,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με γεγονότα ή την υγεία ενός παιδιού ή νεαρού συγγενή. Οι γυναίκες πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή σε πιθανές γυναικολογικές παθήσεις.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας ή ένα έργο μαζί με κάποιον άλλο.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα μπορεί να λάβετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με έναν χωρισμό ζωής ή το τέλος της πορείας της ζωής στη γη ενός ατόμου από τον κύκλο φίλων και γνωστών σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα κάποιοι από εσάς θα πρέπει να αγοράσετε ένα δώρο ή να βοηθήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στην επίλυση ενός ακινήτου, περιουσιακού ή οικιακού προβλήματος.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, θα δώσετε προτεραιότητα στην επίλυση ενός οικονομικού προβλήματος, στην πληρωμή ενός λογαριασμού ή ενός δανείου και σε άλλα χρηματικά ζητήματα σήμερα. Μπορεί να λάβετε καλές συμβουλές, βοήθεια ή υποστήριξη από κάποιον που ζει κοντά σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, σήμερα μπορεί να βιώσετε κάποιο χωρισμό στην οικογένεια που σχετίζεται με ταξίδια, με μια σύντομη παραμονή σε άλλο μέρος κ.λπ. Εστιάζετε κυρίως στις εργασιακές, επαγγελματικές ή κοινωνικές σας επαφές. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα βασιστεί πολύ πάνω σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, να είστε προσεκτικοί σε δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα ή οικονομικά συμβόλαια, όπου μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, λάθη, ακόμη και απώλεια.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, η μέρα φέρνει διάφορες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, επίσκεψη σε ίδρυμα ή γραφείο και άλλες παρόμοιες δεσμεύσεις.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για τα σχέδιά σας που σχετίζονται με ταξίδια ή σχέσεις που δημιουργούνται ή αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί επίσης να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα με ανασφάλειες σήμερα, ιδιαίτερα που σχετίζονται με την οικογένεια ή με κάποιο άλλο σημαντικό άτομο.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα προκαλέσετε οι ίδιοι μια δυσάρεστη κατάσταση παίρνοντας μια απόφαση που μπορεί να είναι μοναχική, χωρίς να ζητήσετε συμβουλές ή υποστήριξη από άλλους ανθρώπους.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχετε πολλά να χαρείτε σήμερα, αρκεί να μην έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας. Η μέρα φέρνει αφορμή για να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να δεσμευτείτε σε μια σοβαρή δέσμευση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com