,

Δεν υπάρχει μέτρημα στο συναίσθημα, απλά το ζεις!

Δεν είναι δεδομένο το να αγαπάς, το να το λες και να το δείχνεις παράλληλα. Το “σ’ αγαπώ” πρέπει να το λες κάθε φορά που το νιώθεις, ακόμη κι αν είναι χίλιες φορές. Μέσα στα “σ’ αγαπώ” σου χάνομαι, μετράω όμορφες στιγμές και ζω. Ό,τι κι αν γίνει, μην ξεχνάς να αγαπάς, να ρωτάς χίλιες φορές και να παίρνεις την απάντηση “κι εγώ, πολύ!”. Υπάρχουν έρωτες, που από την αρχή όσες διαφορές κι αν έχεις, είναι τόσο δυνατές! Δεν υπάρχει μέτρημα στο συναίσθημα, απλά το ζεις έντονα!


Ό,τι κι αν γίνει, το “σ’ αγαπώ” να βγαίνει από την ψυχή και να καίει την καρδιά σου. Χίλιες φορές κι αν το ακούσω, πάντα θα είναι σαν την πρώτη φορά που τα χείλη σου έσταξαν αυτή την λέξη, που όμοιά της δεν υπάρχει. Ακόμα κι αν η ζωή αποφασίσει να μας χωρίσει, ένα να λες, πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές. Όσο κι αν προσπαθείς να βρεις να ζήσεις το ίδιο και χίλιες ζωές να ζήσεις, δεν θα το βρεις. Γι’ αυτό να λες “σ’ αγαπώ”, σαν να είναι η πρώτη φορά. Να εκφράζουμε όλοι την αγάπη μας με λόγια και με πράξεις. Ο συνδυασμός μετράει και μετά όλα είναι όμορφα. Αγαπάς και αγαπιέσαι και το ζεις, για όσο…

Άνδρεα Αρβανιτίδου


https://www.andreaarvanitidou.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com