,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 2-8 Ιανουαρίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2023 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, θα πρέπει να είστε πιο υπεύθυνοι για διάφορες πληρωμές λογαριασμών νοικοκυριού, πιστωτικών ή άλλων λογαριασμών του σπιτιού. Σε αυτές τις επτά ημέρες, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία πρόκειται να έχετε επαφές. Η συναισθηματική σας αστάθεια κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα προκαλέσει εύκολα την εμφάνιση προβλημάτων ή περίπλοκων σχέσεων, ειδικά με αγνώστους ή δύσκολους ανθρώπους. Μην κάνετε τα προβλήματά σας χειρότερα, γιατί δεν θα κερδίσετε τίποτα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις με άτομα από τα οποία θα μπορέσετε να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες. Ωστόσο να είστε προσεκτικοί με τις δελεαστικές προσφορές, γιατί μπορεί να είναι ένα είδος κόλπου ή απάτης. Αυτή η εβδομάδα θα είναι κατάλληλη για αναζήτηση μιας λογικής λύσης, για συμβιβασμούς σε μια τεταμένη οικεία ή ερωτική σχέση. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για ειλικρινείς συζητήσεις και αναζήτηση αρμονίας στη σχέση με τον σύντροφό σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνδρες θα βιώσουν ένα γεγονός ή μια συνάντηση που σχετίζεται με ένα άτομο που ήταν μέρος του παρελθόντος σας. Οι γυναίκες θα πάρουν μια σημαντική απόφαση σχετικά με την αγορά ενός αντικειμένου για το σπίτι ή για τις προσωπικές τους ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα απογοητευτείτε από τις πράξεις ή τα λόγια ενός ατόμου που θεωρούσατε φίλο.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, θα συζητήσετε διάφορα επερχόμενα οικονομικά έξοδα και υποθέσεις που θα είναι σημαντικά για την οικογένειά σας. Κάποιοι από εσάς
μπορεί να σκέφτεστε ή να λαμβάνετε μια απόφαση σχετικά με κάποια επένδυση σε ακίνητα κ.λπ. Οι εκπλήξεις αυτές τις επτά ημέρες κατά κάποιο τρόπο θα σχετίζονται με το παρελθόν σας ή με άτομα που γνωρίζετε πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανό να δείξετε αφέλεια ή να είστε ευκολόπιστοι σε στιγμές που θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή και ευθύνη και αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα λάθη ή απώλεια. Μπορεί να χειραγωγηθείτε από άτομα με ακάθαρτες και εγωιστικές προθέσεις ή από αυτούς που θα προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος. Είναι θέμα χρόνου να αντιληφθείτε τις προθέσεις τους και να πυροδοτήσει μια αντίστοιχη αντίδραση από μέρους σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά αν εκτιμάτε τις θετικές ιδιότητες του συντρόφου σας και δεν επικεντρώνεστε μόνο στα ελαττώματα που έχει στην πραγματικότητα ο καθένας μας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να συζητήσετε το μέλλον της αισθηματικής σας σχέσης, για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη συμβίωση ή τον γάμο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από νέα ή γεγονότα με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες. Οι επαφές που θα έχετε μαζί τους, ίσως είναι η αφορμή για ένα ταξίδι τις επόμενες εβδομάδες. Οι άνδρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα δυσάρεστο οικιακό ή περιουσιακό πρόβλημα. Οι σχέσεις σας με άτομα από το σπίτι ή τον συγγενικό σας κύκλο θα είναι δύσκολες, καθώς θα επηρεαστούν από δικά τους υλικά ή οικονομικά συμφέροντα. Για τις γυναίκες, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη διευθέτηση εγγράφων που σχετίζονται με περιουσία που κατέχουν ή υποχρεώσεις που έχουν προς ορισμένα άτομα ή ιδρύματα. Μέσα από τις περισσότερες επαφές κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε διάφορες πληροφορίες που θα σας είναι ακόμα χρήσιμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε διάφορες επαφές με άτομα από άλλους οικισμούς. Κάποιοι από εσάς θα σχεδιάσουν ή θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι που σχετίζεται με τη δουλειά ή για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα στρέψετε την προσοχή σας στην υγεία ή στα προβλήματα ενός στενού συγγενή σας. Θα έχετε μια προσωρινή ανησυχία για μια δέσμευσή σας, για την οποία θα βασιστείτε στη βοήθεια ή την κατανόηση ενός μέλους της οικογένειας. Οι σχέσεις σας με άτομα με τα οποία εργάζεστε ή με άλλους τύπους επαφών εκτός της οικογένειάς σας, θα φέρουν κάποια σύγχυση ή ένταση στην καθημερινότητά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε ένα γράμμα ή μια ειδοποίηση από ένα μέρος όπου δεν το περιμένετε. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για δικαστικά ή νομικά ζητήματα, καθώς είναι πιθανή η αναβολή ή η εμφάνιση κάποιου είδους καθυστέρησης ή δυσκολίας. Θα προκύψει μια διαφωνία σχετικά με μια αγορά που σχετίζεται με το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Συναισθηματικά θέματα που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα θα λυθούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες θα εκπλαγούν από ένα γεγονός στη ζωή ανθρώπων με τους οποίους ζήσατε ή συνεργαστήκατε στο παρελθόν. Οι γυναίκες θα επικεντρωθούν πλήρως στην ανάπτυξη των επαγγελματικών και επιχειρηματικών τους σχεδίων και καθηκόντων, η υλοποίηση των οποίων είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί αυτόν τον μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε έτοιμοι να γνωρίσετε νέα άτομα που θα έχουν ακόμα κάποια σημασία στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να συμβεί στην καθημερινότητά σας, μέσω της εργασίας σας ή μέσω των κοινωνικών δικτύων για επικοινωνία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, η επιτυχία σας θα βασίζεται στην υπομονή σας και στην ικανότητά σας να οργανώνετε ορθολογικά τις εργασίες σας. Αποφύγετε να είστε πολύ απαιτητικοί με τους αγαπημένους σας ή τους συναδέλφους σας, καθώς εσείς οι ίδιοι δεν είστε τέλειοι. Οι εκδηλώσεις ανυπομονησίας όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ή ξεκινάτε νέα εγχειρήματα, μπορεί να σας κάνουν κακό. Θα έχετε περισσότερα έξοδα που σχετίζονται με διάφορες δεσμεύσεις σχετικά με κρατικούς, τραπεζικούς, φορολογικούς και άλλους οργανισμούς. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, μπορείτε να κάνετε μια μεγαλύτερη επένδυση ή έξοδο. Όταν εργάζεστε με έγγραφα από την πλευρά σας, θα είναι απαραίτητη η αυστηρή τήρηση των προθεσμιών, ώστε να μην προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα συμβόλαιο ή κάποιο είδος τεκμηρίωσης οικονομικής φύσης που είναι σημαντικό για εσάς ή την οικογένειά σας. Θα βιώσετε συναισθηματικά ή με πολύ άγχος ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ενός νέου ανθρώπου, ενός συγγενή ή ενός φίλου. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αποφύγετε καταστάσεις σύγκρουσης με άντρες που θα έχουν την τάση να επιδεικνύουν αλαζονεία και ακόμη και σκληρότητα στις πράξεις τους. Θα βιώσετε σύγχυση σε σχέσεις ή σχέδια με μια γυναίκα, πιθανότατα νέες συμβουλές και απροσδόκητα γεγονότα στη ζωή της. Είναι πιθανό να αναβάλετε μια συνάντηση μαζί της, να συμπονέσετε με μια δυσάρεστη απώλεια στη ζωή της κ.λπ. Η μεγαλύτερη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση θα σχετίζεται με την επίλυση ενός οικιακού ή ιδιοκτησιακού προβλήματος, το οποίο μπορεί να έχει ξεκινήσει το περασμένο έτος 2022. Παρά κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες αυτόν τον μήνα, θα εναπόκειται σε εσάς να ξεφύγετε γρήγορα και να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας, ειδικά επειδή δεν θα σας λείψουν συγκεκριμένες ευκαιρίες για αυτό. Μπορεί πρόωρα ή βιαστικά να κρίνετε ότι κάποια πράγματα είναι αδύνατο να εφαρμοστούν και να τα παρατήσετε πριν προσπαθήσετε να κάνετε οτιδήποτε γι’ αυτά. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι αυτός θα είναι ένας μήνας που η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αλλά μόνο εάν η ενέργειά σας κατευθύνεται σε καλές και αγνές πράξεις. Στη δουλειά ή στις επιχειρήσεις, οι άνθρωποι θα βιώσουν περισσότερη ένταση και αυτό μπορεί να προκαλέσει αϋπνία ή να επηρεάσει τη σωματική υγεία με κάποιο τρόπο. Γενικά, τα γεγονότα που θα ζήσετε αυτόν τον μήνα, θα είναι σημαντικά για το μέλλον σας και η ανάπτυξή τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την προκαταρκτική προετοιμασία σας και τη βάση δεξιοτήτων και γνώσεων που θα δημιουργήσετε αυτή την περίοδο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να συζητήσετε διάφορα θέματα ιδιοκτησίας ή μελλοντικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με το ακίνητο. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε με την επίλυση προβλημάτων οικονομικής φύσης, κάτι που δεν θα σας κάνει καλό.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, η προσοχή σας θα στραφεί στα προβλήματα στη ζωή ενός ατόμου από τον φιλικό σας κύκλο. Τα προβλήματα στη ζωή αυτού του ατόμου θα είναι τόσο σοβαρά όσο θα του επιτρέψει ο πανικός και το άγχος του. Θα χρειαστεί να του δώσετε κάποια λογική εξήγηση για τα γεγονότα που βιώνει, ώστε να μπορεί να τα δεχτεί πιο ήρεμα και να τα ξεπεράσει. Στην προσωπική σας ζωή, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες για γεγονότα του παρελθόντος, για τα οποία είχατε μια εντελώς διαφορετική ιδέα. Όλα αυτά θα συμβούν με έναν απροσδόκητο τρόπο, αν και δεν υπάρχουν τυχαία πράγματα στη ζωή. Τα οικογενειακά προβλήματα στη ζωή ενός ατόμου που είναι συγγενής ή φίλος σας, θα συνεχίσουν να βαθαίνουν φέτος. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν, αν θα προκαλέσουν χωρισμό ή διαζύγιο ή αν θα μπορέσουν να βρουν έναν συμβιβασμό για να διατηρήσουν αυτόν τον γάμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε ενέργειες που σχετίζονται με την αγορά ή πώληση οποιουδήποτε είδους ακινήτου. Μπορεί να κάνετε μια δαπάνη σε ακίνητα που ανήκουν στους γονείς σας ή στους γονείς του συζύγου σας, αλλά για εσάς θα είναι ένα είδος επένδυσης. Οι άνδρες θα πάρουν κάποια προβλήματα στην οικογένειά τους πολύ σοβαρά και συναισθηματικά και δεν πρέπει. Νέες καταστάσεις, νέες δραστηριότητες ή νέα άτομα θα εμφανιστούν στη δουλειά σας, πελάτες ή συνάδελφοι. Οι γυναίκες θα απογοητευτούν από μια υπόσχεση ή μια συζήτηση που σχετίζεται με ένα άτομο που θα είναι σημαντική για την εξέλιξη υποθέσεων για τις οποίες έχετε σοβαρό ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Γενικότερα, τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα σας προκαλέσουν να πάρετε κάποιες βασικές αποφάσεις, βήματα προς αλλαγές, με στόχο την αναδιοργάνωση προς το καλύτερο των σχέσεων, των σχεδίων και των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, κάποιοι από εσάς θα εμπλακείτε στην αναζήτηση λύσης σε μια δυσάρεστη σύγκρουση που πιθανότατα σας προκαλεί ένταση εδώ και αρκετό καιρό. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό σας, τη διάθεσή σας ακόμα και την αυτοεκτίμησή σας. Αυτό θα σας κάνει πιο πρόθυμους να συμβιβαστείτε πιο εύκολα. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια σοβαρή δέσμευση που σχετίζεται με ένα παραστατικό, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζεται με κάποιου είδους πληρωμή. Μπορεί να προκύψει ένταση που σχετίζεται με την πολυπλοκότητα αυτής της εργασίας. Ίσως χρειαστεί να εμπλέξετε και άλλα άτομα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες συζητήσεις με συγγενείς από το άμεσο περιβάλλον σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η επικοινωνία θα σας γεμίσει με θετικά συναισθήματα, θα σας δώσει σαφήνεια για την πραγματική υλοποίηση των σχεδίων σας και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ένταση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τις τελευταίες εβδομάδες. Ενδιαφέροντα γεγονότα μπορούν να αναμένονται στην ερωτική σας ζωή, όπου μια ήδη δημιουργημένη ή μια νέα ρομαντική σχέση σε αυτό το στάδιο θα αναπτυχθεί με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για νέες ρομαντικές επαφές αν αναζητάτε τέτοιες, αλλά η εξέλιξή τους θα είναι ατομική για τον καθένα σας. Οι άντρες θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο τις οικογενειακές τους σχέσεις, καθώς υπάρχει πιθανότητα να προσβάλουν βαθιά κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο ή να αρνηθούν βιαστικά σημαντική βοήθεια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα ανησυχούν για την υγεία ενός στενού προσώπου ή φίλου. Οι αποτυχίες σας στις προσπάθειές σας να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, μπορεί να σας αποθαρρύνουν προσωρινά, αλλά δεν πρέπει. Περιμένετε τον πιο ευνοϊκό χρόνο για την εφαρμογή τους. Οι γυναίκες θα δεσμευτούν σοβαρά με μια στενή τους γυναίκα που θα σας αφιερώσει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να περάσετε στωικά κάποιες στρεφόμενες καταστάσεις ή εκείνες από τις οποίες θα μπορούσε εύκολα να ξεσπάσει μια δυσάρεστη σύγκρουση. Οι οικογενειακές σας σχέσεις πρέπει να εναρμονιστούν πάση θυσία, γιατί αυτές τις μέρες θα σας δώσουν την απαραίτητη σταθερότητα και υποστήριξη. Διαφορετικά, η ένταση στη ζωή σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, η αργή έξοδος από μια κρίση υγείας, συναισθηματικής ή επαγγελματικής κρίσης που κάποιοι από εσάς βιώσατε πολύ σκληρά και οδυνηρά στα τέλη του 2022 θα συνεχιστεί. Η δυσμενής επιρροή που δεχτήκατε τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες αρχίζει να δίνει τη θέση της σε καλύτερες επιρροές. Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν και από τις δικές σας αποφάσεις και ενέργειες. Αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, γιατί μερικές φορές οι πιθανότητες θα εμφανιστούν από το πουθενά και θα σας εκπλήξουν με αυτά που έχουν να προσφέρουν. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον λόγο της, αλλά πιθανότατα σε μικρή απόσταση ή για λίγες μέρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με χρήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό, χρήματα για ένα παιδί ή από ένα παιδί και άλλα. Πολλοί θα βιώσουν σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με έναν συγγενή ή έναν φίλο, τα οποία θα συνδεθούν με επιτυχίες ή αλλαγές στην προσωπική τους ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με κάποιο τρόπο με φίλους που δεν ζουν στην ίδια τοποθεσία με εσάς. Μπορεί να σας ζητήσουν μια χάρη, πληροφορίες, συμβουλές και πολλά άλλα. Οι άνδρες θα ασχοληθούν πιο σοβαρά με κάποια προβλήματα στο σπίτι τους, αφού η προσωπική άνεση είναι πολύ σημαντική για εσάς. Καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι για μια εβδομάδα εκπλήξεων στην οποία θα πρέπει να αντιδράσετε και να δράσετε γρήγορα, αλλά με λογική και με σαφήνεια σε αυτό που κάνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα είναι πολύ ενεργητικές, φιλόδοξες, εμπνευσμένες για διάφορα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με έναν ορισμένο βαθμό κινδύνου και αβεβαιότητας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικιακά ή περιουσιακά προβλήματα, καθώς θα θέλετε να τα επιλύσετε με κάθε κόστος. Μπορεί να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας, να φροντίσετε ιδιαίτερα ένα ακίνητο που έχετε κ.