,

Σ’ ερωτεύτηκα!

Σ’ ερωτεύτηκα έτσι ξαφνικά! Σε είδα και μου ήρθε μια αίσθηση δροσιάς. Δεν ξέρω αν ήταν ο νοτιάς, οι μυρωδιές της άνοιξης ή κάτι από μελωδία στα αυτιά μου. Η καρδιά μου χτύπησε δυνατά. Η ζωή μου άλλαξε. Εσένα περίμενα όλη μου την ζωή. Για εσένα καρδιοχτυπούσα. Για εσένα εμένα ξάγρυπνη τις νύχτες για να σε σκέφτομαι. Να προετοιμαστώ για όλα όσα θα ζήσω μαζί σου…


Τι όμορφο συναίσθημα που είναι ο έρωτας! Σε κάνει να πετάς! Σε κάνει λίγο τρελό και γεμάτο ένταση. Σ’ ερωτεύτηκα, ναι! Για όλες εκείνες τις ματιές, για όλα εκείνα τα ηλιοβασιλέματα, για όλες τις Κυριακές που πίναμε μαζί καφέ. Σε θέλω! Σε θέλω τώρα. Σε θέλω σήμερα. Σε θέλω αύριο. Σε θέλω για πάντα. Θέλω να γεράσουμε μαζί, μου είπες καθώς μου έπιασες τα χέρια σφιχτά. Εγώ δεν ήρθα για να φύγω όπως έκαναν οι άλλοι. Εγώ ήρθα για να μείνω είπες, καθώς σκούπισες τα δάκρυα από τα μάτια μου. Εγώ είμαι το λιμάνι σου. Φτιάχτηκα για εσένα και φτιάχτηκες για μένα. Γι’ αυτό έγινε ο κόσμος, για να σε συναντήσω, να σε γνωρίσω, να ζήσω μαζί σου την κάθε λεπτομέρεια της ζωής σου!

Χρυσάνθη Σ.Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com