,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 24-30 Ιουλίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΜΗΝΕΣ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουλίου, μην αμελήσετε τις υποσχέσεις που δώσατε σχετικά με συναντήσεις, υπηρεσία κ.λπ. Προσπαθήστε να εκπληρώσετε όλα όσα έχετε δεσμευτεί. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για ένα άτομο της οικογένειάς σας και η υποστήριξη ή η βοήθειά σας θα είναι πολύ σημαντική. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να εντυπωσιαστείτε από προσφορές ή ειδικές προσφορές που σχετίζονται με προϊόντα με έκπτωση. Μερικοί από εσάς μπορεί να εκπλαγείτε από μια χαμένη, ξεχασμένη πληρωμή για λογαριασμό κοινής ωφελείας, δάνειο, φόρο ή κάτι άλλο. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εργασία με χρήματα ή για λήψη εσόδων από διάφορες πηγές. Μπορεί να προκύψει κάτι νέο σε αυτό το σχέδιο, αλλά σκεφτείτε τα πάντα πριν πάρετε μια απόφαση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε μια ευκαιρία για συναντήσεις ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια προσωπική γιορτή ενός προσώπου που γνωρίζετε. Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικές, ευσυγκίνητες, ανυπόμονες και θα προκαλούν εύκολα συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις με τη συμπεριφορά τους. Αυτή την εβδομάδα διάφορες μικρότερες και μεγαλύτερες καταιγίδες θα περάσουν από τη ζωή σας. Οι άνδρες θα περιμένουν την εξέλιξη μιας κατάστασης ή μια αλλαγή στη ζωή τους. Οι ερωτικές σχέσεις θα απαιτήσουν προσοχή, κυρίως εκτός γάμου, όπου θα υπάρχει λόγος να εγείρετε αμφιβολίες και υποψίες για απιστία ή χειραγώγηση κάποιου.

ΤΑΥΡΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 24 έως τις 30 Ιουλίου, θα είναι σημαντικό να μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αρνητική επιρροή ανθρώπων με γκρινιάρη, κυριαρχικό χαρακτήρα. Έτσι, θα μπορείτε να παρέχετε άνεση για διάφορες πιο σημαντικές ή ευχάριστες εμπειρίες για εσάς, για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να αναπτύξετε νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε χρήματα ή άλλα καλά νέα μέσω ενός ατόμου στον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Σημαντικό ρόλο στα γεγονότα της ζωής σας αυτή την εβδομάδα θα παίξει ένα άτομο που μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται εκτός του τόπου διαμονής σας. Τα προβλήματα στη δουλειά που περνάει ο συγγενής σας αυτή τη στιγμή θα δημιουργήσουν κάποια ένταση στα κοντινά σας άτομα. Μερικοί από εσάς θα περιμένουν πληροφορίες ή ένα έγγραφο σχετικά με ένα σπίτι, περιουσία ή κληρονομιά, με την επίλυση ενός προβλήματος στέγασης ή ιδιοκτησίας κ.λπ. Οι γυναίκες θα θέλουν και θα χρειάζονται περισσότερες κοινωνικές επαφές μέσα στην εβδομάδα. Είναι δυνατό να παρακολουθήσετε συγκεντρώσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις σε διάφορες περιστάσεις. Θα βρείτε διαισθητικά μια λύση ή διέξοδο από περίπλοκες καταστάσεις. Οι άντρες θα συναντήσουν δυσάρεστες ή ανεξήγητες εκδηλώσεις από άτομα για τα οποία είχαν καλύτερη γνώμη ή που είναι παλιοί φίλοι. Αυτή ή την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την οποία δεν είστε έτοιμοι μέσα σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα δυσκολευτείτε να ζητήσετε συμβουλές από κάποιον άλλο, καθώς αφορά κάτι πολύ προσωπικό για εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουλίου σίγουρα θα χρειαστείτε θετικά συναισθήματα, που για κάποιους από εσάς μπορεί να έρθουν μέσα από καλοκαιρινές διακοπές σε ένα ενδιαφέρον μέρος ή με ωραίους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα απολαύσετε διάφορες χειρονομίες προσοχής, μικρές απολαύσεις ή χαρούμενα νέα. Οι ανησυχίες που έχετε για το μέλλον σας δεν θα εξαφανιστούν, αλλά η επίλυσή τους δεν εξαρτάται από εσάς σε αυτό το σημείο. Μεγαλύτερα οικονομικά έξοδα ή ενέργειες που σχετίζονται με μεγάλο χρηματικό ποσό σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα. Να είστε προσεκτικοί στις πράξεις σας αυτές τις επτά ημέρες για να μην ξοδεύετε υπερβολικά σε περιττά πράγματα. Στις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις μην επιτρέψετε την εμβάθυνση των διαφορών, των συγκρούσεων και αποφύγετε κάθε είδους ένταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψει ένα πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα άτομο στον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικά ασταθείς, επιρρεπείς σε εκφράσεις θλίψης, δυσαρέσκειας ή απαισιοδοξίας. Μια έκπληξη μπορεί να σας βγάλει από τη ληθαργική σας κατάσταση. Αποφύγετε λογομαχίες και συγκρούσεις με γυναίκες. Οι άντρες θα κάνουν ενδιαφέροντα σχέδια για το μέλλον τους. Η επικοινωνία σας με ανθρώπους κοντά και μακριά θα είναι σημαντική για εσάς αυτή την περίοδο. Η εβδομάδα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός ή δέσμευση που σχετίζεται με μια στενή γυναίκα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουλίου, καλό θα είναι να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε περισσότερες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Αυτή την εβδομάδα οι νέες σας γνωριμίες θα είναι πολύ συναισθηματικές, συναρπαστικές έως και απρόβλεπτες σε επίπεδο ανάπτυξης. Επιδιώξτε να δημιουργήσετε με άτομα από τα οποία έχετε κάτι να μάθετε ή έχετε κάτι να τους διδάξετε. Η ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να γίνεται μεταξύ των κατάλληλων ανθρώπων και όχι διάσπαρτη. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει ένταση στη σχέση σας με μια γυναίκα που θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει ή να επιβάλει τη θέλησή της στην εξέλιξη των υποθέσεων σας. Είναι πιθανό να προκαλέσει εσκεμμένη σύγκρουση μαζί σας, να κάνει σχόλια για εσάς πίσω από την πλάτη σας, για να σας απαξιώσει μπροστά σε άλλους. Αυτή την εβδομάδα από πολλές απόψεις θα υπάρξει μια ασαφής ή αγχωτική εξέλιξη για εσάς, αλλά δεν θα είναι όλες οι μέρες τεταμένες και δύσκολες. Πολλοί από εσάς, με καλή οργάνωση και ορθότητα στις πράξεις σας, θα μπορέσετε να απολαύσετε την επιτυχημένη εξέλιξη των σχεδίων σας. Ωστόσο, αυτό θα απαιτήσει επίσης ένα πιο λογικό και υπομονετικό πέρασμα από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτές τις μέρες. Οι γυναίκες θα κατευθύνουν μεγάλο μέρος των προσπαθειών τους στην αναζήτηση νέων ή καλύτερων πηγών εισοδήματος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για εσάς εάν θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε κάτι. Οι άντρες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα κατά την οποία θα μπορέσουν να σημειώσουν σημαντική πρόοδο ή να ζήσουν αξέχαστες εκδηλώσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τακτοποίηση οικονομικών ή επιχειρηματικών σχέσεων με άλλον άντρα.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουλίου, η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στην επίλυση οικονομικών προβλημάτων, στην πληρωμή λογαριασμών και άλλων οικονομικών υποχρεώσεων. Οι περιστάσεις μπορεί να είναι ευνοϊκές για εσάς όταν συνάπτετε κάποια συμφωνία ή σύμβαση. Αυτή η εβδομάδα φέρνει τύχη από απρόσμενα χρήματα ή μια νέα ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα, αλλά φυσικά αυτό είναι απίθανο να φωτίσει όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε λόγο να συζητήσετε πολύ πιο ενεργά τις ενέργειες, τις ιδέες ή τις προτάσεις σας με φίλους ή με άτομα εκτός της οικογένειάς σας. Η καλή εξέλιξη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα βοηθήσει τις ρομαντικές και φιλικές σχέσεις σας με άτομα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός του τόπου διαμονής σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να ετοιμάσετε ένα δώρο για ένα άτομο που θα γιορτάσει γενέθλια, επέτειο ή άλλη ειδική εκδήλωση. Στις προσωπικές σας σχέσεις, η υποχώρηση και η υπομονή θα ανταμειφθούν με θετικά αποτελέσματα που είναι σημαντικά για εσάς. Οι άντρες θα πρέπει να αναλάβουν μεγαλύτερες ευθύνες και καθήκοντα στην οικογένειά τους, κάτι που θα δημιουργήσει σύγχυση σε κάποια προκαταρκτικά σχέδια της εβδομάδας. Τα έξοδά σας θα είναι υψηλότερα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Δεν αποκλείονται συγκρούσεις που σχετίζονται με χρήματα. Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικές, ρομαντικές, ευαίσθητες. Θα περιμένουν μικρά θαύματα στη ζωή τους και κυρίως στην αγάπη. Όσοι από εσάς έχετε σύζυγο μπορεί να προκαλέσετε ζήλια ή κάποιες υποψίες με τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουλίου, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άγνωστα άτομα και κυρίως με όσους αναζητούν τη φιλία σας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Μπορεί να προκύψουν διάφορες παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας μαζί τους ή να προκύψουν ψευδείς ταυτότητες. Είναι πιθανό με αυτόν τον τρόπο να βρεθείτε αντικείμενο κάποιας ίντριγκας ή χειραγώγησης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σχέσεις που σχετίζονται με τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τη βάση της σχέσης σας μαζί τους. Επαγγελματικά, μπορεί να περιμένετε καλύτερα έσοδα ή κέρδη αυτήν την εβδομάδα εάν είστε έμπορος ή έχετε μια δραστηριότητα που σχετίζεται με τις πωλήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να περιμένετε πληρωμή που σχετίζεται με εργασία που έχετε ήδη κάνει ή θα λάβετε χρήματα από μια απροσδόκητη πηγή. Εάν ταξιδεύετε αυτήν την εβδομάδα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τα έξοδά σας σε περίπτωση που προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Στην ερωτική σας ζωή, να είστε λογικοί παρά συναισθηματικοί. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προγραμματίστε και ενεργήστε σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση στην ερωτική σας σχέση. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι ένα νέο απόκτημα ή ένα άλλο ευχάριστο γεγονός. Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με μια συγκέντρωση στο σπίτι που σχετίζεται με μια προσωπική γιορτή. Οι γυναίκες θα περιμένουν νέα ή αποτελέσματα από τις ενέργειες των άλλων πριν προχωρήσουν στην υλοποίηση των δικών τους προσωπικών ή επαγγελματικών σχεδίων. Θα σας αναστατώσει εάν κάποιος που γνωρίζετε προσπαθήσει να σας εμπλέξει σε κάποιου είδους ίντριγκα ή παρασκηνιακές σχέσεις με άλλο άτομο, πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν. Οι άντρες θα έχουν απρόβλεπτες γνωριμίες και σχέσεις με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Η υγεία μιας στενής γυναίκας θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουλίου θα έχετε περισσότερη δουλειά, αλλά τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε θα είναι κάτι παραπάνω από καλά. Νέες και ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ή επαγγελματικές δεσμεύσεις θα προκύψουν για πολλούς από εσάς. Όσοι από εσάς η εργασία τους σχετίζεται με πελάτες ή συνεργάτες από διαφορετικές αποστάσεις θα έχετε περισσότερες ευθύνες. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα με ένα άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο που μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια όλης της οικογένειας. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για εσάς. Να είστε οργανωμένοι και υπεύθυνοι, μην το σπαταλάτε. Αυτή θα είναι κατάλληλη στιγμή για αλλαγές που σχετίζονται με την εργασία, για μετακόμιση σε νέο σπίτι ή σε άλλο οικισμό. Όποιες αλλαγές κι αν βιώσετε, σίγουρα θα ανοίξουν μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Απροσδόκητες καταστάσεις και προκλήσεις δεν πρέπει να σας τρομάζουν. Η εμφάνισή τους έχει το νόημά της στη ζωή σας. Για κάποιους από εσάς, θα ανοίξουν το δρόμο για μια καλύτερη εξέλιξη. Θα σας απαλλάξουν από ανθρώπους ή δεσμεύσεις που έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έντασης στη σχέση σας με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη και με το οποίο έχετε κοινό παρελθόν. Οι γυναίκες πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στις παθήσεις της υγείας τους και να αποφεύγουν τα ακραία αθλήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε κάποια επαφή με έναν άντρα που μένει σε άλλη πόλη. Οι άνδρες θα έχουν μια πλούσια προσωπική, κοινωνική ή πολιτική ζωή. Αυτή η εβδομάδα θα σας ενθουσιάσει με ένα σημαντικό απόκτημα, έπαθλο, δώρο κ.