόηση του οποίου μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική καταιγίδα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Οι άντρες κινδυνεύουν να εμπλακούν σε προβλήματα που μπορεί να αφορούν μόνο αυτούς ή να σχετίζονται με κάποιο άτομο από τον φιλικό τους κύκλο. Αποφύγετε ενέργειες που βασίζονται μόνο στην εμπιστοσύνη, ειδικά εάν αφορούν άτομα εκτός της οικογένειάς σας. Οι απογοητεύσεις αυτή την εβδομάδα θα αφορούν τον έρωτά σας και τα κρυφά συναισθήματα που τρέφετε για ένα συγκεκριμένο άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 21 – 27 Αυγούστου, εάν εμπλακείτε σε νομικές υποθέσεις, είναι απίθανο να εξελιχθούν υπέρ σας. Δεν αποκλείονται υλικές και οικονομικές απώλειες, γι’ αυτό να προσέχετε τι αποφάσεις θα πάρετε και πώς θα ενεργήσετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα βιώσετε κάποια απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται κυρίως με άνδρες συγγενείς. Αυτά τα γεγονότα πιθανότατα θα έχουν σχέση με την προσωπική τους ζωή, αλλά θα σας εμπλέξουν με κάποιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συνομιλίες με άτομα από τον κύκλο φίλων, γειτόνων ή συναδέλφων σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα παρακολουθήσετε ένα σημαντικό γεγονός οικογενειακού ή κοινωνικού χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε έτοιμοι για κάθε έκπληξη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχουν να κάνουν με χρήματα, με οικονομικά έγγραφα, πίστωση κ.λπ. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις που σχετίζονται με καλύτερες αμοιβές. Όσοι από εσάς είστε έμποροι μπορείτε να υπολογίζετε σε μια καλύτερη συμφωνία ή περισσότερες πωλήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε νέες φιλίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή έναν σκοπό. Θα παρακολουθήσετε με προσοχή ή με ενθουσιασμό την εξέλιξη μιας σημαντικής αλλαγής στη ζωή ενός παιδιού ή ενός εγγονιού. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι απρόβλεπτη αυτή την εβδομάδα. Να είστε ενεργοί στην αναζήτηση συντρόφου αν είστε ελεύθεροι και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες. Οι άνδρες θα έχουν επίσης μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια. Στην πραγματικότητα, τώρα θα είναι πιο σημαντικό να συλλέγετε πληροφορίες από διάφορα μέρη που σκοπεύετε να επισκεφτείτε ή σας ενδιαφέρουν. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει αξιόπιστες προοπτικές σε πολλούς τομείς. Το ενδιαφέρον σας για τη βελτίωση του εαυτού σας θα αυξηθεί, θα ξυπνήσουν οι σωματικές ικανότητες που είναι αδρανείς ή μέχρι τώρα ανεκδήλωτες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να εργαστείτε για την περαιτέρω εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Οι γυναίκες θα είναι δυσαρεστημένες με την ατμόσφαιρα στο σπίτι τους, όπου υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή υπερβολική μονοτονία, που ήδη σας κουράζει. Ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε κάτι σε αυτό το σχέδιο αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, όσοι εμπλέκεστε σε υπόθεση διαζυγίου θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες διαμάχες για χρήματα και περιουσιακά στοιχεία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε ανησυχία ή ένταση που σχετίζεται με ένα ταξίδι ή μια μετακόμιση που θα κάνετε εσείς ή κάποιος συγγενής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι περισσότεροι από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία αλλαγών στη ζωή, οι οποίες θα εξελιχθούν αργά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανές ειδήσεις που σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου προσώπου που μένει σε άλλο σπίτι. Στην αγάπη, πολλοί μπορεί να ζουν ακόμα με το παρελθόν τους, με μια αγάπη που δεν έχει πραγματοποιηθεί ή δεν ανταποκρίνεται. Θα είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε και να βρείτε τη νέα σας ευτυχία και αγάπη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα απογοητευτείτε από τα σχέδια και τις ενέργειες μιας γυναίκας. Ακόμα κι αν της μιλήσετε, δύσκολα θα μπορέσετε να την αποτρέψετε ή να αλλάξετε τις πράξεις της. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας που σχετίζονται με το σπίτι που ζείτε ή ένα ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας. Έχετε επαφές ή μια συνάντηση με ένα άτομο που βρίσκεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Οι γυναίκες θα είναι επιρρεπείς στη μικροπρέπεια, κάτι που θα κάνει τις σχέσεις σας στο σπίτι ή στη δουλειά περίπλοκες και ασταθείς. Θα καθοδηγηθείτε στις πράξεις σας από τις τρέχουσες διαθέσεις σας, κάτι που φυσικά θα είναι λάθος. Ακούστε τη συμβουλή ενός φίλου και μην απορρίψετε την επιθυμία κάποιου να σας μιλήσει ειλικρινά για ένα σημαντικό θέμα. Οι άντρες θα πρέπει να συμβιβαστούν με κάποιες πραγματικότητες στη ζωή τους και να συγκεντρώσουν κουράγιο για σημαντικές αποφάσεις. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας αναβάλλοντας τα πράγματα για αύριο, μεθαύριο κ.λπ. Επιπλέον χρήματα στον προσωπικό σας προϋπολογισμό ή απροσδόκητα έσοδα είναι πιθανά.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 21 – 27 Αυγούστου, θα ζήσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα που γνωρίζετε. Δεν χρειάζεται να είναι συγγενής σας, αλλά με ό,τι κι αν σχετίζεται συγκεκριμένα με αυτή τη στιγμή, θα αντανακλά κατά κάποιο τρόπο σε προσωπικό επίπεδο για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε σημαντική υποστήριξη και βοήθεια από μια γυναίκα, ανεξάρτητα από το φύλο σας. Η κύρια ταμειακή σας ροή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα προέλθει από τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Τα χρήματα και η αμοιβή μπορεί να είναι ο λόγος για ενέργειες που σχετίζονται με αλλαγή εργασίας, αποδοχή νέας θέσης κ.λπ. Για ορισμένους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου, είναι πιθανό να πάνε για δουλειά στο εξωτερικό με στόχο υψηλότερα εισοδήματα. Αλλαγές μπορεί επίσης να προκύψουν στην επιχείρησή σας για να βγάλετε καλύτερα κέρδη, αλλά εκεί θα εξαρτηθείτε και από κάποιον άλλο, είτε από συνεργάτη είτε από την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς. Δυσάρεστα γεγονότα ή περίπλοκες σχέσεις με στενό συγγενή μπορεί να συμβούν μέσα στην εβδομάδα. Μπορεί να βιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα στη σχέση σας με ένα τέτοιο άτομο, ειδικά αν ζείτε χωριστά, σε διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε ταξίδια μέσα στην εβδομάδα, γιατί διάφορα γεγονότα και περιστάσεις θα αλλάξουν συχνά τα σχέδιά σας, προκαλώντας αναβολή, καθυστέρηση ή ακύρωση. Να είστε προσεκτικοί με τα σχόλιά σας, ειδικά όταν έχετε ένα πρόβλημα και έναν λόγο να κατηγορήσετε κάποιον για κάτι. Μπορεί να έχετε λάθος πληροφορίες ή ιδέα και να πληγώσετε κάποιον με μια άδικη κατηγορία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα για την υγεία ενός αγαπημένου ή ενός γονιού. Οι γυναίκες θα έχουν συναισθηματικές συζητήσεις ή μια συνάντηση με μια γυναίκα. Είναι πιθανό ότι σύντομα θα κάνει ένα ταξίδι ή θα ζήσει σε κάποια απόσταση από εσάς. Οι άντρες θα περάσουν απρόβλεπτες μέρες γεμάτες με διάφορες εκπλήξεις. Μερικές φορές θα πέσετε σε ανεξήγητο πανικό ή φόβο, άλλες φορές θα φαίνεστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Έρχονται ενδιαφέροντα γεγονότα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com