,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Παρασκευή θα θυμώσετε εύκολα, θα προσβάλλετε ή θα προκαλέσετε διάφορες παρεξηγήσεις. Αυτή είναι μια μέρα που θα απαιτήσει τον μέγιστο αυτοέλεγχο από την πλευρά σας. Καλά γεγονότα μπορεί να έρθουν μέσα από τα παιδιά ή τους νέους σας, με τους οποίους θα έχετε επαφές σήμερα. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να σας χαρίσει ιδιαίτερες εμπειρίες και να σας φορτίσει με θετική ενέργεια.

Κριός – σήμερα θα είναι σημαντικό να αισθάνεστε σταθεροί οικονομικά και υλικά. Μέρος αυτής της σταθερότητας θα εξαρτηθεί από διάφορες δεσμεύσεις με έγγραφα, καθώς και από τη λήψη σημαντικών ειδήσεων. Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήσετε πίσω σας τους φόβους. Μπορεί να υπάρξουν ιδιαίτερα ανοιχτές, υγιείς και υποστηρικτικές συζητήσεις στις ή για τις ουσιαστικές σχέσεις σας.


Λέοντας – η Παρασκευή φέρνει ευχάριστες εμπειρίες σε προσωπικό επίπεδο, αφορμή για ενδιαφέρουσες ή ρομαντικές συναντήσεις και εκπλήξεις. Η κατανόηση ή η ενίσχυση των πεποιθήσεων και των ιδεών σας από κάποιον. μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Καλή μέρα για προσωπική έλξη, διασκεδαστικά έργα και αίσθηση συντροφικότητας.

Τοξότης – το να συναντάτε άτομα που θα ορίζατε ως αντίγραφα του χαρακτήρα σας, μπορεί να είναι δυσάρεστο. Ίσως καταλάβετε καλύτερα ένα δύσκολο θέμα μέσω ενός συνεργάτη ή κάποιου ειδικού. Οι ευκαιρίες για προσωπική έλξη σε κοινωνικό και ρομαντικό επίπεδο είναι μαζί σας.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Παρασκευή θα είναι μια δυναμική μέρα για εσάς, με ραγδαία εξέλιξη γεγονότων που θα σας δοθεί να βιώσετε. Συχνά θα θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, για να σκεφτείτε το ταξίδι που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Πολλά πράγματα θα μείνουν πίσω σου, χωρισμοί, απώλειες, απογοητεύσεις.

Ταύρος – η ημέρα φέρνει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών και ειδήσεων, τις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ανάλογα με τη σημασία και τη χρησιμότητα. Καλή μέρα για τις πιο στενές σχέσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και για να κάνετε ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς στη ζωή σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα άνεσης και ασφάλειας.

Παρθένος – η μέρα φέρνει καλά νέα, υποστήριξη ή πρόταση από μια γυναίκα. Ενώ είστε διατεθειμένοι να αποσυρθείτε και είναι καλό για εσάς, μπορεί να υπάρξει ένα πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις, στη δουλειά, σήμερα ειδικά με κάποια διπλωματία και καλή θέληση.

Αιγόκερως – η μέρα φέρνει το ενδεχόμενο συναντήσεων, συγκεντρώσεων και επικοινωνίας με άτομα από τα οποία θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα. Εξαιρετική θέση για επίλυση προβλημάτων σήμερα, ιδιαίτερα με το σπίτι, τη δουλειά και τις ρουτίνες και οποιεσδήποτε σχετικές σχέσεις. Μπορεί να υπάρξει μια καλή νίκη που περιλαμβάνει έρευνα, εργασία ή οικονομικά.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή για να επιτύχετε κάποια εξέλιξη, θα είναι σημαντικό να νιώσετε και να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας, αντί να εστιάσετε εγωιστικά μόνο στις δικές σας επιθυμίες και ανησυχίες. Μπορείτε να συμπονέσετε τους άλλους ανθρώπους, να τους βοηθήσετε, αλλά δεν πρέπει να τους κάνετε να νιώθουν ασήμαντοι, ανίσχυροι, αβέβαιοι για τον εαυτό τους. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών και υλικών σας υποθέσεων. Μια απώλεια στο παρελθόν ή η εγκατάλειψη κάποιου σχεδίου, θα σας φέρει τώρα κάποια μερίσματα, με τα οποία η μοίρα θα σας ανταμείψει για την υπομονή και την ταπεινοφροσύνη σας.

Δίδυμοι – αυτή θα είναι μια μέρα που θα είναι σημαντικό να μην κοιτάτε μπροστά αλλά πίσω. Για να δείτε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, τι έχετε μάθει και μόνο τότε κάντε σχέδια ή βάλτε ενέργεια για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Οι φίλοι μπορεί να είναι χρήσιμοι και καθησυχαστικοί ή η κοινωνική σας ζωή φαίνεται πιο υποστηρικτική.

Ζυγός – η Παρασκευή φέρνει συζητήσεις με φίλους, που μάλλον θα σας απασχολήσουν με τα προβλήματά τους ή με δύσκολες καταστάσεις στη ζωή τους. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να νιώσετε ότι σημειώνετε πρόοδο σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Οι άλλοι πιστεύουν πιο εύκολα σε εσάς, κάτι που μπορεί να έχει μαγικό αποτέλεσμα στις σχέσεις.

Υδροχόος – η μέρα φέρνει σημαντική επικοινωνία με άτομα που στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα είναι μακριά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για τις δυσκολίες χωρίς να χρειάζεται να επιβάλλετε προβλήματα. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να δείτε την αξία κάποιου στη ζωή σας

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς, γιατί θα πρέπει να κάνετε ελιγμούς ανάμεσα στις διαθέσεις και τους χαρακτήρες διαφορετικών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, σήμερα δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσετε. Στην πραγματικότητα, το καθήκον σας την Παρασκευή είναι ακριβώς αυτό, να βάλετε τη μέγιστη διακριτικότητα και διπλωματία στις ενέργειές σας εάν θέλετε να επιτύχετε πραγματικά αποτελέσματα. Υπάρχει ελπίδα να γυρίσετε καταστάσεις και γεγονότα προς όφελός σας, αλλά θα είναι αποκλειστικά στα χέρια σας.

Καρκίνος – η ημέρα φέρνει διάφορες ανησυχίες ή άγχος για γεγονότα στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας που μπορεί να είναι συγγενής, φίλος ή γνωστός σας. Μπορεί να υπάρξει μια μυστική έλξη ή μια καλή τύχη από τα παρασκήνια. Η κρίση σας για επαγγελματικά, χρήματα και θέματα καριέρας μπορεί να είναι σταθερή σήμερα.

Σκορπιός – η Παρασκευή φέρνει μια ευμετάβλητη διάθεση που σχετίζεται με την επιστροφή σε προηγούμενες απώλειες ή ανησυχίες. Σήμερα σίγουρα θα σου λείψει μια πιο αισιόδοξη άποψη για το μέλλον σου. Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε τα καθήκοντά σας, τις ρουτίνες και τη δουλειά σας. Η επίλυση προβλημάτων μπορεί να είναι ευχάριστη και προσελκύετε πιο εύκολα υποστήριξη ή ενδιαφέρον, καθιστώντας εύκολη την εύρεση των πληροφοριών που χρειάζεστε. Να είστε υπομονετικοί με τους άλλους.

Ιχθύες – ευνοείτε ιδιαίτερα η έρευνα, η ανάλυση και η παραγωγικότητα στο σπίτι. Είναι μια καλή στιγμή για συμφιλίωση, θεραπεία σχέσεων. Θέλετε να βελτιώσετε το προσωπικό σας περιβάλλον με στόχο περισσότερη άνεση και αρμονία ή να είστε πιο ευγενικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com