,

Η χαρά και η αγάπη βρίσκονται στα απλά!

Είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και ελαττώματα, γι’ αυτό δεν υπάρχουν άλλωστε οι “τέλειες σχέσεις”, αλλά αρκετές φορές δεν θέλει κόπο, ούτε υπάρχει κάποιο κόστος, μόνο τρόπο θέλει για να “ζωντανεύουν” ξανά οι καρδιές και να γλυκαίνει ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα. Αν το σκεφτείς, ίσως και να υπάρχει μια ελάχιστη αλήθεια σε όλα αυτά, διότι η χαρά και η αγάπη, βρίσκονται μέσα σε πράγματα απλά, σε έναν καλό λόγο, σε ένα χαμόγελο, σε μια ζεστή τρυφερότητα που αφήνει πίσω του το άγγιγμα, ενώ από την άλλη, ένα αδιάφορο βλέμμα ή μια αρνητική κριτική, αρκούν για να φέρουν ένα χάος στην ημέρα ενός ανθρώπου.


Όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, δίνουν τον προσωπικό αγώνα για ανταπεξέλθουν στην διάρκεια της ημέρας, θέλει απλά ο άνθρωπος να έχει μικρότερη ένταση στον εγωισμό και μεγαλύτερη στην αποδοχή. Μια στάλα αρκεί για να βοηθήσει ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να κοιτάζεις γύρω σου!

Δέσποινα Γρηγοριάδη


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: