,

Ούτε πρώην, ούτε νυν. Μόνο εσύ!

Το κάθε κύτταρό μου πλημμύρισε από την ύπαρξή σου. Άλλο σώμα δεν άγγιξε το σώμα, δε χρειάστηκε, ούτε πόθησε. Δεν χρειάστηκαν πρώην για να χρησιμοποιηθούν ως μέτρο σύγκρισης. Δε χρειάζονται νυν. Η σάρκα μου πάντα θα διψά μόνο για το άγγιγμά σου. Δε θέλω κανέναν, μόνο εσένα. Δε με χαράμισα σε τυχαίες γνωριμίες και εμπειρίες, επειδή ήθελα ολόκληρη να είμαι για εσένα και όχι κομμάτια μου. Δεν ήθελα προηγούμενα χνάρια, σημάδια και ρωγμές. Δε θέλω νυν, επειδή εσύ έκλεψες την ψυχή μου, αιχμαλώτισες το βλέμμα μου. Και η ύπαρξή μου παραδόθηκε δίχως να παραπονεθεί για όλο τον χρόνο αναμονής. Δεν έχω πρώην, επειδή η ζωή μου όλη ήθελα να είναι εσύ.


Δε χρειάζεται το σώμα σου να ανακατευτεί με πολλούς και διαφορετικούς ιδρώτες, μυρωδιές και στιγμές. Δεν ήθελα να με μοιράσω και να με χάσω σε αγκαλιές ξεθωριασμένες. Δεν ήθελα να είμαι γεμάτη κατάλοιπα που θα με οδηγούσαν σε συγκρίσεις, εξιδανικεύσεις, απαιτήσεις. Καλύτερα που ήμουν γεμάτη όμορφα συναισθήματα που δεν είχαν καταπατηθεί, τσαλαπατηθεί μυριάδες φορές. Ήθελα τα άνθη της ψυχής μου να μην είχαν τσαλαπατηθεί. Ήθελα να μυρίσεις άρωμα θεσπέσιο, υπέροχο, εξαίσιο. Μόνο εσύ να διαβείς στη στράτα της ζωής μου. Μόνο εσένα θέλησε η ψυχή μου για να ξεδιψάσει. Και δε μετάνιωσα ποτέ που το φωνάζω. Ούτε πρώην, ούτε νυν. Γεννήθηκα για εσένα και μόνο με εσένα θέλω να συνυπάρχω. Ή όλα ή τίποτα. Σκληρή η αλήθεια μου, αλλά είναι η αλήθεια μου…

Μαρία Σκαμπαρδώνη


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: