, ,

Μπροστά σ’ αυτόν που αγαπάς, στέκεσαι άοπλος κι εκεί ακριβώς ίσως βρίσκεται η καταστροφή σου! 

Πολλοί λένε να μην τα δίνεις όλα σε μια σχέση, να κρατάς πισινές και αυτό γιατί μπροστά σε αυτόν που αγαπάς, στέκεσαι άοπλος κι εκεί ακριβώς ίσως βρίσκεται η καταστροφή σου. Ίσως έχουν δίκιο, ίσως και όχι! Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας πράττει όπως νιώθει και καλά κάνει, μα αλήθεια, τι σχέση θα ήταν αυτή αν ήσουν μονίμως με ένα όπλο στο χέρι, να είσαι έτοιμος να ρίξεις πριν σου ρίξουν;


Εάν ένας άνθρωπος μου βγάζει τόσα ωραία συναισθήματα, τον αγαπώ και νιώθω ότι με συμπληρώνει, όχι μόνο άοπλος θα στέκομαι, θα κλείσω και τα μάτια να το ζήσω, να ζήσω την αγάπη μας, τον έρωτά μας, την μαγεία και να χαρώ όλες τις στιγμές μας. Αν κρατάς πισινές ή φοβίες από προηγούμενες σχέσεις σου, αυτομάτως θα είσαι μαγκωμένος, τι σχέση θα χαρείς μετά; Στην τελική, αν είναι να έρθει το κακό, θα πονέσει όπως και να έχει. Εγώ δεν θα ήθελα μια σχέση που να κάνει κουμάντο το μυαλό μου, αλλά η καρδιά μου, το μυαλό μου προτιμώ να το χρησιμοποιώ σε άλλα θέματα.

Θα μου πεις, μα αν πατήσει τι σκανδάλη ο άνθρωπός σου εκεί που δεν το περιμένεις; Ας το κάνει, εγώ θα έχω μια σφαίρα μέσα μου που θα με τραυματίσει σοβαρά, αλλά δεν θα με σκοτώσει. Θα με γονατίσει, αλλά δεν θα με σκοτώσει, θα με κάψει, αλλά δεν θα με σκοτώσει, θα αναγεννηθώ κάποια στιγμή απ’ τις στάχτες μου όταν έρθει η ώρα. Αυτός ο άνθρωπος δεν θα έχει χάσει μόνο μια σφαίρα από το όπλο του όπως θα νομίζει, θα έχει χάσει πολλά περισσότερα και όταν κάποτε το καταλάβει, γιατί θα το καταλάβει κάποια στιγμή, δεν θα με ενδιαφέρει, ξέρεις γιατί; Γιατί ήταν επιλογή του.


Η αλήθεια είναι πως αυτοί που έχουν μάθει να παίζουν με όπλα, κάποια στιγμή σκοτώνονται και πως ακόμα και η πιο τραυματισμένη καρδιά μπορεί να γιατρευτεί με τα σωστά χέρια δίπλα της. Και να ξέρεις πως υπάρχουν χέρια που θα έκαναν τα πάντα να γιατρέψουν την καρδιά σου…

Χρήστος Παναγιωτόπουλος – Men’s View


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com