,

Όλα είναι σεξ;

Η άποψη ότι οι άνδρες σκέφτονται τελείως διαφορετικά από τις γυναίκες, δεν είναι εντελώς λάθος. Η λογική τους ακολουθεί τον κανόνα «όσο πιο απλό, τόσο καλύτερο» και στα μάτια τους σχεδόν όλα φαντάζουν πιο απλά! Οι γυναίκες έχουμε την τάση να περιπλέκουμε τα πράγματα, να σκεφτόμαστε συνέχεια τα πάντα σε σημείο υπερ – ανάλυσης, έως και επιστημονικής φαντασίας! Επίσης οι άνδρες μέσα σε αυτό τον πολύ απλό τρόπο σκέψης, σκέφτονται με ριπές στιγμών (πολλών στιγμών όμως) το σεξ. Όχι ότι οι γυναίκες δεν το σκέφτονται, αλλά νομίζω ότι η ζυγαριά κλείνει προς το αρσενικό, σε όλο το ζωικό βασίλειο! Υπό την οπτική γωνία του πόσο «όμορφο» είναι το θηλυκό, πράττουν τα αρσενικά.


Σε μια γυναίκα μπορεί να της κάνει κλικ και ένας όχι τόσο όμορφος άνδρας, ο οποίος για παράδειγμα διαθέτει χιούμορ ή περνάει καλά μαζί του, αλλά σε έναν άνδρα μετράει αρχικά το… στήθος, ο ποπός και ανάλογα προσόντα, τα οποία εξαρτώνται από το τι έχει φανταστεί ότι μπορείτε να κάνετε μαζί. Κατά αυτόν τον τρόπο, μια στιγμή που το θηλυκό την έχει βιώσει ως ρομαντική, το αρσενικό την έχει βιώσει εντελώς διαφορετικά. Η πραγματικότητα του καθενός δημιουργείται υπό διαφορετικό πρίσμα, με κοινό όμως στόχο. Και ποιος είναι ο στόχος; Μα φυσικά το σεξ!

Εσύ αγαπητή μπορεί να νιώθεις τόσο ρομαντικά μαζί του, γιατί σου αρέσει το φλερτ πριν το σεξ και εκείνος να σκέφτεται τι εσώρουχα φοράς την ώρα που σου μιλάει για την ομορφιά των ματιών σου! Το αρσενικό γνωρίζει λοιπόν πως τις περισσότερες φορές σεξ δεν έχει, αν δεν προηγηθεί το φλερτ. Και έτσι κάπως δέχεται να παίξει το παιχνίδι του θηλυκού! Το χάσμα των δυο φύλων θα έλεγαν κάποιοι. Εγώ απλά θα έλεγα η γοητεία του φλερτ! Καμία κατηγόρια, όλα συμπεριλαμβάνονται στο φλερτ, άλλωστε γι’ αυτό μας αρέσει τόσο πολύ, θαυμάζουμε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τον λόγο με σκοπό την θεμιτή αποπλάνησή μας και κάπου ενδόμυχα διασκεδάζουμε με το πόσο μπορείτε να αλλάξετε όταν μας επιθυμείτε πολύ!


Ελένη Ρέγγα


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com