,

Ήρθες και αναστάτωσες τα πάντα μου…

Ήταν ένα φθινοπωρινό βροχερό βράδυ, από εκείνα τα τόσα βράδια που περπατούσα με τα ακουστικά μου μέσα στην βροχή. Εκεί που η βροχή φτάνει μέσα στην ψυχή και στην ξεπλένει. Εκεί που θέλεις να βρεις τι λείπει και τι περισσεύει. Εκεί που θέλεις να βρεις τι πονάει και τι γαληνεύει. Όσο πιο δυνατή η βροχή τόσο πιο καλά, τόσο μεγαλύτερη η κάθαρση μέσα σου. Όπως και τα δάκρυα στους ανθρώπους. Όταν δεν πάει άλλο, φουσκώνει και μαυρίζει ο ουρανός μας. Μετά έρχεται μια βροχή από δάκρυα για να μας καθαρίσει τα μάτια και την ψυχή.


Σε παρατηρώ να έρχεσαι από την αντίθετη κατεύθυνση με την ίδια έκφραση όπως η δική μου. Ένας καθρέφτης μου εσωτερικός… Καθώς πλησιάζεις, περνάει ένα αυτοκίνητο και μας πετάει νερό της βροχής. Κοιταζόμαστε και βάζουμε τα γέλια. Μου λες το όνομά σου και μου δίνεις το χέρι. Η βροχή γίνεται δυνατότερη, αλλά εμάς δεν μας νοιάζει. Τα χέρια ενώνουν, τα βλέμματα καίνε και οι καρδιές χτυπούν σε ξέφρενο ρυθμό. Η μοίρα είχε κάνει σχέδια για εμάς που δεν τα περιμέναμε. Κάποιοι λένε, ότι αν κάποιον στον χρωστάει η ζωή, θα στον φέρει στον δρόμο σου. Άλλοι είναι μαθήματα και άλλοι ευλογίες. Εσύ ήσουν ευλογία από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο λεπτό.

Ένιωσα ότι μου γέμισες τα κενά της καρδιάς και των συναισθημάτων μου. Δύο παιδιά της βροχής έσμιξαν εκείνη την νύχτα. Από τότε, πολλές βροχές τις περπατήσαμε μαζί και ήταν όλες υπέροχες. Γιατί αν ερωτευτείς το μυαλό, αγαπήσεις την ψυχή, είναι θέμα χρόνου να ερωτευτείς και να αγαπήσεις την καρδιά… Δεν είναι απαραίτητο ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Δεν είναι μαγνήτες οι άνθρωποι. Είναι θέμα χημείας και όχι φυσικής. Εγώ σε εσένα βρήκα το ομώνυμό μου! Ήρθες και αναστάτωσες τα πάντα μου…


Στέλλα Παζάλου

Russet Feelings by Stella

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: