,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙΤΕ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα δώσετε προτεραιότητα στις οικονομικές και υλικές σας υποθέσεις σήμερα. Η επιτυχία ή τα αποτελέσματά σας σε αυτό το σχέδιο θα εξαρτηθούν εξ ολοκλήρου από τις δικές σας αποφάσεις. Η σκέψη παίζει πολύ και μπορεί να θολώσει την αλήθεια μιας κατάστασης προς το παρόν. Αν και είναι σίγουρα ευχάριστο στο παρόν, μπορεί να ακολουθήσει απογοήτευση. Ενώ μπορεί να είχατε το φράχτη στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, τώρα είστε έτοιμοι να συζητήσετε τα πράγματα ανοιχτά και ειλικρινά.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, θα περάσετε μια μέρα που όχι μόνο θα έχετε περισσότερη δουλειά, σημαντικές ευθύνες, αλλά και θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις που σχετίζονται με κάποιες αλλαγές ή νέα καθήκοντα. Αναβάλλετε τις δαπάνες και τον δανεισμό μόνο προς το παρόν. Είναι καλύτερα να ελέγξετε ξανά τα ψιλά γράμματα. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε τις σπατάλες, τις υποσχέσεις και τις παρεξηγήσεις με φίλους.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, θα βιώσετε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη μέρα με πολλές εργασίες και υποχρεώσεις, που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σκεφτείτε ότι η σύγχυση σχετικά με τη γενική κατεύθυνση, την καριέρα ή μια κατάσταση με έναν ανώτερο μπορεί να παίξει με το μυαλό σας και να μπερδέψει τις προσωπικές σας επιλογές.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μπορέσετε να περάσετε μια ενδιαφέρουσα μέρα, απαλλαγμένοι από μεγάλες ευθύνες, στην οποία θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς προσωπικά. Μπορείτε να λαχταράτε πιο ελκυστικές εμπειρίες και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα ή μια αλλαγή σκηνικού. Η ανάγκη να κάνετε μια αλλαγή θα μπορούσε να γίνει εμφανής και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε στη συνέχεια

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, η Πέμπτη φέρνει περισσότερες εργασίες ή θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή για πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι ή στην οικογένειά σας. Δεν εξαιρούνται τα καθήκοντα και οι δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο είδος ιδιοκτησίας. Οι αναμνήσεις ή τα όνειρα μπορούν να οδηγήσουν σε νέες αντιλήψεις για μια τρέχουσα κατάσταση. Εάν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα ή ζητήματα υποστήριξης, μπορείτε να νιώσετε την αβεβαιότητα τώρα περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, σήμερα, θα είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε αρμονία στις σχέσεις αγάπης και οικογενειακές. Οι συναντήσεις με άτομα που σας αρέσουν θα τονώσουν την αυτοεκτίμηση και τη διάθεσή σας. Το να κοιτάτε από την άλλη πλευρά μπορεί να σας ηρεμήσει προσωρινά, δεν μπορείτε ειλικρινά να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας όλη την ώρα. Στοχεύστε στο να αφήσετε πίσω σας ψευδαισθήσεις και αποφύγετε να αφήσετε τη σύγχυση στην προσωπική σας ζωή να επηρεάσει τα καθήκοντα ή τις ευθύνες σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, ορισμένα γεγονότα σήμερα θα κάνουν απαραίτητο να τα εξετάσετε λεπτομερέστερα, ειδικά αν σχετίζονται με προβλήματα. Η αβεβαιότητα γύρω από την εργασία, τα καθήκοντα ή τα προγράμματά σας θα είναι αισθητή σήμερα. Προσπαθήστε να μην προγραμματίζετε υπερβολικά απαιτητικές δραστηριότητες, φροντίστε τον εαυτό σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, η ημέρα φέρνει μερικές χαρούμενες εμπειρίες ή καλά νέα, που σχετίζονται κυρίως με γυναίκες. Αν τώρα έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε κάτι, μπορεί να μην είστε ο καλύτερος κριτής της κατάστασης. Είναι δύσκολο να δείτε καθαρά ένα άτομο ή μια σχέση. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να λάβετε μια σταθερή δέσμευση από κάποιον ή σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και ίσως είναι καλύτερο να μην λάβετε τελικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, οι ανησυχίες θα σχετίζονται κυρίως με την αδυναμία να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Εάν έχετε δώσει πάρα πολλά ή πολύ λίγα σε μια κατάσταση, θα νιώσετε την ανισορροπία τώρα ή μπορεί να δυσκολεύεστε να δείτε ένα άτομο ή ένα θέμα αντικειμενικά, και αυτό σας αφήνει σε μια διφορούμενη κατάσταση. Αποφύγετε να ασκήσετε πίεση σε μια σχέση.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, η μέρα θα είναι τεταμένη, φέρνοντας κάποια αβεβαιότητα ή άγχος για το μέλλον. Η αβεβαιότητα, εκεί που περιμένατε ζεστασιά, μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα. Αφιερώστε χρόνο για να καταλήξετε σε συμπεράσματα, καθώς ο χρόνος επιτρέπει τη λογική και την αντικειμενικότητα.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτή θα είναι μια μέρα στασιμότητας, με αδυναμία να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα με τον τρόπο που περιμένετε. Το να παίρνετε ένα ρίσκο ή να κάνετε τα στραβά μάτια σε ένα πρόβλημα μπορεί να έχει δυσμενή αποτελέσματα υπό αυτήν την επιρροή και μπορεί να είναι ένα επίμονο πρόβλημα που θα επιστρέψει αργότερα. Επιδιώξτε να επενδύσετε την καρδιά σας σε κάτι που έχετε και αγαπάτε αντί να εναποθέσετε τις ελπίδες σας σε κάτι απρόσιτο προς το παρόν.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, η Πέμπτη υπόσχεται επίσης μια γενναιόδωρη μέρα με ευκαιρίες για την πραγματοποίηση σημαντικών εργασιών και για ευχάριστες εμπειρίες που σχετίζονται κυρίως με στενά άτομα. Η επιθυμία σας για ασφάλεια, άνεση και γαλήνη είναι ιδιαίτερα έντονη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας και σήμερα μπορεί να θολώσει την αντίληψή σας για τα πράγματα και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είστε επίσης ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ανισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε συγκρούσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: