,

Με απογοήτευσες και αυτό είναι χειρότερο από το να σε μισούσα!

Όνειρα… Τι να τα κάνω δανεικά όνειρα; Όνειρα που εν τέλει ήταν μόνο δικά μου. Ήρθες και γέμισες την ζωή μου προσδοκίες, πίστεψα πως είχα βρει το απόλυτο, τον έναν και μοναδικό, τον άνθρωπό μου. Σε λάτρεψα, δεν σε αγάπησα απλά. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πω ότι σε μισώ, ποτέ δεν θα μπορούσα να σε μισήσω. Δεν καταστρέφω τη ψυχή μου με μίση, ούτε αναλώνομαι σε εκδικήσεις.


Ξέρεις όμως, είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω. Όταν σε βλέπω τυχαία πλέον ή όταν κάτι σε φέρνει στην θύμησή μου, νιώθω κάτι που δεν έχει συναίσθημα, ούτε κακό ούτε καλό. Ένα μέτριο, ένα τίποτα, ένα κενό… Με απογοήτευσες και αυτό είναι χειρότερο από το να σε μισούσα. Δεν έχω πλέον συναισθήματα, δεν έχω τίποτα, άδειασα τόσο που δεν μπορώ ούτε να σε μισήσω, δεν θέλω ούτε να σε βρίσω, ούτε να ξεσπάσω… Νιώθω το τίποτα, αυτό που είσαι και εσύ ένα τίποτα και ένα τίποτα μόνο απογοήτευση μπορεί να σε γεμίσει που ασχολήθηκες μαζί του.

Το μόνο κακό είναι πως πλέον έχω χτίσει ένα τείχος για να μην απογοητευτώ πάλι, που όποιος θελήσει να το περάσει πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια. Αλλά να σου πω κάτι; Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ένα τίποτα που σε απογοητεύει και είναι ανάξιο ακόμα και να το μισήσει κάποιος, δεν θα έκανε ποτέ προσπάθεια να ρίξει τείχη, οπότε έτσι προφυλάσσω την ύπαρξή μου από ανθρωπάκια σαν εσένα.


Mary R

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: