,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου, θα είναι σημαντικό να προσέχετε τους διαθέσιμους πόρους σας και να παρακολουθείτε προσεκτικά τις δαπάνες σας. Εναπόκειται σε εσάς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πιθανές δυσκολίες ή άλλα οικονομικά προβλήματα. Μια ερωτική εμπειρία, ένα φλερτ ή μια ρομαντική έκπληξη με την οποία ο νυν σύντροφός σας θα θέλει να σας εντυπωσιάσει, θα είναι η αιτία για ευχάριστα συναισθήματα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και αυτό μπορεί να αφορά τους φίλους, τους συγγενείς σας, ένα πρακτορείο γνωριμιών ή ένα social. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την επαγγελματική σας εξέλιξη, για την εκπλήρωση των καθηκόντων σας και των υποχρεώσεων που σχετίζονται με την εργασία σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Όσοι από εσάς έχετε οικογενειακή ή διαδικτυακή επιχείρηση, μπορείτε να περιμένετε μια καλή εξέλιξη των σχεδίων και των υποθέσεων σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δυσάρεστες στιγμές θα σχετίζονται με λάθη του παρελθόντος ή παρορμητικές ενέργειές σας. Είναι πιθανό οι κρυφές σας ενέργειες να γίνουν πλέον εμφανείς και κάποιος να προκαλέσει σύγκρουση μαζί σας ή να προκύψει μια απροσδόκητα περίπλοκη παρεξήγηση. Μην προσπαθήσετε να καλύψετε ένα τέτοιο λάθος με εξαπάτηση ή τεχνητά. Παραδεχτείτε το λάθος σας και ζητήστε συγγνώμη. Οι γυναίκες θα έχουν δεσμεύσεις με μητέρα, γιαγιά, μεγαλύτερη αδερφή ή άλλη γυναίκα συγγενή. Θα ευχαριστηθείτε με μια κίνηση προσοχής, ένα τηλεφώνημα ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια από την πλευρά ενός αγαπημένου σας προσώπου. Θα υπάρξει δυσκολία στην παραλαβή κάποιας αποστολής ή θα υπάρξει παρεξήγηση με σημαντικές πληροφορίες, με ένα έγγραφο για εσάς. Οι άνδρες θα εξετάσουν μια αλλαγή στην κατεύθυνση της δραστηριότητας στην οποία ασχολούνται αυτήν τη στιγμή ή μια αλλαγή στον τρόπο που την εκτελούν. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα με πολλά υποσχόμενα τηλεφωνήματα, mail και μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου, κάποια δυσάρεστα νέα μπορεί να σας αναστατώσουν. Μπορεί να σχετίζονται με την απόρριψη του αιτήματός σας, την πρόσκλησή σας ή την ανάγκη να κάνετε μια ανεπιθύμητη αλλαγή. Μπορεί επίσης να ανησυχείτε για μια άλλη δυσάρεστη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με έγγραφα και υπογράφετε συμβόλαια. Ελέγξτε οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι σημαντικές για εσάς και μην βασίζεστε στη γνώμη ή τις συμβουλές άλλων ανθρώπων. Πολλά από τα σχέδιά σας για αυτήν την εβδομάδα θα έχουν μια εντελώς διαφορετική εξέλιξη από αυτή που έχετε ως προσδοκία. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι κακό. Αλλά θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε πιο γρήγορα στις νέες συνθήκες. Είναι επίσης πιθανό αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι περιμένετε κάτι που είναι αδύνατο να πραγματοποιήσετε σε αυτή τη φάση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε έξοδα ή οικονομικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με άτομο από τον συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο. Για τους γονείς που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο, η εκπαίδευση, η εξέλιξη ή η καριέρα ενός παιδιού θα είναι ένα σημαντικό θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα απολαύσετε την επιτυχία μιας γυναίκας ή οι αποφάσεις και οι πράξεις της θα αντανακλούν ευνοϊκά τα σχέδιά σας. Στην αγάπη, μπορεί να βιώσετε γεγονότα που θα σας αφήσουν μια μόνιμη ανάμνηση στη ζωή σας. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα απροσδόκητων γεγονότων. Είναι πιθανό να αρνηθείτε ή να αναβάλετε ένα ταξίδι, να λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις από κάποια απόσταση κλπ. Οι άνδρες θα περάσουν επτά ημέρες στις οποίες θα λάβουν απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις, αμφιβολίες ή ανησυχίες. Αναμένετε σημαντικά ή χρήσιμα νέα από κοντά και μακριά.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου, μπορείτε να περιμένετε την εξέλιξη της σχέσης αγάπης ή φιλίας σας. Γενικά, αυτή η εβδομάδα μπορεί να μείνει αξέχαστη με σημαντικά γεγονότα στον έρωτα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να προγραμματίσετε ενέργειες από τη συναισθηματική σφαίρα της ζωής σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις επτά ημέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε αλλαγές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη δαπάνη που σχετίζεται με οικιακές επισκευές ή επισκευή εξοπλισμού. Αυτή θα είναι μια δυσμενής εβδομάδα για την πώληση ακινήτων. Μέσα στην εβδομάδα, θα επιστρέψετε στην παλιά σας ιδέα ή σχέδιο που σχετίζεται με εργασιακά ή προσωπικά επαγγελματικά, καθώς θα προκύψει μια ευκαιρία για μια νέα, πιο ευνοϊκή εξέλιξη. Σίγουρα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περιστάσεις και οι άνθρωποι θα είναι πλέον στο πλευρό σας, πρόθυμοι να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν. Σε γενικές γραμμές, πάντως, καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στις πράξεις σας που σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσετε να βρείτε λύση σε προβλήματα στην οικογένεια. Πιθανότατα, αυτό θα συμβεί φυσικά και όχι μέσω πίεσης από την πλευρά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε συναισθηματικές μέρες και εμπειρίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Οι άνδρες μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με πρόσθετο εισόδημα ή απροσδόκητα χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη γυναίκα που αγαπάτε. Οι γυναίκες θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων, που κάποια στιγμή μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες συγκρούσεις στο σπίτι. Η εβδομάδα φέρνει ικανοποίηση που σχετίζεται με την αγορά ενός απαραίτητου αντικειμένου για το σπίτι ή την παραλαβή κάποιου αποκτήματος, δέματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου θα έχετε πιο συχνές ή πιο σημαντικές επαφές με φίλους. Μπορεί να σας επισκεφτούν στο σπίτι ή μπορείτε να επισκεφτείτε το σπίτι τους. Τέτοιες συναντήσεις και εκδηλώσεις μπορούν να σας γνωρίσουν με νέα άτομα. Ωστόσο, οι νέες σας γνωριμίες δεν έχουν απαραίτητα την ίδια αξία με τις παλιές σας φιλίες. Είναι πιθανό να βασίζονται σε κοινά ενδιαφέροντα, στόχους, δραστηριότητες. Σίγουρα θα προσπαθήσετε να είστε ευγενικοί και ευχάριστοι με τα νέα άτομα που θα γνωρίσετε τώρα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι είστε μόνοι, ότι θέλετε να αποκτήσετε ορισμένες γνώσεις και δεξιότητες μέσω αυτών κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να λύσετε προβληματικές καταστάσεις που σας απασχολούν σοβαρά εδώ και αρκετές εβδομάδες ή μήνες. Ίσως χρειαστεί να κάνετε δύσκολους συμβιβασμούς, αλλά τουλάχιστον θα απαλλαγείτε από ένα συναισθηματικό και ψυχικό βάρος. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για οικονομικά θέματα. Αυτό θα είναι σημαντικό για όλη την οικογένειά σας. Θα έχετε καλό εισόδημα. Θα λύσετε οικονομικά προβλήματα ή θα πετύχετε σημαντική σταθερότητα. Μια σύγκρουση με μια γυναίκα θα την κάνει να φιλοδοξεί μόνο να σας προσβάλει ή να εκδικηθεί με κάποιο τρόπο. Οι άνδρες θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο μιλώντας ή κάνοντας πράγματα με τα παιδιά. Μερικές από τις ιδέες σας είναι πολύ μπροστά από τους γύρω σας και αν αποφασίσετε να τις μοιραστείτε αυτή τη στιγμή, θα συναντήσετε πείσμα και συντηρητισμό. Οι γυναίκες θα έχουν την τάση να ακούν τις συμβουλές ενός αγαπημένου προσώπου ή να δίνουν προτεραιότητα στις επιθυμίες ενός μέλους της οικογένειας. Είναι δυνατή η επιδείνωση του πόνου στις αρθρώσεις.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου θα έχετε σημαντικές, ενίοτε δυσάρεστες ή ενοχλητικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με τη δική σας οικογένεια ή συγγενείς από κοντά και μακριά. Αυτή θα είναι μια δυσμενής περίοδος για νομικές ενέργειες, για νομική διευθέτηση οικονομικού χαρακτήρα κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να απογοητευτείτε ή να λυπηθείτε από νέα που σχετίζονται με φίλους που ζουν σε άλλη πόλη ή ταξιδεύουν κάπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γενικά, να είστε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με οικονομικά θέματα, όταν λαμβάνετε χρήματα ή ένα έγγραφο που αναμένετε να σας εξασφαλίσει υψηλότερο εισόδημα. Είναι δυνατό να λάβετε χρήματα με τραπεζικό έμβασμα, νέο μισθό ή νέο επαγγελματικό συμβόλαιο, εκδηλώσεις για τις οποίες έχετε εκ των προτέρων πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε πολύ καλύτερα τις επαγγελματικές ή επαγγελματικές σας επαφές. Θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για συνομιλίες ή συμφωνίες με διευθυντές, πελάτες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να προγραμματίσετε ή να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, μια νέα δραστηριότητα ή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Οι άντρες θα κάνουν δύσκολες συζητήσεις με άτομα που θα δείξουν επιμονή και πείσμα σε θέματα που θα είναι το θέμα αυτών των συζητήσεων. Η αδιαλλαξία ενός τέτοιου ατόμου θα σας εξοργίσει και μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη ή ανεπιθύμητη σύγκρουση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, βοηθήστε αγαπημένα πρόσωπα ή γείτονες που το χρειάζονται. Οι γυναίκες θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη των οικονομικών τους υποθέσεων, κάτι που αυτή την περίοδο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τη συναισθηματική και υλική τους σταθερότητα. Αυτή την εβδομάδα θα είστε δημοφιλείς και αρεστοί, θα είστε αισιόδοξοι συναισθηματικά και θα ζήσετε χαρά σε εγκόσμιες, ρομαντικές υποθέσεις στον στενό φιλικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου, καλό θα είναι να εστιάσετε την προσοχή σας στην εκπλήρωση δεσμεύσεων που έχουν να κάνουν με άτομα από τον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο. Η επιρροή του Άρη αυτή την εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για βιώσιμη πρόοδο σε επιχειρήσεις και επαγγέλματα. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να σκέφτεστε ένα ταξίδι που πρόκειται να κάνετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα έχετε έξοδα που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από άλλους οικισμούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανό να λάβετε χρήματα, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχουν σχέση με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Είναι επίσης δυνατές οικονομικές πράξεις ή συναλλαγές με άτομα και εταιρείες από κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μερικοί από εσάς μπορεί να λείπουν από το σπίτι για λίγες μέρες λόγω ενός γεγονότος σε άλλη πόλη, ενός ταξιδιού για τουρισμό κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα ανησυχείτε ή θα λυπηθείτε λόγω αποτυχιών ή δυσκολιών στη ζωή ενός νέου ατόμου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, εξετάστε προσεκτικά οποιαδήποτε πρόταση ή ιδέα σχετίζεται με τη δουλειά ή την επιχείρηση και μην βιαστείτε τις αποφάσεις σας ως προς αυτό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ονειρευτείτε ένα άτομο που δεν ζει πια και που ήταν μέλος της οικογένειας ή των φίλων σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για εκδηλώσεις που σχετίζονται με έναν γάμο ή μια άλλη σημαντική γιορτή στην οικογένειά σας. Οι γυναίκες θα εμπλακούν πολύ πιο σοβαρά στις οικογενειακές τους υποθέσεις. Σχεδόν κάθε ένας από τους συγγενείς σας θα βασιστεί σε σας για κάτι. Οι επιχειρηματικές σας σχέσεις μέσω ταχυδρομείου ή άλλου μέσου αλληλογραφίας θα ενισχυθούν. Οι άνδρες θα είναι αισιόδοξοι και πιο φιλικοί. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη διαφήμιση της δραστηριότητας με την οποία ασχολείστε. Θα έχετε την τάση να οργανώνετε συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Θα επιδείξετε περισσότερη εξυπνάδα, γοητεία και χιούμορ από ό,τι συνήθως, κάτι που θα ενισχύσει την προσωπική σας απήχηση.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου, η ειλικρίνειά σας σε αποφάσεις και πράξεις θα είναι η βάση της εμπιστοσύνης που θα έχουν οι άλλοι προς εσάς. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα επιβληθούν σημαντικά έξοδα στο σπίτι σας. Τα έξοδά σας μπορεί να σχετίζονται με την αγορά οικιακών ειδών, την αγορά νέου σπιτιού ή άλλες σημαντικές αλλαγές στέγασης και υλικών. Καλό είναι να σχεδιάζετε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας για να μην μπείτε σε ανεπιθύμητα προβλήματα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να εκπλαγείτε από ένα απροσδόκητο πρόβλημα υγείας που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Είναι δυνατό να φροντίσετε την υγεία ενός συγγενή ή φίλου που θα χρειαστεί ειδική μεταχείριση. Οι ανησυχίες στη ζωή σας τώρα θα προκύψουν απροσδόκητα και σχεδόν πάντα θα χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να τις επιλύσετε. Μέσα στην εβδομάδα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις, όπου καλό είναι να αποφύγετε να μοιράζεστε πληροφορίες που σχετίζονται με σχέδια για το μέλλον σας. Συζητήστε προσεκτικά προτάσεις, ειδικά εάν είναι επιχειρηματικής φύσης ή αφορούν χρήματα. Στον έρωτα, οι σχέσεις σας θα εξελιχθούν κανονικά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Μπορεί να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, να δημιουργήσετε μια νέα σχέση κ.λπ. Παρά το άγχος που κουβαλάτε μέσα σας για το εγγύς μέλλον, αυτές τις επτά ημέρες δεν πρέπει να σας στεναχωρούν οι αποτυχίες ή οι καθυστερήσεις. Είναι καλό να συνειδητοποιήσετε ότι κάθε πράγμα στη ζωή σας απαιτεί τον χρόνο του για να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας συναισθηματικά και ψυχικά λόγω πιθανών καθυστερήσεων ή στασιμότητας σε κάποια από τα σχέδιά σας. Οι γυναίκες θα θυμώνουν και θα προσβάλλονται εύκολα, αλλά θα καταφέρουν να καταστείλουν τα συναισθήματά τους. Υπάρχει κίνδυνος κρυφών δολοπλοκιών στη δουλειά σου. Πιθανά ατυχήματα λόγω απόσπασης της προσοχής. Για τους άντρες, καλές προσφορές στη δουλειά είναι δυνατές, καθώς και να βρουν διαισθητικά κάποιες καλές κινήσεις για πραγματοποίηση. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με σημαντικά άτομα από τα οποία εξαρτώνται οι υποθέσεις σας. Μπορεί να ζήσετε ευχάριστες στιγμές στην αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου, θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για επαφές ή υποθέσεις που σχετίζονται με το σχολείο, τα πανεπιστήμια, για ενασχόληση με κάποια θρησκευτικά ιδρύματα ή εκδηλώσεις, για συμμετοχή σε πολιτικό κόμμα ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με την πολιτική ζωή στη χώρα που μένεις. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της εβδομάδας για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας σχέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας με συγγενείς, φίλους, γείτονες και να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Από πολλές απόψεις, αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς, επομένως εκμεταλλευτείτε τους κραδασμούς της για να επιτύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα σε εργασίες που είναι πιο σημαντικές για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός μέλους της οικογένειας των φίλων, των συναδέλφων ή των γειτόνων σας. Ένα σοβαρό πρόβλημα που θα προκύψει στη ζωή μιας γυναίκας που είναι φίλη ή γνωστή σας θα τραβήξει την προσοχή σας αυτές τις επτά ημέρες. Είναι πολύ πιθανό αυτό να έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα υγείας, χωρισμό στην οικογένειά της ή απώλεια εργασίας. Απρόβλεπτα ή μπερδεμένα γεγονότα στη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου θα σας κάνουν να έχετε μια σοβαρή και ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση οικιακών προβλημάτων και υποχρεώσεων. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή επιχείρηση. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για εμπορικές ή επαγγελματικές συνδέσεις με ανθρώπους από μακρινές περιοχές. Είναι πιθανές κοινωνικές ή ρομαντικές σχέσεις με ξένους. Οι άνδρες θα τείνουν να ξοδεύουν ένα μικρό χρηματικό ποσό σε πράγματα φευγαλέα. Οι επαφές σας αυτή την εβδομάδα θα σας βοηθήσουν στην περαιτέρω εγχώρια ή επαγγελματική σας πρόοδο. Θα έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για επικοινωνία με σημαντικά άτομα σχετικά με τις ιδέες σας, καθώς και σε σχέση με κάποια δημόσια δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για τη διενέργεια δικαστικών υποθέσεων, για την εξέλιξη υποθέσεων που σχετίζονται με την επιχείρηση και το επάγγελμά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις και επείγουσες εργασίες να ολοκληρώσετε. Θα επηρεάσουν τόσο το σπίτι όσο και την εργασία σας και είναι πιθανές σημαντικές αλλαγές ή νέα εγχειρήματα και στα δύο μέρη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για κατασκευές, μεγάλες επισκευές, αγορά ή πώληση σπιτιού ή ακινήτου, για διάφορες βελτιώσεις στο σπίτι σας κ.λπ. Όσοι εργάζονται στον τομέα των κατασκευών και των ακινήτων μπορούν να ελπίζουν σε καλά αποτελέσματα. Τώρα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι έχετε ευνοϊκό χρόνο για επιχειρηματική και επαγγελματική πραγματοποίηση, αρκεί να μην ελπίζετε σε γρήγορες επιτυχίες. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις ή συζητήσεις με φίλους ή συναδέλφους, με τους οποίους θα συζητήσετε διάφορες καταστάσεις στον χώρο εργασίας ή στα επαγγελματικά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με ένα γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Θα εκπλαγείτε από την απροσδόκητη αλλαγή που έχει κάνει αυτό το άτομο, πιθανώς μετά από μια περίοδο διαφόρων αναποδιών στη ζωή. Όσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδα στον προϋπολογισμό σας, γενικά να είστε προσεκτικοί. Οι άνδρες θα μπορούν να περιμένουν πολλές επαφές, συζητήσεις, οικογενειακή φροντίδα και ευχάριστες συναντήσεις με άλλα άτομα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για επίλυση νομικών ζητημάτων και σύναψη συμβολαίου. Είναι πιθανό να λάβετε οικονομική υποστήριξη ή μια καλή προσφορά. Οι γυναίκες θα έχουν πάρα πολλές εσωτερικές αμφιβολίες για την ορθότητα των αλλαγών ή των δεσμεύσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει στη ζωή. Μπορεί να είστε επιρρεπείς σε προτάσεις από απαισιόδοξους ανθρώπους. Δεν θα σας λείψει η τύχη, αλλά θα είναι σημαντικό πάνω από όλα να εμπιστευτείτε τη δική σας διαίσθηση, ικανότητες και δεξιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου θα περάσετε ευνοϊκά για ταξίδια στο εξωτερικό, για ανάπτυξη σχέσεων με ξένους, ανεξαρτήτως φύλου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να είστε νευρικοί για την κατεύθυνση ανάπτυξης της φιλικής σας σχέσης. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα μάθετε αν έχετε πραγματικά έναν ειλικρινή και πιστό φίλο και αν μικρές παρεξηγήσεις μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σας. Είναι πιθανό ένας φίλος να σας ζητήσει οικονομική βοήθεια αυτή την εβδομάδα και να έχετε τις δικές σας προσωπικές δυσκολίες αυτή την περίοδο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψουν προβλήματα με την υγεία σας ή με την υγεία ενός ατόμου από τον συγγενικό σας κύκλο. Αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορέσετε να λύσετε τα οικιακά σας προβλήματα, γι’ αυτό αποφύγετε να καταπονήσετε τον εαυτό σας συναισθηματικά και ψυχικά. Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορεί επίσης να είναι ασταθείς λόγω διαφόρων προβλημάτων. Η εβδομάδα δεν προαναγγέλλει τη δημιουργία νέων φιλιών και αν προκύψουν τέτοιες, δώστε τους περισσότερο χρόνο να αναπτυχθούν. Οι γυναίκες θα κάνουν σημαντικές και καλά μελετημένες ενέργειες που σχετίζονται με τον προσωπικό ή τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Θα προγραμματίσετε καλά τα έξοδά σας για αυτήν την περίοδο, λόγω της μεγαλύτερης σημασίας τους. Θα έχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση. Θα θέλετε να ξεφύγετε από τη μονότονη καθημερινότητα. Προσοχή σε απροσδόκητες εκδηλώσεις ζήλιας ή θυμού. Οι άντρες θα έχουν επιθυμία για αγάπη και προσωπικές εμπειρίες, αλλά δεν πρέπει να καθοδηγείστε μόνο από τις δικές σας παρορμήσεις. Όλα όσα θα λάβετε αυτές τις επτά ημέρες πρέπει να τα μοιραστεί συναισθηματικά και ο/η σύντροφός σας. Αυτή θα είναι μια καλή εβδομάδα για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες σας για την επίτευξη κοινών στόχων. Καλό θα είναι να δουλεύετε ομαδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Η εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου θα είναι περίοδος εποικοδομητικών ενεργειών και επίτευξης σημαντικών επιτυχιών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να αντιμετωπίσετε γεγονότα που σχετίζονται με έντονα συναισθήματα που θα επηρεάσουν μια στενή γυναίκα σε εσάς: μητέρα, γιαγιά, αδερφή, φίλη κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λάβετε νέα σχετικά με κάποιου είδους χωρισμό ζωής στην οικογένεια φίλων ή γειτόνων. Το συναισθηματικό δράμα στη ζωή τους μπορεί να οφείλεται σε λάθη του παρελθόντος, σε απιστία ή σε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για τις οικονομικές σας υποθέσεις και τις προσδοκίες που θα έχετε για το εισόδημά σας αυτές τις επτά ημέρες. Θα εκπλαγείτε από διάφορες καταστάσεις σε αυτό το σχέδιο, που θα σας απαιτήσουν να αντιδράσετε γρήγορα και να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις. Αυτή την εβδομάδα, οι ενέργειες ενός ατόμου της οικογένειάς σας θα απαιτήσουν προσοχή, κάτι που θα σας είναι ακατανόητο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την αποκατάσταση των σχέσεων με άτομα με τα οποία έχετε σταματήσει να επικοινωνείτε τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με ένα στενό άτομο που πιθανότατα δεν μένει στο σπίτι σας. Υπάρχει πιθανότητα για ένα δυσάρεστο περιστατικό μεταφοράς ή εργασίας που σχετίζεται με συγγενή ή φίλο. Οι άντρες θα είναι επιρρεπείς σε αντιθέσεις και συγκρούσεις ακόμα και για ασήμαντα θέματα. Η μικροπρέπειά σας αυτή την εβδομάδα θα σας κάνει να δοκιμάσετε την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας. Μπορεί να προκύψουν δύσκολες αλλά απαραίτητες συζητήσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας.
Οι γυναίκες θα αναλάβουν περισσότερα να κάνουν στη δουλειά. Είναι επίσης δυνατή η επίσκεψη σε διάφορα ιδρύματα. Η μεγαλύτερη δέσμευσή σας μπορεί να επηρεάσει την υπομονή σας και την ικανότητά σας να κατανοείτε και να ακούτε τους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ – Η εβδομάδα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου θα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση μιας αλλαγής που σχετίζεται με τη δουλειά ή την καριέρα σας. Εκεί θα έχετε τις πιο έντονα εκφρασμένες ευκαιρίες για να επιτύχετε ορισμένους στόχους, να εδραιώσετε κατακτημένες θέσεις, να προχωρήσετε. Μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα σε έναν νέο τομέα ή μια επιχείρηση θα προκύψει για όσους από εσάς κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση. Σε υλικό επίπεδο, τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα. Θα περάσει από πιο αργή ανάπτυξη από αυτό που έχετε ως επιθυμία ή με την υπέρβαση μεγαλύτερων εμποδίων, μεγαλύτερο κόστος. Μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση οικονομικής φύσης που σχετίζεται με έναν νεαρό συγγενή. Υπάρχει πιθανότητα απόπειρας απάτης, χειραγώγησης που σχετίζεται με χρήματα και κατά κάποιο τρόπο σχετίζεται με άτομο από το στενό σας περιβάλλον. Θα έχετε συνομιλίες με στενό συγγενή που σχετίζονται με γενικά οικονομικά, χρηματικά συμφέροντα, οικογενειακές υποχρεώσεις κ.λπ. Μπορεί να κάνετε τέτοιες συζητήσεις με άλλους συγγενείς, προκειμένου να διαφυλάξετε την κοινή περιουσία ή τα κοινά συμφέροντα. Είναι πιθανό να συμβεί ένα ταξίδι που σχετίζεται με τη διευθέτηση οικονομικών συμφερόντων ή με σκοπό την εργασία στη χώρα όπου ζείτε. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για επιτυχία ή κέρδος από την πνευματική εργασία. Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής που σχετίζεται με τη μετακόμιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Εάν εξακολουθείτε να μένετε με τους γονείς σας, μπορεί να συζητάτε να χωρίσετε από αυτούς αυτή την εβδομάδα. Για εσάς που μένετε ήδη χωριστά από τους γονείς σας, είναι πιθανό το ακριβώς αντίθετο, να επιστρέψετε στο «πατρικό σπίτι» ή να το φροντίσετε, να ανακαινίσετε κ.λπ. Αν η δουλειά σας σχετίζεται με κάποιο είδος τέχνης, απροσδόκητες καθυστερήσεις και προβλήματα είναι πιθανά, ειδικά σε σχέση με κάποιες απροσδόκητες περιστάσεις. Οι γυναίκες θα περάσουν μια ασταθή περίοδο κατά την οποία δεν πρέπει να περιμένουν γρήγορα αποτελέσματα ή επιτυχίες. Μάθετε να είστε υπομονετικοί και περιμένετε να έρθει η ώρα σας. Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν επίσης κάποια προβλήματα, στις περισσότερες περιπτώσεις συνέπειες των πράξεων κάποιου άλλου: συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, πελάτες, γείτονες κ.λπ.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: