,

Για σένα που ξέρεις πως η ζωή έχει ακόμη πολλά να σου πει…

Ό,τι έχεις νιώσει και θα συνεχίσεις να νιώθεις, είναι δώρα. Για σένα που ξέρεις τι θέλεις, που είσαι παγιδευμένη ανάμεσα σε σκέψεις θολές και δεν έχεις βρει ακόμη το κουράγιο να ξεφύγεις. Για σένα που αναγεννήθηκες μέσα από τις στάχτες σου, αλλά και που ονειρεύεσαι κι ακόμη ελπίζεις στα καλύτερα, στα μοναδικά, ξεχωριστά, άπιαστα όνειρα. Για σένα που δηλώνεις παρούσα, που πιστεύεις και με πείσμα κυνηγάς το ακατόρθωτο, αλλά και που ψιθυρίζεις μέσα στην σιωπή σου ότι δεν είσαι αρκετή για να επιθυμείς.


Για σένα που έπεσες και ξανασηκώθηκες 100 φορές κι αν χρειαστεί θα το κάνεις ξανά. Για σένα που κάθε μέρα συνεχίζεις αδιάκοπα όπως και να είσαι, ό,τι κι αν νιώθεις. Για σένα που ξέρεις ότι η ζωή έχει πολλά ακόμη να σου πει… Να μην ξεχνάς όπου κι αν είσαι, όπως κι αν είσαι, να σε αγαπάς, να μην το βάζεις κάτω, γιατί το επόμενο δευτερόλεπτο, κανείς δεν ξέρει τι φέρνει και πώς το φέρνει. Η ζωή δεν είναι μόνο δώρο, αλλά και ένα άγνωστο συνεχόμενο ταξίδι.

Δέσποινα Γρηγοριάδη


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: