,

Τελικά είχες δίκιο, άξιζα κάτι καλύτερο!

Σε περίμενα… Εκείνα τα γενέθλιά μου σε περίμενα. Πέρασα ώρες στο σημείο που είχαμε δώσει ραντεβού. Δεν ήρθες ποτέ, εξαφανίστηκες. Για μέρες ολόκληρες ήσουν εξαφανισμένος. Δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε που το έκανες. Η συνείδησή σου – αν είχες ποτέ – σε άφησε να με σκεφτείς; Σε εκείνα τα γενέθλια έγινε το θαύμα. Ορκίστηκα εκδίκηση σε αυτή την σχέση. Όμως αντίθετα έγινε κάτι πιο όμορφο, έφυγα εγώ από εσένα, κάτι άλλαξε μέσα μου και με πήγε παρακάτω. Είχες δίκιο τελικά που μου έλεγες ότι αξίζω κάτι καλύτερο από εσένα. Γιατί εσύ ήσουν ό,τι χειρότερο βρέθηκε μπροστά μου!


Ποτέ δεν θα με έχεις πια. Όσες φορές και να γυρίσεις και να με ζητάς, εγώ μέσα μου εκείνο το βράδυ σε είχα τελειώσει. Βλέπεις το σκωτσέζικο ντουζ ήταν το αγαπημένο σου, πλύσου με αυτό και γύριζε σαν έρμαιο των συναισθημάτων σου για μένα, μέχρι να καταλάβεις πόσο σκάρτα μου φέρθηκες. Ξόδεψε τον χρόνο σου με εκείνη, σε μένα όμως μη τολμήσεις να ξαναεπιστρέψεις, γιατί αυτή τη φορά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο…

Χρυσάνθη Σ.Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com