,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για 3-9 Ιουλίου 2023

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ! ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΖΩΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα από 3 έως 9 Ιουλίου, πρόκειται να ζήσετε ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα απροσδόκητων γεγονότων που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από άλλο κατοικημένο μέρος. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, προγραμματισμό και προετοιμασία για ένα ταξίδι τις επόμενες εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα άτομο του κύκλου των συγγενών ή των φίλων σας. Ένας απρόσμενος χωρισμός ή οικογενειακό δράμα στην οικογένεια συγγενών ή φίλων, μπορεί να σας φέρει σε μια κατάσταση που δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε επιτυχημένες οικονομικές ενέργειες που θα σας φέρουν σταθερότητα, ανεξαρτησία ή καλύτερα έσοδα στο μέλλον. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για λήψη χρημάτων, διευθέτηση οικονομικών συμφωνιών, εγγράφων κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να εξετάσετε και να προγραμματίσετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα νεαρό άτομο στην οικογένειά σας που σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη σύλληψη ενός μωρού και μερικοί από εσάς θα πρέπει να λάβετε μια απόφαση σχετικά με τη μελλοντική μητρότητα. Αυτή θα είναι μια σημαντική εβδομάδα για όσους από εσάς θέλετε να βάλετε τις βάσεις για σημαντικά πράγματα στη ζωή σας, μια νέα δουλειά, μια επιχείρηση, μια σχέση αγάπης, οικογένεια, παιδί κ.λπ. Οι άντρες θα περιμένουν την απόφαση ενός στενού προσώπου για ένα σημαντικό θέμα για την οικογένεια. Θα έχετε προσεχείς συναντήσεις ή συγκεντρώσεις σε διάφορες περιστάσεις, στις περισσότερες περιπτώσεις που σχετίζονται με άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο. Οι γυναίκες θα δεσμευτούν σε κάποιο έγγραφο, το οποίο θα φέρει μια σύντομη αλλά έντονη ένταση. Κατά τη διάρκεια των διαφόρων συναντήσεων που έχετε μπροστά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μάθετε διάφορα νέα πράγματα για ανθρώπους που γνωρίζετε. Είναι δυνατή μια επίσκεψη που σχετίζεται με κάποιο έγγραφο ή σύμβαση.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου, θα ζήσετε δύσκολες στιγμές που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές, φιλικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Εύκολα θα προκύψουν παρεξηγήσεις και άλλες καταστάσεις λόγω έλλειψης υπομονής. Λάθη του παρελθόντος, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις ή άλλες βιαστικές ενέργειες, αυτές τις επτά ημέρες θα αποτελέσουν τη βάση γεγονότων με απροσδόκητη εξέλιξη. Αποφύγετε να κάνετε μεγάλα σχέδια για αυτήν την εβδομάδα. Προσπαθήστε να παρακολουθείτε με ψυχραιμία και υπομονή τα γεγονότα αυτών των ημερών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια ιδιαίτερη ελπίδα που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει στην ίδια πόλη με εσάς, κάτι που θα υλοποιηθεί ευνοϊκά για εσάς. Η εβδομάδα μπορεί να αποδειχθεί πιο περίπλοκη για εκείνους, που θα έχουν δέσμευση με νομική υπόθεση ή με άλλους εκπροσώπους της κρατικής διοίκησης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρακολουθήσετε τη θεραπεία κάποιου που είναι συγγενής ή φίλος σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα συζητήσετε με τους στενούς σας ανθρώπους προβλήματα στη ζωή του συγγενή ή του στενού σας φίλου. Παρά τις μεγάλες ανησυχίες ή τους φόβους σας για το μέλλον, σίγουρα θα καταφέρετε να περάσετε μια επιτυχημένη και παραγωγική εβδομάδα. Οι γυναίκες θα εκπλαγούν από τις ενέργειες των ανθρώπων που θα αντιδράσουν απρόβλεπτα σε μια απροσδόκητη κατάσταση. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια ή τις αποφάσεις ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας που μπορεί να είναι κόρη, συγγενής ή φίλη σας. Οι άνδρες θα έχουν έντονα αλλά ασταθή συναισθήματα που γρήγορα θα αλλάξουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να προκαλέσει στιγμές αστάθειας στην εβδομαδιαία ρουτίνα τους. Να είστε προσεκτικοί όταν αναζητάτε λύση σε προβλήματα με μια γυναίκα, ειδικά αν σχετίζονται με την οικογένεια ή την ερωτική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα από 3 έως 9 Ιουλίου, θα έχετε κάποιου είδους χωρισμό με κάποιο μέλος της οικογένειας ή φίλο. Οι λόγοι για αυτό θα σχετίζονται με διάφορες περιστάσεις ή λόγους ζωής κυρίως στη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε τις συγκεντρώσεις στο σπίτι σας. Εάν είναι απαραίτητο, οργανώστε τα έξω από το σπίτι όπου μένετε. Μην φορτώνετε τον εαυτό σας με πράγματα που αργότερα θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Αυτή την εβδομάδα, πολύ λίγες από τις προσδοκίες σας θα πραγματοποιηθούν με τον τρόπο που τις σχεδιάζετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα σχέδιά σας που σχετίζονται με χρήματα που περιμένετε να μπουν στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό ή στην επιχείρησή σας. Μπορεί να έχετε απροσδόκητα έξοδα ή πληρωμές για πράγματα που θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει. Αυτή την εβδομάδα θα σας ενθουσιάσει μια συζήτηση ή μια πρόταση από μια γυναίκα, που θα έχει ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο μέλλον σας. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με ποικίλα ευχάριστα συναισθήματα και γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Ειδήσεις που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη μελλοντική μητρότητα μπορεί να σας ευχαριστήσουν. Οι άνδρες θα αναζητήσουν μια πρακτική λύση σε μια περίπλοκη κατάσταση που σχετίζεται με έναν συγγενή. Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει ένα φυσικό τέλος σε κάποια σχέση, δέσμευση ή σχέδιο. Για τις γυναίκες, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη σύλληψη ή για τη γέννηση ενός παιδιού, εάν έχετε τέτοιες προσδοκίες για τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η εβδομάδα δεν αποκλείει έναν απρόσμενο χωρισμό ή απρόσμενα δυσάρεστα νέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 3 έως 9 Ιουλίου, θα εμπλακείτε σε διάφορες εκδηλώσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε άλλο κατοικημένο μέρος. Θα περάσετε ευνοϊκά σε ταξίδια, αλλά οι περισσότεροι θα προτιμήσετε να μείνετε εκεί που μένετε ή να αποφύγετε τα μεγάλα ταξίδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας και να μην βασίζεστε σε χρήματα που θα πρέπει να λάβετε αυτήν την περίοδο. Είναι πιθανό να προκύψουν διάφορες καθυστερήσεις, αναβολές ή άλλες δυσκολίες ως προς αυτό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βιώσετε διαφορετικά συναισθήματα στο σπίτι σας. Δεν θα λείψουν οι λόγοι και δεν χρειάζεται να τους αναζητήσουμε. Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με ένα νέο απόκτημα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε συναντήσεις και επαφές με διάφορα άτομα που θα μοιραστούν μαζί σας χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, εντυπώσεις από τα ταξίδια τους κ.λπ. Πολλοί θα πρέπει να κανονίσουν ένα σημαντικό έγγραφο που δεν μπορεί να καθυστερήσει. Οι άντρες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια επιτυχημένη εβδομάδα οικονομικά, αλλά αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές ειδών που δεν χρειάζεστε τώρα. Ο νεαρός συγγενής ή το αγόρι σας θα είναι αφορμή για ζωηρές συζητήσεις, συγκεντρώσεις μέσα στην εβδομάδα. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες, ειδικά αν εργάζονται σε ομάδα με γυναίκες. Είναι πιθανό ένα ταξίδι που θα κάνετε με άλλα μέλη της οικογένειας ή φίλους.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα από 3 έως 9 Ιουλίου, θα σας φέρει δυνατές συναισθηματικές εμπειρίες. Όχι μόνο θα αφήσουν πίσω τους μια ιδιαίτερη ανάμνηση, αλλά και θα σας διδάξουν κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Μπορεί να βιώσετε θλίψη ή απογοήτευση που σχετίζεται με κάποιον που γνωρίζετε. Πολλοί από εσάς θα περιμένετε μια συζήτηση που σχετίζεται με το μέλλον ενός παιδιού ή ενός συγγενή σας, η οποία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την υποστήριξη ή τις ενέργειες άλλων μελών της οικογένειάς σας. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αναστατωθείτε από νέα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης ή της εξέλιξης προσωπικών δραμάτων στη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με ένα δώρο που θα έχει ιδιαίτερη πρόθεση ή ευγνωμοσύνη για την καλή σας πράξη. Η εβδομάδα φέρνει μια πρόταση, έγγραφο, πρόσκληση ή άλλες σημαντικές πληροφορίες που είναι σημαντικές για την επαγγελματική σας ζωή. Οι γυναίκες θα συναντήσουν ανθρώπους που θα τις κάνουν να υποψιαστούν τη συμπεριφορά τους ή τον τρόπο που επικοινωνούν. Οι εχθροί σας αυτή την εβδομάδα θα έχουν το πιο γοητευτικό χαμόγελο. Θα συζητήσετε και θα πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με οικογενειακά υπάρχοντα ή περιουσιακά στοιχεία. Οι άνδρες θα πιεστούν από κάποιες οικογενειακές εργασίες, για την εκπλήρωση των οποίων θα εξαρτηθούν οι γονείς, η σύζυγος, η αδερφή ή ο αδερφός τους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα εάν θέλετε να κάνετε μια ειδική αγορά ή να πουλήσετε κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου, η υπομονή σας θα αμφισβητηθεί από τις προσπάθειες διαφόρων ανθρώπων να σας χειραγωγήσουν ή να σας απαξιώσουν με βιαστικές ή αλόγιστες ενέργειες και σχόλια. Η επιθυμία τους να σας κάνουν με το ζόρι πράγματα που δεν σας αρέσουν ή δεν σας ενδιαφέρουν θα δοκιμάσει σοβαρά τη σχέση σας. Μια πιο λογική αποδοχή των γεγονότων και ο σοβαρός αυτοέλεγχος στα συναισθήματά σας μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Το νόημα αυτής της εβδομάδας στη ζωή σας είναι να σας κάνει φιλόδοξους ή να σας προκαλέσει μια ζωηρή προσωπική και πνευματική ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να επισκεφθείτε έναν γιατρό για μια διαβούλευση ή να φροντίσετε την υγεία ενός στενού συγγενή. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για ανάπτυξη προσωπικών, οικογενειακών ή επαγγελματικών σχέσεων με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μπορεί να μαζευτείτε με φίλους ή συγγενείς για μια σημαντική περίσταση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος για να ταξιδέψετε, κυρίως σε μικρή απόσταση. Η εβδομάδα φέρνει οικονομικά έσοδα ή λήψη ειδήσεων που σχετίζονται με χρήματα. Κάποιοι από εσάς θα θυμάστε αυτή την εβδομάδα με τύχη που σχετίζεται με ένα απροσδόκητο κέρδος. Ωστόσο, αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις που σχετίζονται με λαχεία, καζίνο και άλλα παρόμοια. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι σύντομες αλλά πολύ συναισθηματικές, αν και θα περάσουν γρήγορα. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν την ανάγκη λήψης μιας απροσδόκητης απόφασης. Οι άντρες θα θυμούνται την εβδομάδα με μια ερωτική ή οικεία εμπειρία, φλερτ ή συνάντηση με μια παλιά αγάπη κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από μια συνάντηση ή μια εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα. Δεν θα σας λείψει η τύχη κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αλλά προσέξτε πώς τη χρησιμοποιείτε. Οι γυναίκες θα ξοδεύουν περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε διάφορες οικογενειακές ή οικιακές υποθέσεις. Γεγονότα από το παρελθόν θα σας θυμίσουν απροσδόκητα τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου, θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με διάφορα σημαντικά οικονομικά θέματα. Μπορεί να είναι αιτία ανησυχίας, για την ανάδειξη μιας επιπλέον επείγουσας δέσμευσης, για συναντήσεις και συζητήσεις με συγκεκριμένα άτομα κ.λπ. Γενικότερα, η εβδομάδα θα απαιτήσει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν πρέπει να υπογράψετε ένα οικονομικό έγγραφο, σύμβαση δανείου κ.λπ. Στην εργασία σας, θα μπορείτε να βρείτε μια λύση στα παλιά σας προβλήματα με συναδέλφους, πελάτες ή συνεργάτες. Μέσα στην εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την ιδέα ή το έργο σας, στο οποίο έχετε επενδύσει προηγουμένως χρόνο ή κάποιους πόρους. Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχει η δέσμευσή σας, για την πραγματοποίηση της οποίας έπρεπε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Η οικονομική σας σταθερότητα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τα προκαταρκτικά σχέδια δαπανών που έχετε μπροστά σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Η εβδομάδα φέρνει το ενδεχόμενο μιας απρογραμμάτιστης δαπάνης που σχετίζεται με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Θα βιώσετε απροσδόκητες καταστάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό ισχύει εάν έχετε έναν σύντροφο που ζει ή εργάζεται αυτήν τη στιγμή σε άλλη πόλη. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι που σχετίζεται με το αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις. Στην οικογένειά σας θα παρακολουθείτε και θα σχολιάζετε προβλήματα στη ζωή ενός ατόμου από τον φιλικό σας κύκλο. Αυτό που συμβαίνει στη ζωή τους δεν θα σας εκπλήξει. Περιμένετε παρόμοιες συνέπειες από τις λάθος ενέργειες και αποφάσεις τους από το πρόσφατο παρελθόν τους. Οι άντρες θα εκπλαγούν από την ανάπτυξη κάποιων προσωπικών τους σχεδίων ή σχέσεων. Μια συναισθηματική σύγκρουση αυτή την εβδομάδα μπορεί να καταστρέψει εντελώς μια παλιά σχέση. Οι γυναίκες θα πρέπει να δείξουν υπολογισμό και λογική με λόγια και με πράξεις, αφού αυτή την εβδομάδα μπορούν εύκολα να χάσουν πράγματα σημαντικά για αυτές. Η υγεία θα απαιτήσει επίσης κάποια φροντίδα ή θεραπεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 3 με 9 Ιουλίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Γεγονότα ή καταστάσεις είναι μπροστά σας που θα αλλάξουν κάποιες συνθήκες στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να δεσμευτείτε σε υποσχέσεις, μην ενθουσιαστείτε με δελεαστικές προσφορές για καλύτερο εισόδημα κλπ. Ένα δώρο ή ένα απόκτημα μπορεί να σας εκπλήξει αυτή την εβδομάδα. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι σημαντικά για εσάς και θα προσπαθήσετε να είστε καλοπροαίρετοι και εγκάρδιοι στη συμπεριφορά σας απέναντί ​​τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ζήσετε μια ευχάριστη έκπληξη που θα έχει μια σύνδεση με άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο ή στενούς φίλους, ανεξάρτητα από το πού μένουν αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχετε σημαντικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με επισκέψεις ή επαφές με άτομα από κυβερνητικά, τραπεζικά ή νομικά ιδρύματα. Μπορεί ξαφνικά να χρειαστεί να πάτε στο σπίτι συγγενών ή φίλων. Ορισμένα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ανησυχία ή ένταση, αβεβαιότητα ή φόβο για την εξέλιξή τους. Το άγχος που σχετίζεται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου είναι πιθανό. Εάν προκύψουν συναισθηματικά προβλήματα στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα, θα είναι αποτέλεσμα αποφάσεων ή πράξεών σας από το πρόσφατο παρελθόν σας. Οι άνδρες θα ασχοληθούν με ένα έγγραφο ή γραφειοκρατία που σχετίζεται με την εργασία, τις οικογενειακές υποθέσεις ή την επιχείρησή τους. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με δυσάρεστα νέα ή εμπειρίες που σχετίζονται με μια γυναίκα. Οι γυναίκες θα γεμίσουν με μεγαλύτερη δόση αισιοδοξίας σχετικά με την ανάπτυξη των προσωπικών ή επαγγελματικών τους σχεδίων. Είστε έτοιμοι να χωρίσετε για διάφορους λόγους με ένα άτομο με το οποίο σας άρεσε η επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα από 3 έως 9 Ιουλίου, μπορεί να δακρύσετε ή να πληγωθείτε από την αρνητική ή αγενή στάση ενός ατόμου με το οποίο έχετε καθημερινή επαφή. Αυτή μπορεί να είναι μια εμπειρία που θα συμβεί στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα. Θα σας προκαλέσουν αμφιβολίες για τον λόγο της εμφάνισής τους και θα είναι δύσκολο να προβλέψετε τη μελλοντική τους εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή συζητήσεις που σχετίζονται με ταξίδια και με άτομα που ζουν σε άλλο κατοικημένο μέρος. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση να ταξιδέψετε, καθώς και να συζητήσετε μια μελλοντική συνάντηση με φίλους που ζουν σε απόσταση από εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα γίνετε αντικείμενο χειραγώγησης μέσω ψεύδους ή ψευδών πληροφοριών στον χώρο εργασίας σας ή εάν ασκήσετε οποιαδήποτε δημόσια, πολιτική δραστηριότητα. Εάν αυτές οι ενέργειες απέναντί ​​σας είναι επιτυχείς και δεν καταφέρετε να διατηρήσετε τον εαυτό σας καθαρό, τότε οι συνέπειες θα είναι η εμφάνιση ενός δυσάρεστου προβλήματος ή απώλειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να είστε πρακτικοί και λογικοί σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα. Προσέξτε εάν έχετε δουλειά ή δέσμευση με οικονομικά ή τραπεζικά έγγραφα. Στην αγάπη, θα έχετε την τάση να ζείτε περισσότερο με το παρελθόν ή με κάποιες μη ρεαλιστικές ελπίδες για το μέλλον. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από την πραγματικότητα και την κατάσταση της σχέσης σας αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε νέα που σχετίζονται με μια παλιά αγάπη ή μια οικεία σχέση. Οι άνδρες πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, με τη χρήση αλκοόλ, τσιγάρων ή ναρκωτικών, φαρμάκων. Οποιαδήποτε πάθηση θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει αναδιοργάνωση, νέο σχεδιασμό των υποθέσεων σας. Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν ή να εφαρμόσουν το δικό τους σχέδιο, ιδέα που σχετίζεται με άτομα ή ιδρύματα από άλλες πόλεις ή χώρες. Η καλή εξέλιξη θα προκύψει από σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 3 έως 9 Ιουλίου, θα σας απασχολήσουν διάφορα νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με κάποιον συγγενή σας. Νέες γνωριμίες μέσα στην εβδομάδα και η ανάπτυξη των επαγγελματικών σας επαφών θα φέρουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες και γνώσεις. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την εκπαίδευσή σας. Για πολλούς από εσάς θα προκύψει μια νέα ευκαιρία για ανέλιξη, αλλά μπορεί να συναντήσετε δυσκολίες στην αρχή. Ο λόγος για αυτό θα είναι η έλλειψη επαρκών δεξιοτήτων ή πόρων από την πλευρά σας. Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά με μια προσωρινή δέσμευση ή με μια ασαφή προοπτική, που μπορεί να μην σας αρέσει. Εάν αυτή τη στιγμή έχετε δουλειά, να είστε προνοητικοί και να διατηρήσετε τη δουλειά σας. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, αστάθεια ή σύγχυση. Οικονομικά, η εβδομάδα δεν προμηνύει δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά κάθε σας έξοδο. Κάποιοι από εσάς θα έχετε συζητήσεις στην οικογένειά σας για τα επερχόμενα έξοδα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρία για ευνοϊκή εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, αλλά μην ενεργείτε συναισθηματικά. Σε ό,τι αφορά την αγάπη, ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις, οι οποίες θα σχετίζονται με παρεμβάσεις συγγενών στη σχέση σας. Οι εκπλήξεις στην οικογένειά σας αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με γεγονότα του παρελθόντος ή πράγματα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Οι άνδρες θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα κοντινό πρόσωπο. Ένα δυσάρεστο νέο θα σας αναστατώσει και θα προκαλέσει απρόσμενη ένταση και άγχος. Οι γυναίκες θα έχουν κάποιες ανεξήγητες εναλλαγές της διάθεσης, που μπορεί να οφείλονται σε απογοήτευση ή έλλειψη εκτίμησης για τις πράξεις τους. Κάποιες ειδήσεις ή συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν καταθλιπτικό αποτέλεσμα πάνω σας, πιθανότατα επειδή θα σχετίζονται με προβλήματα στη ζωή αγαπημένων προσώπων και φίλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου, σας περιμένουν διάφορες αλλαγές. Μπορούν να σχετίζονται με μια μετακόμιση, με νέα άτομα στην ομάδα σας ή ανάμεσα στον κύκλο των πελατών σας, με την εισαγωγή μιας νέας δραστηριότητας στον εργασιακό σας χώρο. Όποια και αν είναι η γνώμη σας για τα συγκεκριμένα γεγονότα, σίγουρα θα είναι για το καλό ή μέρος της εξέλιξής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε δυσάρεστα νέα ή γεγονότα συναισθηματικά. Αυτά τα πράγματα πιθανότατα δεν θα σας αφορούν άμεσα, αλλά θα σχετίζονται με κάποιον που γνωρίζετε. Σε αυτές τις επτά ημέρες, να είστε πολύ προσεκτικοί με τους οικονομικούς σας πόρους. Πολλοί από εσάς θα έχετε ένα απρόσμενο έξοδο για το σπίτι ή για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην παραπλανηθείτε από υποσχέσεις που θα σπαταλήσουν τον χρόνο σας περιμένοντας την πραγματοποίησή τους. Ό,τι θέλετε να κάνετε, κάντε το μόνοι σας, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους πόρους που έχετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε μια απαισιόδοξη διάθεση, ένα αίσθημα μοναξιάς, θλίψης, δυσαρέσκειας. Οι καλές και οι κακές περίοδοι στη ζωή του καθενός έχουν τον δικό τους κύκλο. Τίποτα δεν έρχεται και δεν φεύγει σύμφωνα με τις επιθυμίες ή τους φόβους μας. Οι άντρες θα έχουν μια ευχάριστη εβδομάδα, με ευκαιρίες να κάνουν πολλά χρήσιμα πράγματα. Θα πρέπει να κάνετε κάτι για ένα παιδί ή έναν συγγενή που περνάει κάποια δυσάρεστη στιγμή στη ζωή του. Οι γυναίκες θα περάσουν από μια αδιαθεσία υγείας, η οποία μπορεί να οφείλεται σε ένταση ή έλλειψη σοβαρής θεραπείας μιας χρόνιας νόσου. Μπορεί να εμπλακείτε σε κάτι που αφορά ένα παιδί ή συγγενή φίλων σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 3 έως 9 Ιουλίου, θα σας ενδιαφέρουν άμεσα γεγονότα που σχετίζονται με κοντινό σας πρόσωπο που δεν μένει στο σπίτι σας. Αυτά τα γεγονότα, για κάποιο λόγο, θα είναι σημαντικά για εσάς, και πιθανώς για την οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γεγονότα στον εργασιακό σας χώρο ή στην επιχείρησή σας θα είναι το θέμα σημαντικών συζητήσεων ακόμα και στην οικογένειά σας. Μπορεί να συζητηθούν σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με αυτά τα γεγονότα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για όσους από εσάς σχεδιάζετε αρραβώνα ή γάμο. Μια ξαφνική σύγκρουση θα σας προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία λόγω της ανταλλαγής κατηγοριών ή προσβολών που θα θεωρήσετε αβάσιμες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αντιμετωπίσετε άγχος που σχετίζεται με ένα επερχόμενο ταξίδι. Μερικοί από εσάς θα βιώσετε άγχος που σχετίζεται με ένα ατύχημα κατά τη μεταφορά που δεν σας αφορά απαραίτητα προσωπικά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ενός συγγενή που ζει σε άλλο χωριό ή πόλη. Να περιμένετε σημαντικά νέα, μια πρόσκληση ή πληροφορίες από έναν άντρα που σχετίζονται με τα προσωπικά του σχέδια ή ταξίδια. Η εξέλιξη κάποιων σημαντικών γεγονότων για εσάς αυτή την εβδομάδα μπορεί να καθυστερήσει, αλλά σε γενικές γραμμές θα ζήσετε ή θα πετύχετε αυτό που σχεδιάσατε και περιμένατε. Οι άντρες θα σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν αυτή την εβδομάδα για να δώσουν την ευκαιρία σε μια αλλαγή που θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε ή θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Οι γυναίκες θα περάσουν πολύ χρόνο με φίλους, σε διάφορες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, με ή χωρίς περίσταση. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσπαθήσετε να βγείτε από κάποια απαισιόδοξη, θλιβερή κατάσταση, για την οποία μπορεί στην πραγματικότητα να μην έχετε κάποιο συγκεκριμένο λόγο, εκτός από τη ρουτίνα, το γκρίζο της καθημερινότητάς σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com