Ναι, δεν είμαι όμορφη

woman standing on rice field during cloudy day

Ναι δεν είμαι όμορφη, ναι δεν είμαι έξυπνη, ναι δεν είμαι μορφωμένη, ναι δεν είμαι σπουδαγμένη, έχω όμως μια καθαρή καρδιά, μια αξιοπρέπεια, έναν αυτοσεβασμό, ένα φιλότιμο, μια γενναιοδωρία για να σου πω χαλάλι σου τα δάκρυα που γέμισες με πόνο δε σε κατακρίνω κι ας με έχεις εδώ να λιώνω. Αγάπη σου επιστρέφω, παράπονο και μόνο. Δε σε κακολογώ και ας μη σε ανταμώνω. Ναι περνάω απαρατήρητη, μα όχι από τα λόγια. Γιατί μου αρέσει η αλήθεια όσο κι αν πονάει θα το πω, ότι έφταιξα κι εγώ. Tης μοίρας το γραφτό, ό,τι κάνεις να μη στο επιστρέφει διπλά με πόνο. Είναι δύσκολο να το λες και να το εννοείς αυτό.


Έρχονται νύχτες που πονάω, τα δάκρυα ποτάμια και λαχταράω την αγκαλιά σου, μα όχι δεν ζητάω εκδίκηση, αλλά δικαίωση που μπορεί να αργεί αλλά έρχεται έστω και αργά, για να μου πει ότι είμαι μια χαρά και χωρίς εσένα και ότι ποτέ δεν χρειαζόμουν κάτι από εσένα. Να είσαι καλά λοιπόν, καλή καρδιά το μόνο που με αφορά.

Joanna SouΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com