,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 15 – 21 Μαΐου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, θα έχετε περισσότερα προβλήματα προς επίλυση ή σοβαρές δεσμεύσεις στην οικογένεια. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι μια φυσική προέκταση των προηγούμενων ενεργειών σας, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχουν οδηγήσει σε κάποιες επιπλοκές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από μια εμπειρία που σχετίζεται με τον τρέχοντα οικείο ή συζυγικό σας σύντροφο. Αν έχετε συγκεκριμένα σχέδια που σχετίζονται με ακίνητα ή στέγαση, τότε αυτή την εβδομάδα όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα προκαταρκτικά σχέδια ή συμφωνίες σας. Θα υπάρξει ένταση στη δουλειά σας λόγω ενός λάθους που έχετε κάνει πριν από καιρό από εσάς ή έναν συνάδελφο, οι συνέπειες του οποίου θα γίνουν αισθητές μόνο τώρα. Η σύγκρουση στη δουλειά μπορεί να σας προκαλέσει συναισθηματικές ενέργειες και αποφάσεις. Μείνετε ήρεμοι! Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με μια συνάντηση ή πληροφορίες που θα λάβετε μέσω φίλων ή ατόμων από άλλο οικισμό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορείτε να βρείτε μια λύση σε προβλήματα που έχετε με έναν συγγενή που μένει έξω από το σπίτι σας. Μια νέα γνωριμία αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα. Για όσους βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου, η εβδομάδα προμηνύει δύσκολες συζητήσεις ή συναντήσεις, συγκρούσεις και ανεπιθύμητη ένταση. Οι άντρες θα έχουν αφορμή για μικρές προσωπικές χαρές και απολαύσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα γνωρίσετε νέα άτομα και μια από αυτές τις νέες γνωριμίες θα αλλάξει κατά κάποιο τρόπο τα ενδιαφέροντά σας και τις προοπτικές σας ή κάποια από τα σχέδιά σας. Οι γυναίκες θα πρέπει να ενεργούν προσεκτικά, να εξετάζουν προσεκτικά κάθε πράξη ή απόφασή τους. Μην ξανακάνετε το ίδιο λάθος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα προκύψουν απροσδόκητες ευκαιρίες για να επιλύσετε τα προβλήματα ή τις δυσκολίες σας από το πρόσφατο παρελθόν σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου θα βιώσετε διάφορα συναισθηματικά γεγονότα που μπορεί να σχετίζονται με ένα παιδί ή με κάποιον μικρότερο από εσάς από τον συγγενικό σας κύκλο. Μερικές φορές θα έχετε την τάση να εκλαμβάνετε τα γεγονότα της εβδομάδας ως επιτυχία, ως σημαντικό επίτευγμα και άλλες φορές θα τα αποδεχτείτε ή θα τα βιώσετε με ανεξήγητο άγχος ή ανησυχία. Σε αυτές τις επτά ημέρες, οι δεσμεύσεις ή οι επαγγελματικές σας ενέργειες με μια νέα δουλειά ή με μια νέα δραστηριότητα, τα επαγγελματικά θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή με τα οποία έχετε επαγγελματική σχέση θα μπορέσουν να σας ευχαριστήσουν, να σας καθησυχάσουν ή να σας ανταμείψουν για κάτι. Η εβδομάδα φέρνει μια συνάντηση ή συγκέντρωση, μια πρόσκληση στην οποία δεν θα βιαστείτε να αποδεχτείτε. Αυτό μπορεί να οφείλεται στα προσωπικά σας συναισθήματα ή στη μεγαλύτερη δέσμευσή σας σε άλλες υποθέσεις. Αυτά που θα πρέπει να προσέξετε πιο σοβαρά αυτή την εβδομάδα, θα έχουν να κάνουν με την προσωπική σας υγεία ή με την υγεία ενός συγγενή σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον εαυτό σας συναισθηματικά σταθερό, ανεξάρτητα από τη φύση των γεγονότων που πρόκειται να βιώσετε. Οι άντρες θα δυσκολευτούν να πετύχουν τους στόχους τους, ειδικά αν επιτρέψουν στον εαυτό τους την πολυτέλεια να μοιράζονται τις προσωπικές τους υποθέσεις με λάθος άτομα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξουν ευχάριστες ή περίπλοκες δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή άτομα μικρότερα από εσάς. Οι γυναίκες θα έχουν μια δέσμευση με μια μεγαλύτερη γυναίκα στην οικογένεια ή τον κύκλο των συγγενών ή των κοντινών σας ανθρώπων . Η εβδομάδα θα είναι αρκετά τεταμένη και πολυάσχολη για εσάς και μπορεί εύκολα να προκύψουν μεγάλες συγκρούσεις για μικρά πράγματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, μπορεί να υπάρξουν αναποδιές ή δυσκολίες ταξιδιού για όσους από εσάς το σκοπεύετε. Δυσκολίες ή τεχνικά προβλήματα με τα μέσα μεταφοράς που θα χρησιμοποιήσετε, αστοχία που σχετίζεται με τον σκοπό του ταξιδιού σας ή άλλη απροσδόκητη απογοήτευση είναι πιθανές. Μερικοί από εσάς θα συμμετάσχετε στη διευθέτηση εγγράφων που αφορούν κληρονομική περιουσία ή περιουσία γονέων ή οποιεσδήποτε άλλες ανησυχίες που σχετίζονται με αυτούς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπορείτε να κανονίσετε ή να αναπτύξετε ευνοϊκές για εσάς, σημαντικές οικονομικές υποθέσεις, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή άλλες συγκεκριμένες διατυπώσεις κ.λπ. Οι οικονομικές σας σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινές δουλειές, θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση με ή εξαιτίας ενός παιδιού/νεαρού. Το πιθανότερο είναι ότι η αφορμή για αυτό θα προκύψει απροσδόκητα ή θα υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη. Οι σχέσεις σας με άτομα από το σπίτι σας, που θα είναι πολύ συναισθηματικά αυτές τις επτά ημέρες, θα απαιτήσουν προσοχή. Θα υπάρχουν πολλά που θα σας ευχαριστήσουν αυτή την εβδομάδα, αλλά οι ευχάριστες εμπειρίες σας θα είναι κυρίως με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Δεν αποκλείονται μικρά απροσδόκητα κέρδη ή κέρδη. Οι άνδρες θα είναι ανυπόμονοι, κάτι που μπορεί να τους κάνει ευερέθιστους και ανήσυχους σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Για γονείς με μεγάλα παιδιά, υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης με ένα παιδί που θα θελήσει να φύγει, να χωρίσει, να πάρει το δικό του δρόμο στη ζωή. Είναι πιθανό αν το δικό σας παιδί να ζει ήδη μακριά σας και για κάποιο λόγο αυτή την εβδομάδα να έχετε δύσκολες σχέσεις, συχνότερες συγκρούσεις ή καυγάδες. Οι γυναίκες δεν πρέπει να σχεδιάζουν μεγάλες υποθέσεις αυτή την εβδομάδα. Τελειώστε πρώτα αυτά που έχετε ήδη ξεκινήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μια σημαντική συνάντηση ή συγκέντρωση με γονείς ή συγγενείς (ειδικά αν μένουν σε διαφορετικό μέρος από εσάς). Είναι δυνατό να σας επισκεφτεί κάποιος γονέας ή να επισκεφτείτε το σπίτι των γονιών σας. Μπορεί να μείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο σπίτι σας ή το αντίστροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη για να προβλέψετε την εξέλιξη γεγονότων που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από νέα από μακριά που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα ή ένα παιδί. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, διάφορα γεγονότα θα σας κάνουν να πάρετε μια απόφαση που σχετίζεται με τη δουλειά, την επιχείρηση ή το επάγγελμά σας. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να επιστρέψετε σε έναν χώρο εργασίας όπου ήσασταν πριν από λίγο καιρό ή μια ευκαιρία για πρόσθετη εργασία που σχετίζεται με ένα επάγγελμα στο οποίο εργαζόσασταν πριν. Αυτή την εβδομάδα θα συζητήσετε οικονομικές ενέργειες ή σχέσεις με άτομα με τα οποία πιθανότατα δεν έχετε σχέση. Εάν έχετε νομική ή δικαστική δέσμευση, μην βασίζεστε σε μια υπόσχεση ή βοήθεια που περιμένετε να λάβετε. Αν σας δοθεί ένα, να είστε ευγνώμονες, διαφορετικά μην θυμώνετε! Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο, πιθανότατα από τον φιλικό σας κύκλο. Οι άνδρες θα έχουν σοβαρές οικονομικές δεσμεύσεις ή δουλειά από την οποία θα περιμένουν ένα καλό εισόδημα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το δικό σας παιδί. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να του μάθετε ή να του δείξετε. Το ταλέντο του παιδιού σας θα απαιτεί επίσης υποστήριξη, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει αυτό που κάνει. Οι γυναίκες θα είναι διαθέσιμες στα παιδιά και τα εγγόνια τους που θα σας χρειαστούν αυτή την εβδομάδα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την εναρμόνιση των προσωπικών σχέσεων με άτομα σημαντικά για εσάς, κάτι που θα βοηθηθεί και από συγκεκριμένες νέες συνθήκες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα προκύψει η ανάγκη να προγραμματίσετε κάποιες σοβαρές δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, κάποιοι από εσάς ίσως χρειαστεί να φροντίσουν την υγεία κάποιου συγγενή τους. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε δύσκολες σχέσεις με άτομα που θα προκαλέσουν ανεπιθύμητη ένταση στις οικογενειακές, φιλικές ή συλλογικές σας σχέσεις. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή οικονομικά και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε σημαντικά σχέδια ή προσδοκίες που σχετίζονται με χρήματα. Ωστόσο, είναι πιθανά απροσδόκητα ατυχήματα λόγω απόσπασης της προσοχής ή έλλειψης επαρκών επαγγελματικών δεξιοτήτων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να ενθουσιαστείτε από μια είδηση ​​ή ένα γεγονός στη χώρα όπου ζείτε αυτήν τη στιγμή. Στο χώρο εργασίας σας, θα ζήσετε διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις ή θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη συλλογικότητα στην οποία εργάζεστε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με νέα ή μια προσφορά που σχετίζεται με μια νέα δουλειά ή μια νέα δραστηριότητα στην τρέχουσα επιχείρησή σας. Θα υπάρξει ένταση ή καυγάς με συγγενή που δεν μένει στο σπίτι σας. Οι άνδρες θα κάνουν τολμηρά σχέδια για το κοντινό τους μέλλον. Θα διαμορφώσετε νέους στόχους στη ζωή σας, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση στη χώρα που ζείτε ή τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχή ανάπτυξη των σχεδίων ή των ιδεών σας, εν μέρει μέσω της συνεργασίας ή της βοήθειας των φίλων σας. Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικές, θα αγαπούν, θα αναζητούν και θα δίνουν αγάπη. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τους ανθρώπους γύρω σας! Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια νέα φιλία μπορεί να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και να επενδύσετε περισσότερη ενέργεια και χρόνο στην εξέλιξή της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, η συναισθηματικότητά σας θα σας κάνει να αντιδράτε βιαστικά σε όποια είδηση ​​λάβετε. Είναι πιθανό να έχετε κάθε λόγο να χαίρεστε για κάτι, αλλά είναι επίσης πιθανό να βρεθείτε σε μια ευαίσθητη κατάσταση λόγω λανθασμένων ή μη επαληθευμένων πληροφοριών. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια δυσάρεστη διαμάχη, που μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή σύγκρουση, με ανταλλαγές προσβολών και να προκαλέσει κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια εναντίον σας. Να είστε λογικοί και προσεκτικοί! Η επιρροή ενός άλλου ατόμου στο σπίτι και στις οικογενειακές σας σχέσεις, μπορεί να ξεπεράσει τα όρια αυτή την εβδομάδα. Αυτό θα σας κάνει να αντιδράσετε πολύ έντονα ενάντια σε αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Δεν έχει σημασία αν αυτό το άτομο είναι συγγενής σας ή κάποιος άλλος. Οι άνδρες θα πρέπει να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα πολύ υπεύθυνα και σωστά. Αφήστε αρκετό χρόνο για ερωτικές εμπειρίες και ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά κανονίστε σωστά τις προτεραιότητές σας αυτές τις επτά ημέρες. Οι γυναίκες θα είναι πρόθυμες ή θα μπορούν να ταξιδέψουν, ακόμα κι αν είναι μικρή απόσταση. Το συναίσθημα είναι πιο σημαντικό, όχι ο προορισμός. Ο κίνδυνος αυτή την εβδομάδα για εσάς προέρχεται από την πιθανότητα να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς, το οποίο είναι απίθανο να ξαναβρείτε.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, θα είστε ενθουσιώδεις, ενεργητικοί και γεμάτοι επιθυμία να ολοκληρώσετε πολλές δουλειές. Θα είναι πιο εύκολο για εσάς να λύσετε οικιακά ή περιουσιακά προβλήματα. Θα βρείτε την πιο σωστή λύση για αυτά ή τον πιο γρήγορο τρόπο να τα εφαρμόσετε, μερικές φορές με τη βοήθεια φίλων ή ειδικών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα είναι χαρούμενοι για ένα έγγραφο, ένα συμβόλαιο ή την κατοχύρωση κάποιων δικαιωμάτων, μια νέα θέση κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να στεναχωρηθείτε από δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε ή που ανήκει στο οικογένεια των φίλων ή των συναδέλφων σας. Θα νιώσετε υπό μεγάλη ένταση ή πίεση στο χώρο εργασίας σας. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι η ανάγκη να ολοκληρώσετε γρήγορα κάποια δραστηριότητα ή δέσμευση, η οποία στην πραγματικότητα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για την πραγματοποίησή της. Υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης με συναδέλφους ή προϊστάμενο, αλλά η εμφάνιση ή η εμβάθυνσή της είναι ανεπιθύμητη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες που σχετίζονται με ταξίδια, με άτομα από κοντά και μακριά ή με ένα οικονομικό έγγραφο π.χ συμβόλαιο. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε αυτή την εβδομάδα, γιατί δεν θα μπορείτε να τις αλλάξετε αργότερα. Οι άνδρες θα βιώσουν μια συναισθηματική συνάντηση ή ένα γεγονός που περιλαμβάνει μια νεότερη γυναίκα. Η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να έχετε μια πιο ρεαλιστική άποψη για τα πράγματα στη ζωή και μια διαφορετική άποψη για τα προβλήματα που νομίζετε ότι έχετε. Οι γυναίκες θα έχουν μια εβδομάδα κατά την οποία θα μπορούν να διαλύσουν τους φόβους ή τις ανησυχίες τους για σημαντικά θέματα στη ζωή. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα προκύψουν ανησυχίες που σχετίζονται με μια γυναίκα που θα έχει προβλήματα υγείας ή οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, κάποιες από τις προτεραιότητές σας θα σχετίζονται με την αγάπη ή την οικογενειακή σας ζωή. Είναι πολύ πιθανές οι συγκρούσεις για διάφορα θέματα ζωής, κάτι που θα βάλει τη σχέση σας σε κάποιο είδος δοκιμασίας. Η εβδομάδα δεν αποκλείει νέες γνωριμίες, αλλά η εξέλιξή τους μπορεί να αποδειχθεί πολύ δυναμική ακόμα και για τη συναισθηματική σας φύση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να νιώσετε απογοήτευση που σχετίζεται με την κακή ποιότητα του εξοπλισμού ή των ρούχων που αγοράσατε πριν από λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια μητέρα, γιαγιά, αδερφή ή άλλη στενή γυναίκα. Μπορεί να είναι αφορμή για να μαζευτείτε με συγγενείς ή φίλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανές αλλαγές στην οικογένειά σας που σχετίζονται με ταξίδια, μετεγκατάσταση και άλλα παρόμοια γεγονότα που σχετίζονται τόσο με εσάς όσο και με τον συγγενή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άγνωστα άτομα. Μπορεί να δίνουν την εντύπωση ότι διαθέτουν μεγάλες γνώσεις ή ότι έχουν επαφές με διάσημους ανθρώπους, οι οποίες αποδεικνύονται ψευδείς ή υπερβολικά υπερβολικές στην πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ένα απροσδόκητο περιστατικό που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε θα σας αναστατώσει. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την ανάπτυξη ενός προβλήματος υγείας και θεραπείας που έχει ήδη ξεκινήσει, η επίδραση της οποίας είναι ήδη αισθητή. Όσοι έχετε ένα δικό σας παιδί, θα κάνετε μια συζήτηση σχετικά με το μέλλον του και τα πράγματα που πρέπει να γίνουν τους επόμενους μήνες. Οι άνδρες θα έχουν ενδιαφέρουσες σχέσεις με άτομα με τους οποίους έχουν επαγγελματικές ή κοινωνικές σχέσεις. Απροσδόκητα, ενδιαφέροντα ή χρήσιμα νέα από κοντά ή μακριά είναι πιθανά. Οι γυναίκες θα έχουν πολλή δουλειά. Η λέξη κλειδί για εσάς είναι η οργάνωση, η παρακολούθηση των σχεδίων και η τελική εκτέλεσή τους. Μέσα στην εβδομάδα, η επικοινωνία σας με φίλους θα είναι πολύ χρήσιμη, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε σημαντικές πληροφορίες και για τις δύο πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, το απροσδόκητο γεγονός μπορεί να σχετίζεται με μια απρογραμμάτιστη απόκτηση για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Μπορεί να έρχεται χάρη στους συγγενείς ή τους φίλους σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι χάρη στις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα εκπλαγείτε από ένα γεγονός ή νέα που σχετίζονται με έναν αρραβώνα, έναν γάμο ή άλλο σημαντικό γεγονός οικογενειακής φύσης που σχετίζεται με συγγενείς, φίλους, γείτονες ή άλλους γνωστούς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ζήσετε μια εκδήλωση ή θα κάνετε σχέδια με άτομα από μακριά που πρόκειται να συναντήσετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ζήσετε ένα ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή άλλο άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Γενικά, κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα προκύψουν απροσδόκητα ή μεγαλύτερα έξοδα που σχετίζονται με θέματα σημαντικά για εσάς ή την οικογένειά σας Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι φιλίες σας θα τεθούν σε δοκιμασία με άτομα που ζουν ή βρίσκονται σε άλλο κατοικημένο μέρος. Αυτές οι επτά ημέρες θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τακτοποίηση διαφόρων σημαντικών διοικητικών ή οικονομικών εγγράφων. Μπορείτε να συζητήσετε το μελλοντικό επαγγελματικό σας συμβόλαιο κ.λπ. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι το στήριγμα των ανθρώπων στο σπίτι τους, καθώς κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών πολλοί θα βασίζονται σε αυτούς. Οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές στην εμφάνιση οποιασδήποτε πάθησης υγείας. Μην πανικοβάλλεστε, αλλά μην αγνοείτε και τέτοια σήματα. Προσπαθήστε να αγνοήσετε τους ανθρώπους ή να αποφύγετε δραστηριότητες που σας βάζουν σε κακή διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου, θα περάσετε καταστάσεις που θα σας δείξουν τα λάθη που έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Αυτές οι εμπειρίες θα έχουν σκοπό να σας προκαλέσουν σε σοβαρό προβληματισμό και στη λήψη ορισμένων σημαντικών αποφάσεων. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, είναι πιθανές ασθένειες υγείας που θα απαιτήσουν κάποια αλλαγή στον τρόπο ζωής, τη διατροφή ή τη θεραπεία σας. Οι σχέσεις σας με άτομα με τα οποία ζείτε ή εργάζεστε θα είναι περίπλοκες αυτές τις επτά ημέρες. Θα απαιτήσουν από εσάς να είστε διπλωματικοί και διακριτικοί στις συναλλαγές σας μαζί τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ένα γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας θα προκαλέσει συναισθήματα και ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Πολλοί θα πρέπει να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση που σχετίζεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο, η οποία θα απαιτήσει την επιλογή ενός κατάλληλου δώρου ή άλλη ειδική προετοιμασία. Γενικά, ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εξέλιξης και πιθανότητες για πραγματική επιτυχία θα προκύψουν για εσάς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι άντρες θα είναι συναισθηματικά ευσυγκίνητοι, δύσκολοι στην επικοινωνία, γκρινιάρηδες σε θέματα που τους είναι δυσάρεστα. Η συμβουλή μου είναι να διορθώσετε τη δική σας συμπεριφορά πριν σας φέρει σε σοβαρό πρόβλημα. Οι γυναίκες θα παρακολουθούν προσεκτικά ειδήσεις που είναι σημαντικές για την οικογένεια, την εργασία ή την κοινωνική – πολιτική τους ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα δεσμευτείτε για κάποιον κοινωνικό σκοπό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 15 – 21 Μαΐου θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να έχετε επαρκείς αντιδράσεις γενικότερα, αφού αυτές τις μέρες θα συμβούν διάφορα απρόοπτα που θα έχουν δυναμική, απρόβλεπτη εξέλιξη. Η εβδομάδα προμηνύει ένα απροσδόκητο ταξίδι ή απροσδόκητες επαφές με ανθρώπους από άλλες πόλεις και χώρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ενθουσιαστείτε με νέα ή ένα γεγονός που μπορεί να σχετίζεται με την προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία ενός ατόμου στην οικογένειά σας ή στον κύκλο των στενών φίλων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με μια πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λυπηθείτε από γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε, που σχετίζονται με παράλογες ενέργειες, που θα βρεθείτε σε μια δυσάρεστη ή απειλητική για τη ζωή κατάσταση. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τη δουλειά σας, για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων ή για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας, αν έχετε. Μια πρόταση που θα λάβετε σε σχέση με την καριέρα ή την επιχείρησή σας θα αποδειχθεί ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη για εξέλιξη. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε μια ευνοϊκή αλλαγή που σχετίζεται με τη δουλειά σας. Αφήστε τους άνδρες να είναι λογικοί. Στην επιθυμία σας να αποκτήσετε ή να πετύχετε γρήγορα κάτι, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγάλο πρόβλημα στον εαυτό σας. Μην γελάτε με τα λάθη των άλλων. Πολύ σύντομα θα τα επαναλάβετε μόνοι σας. Οι γυναίκες θα έχουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή εμπειρίες με συγγενείς, φίλους, εκπροσώπους κάποιου ιδρύματος ή οργανισμού. Αυτή την εβδομάδα θα γνωρίσετε νέα και ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία θα χαρείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 15 – 21 Μαΐου, θα πρέπει να δεσμευτείτε σε εργασίες που θα σχετίζονται με το σπίτι όπου ζείτε ή την περιουσία που έχει η οικογένειά σας. Σίγουρα θα κάνετε αυτά τα πράγματα απρόθυμα, αλλά θα είναι σημαντικό να αποφύγετε τυχόν επιπλοκές ή καθυστερήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα νοιώθετε ένα αίσθημα ανειλικρίνειας ή μυστικότητας στις ενέργειες ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Θα ψάχνετε για απαντήσεις σε ερωτήσεις, παρακολουθώντας προσεκτικά αν είναι αλήθεια ή αν έχετε γίνει πιο καχύποπτοι. Να είστε προσεκτικοί με δελεαστικές προσφορές για εύκολα κέρδη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μια συζήτηση θα σας δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τις προοπτικές σας για εξέλιξη στην εκπαίδευση, την καριέρα ή τις επιχειρήσεις. Οι άντρες θα αναζητήσουν νέο εισόδημα για τον προσωπικό ή τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, άσχετα αν αυτό θα τους αποφέρει μικρό ή μεγάλο κέρδος. Στην αγάπη και γενικότερα στην οικογενειακή σας ζωή θα νιώσετε παραμελημένοι, παρεξηγημένοι, υποτιμημένοι. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερα οικογενειακά καθήκοντα και δεσμεύσεις, αλλά δεν θα είστε μόνοι σας στην εκπλήρωσή τους. Η αγάπη για εσάς θα έχει σημαντικό νόημα ως συναίσθημα αυτές τις επτά ημέρες, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε ιδιαίτερες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com