,

Σέξι δεν είναι μόνο η εξωτερική ομορφιά, αλλά και η καλοσύνη και η αγάπη που αναβλύζει από μέσα σου!

Δεν νοείται σέξι πια το τέλειο κορμί, τα φουσκωμένα χείλη και το αψεγάδιαστο πρόσωπο. Γυναίκες και άντρες, φανατικοί οπαδοί της μόδας και της τέλειας φιλτραρισμένης πλασαρισμένης εικόνας. Ένα ανελέητο κυνηγητό της προβολής και των likes. Πλασματικά ουτοπικές εικόνες, που μοιάζουν όλες ασφυκτικά ίδιες μεταξύ τους. Όπου και να κοιτάξεις, ό,τι και να διαλέξεις, δεν έχει καμία διαφορά, οι περισσότεροι δεν διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους.


Σέξι είναι η απλή, φυσική ομορφιά που διαφέρει πια από τη μάζα, οι μικρές εκείνες ανεπαίσθητες ρυτίδες που διηγούνται το γλυκό πέρασμα του χρόνου, την ιστορία μιας ψυχής. Σέξι είναι το προσεγμένο ντύσιμο με το προσωπικό τύπο και στυλ του καθενός, η καθάρια ματιά. Δεν είναι σέξι να αρέσκεσαι μόνο στην εικόνα και να μην μπορείς να εκφράσεις δυο λέξεις. Τα λόγια να φτάνουν μέχρι τα ακρωνύμια που χρησιμοποιούνται στα social και οι περίσσιες κουβέντες μόνο μέσω του κινητού. Δεν είναι σέξι να μην μπορείς να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις.

Σέξι είναι οι βαθιές, ουσιαστικές συζητήσεις. Σέξι είναι όλα εκείνα που μπορείς να πεις με ένα βλέμμα. Δεν είναι σέξι η φασαρία και η οχλαγωγία για να μπορέσεις να δειχτείς. Σέξι είναι η σιωπή όπου λέγονται και νιώθεις τα πάντα. Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα και όμως τα λες όλα. Δεν είναι σέξι πια οι σχέσεις μιας βραδιάς. Άπειρες νύχτες κάλους, αλλά άψυχες συνουσιάσεις. Σέξι είναι να γεύεσαι, να αισθάνεσαι, να απολαμβάνεις. Σέξι είναι να κάνεις έρωτα στη ψυχή και στο κορμί ταυτόχρονα. Σέξι είναι να ξυπνάς το πρωί να χαζεύεις τον σύντροφό σου που κοιμάται πλάι σου και να τον θαυμάζεις. Σέξι είναι να γουστάρεις την κάθε του πτυχή. Σέξι δεν είναι μόνο η εξωτερική ομορφιά, σέξι είναι η καλοσύνη και η αγάπη που αναβλύζει από εντός.


Σέξι είναι η ειλικρίνεια, γιατί δεν χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις, ούτε να είσαι συνέχεια σε επιφυλακή για την κοροϊδία και το ψέμα. Σέξι είναι η ασφάλεια να ξέρεις ότι ο άλλος είναι εκεί. Σέξι είναι η μπέσα και το “λόγω τιμής”, γιατί ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Σέξι είναι να έχεις ωραίο πρόσωπο, ωραίο χαμόγελο, ωραία μάτια, ωραίο σώμα, αλλά κυρίως ωραία ψυχή. Σέξι είναι να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να είσαι τέλεια ατελής!

Stella

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: