,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10-16 Ιουλίου 2023

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουλίου, η εξέλιξη κάποιων ευνοϊκών γεγονότων θα σας βοηθήσει να βγείτε από μια κατάσταση θλίψης ή αβεβαιότητας. Πρόκειται να λάβετε νέα ή μια προσφορά που θα είναι σημαντική για το μέλλον σας. Αυτή η εβδομάδα δεν φέρνει ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων, αλλά μάλλον θα βοηθήσει στην εμφάνιση νέων ευκαιριών. Μόνο με τη δική σας δραστηριότητα και φιλοδοξία θα μπορέσετε να τις πραγματοποιήσετε τους επόμενους μήνες. Αυτή είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να αποδεχτείτε γρήγορα και επαρκώς κάθε νέα πληροφορία ή πρόταση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα πράγματα θα απαιτήσουν από εσάς έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, εργασίας, προγραμματισμού των σημαντικών πραγμάτων στη ζωή σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ενέργειες που σχετίζονται με νομική ή δικαστική υπόθεση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα συνειδητοποιήσετε το παροδικότητα σε κάτι που ήταν σημαντικό για εσάς στο παρελθόν σας. Οι προτεραιότητές σας είναι πολύ διαφορετικές τώρα. Οι νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα θα είναι καλές και επιτυχημένες για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε επιτυχία σε εργασίες που απευθύνονται σε πελάτες ή κοινό. Είναι πιθανή η εμφάνιση ενός νέου συναδέλφου, ενός νέου πελάτη ή ενός νέου διευθυντή, κάτι που θα είναι ένα ενδιαφέρον γεγονός για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να αγοράζετε ακριβά πράγματα ή να αγοράζετε και να πουλάτε ακίνητα, καθώς υπάρχει κίνδυνος ενός δυσάρεστου λάθους για εσάς. Συνολικά, αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ παραγωγική εβδομάδα επαγγελματικά. Οι άνδρες να προετοιμαστούν για αργή πρόοδο στις σημαντικές υποθέσεις τους, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα. Συνολικά, η εβδομάδα διαμορφώνεται για να είναι επιτυχημένη και παραγωγική για εσάς. Μέρος της επιτυχίας σας θα οφείλεται στη βοήθεια των φίλων σας ή σε ήδη σταθερές επαγγελματικές σχέσεις. Οι γυναίκες θα βιώσουν γεγονότα ή αλλαγές στο χώρο εργασίας τους. Μια νέα γυναίκα μπορεί να εμφανιστεί στην ομάδα σας, στον κύκλο των πελατών σας κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ενέργειες που σχετίζονται με το σπίτι ή την περιουσία που έχετε εσείς ή η οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουλίου, η υπομονή στη σχέση σας με έναν συγγενή ή με φίλους θα δοκιμαστεί. Θα έχετε την τάση να κόβετε σχέσεις, να αγνοείτε το ενδιαφερόμενο άτομο ή να είστε πολύ απότομοι και ακόμη και αγενείς όταν εξηγείτε τα συναισθήματά σας. Η ερωτική ζωή φίλων ή συγγενών θα γίνει αντικείμενο διαφόρων συζητήσεων, εκδηλώσεων ή συγκεντρώσεων. Είναι πιθανό να συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γιορτή ενός παιδιού ή ενός αγαπημένου προσώπου: γέννηση, γενέθλια, βάπτιση, επέτειος κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, ειδικά αν συνεργάζεστε με πελάτες εκτός της χώρας όπου ζείτε. Για πολλούς από εσάς, μια νέα επαγγελματική επαφή θα ανοίξει μια ευκαιρία για μια πιο υποσχόμενη δουλειά ή επιχείρηση. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών, την αναζήτηση νέων πελατών ή νέων αγορών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε, όπως: ατύχημα, χωρισμός, διαζύγιο, απώλεια εργασίας, σοβαρό πρόβλημα υγείας κ.λπ.  Οι άντρες για κάποιο λόγο θα είναι συναισθηματικά ασταθείς, τείνουν να αναζητούν το λάθος για αποτυχίες ή απογοητεύσεις μόνο στον εαυτό τους. Αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα δεν είναι γραφτό να συμβούν σε αυτό το σημείο της ζωής σας και προχωρήστε. Η εβδομάδα θα σας ευχαριστήσει με κάποια χρήματα σε μετρητά. Οι γυναίκες θα αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τις οικογενειακές σχέσεις, λόγω σοβαρών υποχρεώσεων και ευθυνών. Θα έχετε αφορμή για ευχάριστες εμπειρίες που σχετίζονται με μια συνάντηση ή συγκέντρωση. Τα έξοδά σας αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένα, γι’ αυτό προγραμματίστε καλά σε τι θα ξοδέψετε τους διαθέσιμους πόρους σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 10-16 Ιουλίου, πολλοί από εσάς θα κάνετε κάποιο είδος ταξιδιού που μπορεί να περιλαμβάνει άλλους συγγενείς, φίλους ή ομοϊδεάτες. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε στο σπίτι σας οικονομικές εισπράξεις, αλλά μόνο αυτές που θα αναμένονται. Πολλοί από εσάς θα ξοδέψετε μέσα στην εβδομάδα χρήματα για το σπίτι σας που σχετίζονται με την αγορά κάποιων απαραίτητων ειδών ή εξοπλισμού. Είναι πιθανό αυτές τις επτά ημέρες να λάβετε ένα έγγραφο ή πρόταση οικονομικής φύσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιος θα θέλει να σας μιλήσει για ένα σοβαρό θέμα που μπορεί να αφορά τα γενικά σας σχέδια ή το μέλλον του συγκεκριμένου ατόμου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέα ή πληροφορίες που σχετίζονται με ένα άτομο που ήταν μέρος του παρελθόντος σας θα σας εκπλήξουν. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για επιδόσεις, για την επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων στη δουλειά ή την επιχείρηση, στην υλοποίηση προσωπικών στόχων και σχεδίων. Η εβδομάδα φέρνει για πολλές από εσάς μια συγκέντρωση ή δέσμευση που περιλαμβάνει ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Οι άντρες θα κατευθύνουν την προσοχή τους σε οικιακές υποθέσεις που σχετίζονται με επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι, ένα προσωπικό αυτοκίνητο ή άλλα μέσα μεταφοράς κ.λπ. Οι εργασίες που εγκαταλείψατε την περασμένη εβδομάδα θα σας πιέσουν τώρα να τις ολοκληρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 10 έως τις 16 Ιουλίου, θα έχετε λόγους να είστε χαρούμενοι σε σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με προσωπικές διακοπές, τη γέννηση ενός μωρού ή άλλο σημαντικό γεγονός. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε πολύ πιο αποφασιστικοί στις ενέργειές σας που σχετίζονται με τον τερματισμό μιας σοβαρής δέσμευσης ή περίπλοκης σχέσης. Υπάρχει πιθανότητα η εξέλιξη μιας κατάστασης να διευκολύνει τις ενέργειές σας. Όταν περάσετε από αυτή την εμπειρία, θα νιώσετε ένα κύμα ενέργειας και επιθυμίας να προχωρήσετε και να πολεμήσετε για τα όνειρά σας. Στην πραγματικότητα, το να περάσετε μια συναισθηματικά δύσκολη κατάσταση μπορεί να είναι η αρχή για κάτι νέο και καλό στη ζωή σας. Η ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα αν είστε ελεύθεροι και έτοιμοι να γνωρίσετε και να γνωρίσετε νέα άτομα. Παρά την ευνοϊκή τάση για ρομαντικές εμπειρίες, οι επιτυχίες αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά και το σπίτι σας. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, ανεξάρτητα από το ποια χρονική περίοδο θα είναι. Θα προγραμματίσετε διάφορες συναντήσεις, επισκέψεις σε ενδιαφέροντα μέρη ή σε θέατρο και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι άντρες θα εντυπωσιαστούν από τις νέες τους επαφές, αλλά και θα απογοητευτούν γρήγορα με κάποιες από αυτές. Εξαρτάται από το τι ψάχνετε, τι περιμένετε και τι θα πάρετε. Νέες ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο ή στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 10 έως 16 Ιουλίου, ίσως αντιληφθείτε την αδυναμία υλοποίησης των σχεδίων σας, τα οποία παλαιότερα θεωρούσατε εφικτά. Είναι πιθανό ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βασιστήκατε στη βοήθεια άλλων ανθρώπων, στην οικονομική υποστήριξη από διάφορες πηγές κ.λπ. Μπορεί να παραπλανηθείτε από αθετημένες υποσχέσεις, να χειραγωγηθείτε με ψευδείς πληροφορίες, να στοχοποιηθείτε από κακόβουλες ενέργειες κατά της εργασίας σας ή της επιχείρηση σας. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι η εβδομάδα δεν προμηνύει απώλειες, αλλά θα περάσετε δοκιμασίες που έχουν συγκεκριμένο σκοπό για τον καθένα σας. Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να επιτύχετε ευνοϊκή εξέλιξη νομικής υπόθεσης οικονομικής φύσεως, σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε μία. Μια από τις απογοητεύσεις σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να σχετίζεται με ένα άτομο που πάντα αναζητά κάποιο όφελος από τη γνωριμία του μαζί σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε έτοιμοι να μάθετε νέα και χρήσιμα πράγματα από άτομα που ζουν σε άλλες πόλεις ή χώρες. Οι αλλαγές στην ερωτική σας ζωή θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Οι γυναίκες θα δεχτούν πολλά συναισθηματικά προβλήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Δεν θα ξεχάσετε και δεν θα συγχωρήσετε τίποτα, από πού και από ποιον προέρχεται η επίθεση εναντίον σας. Θα περιμένετε κάποια συγγνώμη για μια κακή πράξη ή λόγο εναντίον σας, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο χρόνο. Οι άνδρες θα επικεντρωθούν στον εξοπλισμό, σε διάφορες υλικές αξίες που κατέχουν, στη συντήρηση ή την επισκευή τους. Η εβδομάδα θα σας απασχολήσει με ένα ευχάριστο γεγονός ή συγκέντρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουλίου, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από μια κατάσταση απόγνωσης, θλίψης ή απαισιοδοξίας που μπορεί να σας κυρίευσε τις τελευταίες ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας. Τις επόμενες επτά ημέρες, πολλά γεγονότα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σας και θα καθορίσουν την κατεύθυνση των φιλοδοξιών σας. Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να βελτιώσει ή να επιδεινώσει τη μοίρα του, με τις αποφάσεις του ή την έλλειψή τους. Αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει την εξέλιξη θεμάτων που είναι σημαντικά για εσάς και την επίτευξη αποτελεσμάτων που θα αποτελέσουν καλή βάση για τη μελλοντική σας εξέλιξη. Δεν θα σας λείπει η τύχη, αλλά το αν θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται θα εξαρτηθεί από εσάς και την προθυμία σας να δεχτείτε κάποιες νέες προκλήσεις στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γεγονότα που σχετίζονται με τη μητρότητα, με μια μητέρα ή με άλλη στενή γυναίκα, θα είναι σημαντικά για την οικογένεια ή τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ο ρόλος της γυναίκας, η γυναικεία ενέργεια θα είναι καθοριστικός στη λήψη σημαντικών αποφάσεων στο σπίτι ή στη δουλειά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρειαστεί να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε έναν άνδρα ή να δώσετε χρήσιμες συμβουλές σε έναν άνδρα για μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή του. Να είστε ειλικρινείς αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε. Οι άνδρες θα επιβαρυνθούν με ανεπιθύμητα οικιακά ή περιουσιακά προβλήματα, με βλάβες ή δυσκολίες με τον εξοπλισμό στο χώρο εργασίας τους κ.λπ. Οι συναισθηματικές συγκρούσεις θα προκύψουν γρήγορα και θα περάσουν αργά. Οι γυναίκες θα βιώσουν ένα φόβο ή θα αποδεχτούν συναισθηματικά θλιβερά νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζουν. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε κατανόηση σχετικά με την επιθυμία σας να αγοράσετε κάτι για το σπίτι σας ή να κάνετε κάποια αλλαγή στο εσωτερικό.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουλίου, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε πιο σοβαρή σημασία σε πολύπλοκα προβλήματα και καταστάσεις της οικογένειας. Πρώτα απ’ όλα, θα σχετίζονται με κάποιες μυστικές ή κρυφές ενέργειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι περίπλοκες καταστάσεις θα έχουν να κάνουν με απιστία, με έλλειψη οικειότητας ή επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων στο γάμο. Το καλό είναι ότι όποια και αν είναι αυτή η σύγχυση στην οικογενειακή σας ζωή ή στο σπίτι σας, θα υπάρξει λύση, αλλά για όλα θα πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να μην ενδώσετε σε προτάσεις ή συμβουλές από άτομα που έχουν αρκετά περίπλοκη προσωπική ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα χρηματικά σας ζητήματα θα είναι αιτία έντασης και λογομαχιών στο σπίτι σας. Ο καθένας θα έχει τις δικές του προσωπικές οικονομικές ανάγκες, αλλά πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι οι πληρωμές και οι υποχρεώσεις που έχετε αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να βρείτε έναν συμβιβασμό για να καλύψετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειάς σας. Η ερωτική ζωή όσων από εσάς δεν είστε παντρεμένοι μπορεί να είναι πιο περίπλοκη. Για κάποιους από εσάς, η επιλογή μεταξύ δύο συντρόφων θα είναι μεγάλη συναισθηματική επιβάρυνση. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, απολαύστε την ελευθερία σας αυτή την εβδομάδα. Και θα έρθει η ώρα σας για αγάπη! Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην ανησυχείτε για άσχημα νέα για άλλους ανθρώπους, γιατί θα συνδεθούν με απροσδόκητες ανατροπές. Οι άντρες θα συγκεντρώσουν σημαντικές πληροφορίες για ένα θέμα που πολύ σύντομα θα αποτελέσει σημαντική προτεραιότητα στη ζωή τους. Αυτή η εβδομάδα θα έχει κάτι να σας ευχαριστήσει και κάτι να σας ανταμείψει. Οι γυναίκες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έγγραφα, με διάφορες διατυπώσεις σημαντικές για αυτές προσωπικά ή για ένα από τα άλλα μέλη της οικογένειας. Θα πετύχετε σε ένα παλιό σας εγχείρημα ή σχέδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ -Την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουλίου, θα επιδιώξετε επίλυση προβλημάτων οικιακού ή περιουσιακού χαρακτήρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα βασιστείτε στη βοήθεια άλλων ανθρώπων και ελπίζω να κάνετε τη σωστή επιλογή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να αγοράζετε πράγματα από άλλα άτομα ή να τα δίνετε για προσωρινή χρήση. Αυτά που είναι πολύτιμα για εσάς – κρατήστε τα αυτή την εβδομάδα από ατυχήματα ή ζημιές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα συναντήσετε μια ποικιλία ανθρώπων που θα μοιραστούν μαζί σας ενδιαφέρουσες εμπειρίες από τη ζωή τους. Μπορούν να σας δώσουν γνώσεις για πράγματα που ήταν προηγουμένως άγνωστα σε εσάς. Οι ερωτικές σχέσεις με έναν σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη ή έχει διαφορετική εθνικότητα από τη δική σας θα έχουν καλή εξέλιξη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια με οικογένεια ή αγαπημένα πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα δείτε με συμπάθεια τα γεγονότα στην οικογένεια του συγγενή ή του φίλου σας. Μπορεί να υπάρξει αρραβώνας ή γάμος στον οποίο θα παρευρεθείτε ή θα στείλετε ένα δώρο εάν είστε μακριά από την εκδήλωση. Όσο περίπλοκες κι αν φαίνονται κάποιες οικονομικές καταστάσεις στο σπίτι σας, αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε μια ευνοϊκή εξέλιξη ή επίλυση ενός χρηματικού προβλήματος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα και συμβόλαια. Οι άντρες θα περάσουν επίσης πολύ καλά στην παρουσίαση, για να επιτύχουν πραγματικά αποτελέσματα σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα ή τις επιχειρήσεις. Θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις ή πληροφορίες από άλλο οικισμό. Οι γυναίκες θα έχουν καταιγισμό ιδεών για μια ιδέα, ένα έργο ή μια αλλαγή με μια άλλη γυναίκα που έχει κάποιες δυνατότητες επιτυχίας. Η εβδομάδα σας φέρνει μια πρόσκληση,έναν καλεσμένο, μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουλίου, για πολλά πράγματα θα πρέπει να βασιστείτε σε άλλα άτομα, με τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε καθημερινή επαφή. Οι φιλικές σας σχέσεις θα είναι πολύ καλές, μέσα από τις οποίες θα πετύχετε, θα πραγματοποιήσετε την ιδέα ή το όνειρό σας. Οι νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα θα έχουν σημαντικό ρόλο στο κοντινό ή πιο μακρινό μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι προτεραιότητά σας λόγω της εμφάνισης μεγαλύτερων ή επειγόντων εξόδων. Θα θελήσετε να κάνετε σημαντικές αγορές για το σπίτι ή για τον εαυτό σας. Θα έχετε μια ευκαιρία ή μια ιδέα να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, αλλά αποφύγετε τα δάνεια ή τα κέρδη μέσω της πονηριάς και της απάτης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από άτομα που νομίζατε ότι σας είχαν ξεχάσει ή ότι δεν τους ενδιαφέρετε για πολύ καιρό. Η επανεμφάνισή τους στη ζωή σας δεν θα είναι τυχαία. Το μέλλον θα δείξει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για την επιστροφή τους στη ζωή σας. Οι αναβληθείσες συναντήσεις μέσα στην εβδομάδα θα είναι για καλό και σίγουρα δεν θα χάσετε τίποτα από αυτό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να ακούσετε τα παράπονα φίλων και συγγενών για τις κακοτυχίες τους στη ζωή. Δύσκολα βέβαια θα μπορέσετε να τους βοηθήσετε, αλλά και ο στόχος τους δεν είναι τέτοιος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε εμπειρίες που σχετίζονται με κοντινά ή μακρινά ταξίδια. Θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα έχουν μια σύντομη αλλά σημαντική αποστολή στη ζωή σας. Να είστε ανοιχτοί στη γνώση, τις πληροφορίες και τις συμβουλές που θα σας δώσουν. Αυτή είναι μια εβδομάδα όπου μερικοί από εσάς θα συναντήσετε τον μέντορά σας ή τον δάσκαλό σας στη ζωή σας. Η παρουσία του θα είναι όσο θα χρειαστεί να μάθετε κάποια μαθήματα. Οι άνδρες θα έχουν έναν ευνοϊκό χρόνο για να θεραπεύσουν κάποια ασθένεια ή πάθηση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από κάποιες ανησυχίες σας. Οι γυναίκες θα βιώσουν μια δυσάρεστη απογοήτευση με κάποιον, που μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα της σχέσης ή σε χωρισμό. Σοβαρές αλλά ξεπεράσιμες ανησυχίες κάθε φύσης σας περιμένουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουλίου, θα εμπλακείτε σε θέματα ή γεγονότα που θα επηρεάσουν ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αυτά τα γεγονότα σίγουρα θα σχετίζονται με κάποια αλλαγή στη ζωή αυτού του ατόμου. Αυτή την εβδομάδα, μια σύγκρουση θα σας κάνει να κλάψετε ή θα σας επιβαρύνει με αρνητικά συναισθήματα. Ήρθε η ώρα να μάθετε να αγνοείτε αγενείς και κακότροπους ανθρώπους από τη ζωή σας, αποφεύγοντας την επαφή μαζί τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να προκύψουν έξοδα που σχετίζονται με την υγεία σας ή την υγεία συγγενή σας. Μπορεί να έχετε μια προσωρινή ανησυχία για ένα οικονομικό έγγραφο ή χρήματα που περιμένετε να λάβετε αυτή την εβδομάδα ή μέχρι το τέλος του μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα επισκεφθείτε μια κυβέρνηση, τράπεζα, φορολογικό ή άλλο ίδρυμα σε σχέση με θέματα σημαντικά για εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για όσους από εσάς ασχολείστε με τις κατασκευές ή έχετε μια φάρμα. Η εβδομάδα θα είναι σημαντική για τις οικογενειακές σας σχέσεις, καθώς έρχονται γεγονότα που θα σας φέρουν κοντά με συγγενείς από κοντά και μακριά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, με τις οποίες ασχολείστε αυτή τη στιγμή ή πρόκειται να κάνετε στο εγγύς μέλλον. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερη επιθυμία για οικειότητα και αγάπη, κάτι που θα τις κάνει να βιώσουν το φλερτ. Μια παλιά αγάπη μπορεί να σας θυμίσει τον εαυτό σας με ένα όνειρο, μια πραγματική συνάντηση ή απροσδόκητα νέα. Οι άνδρες θα πρέπει να πάρουν μια δύσκολη απόφαση ή θα είναι δύσκολο για αυτούς να πείσουν τους άλλους για την ορθότητα και την προοπτική της. Θα μπείτε σε μια σημαντική εβδομάδα για τις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουλίου, θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε σε προηγούμενες εμπειρίες με άτομα που μπορεί να είναι συγγενείς ή φίλοι σας. Οι αναμνήσεις από τις κοινές σας εμπειρίες μπορούν να επαναφέρουν διαφορετικά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε διάφορες προκαθορισμένες δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με ήδη ξεκινημένες ενέργειες που αφορούν την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας ζητηθεί να εργαστείτε πιο προσεκτικά με πελάτες ή με άτομα εκτός της ομάδας σας. Είναι πιθανές προσπάθειες δυσφήμισης, πρόκλησης σκόπιμων προβλημάτων και άλλες αρνητικές επιπτώσεις. Εάν λάβετε μια προσφορά για μια νέα δουλειά ή επιχείρηση, μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με τις καλές πλευρές αυτής της προσφοράς. Η πραγματικότητα είναι πιθανό να είναι αρκετά διαφορετική. Αυτή η εβδομάδα θα ευχαριστήσει πολλούς με νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Τα παιδιά της οικογένειάς σας θα είναι η αφορμή για συναισθηματικές εμπειρίες ή συγκεντρώσεις. Ωστόσο, δεν θα κυλήσουν όλα ομαλά στο σπίτι και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η εμφάνιση ή η ανάπτυξη ενός απροσδόκητου προβλήματος ή περίπλοκης κατάστασης μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να σας φέρει σε αντίθεση με άλλους συγγενείς. Οι άνδρες θα περιμένουν νέα για να επιβεβαιώσουν μια συνάντηση ή μια δουλειά. Έχετε έναν επικείμενο λόγο δέσμευσης με έναν άντρα από την οικογένεια ή τον συγγενικό σας κύκλο. Οι γυναίκες θα εκπλαγούν από την εμφάνιση νέων ευκαιριών για δουλειά ή να διευρύνουν τον κύκλο των φίλων. Καλά νέα οικονομικής φύσεως θα έρθουν στην οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 10 έως 16 Ιουλίου, θα περάσετε ευνοϊκά με ερωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες και συναντήσεις. Χρησιμοποιήστε αυτές τις επτά ημέρες για να αναπτύξετε μια υπάρχουσα ρομαντική σχέση, αν έχετε. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσετε νέα άτομα, αλλά δεν θα σας κάνουν όλοι ευχάριστη εντύπωση. Είναι πιθανό να δεχτείτε καλεσμένους στο σπίτι σας ή να πρέπει να ακούσετε τα παράπονα κάποιου, κάτι που θα σας κουράσει. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μείνει αξέχαστη για έναν χωρισμό που θα βιώσετε συναισθηματικά. Ένα τέτοιο γεγονός θα σας κάνει να αναλογιστείτε ξανά τις ήδη συνειδητοποιημένες αλήθειες της ζωής. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε όνειρα που σχετίζονται με νεκρούς ή να επισκεφτείτε ένα νεκροταφείο για κάποιο λόγο. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να σκεφτείτε μελλοντικές αλλαγές. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να ολοκληρώσετε μια οικογενειακή υπόθεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα σας δοθούν διάφορες ευκαιρίες που θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από την προθυμία σας να τις αποδεχτείτε χωρίς να προσπαθήσετε να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Οι γυναίκες θα βιώσουν μια εβδομάδα κατά την οποία σχεδόν καμία προσχεδιασμένη δέσμευση δεν θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες τους. Είναι πιθανές νέες καταστάσεις που θα προκύψουν απροσδόκητα. Η καθυστέρηση ή η αναβολή κάποιων εργασιών ή σχεδίων δεν πρέπει να σας φέρουν σε κακή διάθεση. Οι άνδρες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που θα προκληθεί από μια σημαντική είδηση, πρόσκληση ή πρόταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να είστε πιο κοινωνικοί με διάφορα άτομα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: