,

Τον άνθρωπό σου πρέπει να μπορείς να τον θαυμάζεις!

Αν δεν υπάρχει θαυμασμός, δεν υπάρχει φωτιά να κρατήσει η σχέση! Να τον κοιτάς στα μάτια και να λες «πόσο τυχερή είμαι που έχω αυτόν τον άντρα δίπλα μου!». Να τον ακούς να μιλάει και να φουσκώνεις από περηφάνεια και αγάπη! Να είστε μαζί και να νιώθεις να σε πηγαίνει μπροστά σε σκέψη και αισθήματα, να σε υποστηρίζει και να σε ενθαρρύνει να παίρνεις ρίσκα! Να μιλάς μαζί του και να νιώθεις ότι η συζήτησή σας, σου εξιτάρει το μυαλό, σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Να τον απολαμβάνεις και να τον αποζητάς! Αυτός είναι ο άνθρωπός σου, αυτός που θα σε φροντίσει και θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερη. Και αυτό επιτυγχάνεται με τον θαυμασμό. Αν θαυμάζεις τον άνθρωπο σου, τότε θέλεις να «ψηλώσεις» για εκείνον, να γίνεις αντάξιά του, να είναι και εκείνος περήφανος για εσένα, να σε καμαρώνει, να μιλά για εσένα με αγάπη, όταν δεν είσαι μαζί του, να είσαι στην σκέψη του!


Θαυμασμός, πόσο υπέροχη λέξη! Ελκύομαι από εσένα, γιατί σε θαυμάζω. Θαυμάζω τον τρόπο που σκέφτεσαι, τον τρόπο που κινείσαι, τον τρόπο που φέρεσαι, τον τρόπο που μου φέρεσαι! Θαυμάζω τα πάντα, όχι επειδή είναι τέλεια, αλλά αποπνέεις τον θαυμασμό μου και αντικατοπτρίζω στα μάτια σου την αυτοπεποίθηση. Θαυμασμός, κινητήρια δύναμη και ουσία όμορφη σε κάθε συλλαβή της, ιδέα και λάδι στο γρανάζι της σχέσης. Να είστε με ανθρώπους που θαυμάζετε, να είστε με ανθρώπους που σας εμπνέουν, που σας κάνουν καλύτερους.

Ελένη Ρέγγα


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: