,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

ΠΕΙΣΜΑ, ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, σήμερα μπορείτε να δεσμευτείτε για ένα δώρο, μια υπηρεσία ή κάποια άλλη ενέργεια που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα τα πράγματα θα εξελιχθούν αργά, προκαλώντας την υπομονή σας και την ικανότητά σας να περιμένετε γεγονότα ή ενέργειες.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, υπάρχει σήμερα ο κίνδυνος μιας σύγκρουσης με μια γυναίκα ή μιας που θα προκύψει εξαιτίας μιας γυναίκας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποιες αμφιβολίες, ανησυχίες ή υποψίες σας σχετικά με κάποια γεγονότα ή πρόσωπα στη ζωή σας

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, η μέρα φέρνει σύγχυση σχετικά με σχέδια, σκέψεις ή κατανοήσεις για τη ζωή ή για τη γνώμη σας για ορισμένα άτομα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση ή η Τετάρτη θα σας εκπλήξει με δυσάρεστα νέα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα υπάρχει πιθανότητα ενός ταξιδιού ή σημαντικής, συναισθηματικής επικοινωνίας με συγγενείς που ζουν σε κάποια απόσταση.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν θα είστε στην καλύτερη σωματική ή συναισθηματική φόρμα σήμερα, γι’ αυτό προσέξτε σε τι δεσμεύεστε και με τι επιβαρύνετε τον εαυτό σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, η μέρα φέρνει κάποια επιτυχία ή καλά νέα, αλλά αποφύγετε να πετάξετε στα σύννεφα. Κρατήστε όσο περισσότερο μπορείτε τα καλά πράγματα που σας δίνει η ζωή.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει δεσμεύσεις ή συζητήσεις που σχετίζονται με άτομα, κυρίως νεότερα από εσάς.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα χαρείτε από νέα που πρέπει να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, θα προκύψουν κάποια προβλήματα σήμερα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας ή θα έχουν στόχο να δοκιμάσουν πόσο καλά έχετε μάθει κάποια μαθήματα ζωής που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας σε διαφορετικές στιγμές.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com