λπ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουλίου θα προκύψει ένταση στις σχέσεις σας με γυναίκες που είναι συγγενείς ή φίλες σας. Πιθανώς τέτοια γεγονότα να σχετίζονται με διάφορες εμπειρίες μέσα στην εβδομάδα ή άλυτα προβλήματα, περίπλοκες σχέσεις κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, καθώς θα επιβαρυνθείτε με ποικίλες ευθύνες. Κάποια προβλήματα ή περίπλοκες σχέσεις με συναδέλφους ή διευθυντές θα είναι και πάλι σχετικά. Είναι πιθανό να εμπλακείτε σε κάποια ίντριγκα ή να σας κακολογήσουν λόγω ακατάλληλων σχολίων που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Η εβδομάδα θα εκπλήξει πολλούς από εσάς με διάφορα νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα. Μπορεί να κάνετε μια απροσδόκητη αγορά σε τιμή ευκαιρίας ή να πουλήσετε κάτι με υψηλότερο κέρδος. Ο έρωτας και η συζυγική σας ζωή θα είναι τεταμένες αυτή την εβδομάδα, πιθανώς λόγω διαφορών και αντιθέσεων με τον σύντροφό σας. Μπορεί να προκύψουν ανησυχίες για την υγεία ενός συγγενή. Οι γυναίκες θα είναι πιο συγκεντρωμένες στα εργασιακά ή επαγγελματικά τους καθήκοντα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να επιτύχετε πραγματικά αποτελέσματα στην καριέρα σας. Το φλερτ στο χώρο εργασίας σας μπορεί να γίνει δημόσια γνωστό, ανεξάρτητα από το πόσο θέλετε να κρατήσετε αυτό το συναίσθημα ιδιωτικό. Οι άνδρες θα έχουν σύντομες αλλά σοβαρές ευθύνες με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο στην οικογένεια. Μην παίρνετε αυτή τη δέσμευσή σας ελαφρά! Μην υποτιμάτε προβλήματα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουλίου έχετε αρκετές επείγουσες δεσμεύσεις που θα είναι σημαντικές για την υγεία σας ή για την επίλυση προβλημάτων που θα σας είναι επείγουσες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε επαφή με έναν συγγενή ή φίλο που έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή χρειάζεται βοήθεια σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα συμβούν ευχάριστα, εκπληκτικά γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα που ζουν εκτός του τόπου διαμονής σας. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να ταξιδέψετε απροσδόκητα και θα σχετίζεται με έναν σημαντικό στόχο ή έργο. Για όσους από εσάς θα περιμένετε χρήματα αυτή την εβδομάδα μέσω παραστατικού ή συμβολαίου, ενδέχεται να υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις. Μια σύγκρουση με έναν συνάδελφο ή με έναν πελάτη θα δημιουργήσει μια σύντομη ένταση στο χώρο εργασίας σας. Μπορεί να έχετε σωστή άποψη για τη συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά μην επιβάλλετε τη γνώμη σας και να είστε διπλωματικοί. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα ζήσετε ένα ευχάριστο γεγονός ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα που είναι συγγενής ή φίλη σας. Μια νέα γνωριμία θα σας δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα ή θα σας εμπλουτίσει με ενδιαφέρουσες, χρήσιμες πληροφορίες. Οι γυναίκες θα βιώσουν απροσδόκητα γεγονότα και εκπλήξεις που θα αποτελέσουν τη βάση για επερχόμενες αλλαγές στη ζωή τους. Κάποιοι φίλοι θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας με τα παράπονά τους, τις απαιτήσεις ή τις πράξεις τους. Οι άντρες θα περάσουν μια εβδομάδα σημαντικών καθηκόντων και ευθυνών που είτε θα τους φέρουν επιτυχία είτε θα χάσουν αν δεν τα καταφέρουν με επιτυχία. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια και για ανάπτυξη επαφών με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουλίου, θα έχετε σημαντικές επαγγελματικές δεσμεύσεις ή προβλήματα προς επίλυση που σχετίζονται με ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε ένα κυβερνητικό, τραπεζικό ή φορολογικό ίδρυμα, σε σχέση με επαγγελματικές, επιχειρηματικές ή δημόσιες υποθέσεις σας. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε περισσότερα έξοδα και τα έσοδά σας θα είναι περιορισμένα, οπότε ισορροπήστε καλά τις οικονομικές σας ενέργειες. Να είστε σοφοί και φειδωλοί με τους πόρους που έχετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν ευθύνες με μητέρα, γιαγιά, αδερφή ή άλλο στενό συγγενή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η υγεία σας θα απαιτεί περισσότερη προσοχή ή θα έχετε φροντίδα που σχετίζεται με μια πάθηση. Αντιμετωπίζετε αποφάσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με αλλαγές ή βελτιώσεις στο σπίτι στο οποίο ζείτε ή μια αλλαγή στην ιδιοκτησία που κατέχετε. Μια δυσάρεστη σύγκρουση θα προκύψει στο σπίτι σας λόγω υπαιτιότητάς σας. Οι γυναίκες θα βασίζονται στις πράξεις τους στη συμβουλή ή τη βοήθεια φίλων, κάτι που θα αποδειχθεί η σωστή επιλογή. Μια απρόσμενη διαμάχη θα σας αναγκάσει να κάνετε μια δύσκολη επιλογή. Οι άντρες θα είναι χαρούμενοι για μια είδηση, αλλά η χαρά σας μπορεί να αποδειχθεί βιαστική και οι πληροφορίες, γενικά, ψευδείς. Αρκετά γεγονότα μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν ή να σας μπερδέψουν. Γενικά, θα έχετε μια συναισθηματική αλλά παραγωγική εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Η εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουλίου θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και πολύ αγχωτική περίοδος για εσάς. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, απροσδόκητα γεγονότα, νέα ή αλλαγές στα καθημερινά σας σχέδια θα σας εκπλήξουν. Θα υπάρχει περισσότερο άγχος στην καθημερινότητά σας, αλλά θα καταφέρετε να πετύχετε, να εφαρμόσετε ένα σημαντικό σχέδιο για εσάς. Μην κοιτάτε πίσω στο παρελθόν σας, πάρτε φιλοσοφικά κάθε γεγονός κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Κάποιες επιτυχίες θα είναι πραγματικά δύσκολο να επιτευχθούν, αλλά θα αφήσουν ένα διαρκές σημάδι στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικό για εσάς να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να κάνετε υπομονή. Μην ενδίδετε στις προκλήσεις των ζηλιάρηδων. Μπορεί να έχετε κατά καιρούς καταθλιπτική διάθεση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τότε είναι να περνάτε περισσότερο χρόνο έξω με ευχάριστα άτομα ή δραστηριότητες. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με συζητήσεις και εμπειρίες με νέους από κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα προκύψουν περισσότερες δεσμεύσεις του νοικοκυριού, οικιακά έξοδα ή άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να εξελιχθεί θετικά, με ευχάριστες συναντήσεις ή επαφές, ακόμα κι αν είστε ελεύθεροι. Οι γυναίκες θα είναι τυχερές, αλλά δεν πρέπει να αμφιβάλλουν για τις εμπειρίες που θα έχουν μέσα στην εβδομάδα. Κανένα από αυτά δεν έχει σκοπό να σας προκαλέσει απώλεια ή να σας τιμωρήσει για οτιδήποτε. Υπάρχουν μερικές απροσδόκητες εμπειρίες στον έρωτα. Οι άντρες θα έχουν μια περίοδο συνειδητοποίησης της σημασίας σημαντικών γεγονότων στη ζωή τους που μέχρι τώρα τα έπαιρναν ελαφρά ή επιφανειακά. Ερωτικοί καβγάδες, διαφωνίες ή αμφιβολίες μπορεί να σας επιβαρύνουν συναισθηματικά αυτές τις επτά ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουλίου σας περιμένουν γεγονότα που σχετίζονται με τους παλιούς σας φίλους. Φυσικά, είναι επίσης πιθανές νέες γνωριμίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι βραχυπρόθεσμες. Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να βοηθήσετε φίλους αυτή την εβδομάδα που κάνουν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένης της μετακόμισης σε ένα νέο σπίτι ή μια νέα πόλη. Μια είδηση ​​που σχετίζεται με τη δουλειά σας μπορεί γρήγορα αλλά βιαστικά να σας αναστατώσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν έξοδα που σχετίζονται με μια γυναίκα. Γενικότερα, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια περίοδος για ευνοϊκή εξέλιξη των σχεδίων σας, για ολοκλήρωση προβλημάτων που είχατε πρόσφατα, ειδικά αν έχετε ετοιμότητα και διάθεση για τέτοιες ενέργειες. Οι εκπλήξεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι ευχάριστες και θα προκαλέσουν καλή διάθεση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε τα δυσάρεστα άτομα ή πάρτε έγκαιρα τον έλεγχο καταστάσεων που μπορεί να εξελιχθούν σε δυσάρεστη κατεύθυνση. Οι γυναίκες θα σχεδιάσουν και θα καθορίσουν τις ενέργειές τους με βάση τις οικονομικές δυνατότητες ή συμφέροντα. Θα δυσκολευτείτε να κάνετε συμβιβασμούς που σχετίζονται με τα χρήματα. Τα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε θα σας αναστατώσουν. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την οργάνωση σχεδίων που θα υλοποιηθούν τον Αύγουστο. Οι άντρες θα έχουν μια απρόσμενη εμπειρία στο σπίτι τους. Διασκεδαστικές συναντήσεις, δείπνα με αγαπημένα πρόσωπα ή ευχάριστα άτομα είναι μπροστά σας. Θα νιώσετε ότι σας αγαπούν ή σας σέβονται άτομα σημαντικά για εσάς.

 

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com