,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΕΝΤΑΣΗ, ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα, στην οποία, αν έχετε αρκετή θετική ενέργεια και φιλοδοξίες, παρά τις δυσκολίες, θα καταφέρετε να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα για εσάς. Σήμερα θα απολαύσετε την επικοινωνία με άλλα άτομα, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι σας. Κάτι μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις που έχει λειτουργήσει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχετε κάτι να χαρείτε ή να ηρεμήσετε. Μπορεί να σας βρει να εργάζεστε σε ένα τεταμένο περιβάλλον, γι’ αυτό προσπαθήστε να εστιάσετε και να επικεντρωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η αναξιοπιστία των άλλων μπορεί να σας επηρεάσει ή κάποιος θα μπορούσε να διεκδικήσει την προσοχή σας με ενοχλητικό τρόπο.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, θα συζητήσετε διάφορα νέα ή επαγγελματικές πληροφορίες με τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Σήμερα μπορεί να σας ευχαριστήσει ή να εκπλαγείτε από μια προσφορά, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζεται με δουλειά ή μια νέα δέσμευση. Χρησιμοποιήσετε μια απογοήτευση για να επιλύσετε ένα συναισθηματικό ή ιδιωτικό ζήτημα. Ωστόσο, υπάρχει κάποια τάση για ανησυχίας ή δυσαρέσκειας στο μυαλό αργότερα σήμερα που για κάποιους μπορεί να αφορά και την υγεία.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, η Τετάρτη φέρνει μια αντιπαράθεση με δυσάρεστα ή δύσκολα άτομα στην επικοινωνία. Ασθένειες υγείας που οφείλονται σε αϋπνία, ημικρανία, ιογενείς ασθένειες και άλλες είναι πιθανές. Τα συναισθήματα μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε κολλημένοι σε μια κατάσταση απογοήτευσης ή δυσαρέσκειας κατά καιρούς σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις στις σχέσεις ή στην κοινωνική σας ζωή, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι, αντί να επικεντρωθείτε στη διακοπή εάν υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, η μέρα φέρνει ελπίδες που σχετίζονται με την υλοποίηση σημαντικών σχεδίων ή σημαντικών συναντήσεων και ταξιδιών τις επόμενες μέρες. Ακολουθήστε προσεκτικά τα νέα που προέρχονται από άλλες τοποθεσίες και χώρες. Τα συναισθήματα δυσαρέσκειας ή δυσφορίας σας ωθούν να κάνετε τις πολύ αναγκαίες προσαρμογές και αλλαγές. Κυριαρχεί η επιθυμία να είσαι χρήσιμος.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, η μέρα φέρνει συζητήσεις ή πράξεις που σχετίζονται με χρήματα ή διάφορα οικονομικά έγγραφα, συμβόλαια. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναταραχές ή αντικρουόμενα συναισθήματα σχετικά με μια φιλία ή ανυπόμονες ή  προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, θα εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή πληροφορίες που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν άντρα. Μπορεί να αισθάνεστε αναστατωμένοι για μια σχέση ή ένα εργασιακό ζήτημα ή αποσπάτε την προσοχή σας από τη δουλειά σας καθώς ανησυχείτε για μια σχέση. Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι πρέπει να είστε απασχολημένοι ή να δίνετε τα πάντα σε ό,τι κάνετε, πρέπει να χαλαρώνετε από καιρό σε καιρό.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού , θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που αντί να υποχωρήσουν ή να λυθούν, θα βαθύνουν. Βάλτε στόχο να εστιάσετε στα θετικά και αποφύγετε να ασχολείστε με πράγματα που σας προκαλούν ένταση. Μπορεί να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα ή να αισθάνεστε πιο ενδυναμωμένοι για μια οικογενειακή ή οικονομική κατάσταση.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, η ημέρα θα απαιτήσει αυστηρή εκπλήρωση οικιακών και οικογενειακών υποχρεώσεων, δίνοντας προτεραιότητα σε οτιδήποτε έχει σημασία για την οικογένειά σας. Μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις σχετικά με τα όρια, τα χρήματα, τη δυναμική εξουσίας ή τον σεβασμό. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστοι όσο θα θέλατε.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη εμπειρία λόγω της περίπλοκης φύσης του άλλου ατόμου. Οι επικοινωνίες είναι δύσκολες. Η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε ασυνήθιστες ιδιοτροπίες ή επιθυμίες. Ίσως χρειαστεί να βγάλετε κάτι από μέσα σας, γιατί θα νοιώσετε αυτή την ανάγκη.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, η Τετάρτη φέρνει τη δυνατότητα ταξιδιού, προγραμματισμού ή προετοιμασίας για αυτό, καθώς και σημαντική επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις! Σκεφτείτε ότι ακόμη και μια μικρή αλλαγή στη ρουτίνα σας μπορεί να είναι ευχάριστη. Η επαφή με πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες θα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι χρειάζεστε λίγο χώρο.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, πολλή δουλειά και σοβαρές ευθύνες σήμερα. Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά, παρά να κάνετε δραστικές ή τολμηρές κινήσεις σήμερα. Μπορεί να υπάρξει κάποια αναταραχή και θα ήταν φρόνιμο να διευθετηθούν οι απογοητεύσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com