,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να έχετε μια συνάντηση με μια γυναίκα ή μια συζήτηση με ένα τέτοιο άτομο, όπου θα συζητηθεί μια μελλοντική συνάντηση ή κοινή δραστηριότητα. Οι ενέργειες σήμερα σας κάνουν να θέλετε να τακτοποιήσετε και να κατανοήσετε τα πράγματα, ειδικά όσον αφορά τα συναισθήματα και τα προσωπικά θέματα. Μπορεί να συνεννοηθείτε, να κατανοήσετε κάποιον ή ένα θέμα από το παρελθόν. Μπορεί επίσης να υπάρξουν πολλά υποσχόμενες εξελίξεις με οικογενειακές, οικιακές ή οικονομικές υποθέσεις. Αν και οι συζητήσεις είναι χρήσιμες, τα συμπεράσματα ή οι τελικές αποφάσεις μπορεί να μην είναι ακόμη σοφά. Πιθανότατα υπάρχουν περισσότερα που θα δείτε όμως αργότερα!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις σήμερα που σχετίζονται με γράμματα, γράψιμο, πνευματική δραστηριότητα, επαφές με διοίκηση, συμβόλαια κ.λπ. Τα καλά νέα ή μια ευχάριστη συζήτηση μπορούν να τονώσουν τη διάθεσή σας. Λάθη, καθυστερήσεις και κακές επικοινωνίες είναι πιθανά, αλλά το βρίσκετε εύκολο να ξεπεράσετε τα προβλήματα, παρόλα αυτά. Είναι γενικά μια καλή μέρα για να μάθετε νέα πράγματα, ίσως για το παρελθόν.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχετε μια υπέροχη μέρα για να εκφραστούν, να συνειδητοποιήσουν τις δικές τους δυνατότητες υλοποιώντας διάφορα σχέδια και ιδέες. Μια αγάπη του παρελθόντος μπορεί επίσης να έρθει στο μυαλό ή να επανεμφανιστεί με σημαντικό τρόπο. Μπορεί να υπάρξει εκπληκτική υποστήριξη ή οι αναμνήσεις και η διαίσθησή σας να τονώσουν την επαγγελματική ή την οικονομική σας κατάσταση. Είναι καλύτερα να αποφύγετε να ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουργιο έργο, καθώς πιθανότατα θα ξεκινήσει αργά ή μπορεί να το ξανασκεφτείτε αργότερα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε λόγο να αναλογιστείτε κάποια γεγονότα ή σχέσεις από το παρελθόν σας. Πιθανότατα, μια συγκεκριμένη εμπειρία ή όνειρο θα αποτελέσει τη βάση μιας τέτοιας επιστροφής. Μπορεί να έρθουν φιλοφρονήσεις ή άλλες εκδηλώσεις εκτίμησης ή να προσελκύσετε έναν θαυμαστή. Επίσης, θα υπάρχει περισσότερη σκέψη για θέματα που προκύπτουν σήμερα, επομένως αποθηκεύστε τα σχέδια οριστικοποίησης για αργότερα. Καλή επιρροή για την ενίσχυση των σχέσεών σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, η Παρασκευή θα είναι απρόβλεπτη ειδικά όταν πρόκειται για οικογενειακές υποθέσεις και την εξέλιξή τους. Είναι συνετό να καθυστερήσετε την οριστικοποίηση των σχεδίων. Είναι κυρίως μια καλή στιγμή για να εναρμονιστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και να απολαύσετε μια χαλαρή προσέγγιση στη ζωή σας. Υπάρχει μια αίσθηση ότι πιθανώς καταλαβαίνετε καλύτερα ένα θέμα καριέρας, καθώς σας υπενθυμίζεται κάτι σχετικό από το παρελθόν. Οι συζητήσεις τείνουν να κατευθύνονται προς το παρελθόν. Μπορεί να είναι ευχάριστο να περνάτε χρόνο μόνοι ή με έμπιστους φίλους ή οικογένεια.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, οι φιλίες σας επωφελούνται και οι συζητήσεις για το παρελθόν μπορεί να είναι διασκορπισμένες αλλά χρήσιμες, ίσως να ρίχνουν νέο φως σε μια κατάσταση. Αν όμως αναζητάτε ξεκάθαρα γεγονότα ή συζητήσεις, δεν θα είστε τυχεροί άμεσα. Ωστόσο, εάν μπορείτε να αποφύγετε τις πρόωρες αποφάσεις και αντ’ αυτού να επικεντρωθείτε στην απόλαυση των ευκαιριών της ημέρας, είστε σε καλή κατάσταση.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, αυτή θα είναι μια μέρα που οι προσπάθειές σας θα επικεντρωθούν στην οργάνωση ή την έναρξη διαφόρων σχεδίων, η υλοποίηση των οποίων ενδέχεται να συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Ενώ μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες μπορούν να έρθουν, θα δείτε ολόκληρη την εικόνα μόνο αργότερα. Μπορεί να είστε σε θέση να μεσολαβήσετε ή να συμβουλεύσετε κάποιον σήμερα. Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή θέση σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, η μέρα θα απαιτήσει πολλή προσοχή, τόσο όταν εργάζεστε με εξοπλισμό ή εργαλεία, όσο και όταν μετακινείστε σε δημόσιους χώρους. Επίσης η μέρα μπορεί να επαναφέρει έναν παλιό φίλο στην εικόνα ή δυνατές αναμνήσεις και συζητήσεις κάποιου. Είστε σε μια αξιοπρεπή θέση για να βρείτε εύκολες λύσεις στα προβλήματα και μπορεί να φτάσει ένα ωραίο μήνυμα ή να γίνει μια συζήτηση που θα σας κάνει να χαλαρώσετε.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, θα έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα που προκαλούνται από τον δικό σας χαρακτήρα και αυτό θα φανεί ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις. Μια συζήτηση ή μια ανακάλυψη οικείου ή προσωπικού χαρακτήρα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Η μέρα μπορεί να φέρει ένα μήνυμα από κάποιον από το παρελθόν σας ή μια ένδειξη να κοιτάξει πίσω σας πριν προχωρήσετε. Σχετικά με την υγεία ή τις μεθόδους εργασίας ίσως χρειαστεί να επιφυλάξετε την κρίση σας, καθώς δεν έχετε ακόμα σημαντικές πληροφορίες.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να καταλήξετε σε κατανόηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας λόγω της αίσθησης κοινών αξιών ή σεβασμού. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με κακές επικοινωνίες. Προς το παρόν, οι συζητήσεις για την αγάπη, τα παιδιά, τις δημιουργικές τέχνες, τα χόμπι ή την ψυχαγωγία μπορεί να είναι ευχάριστες και ωφέλιμες.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, αναζητάτε την ειρήνη στην οικιακή σας ζωή, στην οικογένεια και στις δουλειές ή τις καθημερινές σας υποθέσεις σήμερα και μπορείτε να καταλήξετε σε μια ικανοποιητική λύση. Η μέρα μπορεί να επαναφέρει έναν παλιό φίλο μέσα από ένα μήνυμα ή μια αιφνιδιαστική συνάντηση.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, ευχάριστες συζητήσεις και συνεργασία μπορούν να ξεχωρίσουν σήμερα. Παρόλο που μπορεί να περιμένετε για κάποιες πληροφορίες ή να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, υπάρχει ευχάριστη ενέργεια για την κοινωνική σας ζωή, τον ρομαντισμό, την άνεση ή τα οικονομικά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com