λπ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με μια γυναίκα. Για μερικούς από εσάς ωστόσο, μπορεί να είναι δυσάρεστα, σχετικά με προβλήματα υγείας ή ζωής της. Είναι πολύ πιθανό αυτή η γυναίκα να μην μένει στο ίδιο σπίτι με εσάς, οπότε θα έχετε πιο συχνά τηλεφωνήματα ή θα κάνετε επισκέψεις στο σπίτι της. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η ανυπομονησία σας μπορεί να προκαλέσει κάποιες απροσδόκητες συναισθηματικές αντιδράσεις από την πλευρά σας, να προκαλέσει συγκρούσεις ή να οδηγήσει σε εμβάθυνση προβλημάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα οφείλεται στην απροθυμία σας να αφήσετε ορισμένα γεγονότα να εξελιχθούν φυσικά. Φυσικά είναι στο χέρι σας να ασκήσετε αυτοέλεγχο σε τέτοιες αντιδράσεις και να αποφύγετε ανεπιθύμητες εμπειρίες. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ευνοϊκή εξέλιξη μιας σημαντικής για εσάς οικονομικής δέσμευσης. Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν και τα σχέδιά σας που σχετίζονται με τη συντήρηση ενός ακινήτου ή ενός κτήματος που κατέχετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να νιώσετε τύψεις ή απογοήτευση που σχετίζεται με τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες σας για την εξέλιξη μιας σημαντικής κατάστασης στο χώρο εργασίας σας. Οι άνδρες θα πρέπει επίσης να είναι πιο προσεκτικοί με τα χρήματά τους, να αποφεύγουν κινδύνους, τζόγο και άλλες αβέβαιες ενέργειες για γρήγορα και εύκολα κέρδη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς πρόκειται να αντιμετωπίσετε μια δυσάρεστη σύγκρουση με συγγενείς οικονομικής φύσεως. Προβλήματα που σχετίζονται με τα χρήματα μπορεί επίσης να προκύψουν στον χώρο εργασίας σας, σε ένα κρατικό ή τραπεζικό ίδρυμα κ.λπ. Οι γυναίκες γενικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είναι προσεκτικές, ειδικά εάν η εργασία τους σχετίζεται με χρήματα, πωλήσεις, εάν εργάζονται σε τράπεζα ή πιστωτικό ίδρυμα. Θα είστε ευχαριστημένες με νέα ή μια πρόταση, χάρη στην οποία θα έχετε μεγαλύτερη σαφήνεια για μια μελλοντική αλλαγή στη ζωή σας, την οποία προσπαθείτε με πόθο και μεγάλη φιλοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, θα κάνετε αλλαγές, βελτιώσεις ή μικρές επισκευές στο σπίτι σας, που μπορεί να σας κάνουν να καθαρίσετε ή να πετάξετε παλιά σκουπίδια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανό να ξεχάσετε ή να χάσετε έγγραφα ή πράγματα που έχετε μαζί σας, επομένως να είστε προσεκτικοί σε δημόσιους χώρους ή όταν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μία από τις ιδιαίτερες προσδοκίες σας για αυτές τις επτά ημέρες, θα σχετίζεται με χρήματα, την τακτοποίηση ενός οικονομικού ή κάποιου άλλου εγγράφου που θα είναι σημαντικό για το εγγύς μέλλον σας. Η εβδομάδα δεν φέρνει να λάβετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά είναι απίθανο να σας περιμένουν δυσκολίες, ειδικά αν πρακτικά χρησιμοποιείτε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Για πολλούς, η ευκαιρία να ταξιδέψουν θα προκύψει αυτή την εβδομάδα για διάφορους λόγους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να συζητήσετε μελλοντικές αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση, όπως η πώληση ή η αγορά κάποιου είδους ακινήτου, αλλαγές στην κατάστασή τους και άλλα. Οι συγκρούσεις για τους άνδρες δεν θα λύσουν τα προβλήματα που θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο. Προσπαθήστε να σβήσετε τέτοιες καταστάσεις εγκαίρως για να προστατευτείτε από περιττά προβλήματα. Μια ανησυχία που είχατε το 2022 θα έχει τώρα μια ευνοϊκή εξέλιξη ή ένα αίσιο τέλος. Για τις γυναίκες, θα υπάρξει ένταση στη σχέση με κάποιον που θα ενεργήσει σε μια κατάσταση απερίσκεπτα, χωρίς να λάβει υπόψη την εμπειρία ή τις συμβουλές άλλων ανθρώπων. Είναι πιθανό τα αρνητικά αποτελέσματα αυτού του γεγονότος να επηρεάσουν την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή και αυτός θα είναι ο κύριος λόγος για τις θυμωμένες σας αντιδράσεις. Θα προκύψουν προβλήματα στην αγάπη ή τις στενές σχέσεις με ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή έχετε κοινές επαγγελματικές επαφές. Η σχέση σας μπορεί να γίνει δημόσια, να προκαλέσει διαφορετικές ίντριγκες ή σχόλια, αν η σχέση σας επηρεάζει τη δουλειά άλλων ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε ποικίλες ευνοϊκές σχέσεις με άτομα από διαφορετικά μέρη και χώρες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να κάνετε επαφές με νέα, άγνωστα άτομα. Δεδομένου ότι κάποιες από τις εκπλήξεις μέσα στην εβδομάδα θα σχετίζονται με τέτοια γεγονότα, προσέξτε όταν κάποιος σας ζητήσει χρήματα ή σας πείθει να επενδύσετε σε κάτι. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ποικίλα άτομα, τα περισσότερα από τα οποία θα σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα. Τέτοιες επαφές θα σας εμπλουτίσουν με χρήσιμες πληροφορίες, θα λάβετε σημαντικές συμβουλές ή προτάσεις. Γενικά, η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντική για την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συμβεί ένα δυσάρεστο γεγονός ή θα λάβετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε, το οποίο πιθανότατα ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλη πόλη. Είναι πιθανό το εν λόγω γεγονός να αφορά κάποιο περιστατικό, ατύχημα ή άλλη δυσάρεστη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η προσοχή σας θα απαιτηθεί για τη συνομιλία σας με ένα άτομο που θα χρειαστεί κάποια βοήθεια, βοήθεια στην εφαρμογή ενός προσωπικού σχεδίου κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξει μια αλλαγή στη ζωή ενός άνδρα που μένει στο σπίτι σας ή είναι από τον κύκλο των στενών συγγενών σας. Οι άντρες θα έχουν πολύ ευνοϊκό χρόνο για προσωπική συνειδητοποίηση. Οι πιθανότητες που θα έχετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική πρόοδο σε διάφορους τομείς της ζωής. Θα λάβετε ισχυρή υποστήριξη ή πολύτιμες συμβουλές από άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή έχετε κοινά κοινωνικά ενδιαφέροντα. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την υπογραφή νέου ή την ανανέωση υπάρχοντος συμβολαίου ή συμφωνίας. Οι γυναίκες θα δεχτούν με κατανόηση τις περισσότερες οικογενειακές ευθύνες και καθήκοντα που θα προκύψουν αυτές τις επτά ημέρες. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις είναι δυνατές σε διάφορες περιστάσεις. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε με την εξέλιξη των σχεδίων σας, από την εφαρμογή των οποίων θα περιμένετε να πετύχετε κάποια αλλαγή ή πρόοδο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, θα περιμένετε σημαντικές πληροφορίες ή ένα έγγραφο που θα εξαρτηθεί από τη δέσμευσή σας και τα σχέδιά σας για τις επόμενες εβδομάδες. Γενικότερα, η εβδομάδα θα ευνοήσει την εξέλιξη σημαντικών για εσάς ζητημάτων, τη διευθέτηση διαφόρων εγγράφων ή τη συζήτηση προτάσεων που αναμένετε να σας φέρουν κάποιο όφελος, επιτυχία. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της εβδομάδας για να πραγματοποιήσετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας και τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα, από τα οποία αναμένετε ευνοϊκό αποτέλεσμα για την οικογένειά σας ή για την καριέρα σας. Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε από τις παράλογες ενέργειες ενός ατόμου που γνωρίζετε, που θα προσπαθήσει να καλύψει τις πράξεις ή τα σχέδιά του με ένα ψέμα. Μερικά από τα απροσδόκητα γεγονότα αυτής της εβδομάδας, θα έχουν να κάνουν με αποφάσεις και ενέργειες από την πλευρά του συγγενή ή φίλου σας που πραγματικά είχαν σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό. Θα εκπλαγείτε από την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία τους να πραγματοποιήσουν οπωσδήποτε αυτά τα σχέδιά τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσοχή σε ιογενείς λοιμώξεις ή κρυολογήματα. Αποφύγετε την επαφή με άγνωστα ζώα που μπορεί να δείξουν επιθετικότητα απέναντί ​​σας. Θα προκύψει μια αγοροπωλησία σε σχέση με το ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας, το οποίο δεν πρέπει να αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα. Οι άντρες θα είναι σίγουρα τυχεροί αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό προσπαθήστε να βρίσκετε πάντα πρακτικές λύσεις στα προβλήματά σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή από αυτή την άποψη, γι’ αυτό μην χάνετε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για εσάς. Οι γυναίκες θα τείνουν σε μια πιο σοβαρή και σε βάθος αξιολόγηση της ζωής τους κατά το παρελθόν έτος. Μπορεί να εμπλακείτε με νέους ή καλύτερους τρόπους στο μυαλό σας για να εξασφαλίσετε ένα σταθερό εισόδημα για την οικογένειά σας ή τον προσωπικό σας προϋπολογισμό.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 2 – 8 Ιανουαρίου 2023, δώστε πιο σοβαρή προσοχή στις παλιές σας δεσμεύσεις που απαιτούν πιο σοβαρή στάση, περισσότερη δουλειά ή άλλες επείγουσες ενέργειες εκ μέρους σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αγορά ή πώληση ακινήτων ή ειδών σπιτιού. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με φίλους ή να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Σίγουρα τώρα θα προτιμήσετε να επικοινωνείτε με άτομα από τα οποία θα υπάρχει κάτι να μάθετε ή κάτι να μιλήσετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας πλησιάσουν άτομα που έχουν προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα που θα θέλουν να μοιραστούν μαζί σας. Μάλλον θα χρειαστούν τη γνώμη σας, θα σας ζητήσουν συμβουλές ή απλώς θα θέλουν να μιλήσουν σε κάποιον για αυτούς. Γενικότερα, μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας, γι’ αυτό αποφύγετε τη βιασύνη στις ενέργειές σας. Μάθετε να περιμένετε και να είστε πιο υπομονετικοί με την εξέλιξη ορισμένων καταστάσεων. Για παράδειγμα, λόγω βιασύνης ή έλλειψης εμπιστοσύνης στην εξέλιξη κάποιων γεγονότων, μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες και ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα. Οι άντρες θα έχουν ασταθή, μεταβλητή διάθεση σχεδόν όλη την εβδομάδα. Η δικαιολογία σας μπορεί να είναι ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται στο πρόβλημα ή την ένταση που αντιμετωπίζετε τις τελευταίες εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε αυτές τις επτά ημέρες για να σκεφτείτε προσεκτικά τους λόγους που σας προκαλούν τέτοια δυσφορία. Αποφύγετε να ρίχνετε την ευθύνη σε άλλους ανθρώπους. Η προσοχή των γυναικών Ιχθύων, θα στραφεί στις θετικές τάσεις της εβδομάδας, από τις οποίες θα μπορέσουν να επωφεληθούν αν καταφέρουν να ελέγξουν τα συναισθήματα και τις διαθέσεις τους. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντική επιτυχία σε σχέδια και ιδέες που θα προκύψουν αυτές τις επτά ημέρες. Οι προσπάθειες εξαπάτησης σας θα γίνουν γρήγορα αισθητές και θα απορριφθούν. Αυτή θα είναι μια ευχάριστη εβδομάδα για ταξίδια με την οικογένεια ή για οικογενειακούς λόγους.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: