,

Να θυμάσαι να ακούς τον εαυτό σου πού και πού…

Πόσες φορές έχει τύχει να αγνοήσουμε τα συναισθήματά μας κι όσες φορές έχει συμβεί, άλλο τόσο “φωνάζουν”... Γιατί τα συναισθήματά σου θα έρθουν να σου πουν όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να σε φροντίσεις, οπότε να θυμάσαι να ακούς τον εαυτό σου πού και πού. Εσύ καλύτερα από όλους γνωρίζεις τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο πραγματικά. Δυστυχώς κάποιες στιγμές έχουμε γίνει πολύ σκληροί με τον εαυτό μας, ορισμένοι ίσως να τον έχουμε αδικήσει. Δεν του δίνουμε χρόνο και τον κατακρίνουμε συνεχώς.


Ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια υπέροχη σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν ίσως τι σημαίνει πραγματικά να αγαπάς τον εαυτό σου… Μια αγάπη απαραίτητη, μια αγάπη για να αρχίσουν και να τελειώσουν όλα, μια αγάπη που πρέπει να την νιώσεις αληθινά για να μπορέσεις να ζεις. Μην σε ανησυχεί αν έχεις αργήσει, γιατί στην ζωή ποτέ δεν είναι αργά, ειδικά όταν θέλεις να μάθεις περισσότερα για εσένα.

Δέσποινα Γρηγοριάδη


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: