,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΥΠΟΜΟΝΗ  ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, αποφύγετε μεγάλα σχέδια για σήμερα, καθώς έρχονται αλλαγές στη ζωή σας ή στο περιβάλλον που ζείτε, που θα έχουν κάποιο αντίκτυπο σε σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, η Τρίτη φέρνει διάφορες δεσμεύσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο της οικογένειας ή του συγγενικού σας κύκλου.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάθε είδους απρόσμενες καταστάσεις με άγνωστα άτομα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, η Τρίτη σας φέρνει ευχάριστες εμπειρίες, νέα ή συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, σήμερα θα επηρεαστείτε από γεγονότα ή ενέργειες κοντινών ανθρώπων ή παιδιών.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, σας περιμένει ερωτική αναστάτωση  ή ανησυχίες, καθώς και περισσότερες συναισθηματικές εμπειρίες.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, συζητήσεις, συναντήσεις ή νέες γνωριμίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά είναι πιθανές σήμερα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ή συναισθηματικές ενέργειες σήμερα. Είναι πιθανό ένα δυσάρεστο νέο να σας αναστατώσει.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, την Τρίτη θα έχετε μια συνάντηση, μια συζήτηση ή μια πρόταση που θα λάβετε από άτομο μεγαλύτερο από εσάς ή σε ανώτερη θέση

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, η πραγματικότητα την Τρίτη θα αποδειχθεί πολύ διαφορετική από τις προσδοκίες, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε μειονεκτική ή λεπτή θέση.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα χαρείτε με μια καλή είδηση ή ευκαιρία εξέλιξης, η οποία αν εφαρμοστεί με επιθυμία και φιλοδοξία από την πλευρά σας θα έχει καλό αντίκτυπο στο εισόδημά σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή θα ξεκινήσετε μια νέα πραγματική ή εικονική γνωριμία.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com