,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2023

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΟΨΗ ΤΥΧΗΣ!


ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα είναι μια πολύ επιτυχημένη εβδομάδα επαγγελματικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εσάς κατασκευάζετε, πουλάτε, κάνετε τέχνη ή εμπορεύεστε. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε επαφές με κυβερνητικό, τραπεζικό, φορολογικό ή νομικό ίδρυμα για θέματα που αφορούν κυρίως τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις σας αυτή την εβδομάδα θα παίξει ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση ή θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε μια αλλαγή. Εάν έχετε συγκεκριμένα σχέδια ή προσδοκίες για τα γεγονότα αυτές τις επτά ημέρες, τότε να είστε προετοιμασμένοι για κάποια πράγματα που θα έχουν μεγαλύτερη εξέλιξη. Στην πραγματικότητα, έχει να κάνει με τα αποτελέσματα που είναι πιο σημαντικά, όχι με το πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα πράγματα. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια εβδομάδα προόδου και ευνοϊκής ανάπτυξης σημαντικών σχεδίων για εσάς. Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν την περίπλοκη φύση ενός μέλους της οικογένειας ή ενός συναδέλφου. Αυτό θα δοκιμάσει την υπομονή σας, αλλά θα μπορέσετε να δείξετε μεγαλοψυχία. Οι αντιξοότητες αυτή την εβδομάδα σας φέρνουν σημαντικές εμπειρίες για την επίλυσή τους. Οι άνδρες θα εκπλαγούν από τα νέα ή την απόφαση ενός άνδρα που μπορεί να είναι μέλος της οικογένειάς σας, φίλος ή γείτονάς σας. Γενικά, αυτή την εβδομάδα οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι όλο και πιο σημαντικές. Μην αναβάλλετε την υλοποίηση εργασιών ή υποσχέσεων, σας περιμένουν άλλες σημαντικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα εκπλαγείτε από διάφορα νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα ή την αποστολή ή λήψη ενός σημαντικού για εσάς εγγράφου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ευκαιρίες για καλύτερο εισόδημα, καλύτερα κέρδη ειδικά αν παράγετε ή πουλάτε κάτι. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Μια απροσδόκητη ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα μπορεί να απαιτήσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να ενεργήσετε γρήγορα αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή ένα έγγραφο από άλλο οικισμό. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με το επερχόμενο ταξίδι σας αυτόν τον μήνα, την επίσκεψη σε φίλους, συγγενείς, νέα δουλειά κ.λπ. Απώλειες ή προβλήματα αυτή την εβδομάδα θα σας διδάξουν σημαντικά μαθήματα ζωής, θα σας δείξουν τα λάθη σας ή θα αφαιρέσετε περιττά πράγματα και ανθρώπους από τη ζωή σας. Θα είναι σημαντικό να μπορείτε να ανακαλύψετε το νόημα τέτοιων γεγονότων για τον εαυτό σας, γιατί αυτό θα είναι προς όφελός σας. Η εμφάνιση μιας απροσδόκητης κατάστασης στο χώρο εργασίας σας μπορεί να προκαλέσει μια σύντομη περίοδο σύγχυσης και άγχους. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με ένα λάθος ή με τις απερίσκεπτες ενέργειες των συναδέλφων, των πελατών σας κ.λπ. Στη δουλειά σας, να είστε προσεκτικοί στην αντιμετώπιση ανθρώπων που είναι πολύ φιλόδοξοι και απρόβλεπτοι όταν επιδιώκουν τους δικούς τους στόχους. Οι γυναίκες θα μπερδευτούν από την εμφάνιση και την εξέλιξη κάποιων γεγονότων μέσα στην εβδομάδα. Ένα απρόσμενο φλερτ θα έχει μεγάλη επίδραση στην αυτοεκτίμησή σας. Οι άνδρες δύσκολα θα πετύχουν απτές επιτυχίες, αλλά το πιο σημαντικό τώρα θα είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας από απώλειες. Αφορμή για μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση μπορεί να είναι μια πρόσκληση από μια γυναίκα ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με αυτήν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα και παραγωγικά για εσάς. Μπορεί να λείπετε από τη δουλειά για διάφορους λόγους, αλλά είναι απίθανο να σχετίζεται με δυσάρεστες καταστάσεις ή προβλήματα. Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσετε ένα γεγονός στη ζωή κάποιου με το οποίο συνεργάζεστε ή που μένει κοντά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να προκύψει πιο σοβαρή ανησυχία ή ένταση στην οικογένειά σας λόγω οικονομικών εξόδων, εγγράφων που σχετίζονται με χρήματα κ.λπ. Μπορεί να προκύψει ένα απροσδόκητο έξοδο ή άλλο χρηματικό πρόβλημα, που θα είναι επίσης η αιτία μιας δυσάρεστης διαμάχης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συναντήσετε ανθρώπους από κοντά και μακριά ή θα θέλετε να καλέσετε καλεσμένους στο σπίτι σας. Μπροστά σας είναι μια εβδομάδα που θα έχετε μια δυναμική κοινωνική ζωή και θα προκύψουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Η υγεία θα απαιτήσει προσοχή για πολλούς από εσάς λόγω αυξημένου άγχους, κρυολογήματος ή ιογενών λοιμώξεων. Οι άνδρες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις συμβουλές ή τις επιθυμίες ενός μέλους της οικογένειας, κάτι που μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει εναντίωση. Σίγουρα δεν θα σας αρέσει να νιώθετε περιορισμούς στην προσωπική σας ελευθερία. Στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία ή μια δέσμευση. Οι γυναίκες θα έχουν δυσάρεστες, αλλά επείγουσες οικιακές υποχρεώσεις. Θα σκεφτείτε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά το αν θα έχετε το θάρρος και τη θέληση για την πραγματοποίησή τους θα εξαρτηθεί από τον καθένα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα έχετε πολλές οικογενειακές δεσμεύσεις και εργασίες, για την εκπλήρωση των οποίων θα χρειαστείτε τη βοήθεια συγγενών ή φίλων σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα δυσκολευτείτε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματικές ή σωματικές δυσκολίες, αλλά σίγουρα θα δείξετε υπευθυνότητα για την εκπλήρωση των καθηκόντων και των καθηκόντων σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα βασιστούν σε σας για πολλά πράγματα και θα δυσκολευτείτε να αρνηθείτε βοήθεια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στα σχέδια που σχετίζονται με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή καλεσμένους που θα περιμένετε στο σπίτι σας. Αποφύγετε να αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν ή να χρησιμοποιούν εξοπλισμό ή αντικείμενα που δεν είναι κατάλληλα για την ηλικία τους. Στην ερωτική σας ζωή, μην πιέζετε τα γεγονότα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συμβαίνουν πράγματα φυσικά, αν είναι τα καλύτερα για εσάς. Μην διαρρέετε τις ελπίδες σας αν δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματα μεταξύ σας. Μην ζητάτε υποσχέσεις και να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση να ταξιδέψετε ή να πάτε ένα απροσδόκητο ταξίδι. Οι επαφές σας με ανθρώπους από διαφορετικούς οικισμούς και χώρες θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Οι άντρες θα περνούν πολύ χρόνο μιλώντας ή συναντώντας φίλους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις στην οικογένεια ή να δημιουργήσει ένταση στη δουλειά. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι η προτεραιότητά σας. Μερικοί από εσάς θα έχετε την τάση να αποδεχτείτε μια προσφορά εύκολων χρημάτων, να πλουτίσετε γρήγορα. Οι γυναίκες θα πραγματοποιήσουν μια σημαντική συνάντηση ή θα συναντήσουν ενδιαφέροντα άτομα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα δείτε ένα όνειρο που σχετίζεται με έναν αποθανόντα ή θα συμμετάσχετε σε μνημόσυνο ή άλλη δράση παρόμοιας φύσης.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα σας προκαλέσει ανησυχία και ένταση. Διάφορα νέα και γεγονότα θα εναλλάσσονται, τόσο καλά όσο και άσχημα, που μερικές φορές θα εξελίσσονται γρήγορα χωρίς να σας δίνουν την ευκαιρία να τα ζήσετε συναισθηματικά. Μπορεί να μην σχετίζονται άμεσα με την προσωπική σας ζωή, αλλά μπορεί να έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας, στον τρόπο ζωής σας ή να αλλάξουν τις πολιτικές σας αντιλήψεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, περιμένετε συζητήσεις, συναντήσεις ή προτάσεις με άτομα που θα έχουν παρόμοιους στόχους ή τρόπο δουλειάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, περιμένετε μια συνάντηση με άτομα που θα φτάσουν στην περιοχή σας ως καλεσμένοι, για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές. Είναι επίσης πιθανές νέες γνωριμίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες στο Διαδίκτυο. Για όσους από εσάς έχετε ήδη ένα υπάρχον πρόβλημα υγείας ή θεραπείας μπορεί να χρειαστεί κάποια τροποποίηση. Η εβδομάδα δεν θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εβδομάδες για δουλειά, γι’ αυτό να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και εκτελεστικοί. Οι άντρες θα έχουν λόγο να σκεφτούν πολύ πιο προσεκτικά κάθε απόφαση ή πράξη τους και αυτό μπορεί να εκληφθεί ως εκδήλωση τεμπελιάς ή απάθειας. Η εβδομάδα φέρνει πολλά απροσδόκητα γεγονότα και καταστάσεις για εσάς, αλλά θα μπορέσετε να αντιδράσετε επαρκώς σε κάθε ένα από αυτά. Οι γυναίκες θα λάβουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες ή ένα σημαντικό έγγραφο, που θα επιταχύνει την ανάπτυξη ή την υλοποίηση κάποιων από τα σχέδιά τους. Θα σας ενοχλήσουν νέα που σχετίζονται με πρόβλημα υγείας νεαρού άνδρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα έχετε περισσότερα έξοδα ή δεσμεύσεις με χρήματα, με έγγραφα, πληρωμές λογαριασμών νοικοκυριού, φόρους κλπ. Δεν αποκλείονται έξοδα ή φροντίδα που σχετίζονται με την υγεία ενός ατόμου, του αγαπημένου σας ή την δική σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα βιώσετε χωρισμό από συγγενείς, γείτονες ή φίλους που θα πάνε διακοπές, θα ταξιδέψουν σε άλλη πόλη, χώρα ή για κάποιο άλλο λόγο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώσουν συναισθηματικά έναν τέτοιο χωρισμό, ειδικά αν οι λόγοι για αυτόν σχετίζονται με την εμφάνιση απροσδόκητων συνθηκών ζωής. Είναι πιθανά δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει ένα άτομο που γνωρίζετε. Γενικά, η εβδομάδα θα σας φέρει πιο ευχάριστα συναισθήματα από το αντίστροφο, αλλά φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από τις προηγούμενες προσδοκίες σας. Θα υπάρξουν άνθρωποι και γεγονότα που θα σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα και με άλλους θα ζήσετε ιδιαίτερες εμπειρίες. Η ερωτική σας ζωή θα είναι επίσης ενδιαφέρουσα και θετική, με μελλοντικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι γυναίκες θα είναι απροετοίμαστες για τις διάφορες εκπλήξεις που θα τους φέρει η ζωή αυτές τις επτά ημέρες. Αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει τον όλεθρο στη ζωή σας, αν επιτρέψετε συναισθηματικές, εξαντλητικές ενέργειες. Οι συγκρούσεις που βασίζονται στη ζήλια, η επιθυμία να ελέγξετε άλλους ανθρώπους θα προκαλέσουν δυσάρεστες εμπειρίες. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερες οικογενειακές ευθύνες στο σπίτι και με την οικογένειά τους, κάτι που μερικές φορές θα τους κάνει γκρινιάρηδες ή ευαίσθητους. Η κακή σας διάθεση ή η αδυναμία σας να ελέγξετε τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι ο λόγος που χάνετε μια σημαντική ευκαιρία για εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Οι νέες γνωριμίες αυτές τις επτά ημέρες θα είναι ενδιαφέρουσες και στις περισσότερες περιπτώσεις θα προκύψουν τυχαία. Είναι πιθανό να αναζητήσετε εσείς οι ίδιοι επαφή με άτομα που θεωρείτε σημαντικά για την ανάπτυξη των ιδεών ή των σχεδίων σας. Μέσα στην εβδομάδα θα περάσετε στιγμές απαισιόδοξης διάθεσης, θλίψης, τύψεων για λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος. Τέτοιες συνθήκες θα είναι σύντομες και θα περάσουν γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα κατάσταση με έναν συνάδελφο, επιχειρηματικό συνεργάτη ή πελάτη. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία για μια νέα δραστηριότητα, μια νέα δουλειά κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσετε ενδιαφέροντες τρόπους για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είστε γενναιόδωροι συναισθηματικά και ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας οικονομικά. Οι ελεύθεροι μπορούν να ξεκινήσουν μια ρομαντική γνωριμία ή φλερτ. Μέσα στην εβδομάδα, θα παρακολουθήσετε σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός φίλου ή συγγενή που ζει σε άλλο οικισμό. Οι γυναίκες θα είναι ανυπόμονες, ευερέθιστες και ευαίσθητες. Μερικές φορές η επικοινωνία μαζί σας θα είναι δυσάρεστη ή πολύ συναισθηματική με αρνητικές εμπειρίες. Είναι στο χέρι σας να διορθώσετε μια τέτοια συμπεριφορά και όχι να κατηγορήσετε άλλους ανθρώπους. Οι άντρες θα ενθουσιαστούν ή με μια είδηση ​​που θα λάβουν από μια γυναίκα ή εξαιτίας μιας γυναίκας. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την οργάνωση και την πραγματοποίηση μιας συνάντησης αγάπης, ειδικά αν βρίσκεστε στην αρχή μιας αισθηματικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα έχετε περίπλοκα γεγονότα ή απροσδόκητα νέα που σχετίζονται με άτομα που είναι φίλοι ή γνωστοί σας. Με μερικά από αυτά, είναι πιθανό να βιώσετε χωρισμό για διάφορους λόγους ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να συναντήσετε ή να μαζευτείτε με άτομα που δεν έχετε δει για πολύ καιρό. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε αυτή την εβδομάδα, αλλά τέτοια σχέδια θα πρέπει να είναι καλά μελετημένα ώστε να μην προκύψουν ανεπιθύμητα προβλήματα ή καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί και μην βιαστείτε να δεχτείτε μια πρόταση που σχετίζεται με οποιαδήποτε αλλαγή, γιατί σε αυτή τη φάση μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσετε πράγματα στη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα γενικά θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή από εσάς, καθώς βρίσκεστε στα όρια μεταξύ δύο σταδίων της ζωής σας, που σχετίζονται με το τέλος και την αρχή ενός νέου στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρόκειται να λάβετε σημαντικές πληροφορίες, νέα, έγγραφα ή συμβόλαιο ή να ασχοληθείτε με κάποιο τρόπο με τέτοια πράγματα. Ό,τι θα σας δοθεί να ζήσετε αυτές τις επτά μέρες θα είναι ειδικά για σας και δεν πρέπει να ζείτε με ταχύτητα, αλλά αργά και προσεκτικά να παρατηρείτε και να βιώνετε τα πάντα. Η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει με ένα νέο απόκτημα ή δώρο. Οι γυναίκες θα έχουν τύχη στις υποθέσεις τους, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και να αποθηκευτεί, όχι να σπαταληθεί με την ιδέα ότι αύριο θα τους δοθεί ξανά. Η εβδομάδα φέρνει μια ευχάριστη ή απρόσμενη εμπειρία που σχετίζεται με ένα νέο άτομο. Οι άντρες θα έχουν λόγους για χαρά κυρίως στην προσωπική, την αγάπη ή την οικεία τους ζωή. Συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους σε ειδικές περιστάσεις είναι επίσης δυνατές κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Αποφύγετε τις συγκρούσεις σε συναισθηματική βάση, γιατί θα έχουν δυσάρεστη επίδραση στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα έχετε την τάση να συζητάτε διάφορα σχέδια που σχετίζονται με ένα επερχόμενο ταξίδι. Πιθανότατα θα είναι για οικογενειακούς λόγους, που σχετίζονται με συναντήσεις με συγγενείς κ.λπ. Πρόκειται να ζήσετε ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Στη δουλειά σας, θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές ή δεσμεύσεις με πελάτες ή με νέους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μιλήσετε με φίλους για διάφορες ευκαιρίες για πρόσθετη δουλειά, επαγγελματικά κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για όσους από εσάς αναζητάτε νέες πηγές εισοδήματος. Το κύριο εισόδημά σας αυτή την εβδομάδα θα είναι από τη δουλειά ή από ένα συμβόλαιο που έχετε συνάψει με καλούς όρους. Δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν αποκλείεται η μετακίνηση από τη μια επαγγελματική θέση στην άλλη για καλύτερη αμοιβή. Οι ερωτικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τη συναισθηματική σας σταθερότητα και τις προσπάθειές σας να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε τα συναισθήματα των άλλων. Θα λάβετε υποστήριξη από τον σύντροφό σας εάν βρίσκεστε σε διαδικασία αλλαγής που σχετίζεται με την πραγματοποίηση καλύτερων εισοδημάτων. Γενικά, ο έρωτάς σας θα είναι ρεαλιστικός αυτή την εβδομάδα, θα έχετε τα πόδια σας γερά στη γη. Θα υπάρχει μεγάλη ένταση στις οικογενειακές σας σχέσεις, εύκολα θα προκύψουν συγκρούσεις που θα σας πληγώσουν συναισθηματικά ανταλλάσσοντας προσβολές ή κατηγορίες. Οι γυναίκες θα πρέπει να πάρουν μια δύσκολη απόφαση που την αναβάλλουν για διάφορους λόγους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα αναζητήσετε συναντήσεις με ευχάριστα άτομα, ευχάριστες δραστηριότητες, ταξίδια σε ενδιαφέροντα μέρη κ.λπ. Οι άντρες θα μπουν σε μια δυσάρεστη σύγκρουση με ένα άτομο που δεν φταίει για αυτό που θυμώνετε. Όσοι από εσάς θα εμπλακείτε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση θα έχετε μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση με έναν άντρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα ασχοληθείτε με διάφορες ρομαντικές ή οικογενειακές συναντήσεις. Πρόκειται να γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις νέες σας ιδέες και σχέδια. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αρραβώνα ή γάμο. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σας. Είναι πιθανό να ξυπνήσουν την παλιά σας ασθένεια, να δημιουργήσουν πρόβλημα με την αρτηριακή σας πίεση, αϋπνία, ημικρανίες κ.λπ. Εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα, να είστε σίγουροι ότι είστε οικονομικά καλά για οποιαδήποτε απροσδόκητη κατάσταση ή ότι όλα τα σημαντικά έγγραφα είναι μαζί σας. Αν περιμένετε χρήματα από διακανονισμό, μπορεί να εκπλαγείτε με κάτι. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει με τις γνώσεις ή τις δεξιότητες που κατέχει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα συζητήσετε διάφορες ιδέες ή θα ασχοληθείτε με ανησυχίες που σχετίζονται με το σπίτι στο οποίο ζείτε ή άλλο ακίνητο που έχει η οικογένειά σας. Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν μην τις εξαπατήσουν ή να εμπλακούν σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε μέρη όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η μεγαλύτερη συναισθηματικότητά σας θα είναι ένας λόγος για να φροντίσετε περισσότερο την εμφάνισή σας και να προσπαθήσετε να δείχνετε ελκυστική. Οι άνδρες θα δυσκολευτούν να εφαρμόσουν τα προκαταρκτικά τους σχέδια για την εβδομάδα. Το ανησυχητικό για αυτούς θα είναι η έλλειψη κατάλληλων συνθηκών, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή η ανεπαρκής βοήθεια από άλλους ανθρώπους. Κάποιες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις θα σας φέρουν συναντήσεις με άτομα που δεν σας αρέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, διάφορες συγκρούσεις με άτομα της καθημερινότητάς σας θα σας κάνουν να σκεφτείτε τους λόγους αυτής της έντασης. Θα αναζητήσετε λάθη που μπορεί να κάνετε εσείς ή που κάνει το άλλο μέρος απέναντί ​​σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα πάρετε μια απόφαση ή θα κάνετε τα πρώτα βήματα για μια αλλαγή στη ζωή σας. Μπορεί να φαίνεται σχετικά μικρό, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί ο ακριβής καταλύτης που θα πυροδοτήσει μια μεγαλύτερη αλλαγή στο μέλλον. Επαγγελματικά, η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με διάφορες εμπειρίες. Θα περάσετε στιγμές άγχους ή έντασης που σχετίζονται με μια σύντομη προθεσμία για την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης εργασίας. Πιθανότατα, στο τέλος της εβδομάδας, θα νιώσετε την ικανοποίηση ενός καλά ολοκληρωμένου έργου ή δέσμευσης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξουν ευνοϊκές πιθανότητες να εξελιχθείτε ή να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα στην καριέρα, την εκπαίδευση ή τις επιχειρήσεις, αρκεί να έχετε φιλοδοξία και επιθυμία να εξελιχθείτε. Στα οικονομικά, η εβδομάδα θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Θα υπάρξουν συζητήσεις στην οικογένεια που σχετίζονται με χρήματα ή θα γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες που σχετίζονται με τη σταθεροποίηση των οικονομικών της οικογένειάς σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανό να εισέλθουν χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό από μισθό ή άλλη πηγή. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για κάποιους από εσάς, καθώς θα προκύψει ένα σύντομο φλερτ ή συντριβή στο χώρο εργασίας σας. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει πρόσκαιρη ένταση με συγγενείς που μένουν σε άλλο οικισμό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε πράξεις πονηριάς ή χειραγώγησης. Αν κάποιος προσπαθήσει να ενεργήσει απέναντί ​​σας με αυτόν τον τρόπο, δείξτε του ότι δεν θα ανεχτείτε μια τέτοια συμπεριφορά. Οι γυναίκες θα επικεντρωθούν στη δουλειά τους, όπου θα προκύψουν σημαντικά καθήκοντα και δύσκολα θα έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν τα γεγονότα γύρω τους. Θα επιβαρυνθείτε επίσης με κάποιες ανεκπλήρωτες εργασίες από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι άντρες θα έχουν καλές ευκαιρίες να επιτύχουν καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στη δουλειά που επιδίδονται. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις, πληροφορίες ή ένα έγγραφο που περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας για το μέλλον κάποιων σχέσεών σας με άλλους συγγενείς ή φίλους. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι επιτυχημένη για εσάς, καθώς θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες, που θα εξαρτηθεί από εσάς να τις συνειδητοποιήσετε. Μην είστε απαθείς, απαισιόδοξοι ή τεμπέληδες. Οι καλές ευκαιρίες πάντα έρχονται και παρέρχονται και δεν διαρκούν ποτέ για πάντα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο ή να στείλετε ένα πακέτο για κάποιο σκοπό. Η εβδομάδα μπορεί να σας επιβαρύνει συναισθηματικά με μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες που σχετίζονται με ένα παιδί, καθώς τέτοια γεγονότα θα έχουν απρόβλεπτη εξέλιξη. Οι γυναίκες θα δείξουν εκπληκτικά μια επιπόλαιη στάση σε μια περίπλοκη κατάσταση. Οι συνέπειες μιας τέτοιας συμπεριφοράς θα γίνουν γρήγορα αισθητές. Αναπτύσσεται μια σύγκρουση στην οικογένειά σας που σχετίζεται με την επιθυμία κάποιου που δεν μπορεί να εκπληρωθεί σε αυτό το στάδιο. Οι άντρες να αποφεύγουν τους ανθρώπους με κακή φήμη ή αυτούς που τους αρέσει να ζουν ή να κερδίζουν στην πλάτη κάποιου άλλου. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε αυτή την εβδομάδα και αυτό θα είναι μια προσχεδιασμένη ενέργεια.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com