,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΕΜΠΟΔΙΑ ,ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, μπορείτε να πάτε κάπου σήμερα για δουλειά, για να συναντήσετε φίλους ή απλά για διασκέδαση. Ισχυρότερη ανάγκη για σταθερότητα, διατήρηση και εξοικονόμηση πόρων.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή δυσκολία υλικής ή οικιακής φύσης σήμερα.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα θα πρέπει να δεχτείτε με μεγαλύτερη ευθύνη, δεσμεύσεις ή υποσχέσεις με τις οποίες θα ασχοληθείτε

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα μπορεί να έχετε ανησυχίες, φροντίδες ή άλλες συναισθηματικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με έναν άντρα από το στενό σας περιβάλλον.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, εκπλήξεις την Παρασκευή σας περιμένουν, οι οποίες κατά κάποιο τρόπο θα έχουν σχέση με συγγενείς ή φίλους.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε αόριστα ή που ήταν ο στενός σας γνώριμος σε ένα πιο μακρινό παρελθόν.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, οι προσωπικές δεσμεύσεις σήμερα θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα έναντι των επαγγελματικών. αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοηθούν.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού , σήμερα μπορεί να βρείτε ικανοποίηση ή να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία στην επικοινωνία με φίλους που βρίσκονται κοντά στην οικογένειά σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, μπορείτε να περιμένετε νέα ή να έχετε μια σημαντική, χρήσιμη συζήτηση οικονομικής φύσης.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα, θετική και επιτυχημένη μέρα. Μπορεί να έχετε συναισθηματικές και αξέχαστες εμπειρίες με φίλους σήμερα.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βιώσετε απογοήτευση ή θα σας πουν ψέματα για κάτι που περιμένατε, το οποίο κατά κάποιο τρόπο είναι πιθανό να σχετίζεται με ταξίδια ή ανθρώπους από άλλες αποστάσεις.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων , Θέματα υγείας ή εργασίας βγαίνουν στο προσκήνιο. Η ενέργεια είναι ανταγωνιστική, μερικές φορές προκαλεί σύγκρουση σήμερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com