,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26 Δεκεμβρίου 2022 – 1 Ιανουαρίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023- ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πρόκειται να προσαρμόσετε μερικά από τα απρόοπτα σχέδια ή σχέσεις σας. Θα είναι σημαντικό για εσάς στο τέλος αυτού του έτους να βρείτε αρκετό θάρρος για κάποιες βασικές λύσεις και ενέργειες. Πολλοί θα περιμένουν μια αποστολή ή ένα έγγραφο αυτή την εβδομάδα από άλλο διακανονισμό. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να ταξιδέψετε σε ένα μέρος που έχετε ακίνητο ή εκεί που ήσασταν πριν από λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε λυπημένοι για τα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που είναι από τον κύκλο φίλων, συναδέλφων ή γειτόνων σας. Η εβδομάδα επικαλείται τον χωρισμό με έναν φίλο λόγω διαφόρων γεγονότων της ζωής του/της. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά αν βρίσκεστε στην αρχή μιας ρομαντικής σχέσης. Καλές προοπτικές εμπλέκονται σε μια σχέση με έναν σύντροφο που είναι από άλλη εθνικότητα ή θρησκεία, αλλά να είστε προσεκτικοί. Η εβδομάδα φέρνει επείγουσες δεσμεύσεις που σχετίζονται με οικιακά ή οικογενειακά προβλήματα. Μερικοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες σχετικά με την οργάνωση και την προετοιμασία ενός επερχόμενου ταξιδιού. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερα καθήκοντα που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιοκτησία, αλλά η εκπλήρωσή τους δεν φέρνει σχεδόν καμία δυσκολία. Όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να οργανώσετε σωστά τα καθήκοντά σας. Προσοχή θα απαιτήσει μια δελεαστική πρόταση που εγκυμονεί μεγάλο ρίσκο και πιθανότατα θα σας κάνει να χάσετε. Στην οικογένειά σας μπορεί να υπάρχει ένταση που σχετίζεται με άπιστες πράξεις κάποιου, μυστικά κ.λπ. Οι γυναίκες θα έχουν πολλά σχέδια και καθήκοντα αυτή την εβδομάδα. Πιθανότατα θα εμπλακείτε σε κάποιες εργασίες έκτακτης ανάγκης στην εργασία ή την επιχείρησή σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν καλά, αλλά τα έξοδά σας θα απαιτούν ακόμα κάποιο έλεγχο. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να πάρετε μια απροσδόκητα σημαντική απόφαση που σχετίζεται με το μέλλον σας το 2023.
Καλή χρονιά!


ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν εβδομάδα θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά με τη βοήθεια ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από άλλα άτομα. Συνολικά, φίλοι και συνάδελφοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη διαφόρων σημαντικών αποτελεσμάτων και επιτυχιών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε απρόβλεπτες σχέσεις με ένα άτομο που θα υποστηρίξει τη θέση ή τις επιθυμίες του. Η μεταξύ σας αντιπαράθεση δεν θα είναι ευχάριστη, αλλά δεν αποκλείονται και συμβιβασμοί. Λόγω της σημασίας των περισσότερων γεγονότων που θα αναπτυχθούν μέσα στην εβδομάδα, η ένταση στην καθημερινότητά σας μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ή ανούσιες διαμάχες και συγκρούσεις. Απροσδόκητες καταστάσεις που θα σας προσφέρουν κάτι σημαντικό ή χρήσιμο για εσάς, θα συνοδεύονται και από κάποια δόση άγχους. Αυτή την εβδομάδα θα αναλογιστείτε έναν χωρισμό ή απώλεια στο παρελθόν, έχοντας επίγνωση του οφέλους που σας έφερε. Οι άνδρες θα δεσμευτούν σε γονείς ή άλλους ενήλικες συγγενείς. Εάν ζείτε μαζί τους, οι δεσμεύσεις σας μπορούν να συσχετιστούν με περισσότερες συζητήσεις, σε αναζήτηση λύσεων στα προβλήματά τους στο διαδίκτυο ή μέσω των επαφών που έχετε. Μην παραμελείτε την φροντίδα υγείας σας, ειδικά εάν σχετίζονται με κάποια συγκεκριμένη δίαιτα. Οι γυναίκες περιμένετε μικρές εκπλήξεις που θα έρθουν από κοντά και μακριά. Μπορείτε να δεχτείτε νέες γνωριμίες αρκετά επιφυλακτικά, ειδικά αν σχετίζονται με πρόσκληση για φιλία στα κοινωνικά δίκτυα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα απογοητευτείτε από τις πράξεις ή τα λόγια ενός ατόμου από την οικογένειά σας.
Καλή χρονιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα από 26 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου 2023, θα είναι μια περίοδος ευχάριστων γεγονότων και εκπλήξεων που θα σας φορτώσουν με περισσότερη αισιοδοξία και καλή διάθεση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα νιώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε απρόσεκτοι, απερίσκεπτοι στις πράξεις σας και μισαλλόδοξοι με άλλους ανθρώπους. Αυτή η ευνοϊκή κατάσταση θα είναι για ένα μικρό διάστημα της ζωής σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ακολουθήστε προσεκτικά μια προσφορά ή νέα που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να επωφεληθείτε μέσω μιας πρότασης για επιπλέον εισόδημα ή ωριαία εργασία. Στις οικονομικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει ευνοϊκή επιρροή ή παρέμβαση από την πλευρά μιας γυναίκας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρακολουθείτε προσεκτικά την εξέλιξη των γεγονότων στη ζωή ενός νεαρού άνδρα που θα καθορίσει το μέλλον του. Η εβδομάδα θα δοκιμάσει την αγάπη και τις οικογενειακές σχέσεις. Οι άντρες μπαίνουν σε μια εβδομάδα σημαντικών αλλαγών, γεγονότων και αποφάσεων. Η ανάπτυξή τους μπορεί να συνεχιστεί όχι μόνο μέχρι το τέλος του έτους, αλλά και τους πρώτους μήνες του 2023. Παρακολουθείτε σημάδια ή πιθανότητες που θα σας δώσει η μοίρα σας. Οι γυναίκες θα είναι πολύ τεταμένες. Σχεδόν τίποτα δεν θα γίνει όπως θέλετε. Οι δεσμεύσεις σας θα είναι περισσότερες και ο χρόνος για ευχαρίστηση ελάχιστος. Προτεραιότητά σας αυτή την εβδομάδα πρέπει να είναι η υγεία σας!
Καλή χρονιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα περάσετε μικρότερες ή μεγαλύτερες περιόδους κατάθλιψης ή θλίψης, για διάφορους λόγους. Το καλό είναι ότι άλλα γεγονότα θα ξεπλύνουν γρήγορα αυτές τις απαισιόδοξες διαθέσεις και θα σας γεμίσουν με την τόσο αναγκαία αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από απροσδόκητα χρήματα ή μια προσφορά που θα σας αποφέρει επιπλέον εισόδημα. Μέσα στην εβδομάδα, είναι πιθανά απρόσμενα χρήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό, μέσω άλλων συγγενών ή απροσδόκητων πηγών. Πολλοί θα πρέπει να επιλύσουν ένα περιουσιακό ή οικιακό ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες. Δυστυχώς, η ευνοϊκή ανάπτυξή του μπορεί να απαιτήσει λίγο περισσότερο χρόνο. Η ερωτική σας ζωή θα εξελιχθεί χωρίς πολλές αλλαγές, αν και είναι πιθανό να νιώσετε την επιρροή κάποιου άλλου ατόμου στη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να λάβετε μια απόφαση αυτή την εβδομάδα που σχετίζεται με μια τρέχουσα ή προηγούμενη ερωτική σχέση. Οι άνδρες θα έχουν μια ειδική περίσταση για συζήτηση, συνάντηση ή συγκέντρωση, όπου ο κύριος ρόλος θα ανατεθεί σε μια γυναίκα. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα δώσετε προσωπικές υποσχέσεις στον εαυτό σας για αλλαγές στη ζωή σας το 2023. Μένει να έχετε τη θέληση να τις εκπληρώσετε. Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν σταθερότητα σε κάποιον τομέα σημαντικό για την οικογένεια ή για τους στενούς ανθρώπους. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις προσωπικές σας αποταμιεύσεις.
