,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, μπορείτε σήμερα να σχολιάσετε γεγονότα στη ζωή ενός στενού ατόμου από το παρελθόν ή για κάποιον που ζει σε απόσταση.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, αυτή τη μέρα φερνει ένα σημαντικό γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα ή ένα κορίτσι.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, η ημέρα θα απαιτήσει όχι μόνο προσοχή, αλλά και φιλοσοφική αποδοχή κάποιων ειδήσεων που θα λάβετε σήμερα και που θα σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να εστιάσετε σε κάποιες λεπτές ενέργειες που σχετίζονται με τα χρήματα σήμερα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα, η Πέμπτη φέρνει περισσότερη δουλειά, μια επίσκεψη σε κάποιο ίδρυμα ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για κάποια δουλειά ή επιχείρηση.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, η μέρα φέρνει την επίλυση διαφόρων καταστάσεων που σχετίζονται με ταξίδια ή με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, οι προσδοκίες όχι μόνο θα πραγματοποιηθούν, αλλά μπορεί να εξελιχθούν σε μια απροσδόκητα καλύτερη κατεύθυνση.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι σημαντικό να βρειτε ισορροπία στις σχέσεις με άτομα με τα οποία θα αλληλεπιδράσετε σήμερα. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά σίγουρα εφικτό.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, η μέρα θα είναι πιο περίπλοκη, θα έχετε την τάση να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και αντί να είστε δυσαρεστημένοι με τον εαυτό σας, θα μεταθέτετε την ευθύνη για αυτό σε άλλους ανθρώπους.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη μέρα, τουλάχιστον όσον αφορά κάποιες προσωπικές εμπειρίες, ερωτικές συγκινήσεις ή οικογενειακες καταστασεις.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, η μέρα φέρνει εντάσεις, διαφωνίες και συγκρούσεις που θα τελειώσουν καλά ή θα έχουν καλό αντίκτυπο στα σχέδια και τις ιδέες σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να είστε χαρούμενοι για ένα απόκτημα ή μια δουλειά που έχετε κάνει καλά στο σπίτι σας σήμερα. Μπορεί να απολαμβάνετε τις δικές σας ικανότητες, που θα σας εξυψώσουν στα μάτια των άλλων ανθρώπων, αλλά πάνω από όλα θα ευχαριστήσουν εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com