,

Το “ένα” σου!

Έρχεται μια στιγμή, που το σύμπαν έχει κέφια και γνωρίζεις το απόλυτο “ένα” σου! Όχι το άλλο μισό σου, αλλά αυτό το ένα και μοναδικό άτομο που έρχεται να ενωθεί με το δικό σου άρτιο “εγώ”, δύο τέλειες προσωπικότητες που ενώνονται και μαζί σχηματίζουν ένα αδιαίρετο “ένα” και μοναδικό συμπαντικό ζευγάρι. Ο άνθρωπος αυτός δεν έρχεται να σε συμπληρώσει, ούτε να γεμίσει τα κενά σου, έρχεται να περπατήσει δίπλα σου, να ταξιδέψει μαζί σου στη ζωή σου. Ίσως η ζωή τον έφερε στον δρόμο σου για να σε κάνει να αναθεωρήσεις όλα σου τα στερεότυπα ως τώρα, να σου αλλάξει όλα τα δεδομένα, να συνειδητοποιήσεις πως όσοι γνώρισες ως τώρα ήταν μαθήματα ώστε να είσαι έτοιμος να τον δεχτείς.


Είναι ο Έρωτας, με κεφαλαίο Ε, που όλοι οι προηγούμενοι μπροστά του φαντάζουν λίγοι και ας έζησες τόσα μαζί τους. Έρχεται αυτός ο απόλυτος και καθηλωτικός, που εξαφανίζει κάθε ίχνος παλαιότερου. Σχεδόν εκρηκτικός, με μια φωτιά που ξεσπάει μετά την έκρηξη και σε γεμίζει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, εκεί που το μονότονο γκρι είχε κυριαρχήσει, εκεί που η ήρεμη ρουτίνα σου σπάει από το πέρασμα του τυφώνα που νιώθεις. Τυχεροί όσοι τον έζησαν, ένας τέτοιος απόλυτος έρωτας μόνο αμοιβαίος μπορεί να είναι και δεν τον σταματάει τίποτα!

Mary RΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com