Καλή χρονιά!

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα σχέδιά σας θα σχετίζονται με την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων και ενδιαφερόντων. Μπαίνειτε σε μια περίοδο που θα χρειαστείτε περισσότερα έσοδα ή μεγαλύτερη σταθερότητα, οπότε η προσοχή σας θα στραφεί στην ανάπτυξη παλιών ή νέων πηγών εισοδήματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσέξτε τι υπόσχεστε και πόσο ικανοί είστε να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις σας. Μια τέτοια κατάσταση θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από μια συνάντηση ή μια τηλεφωνική συνομιλία με ένα άτομο που γνωρίζετε πρόσφατα. Καταγράψτε τα όνειρά σας αυτή την εβδομάδα. Θα έχετε πολλά ενδιαφέροντα, ακατανόητα όνειρα, το ξετύλιγμα των οποίων θα τραβήξει την προσοχή σας για τις επόμενες μέρες. Μια απροσδόκητη ιδέα για εσάς θα έρθει σε μια απροσδόκητη στιγμή και σε ένα απροσδόκητο μέρος. Στη δουλειά σας, παρακολουθήστε προσεκτικά τις ενέργειες των συναδέλφων. Οι άντρες θα εκπλαγούν από την ανάπτυξη κάποιων σχέσεων ή σχεδίων κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Μπορεί να επικοινωνήσουν παλιοί φίλοι σας ή να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν μια δυσάρεστη κατάσταση ή ένα δυσάρεστο άτομο, που θα επηρεάσει άσχημα τη διάθεσή σας. Μην αφήνετε τέτοιες εμπειρίες να είναι αιτία σύγκρουσης. Όσοι από εσάς θα εργαστείτε τις γιορτές θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα που θα επιτευχθούν.
Καλή χρονιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η προσοχή σας θα στραφεί στην υλοποίηση μιας από τις ιδέες σας ή στην εκπλήρωση μιας από τις υποσχέσεις σας. Μικρά προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα σας ενοχλήσουν και θα σας κάνουν να αναζητήσετε τους λόγους για την εμφάνισή τους. Μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για να τα επιλύσετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρακολουθήστε προσεκτικά τις σχέσεις με άτομα που δεν ζουν στην πόλη ή τη χώρα σας. Είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια μυστικά στη σχέση σας, που θα προκαλέσουν ένταση μεταξύ σας στο μέλλον. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, αλλά δεν αποκλείονται διαφωνίες ή συγκρούσεις που σχετίζονται με χρήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα ωφεληθείτε από τη γνωριμία σας με μια γυναίκα που εργάζεται σε κάποιο ίδρυμα ή έχει δική της επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με έγγραφα, με εμπιστευτικές πληροφορίες ή αλληλογραφία που θα ενδιαφέρουν κάποιον άλλο. Η ερωτική σας ζωή δεν προμηνύει καλές αλλαγές. Μια παλιά σχέση ή ο προηγούμενος σύζυγός σας, θα είναι αφορμή για συζήτηση ή θα έχετε μια απρόσμενη συνάντηση. Μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρετε εύκολα να βρείτε διπλωματική λύση σε μια κατάσταση που σχετίζεται με έναν άντρα από τον συγγενικό ή φιλικό σου κύκλο. Οι άνδρες θα ασχοληθούν με κάποια εργασία ή εκδήλωση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να απογειωθεί απροσδόκητα στις αρχές του 2023. Οι γονείς ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις γιορτινές μέρες. Δώστε τους περισσότερη προσοχή, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι γυναίκες θα διώξουν το παλιό και θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά με μερικές σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και τον τρόπο ζωής τους. Θα είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές που αναβάλλατε τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης θέλησης ή έλλειψης κατάλληλων συνθηκών. Όλα τα είδη καταστάσεων που σχετίζονται με ταξίδια είναι πιθανά.
Καλή χρονιά!

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας. Εάν είναι απαραίτητο, λάβετε κάποια μέτρα για να προστατευθείτε από τη γρίπη, το κρυολόγημα και άλλες ασθένειες. Υπάρχει πιθανότητα για προβλήματα, κυρίως για όσους από εσάς έχετε κάποια χρόνια ασθένεια και επίσης υπάρχει σημάδι κινδύνου ατυχημάτων. Μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε έναν ενδιαφέρον ή σημαντικό θέμα με έναν άντρα που θα πρέπει να εκπληρωθεί μέσα σε αυτό το διάστημα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό και τη διάρκειά της. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε να δείχνετε υπερβολική αυτοπεποίθηση ή να είστε ιδιότροποι στις ερωτικές σας υποθέσεις. Μην το δοκιμάζετε γιατί μπορεί να βρεθείτε απροετοίμαστοι για τις συνέπειες. Στο τέλος του μήνα, ένα περιστατικό ή μια κακόβουλη πληροφορία μπορεί να σας εκπλήξει δυσάρεστα και να προκαλέσει μια ανεπιθύμητη κρίση σε σημαντικές για εσάς σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λάβετε καθυστερημένα νέα που θα σας στεναχωρήσουν ή θα σας απογοητεύσουν. Είναι πιθανές διάφορες καθυστερήσεις ή απώλεια επιστολών ή δεμάτων. Μπορεί να υπάρξει ένταση στην εργασία σας εάν είστε υπεύθυνοι για κάποια παραγωγή, αγαθά ή άλλα υλικά περιουσιακά στοιχεία. Οι άνδρες θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για να συναντήσουν φίλους και να περάσουν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους μαζί τους. Νέες γνωριμίες μέσα στην εβδομάδα θα συμβούν σε απροσδόκητο μέρος ή με απροσδόκητο τρόπο. Στην οικογένεια όλοι θα βασίζονται σε εσάς, αλλά θα αποφύγετε μεγαλύτερες ευθύνες και καθήκοντα. Οι γυναίκες θα περάσουν επτά επιτυχημένες, συναισθηματικές και αξέχαστες μέρες με διαφορετικές εμπειρίες. Η υγεία σας θα είναι ασταθής, γι’ αυτό προσέξτε σε τι δεσμεύεστε, με τι καταπονείστε και πώς ντύνεστε αυτή τη χειμερινή σεζόν. Πολλές από εσάς θα είστε ευχαριστημένοι με χρήματα ή καλά οικονομικά νέα.
Καλή χρονιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 26 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου 2023, τα κύρια γεγονότα στη ζωή σας θα σχετίζονται με τα χρήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Οι πηγές του εισοδήματός σας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσετε να τις εξασφαλίσετε. Οι σχέσεις σας με άτομα που μένουν έξω από το σπίτι σας θα έχουν μια ενδιαφέρουσα, χρήσιμη και σημαντική εξέλιξη για εσάς. Νέες γνωριμίες θα σας φέρουν νέες ιδέες ή γνώσεις που θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε μια πρόσκληση για μια συνάντηση, μια συγκέντρωση, την οποία μπορεί να αρνηθείτε λόγω άλλης δέσμευσης που έχετε ήδη αναλάβει. Θα έχετε μια σημαντική συζήτηση με ένα στενό σας πρόσωπο για τις μελλοντικές κοινές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αναστατωθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα ατύχημα ή κάποιο είδος δράματος ζωής στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Πολλοί θα πρέπει να φροντίσουν τη δική τους υγεία ή την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα προβλήματα μπορεί να είναι πιο σοβαρά λόγω της παραμέλησης ή της καθυστέρησης της απαραίτητης θεραπείας. Οι άντρες θα περάσουν μια εβδομάδα με σημαντικές αποφάσεις, αλλαγές ή υποσχέσεις. Πάνω απ’ όλα θα προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω σας ένα δυσάρεστο περιστατικό, σχέση ή περίοδο της ζωής σας. Μπροστά σας είναι δύσκολες αποφάσεις, που θα αποδειχθούν αδύνατες για κάποιους. Οι γυναίκες θα γνωρίσουν νέους ανθρώπους, θα κάνουν νέες γνωριμίες, θα εμπλουτιστούν με νέες χρήσιμες πληροφορίες για σημαντικά θέματα της ζωής. Μια συνάντηση ή συζήτηση με μια γυναίκα θα σας εκπλήξει μέσα στην εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στις οικονομικές σας υποθέσεις, αγορές ή ανταλλαγές δώρων, αντικατάσταση οικιακών ειδών κ.λπ.
Καλή χρονιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε συζητήσεις σχετικά με την οργάνωση μιας συγκέντρωσης με συγγενείς ή φίλους. Άτομα από τον κύκλο φίλων, συναδέλφων, πελατών ή επιχειρηματικών συνεργατών σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε διάφορες εμπειρίες που σχετίζονται με ένα παιδί, εγγόνι, ανιψιό ή άλλο νεαρό άτομο στην οικογένειά σας. Τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα έχουν εξέλιξη την επόμενη εβδομάδα, γι’ αυτό μην δείχνετε ανυπομονησία, βιασύνη και συναισθηματισμό στις πράξεις σας. Προετοιμαστείτε για μια πιο αργή εξέλιξη κάποιων σχεδίων μέσα στην εβδομάδα. Οικονομικά, η εβδομάδα υπόσχεται να είναι ευνοϊκή για εσάς, ειδικά αν δείξετε περισσότερη δραστηριότητα στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Μην αγνοείτε νέες ευκαιρίες εργασίας, αλλά μην υπερβείτε το νόμο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε ένα καλό εισόδημα ή να ασχοληθείτε με κάποια φιλανθρωπία ή κοινωνική δραστηριότητα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για όσους από εσάς ασχολείστε με κοινωνικές ή πολιτικές δραστηριότητες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενέργειες ή σχόλια του συναδέλφου, του διευθυντή ή του πελάτη σας, μπορεί να είναι η αιτία μιας απροσδόκητης κατάστασης ή κάποιας αλλαγής. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε πιο ευαίσθητοι σε συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εύκολα διαφωνίες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, για ανάπτυξη επαφών με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Οι άνδρες θα έχουν συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς από κοντά και μακριά. Αυτή την εβδομάδα θα επικοινωνήσετε πολύ περισσότερο, εικονικά και προσωπικά μέσω τηλεφωνημάτων, συναντήσεων και συγκεντρώσεων. Θα ψάχνετε για νέες ιδέες για να διασκεδάσετε ή να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας. Οι γυναίκες θα περάσουν μια καταιγίδα διαθέσεων. Τα νέα που θα σας έρθουν αυτές τις επτά ημέρες δεν θα είναι πάντα ευχάριστα, άσχετα με το γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφορούν άτομα που γνωρίζετε. Θα παρακολουθείτε με αγωνία την εξέλιξη μιας κατάστασης στη ζωή ενός στενού προσώπου ή φίλου.
Καλή χρονιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα αυτή, θα εκπλαγείτε από ενέργειες ή μια προσφορά που θα λάβετε από φίλους ή μέσω των επαγγελματικών σας επαφών. Οι νέες γνωριμίες θα φέρουν ξεχωριστά συναισθήματα στην καθημερινότητά σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε έναν προσωρινό χωρισμό με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ή θα μιλήσετε για έναν επερχόμενο. Είναι πιθανό αυτό το γεγονός να σχετίζεται με ένα ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου ή το πρώτο εξάμηνο του 2023. Η εβδομάδα φέρνει διάφορες αφορμές για δυναμικές συζητήσεις ή συναντήσεις στην οικογένεια ή στον συγγενικό σας κύκλο. Είναι δυνατή η συγκέντρωση σε μια ειδική περίσταση, ή ζωντανές συνομιλίες στο τηλέφωνο, ή συζήτηση για ενδιαφέροντα γεγονότα με συγγενείς. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Κέρδη σε μετρητά ή νέα για επερχόμενα είναι πιθανά. Η έκπληξη αυτή την εβδομάδα μπορεί να σχετίζεται με μια επίσκεψη στο σπίτι σας ή θα λάβετε πρόσκληση για επίσκεψη κατά τη διάρκεια των γιορτών. Αυτό μπορεί να απαιτήσει από εσάς να ταξιδέψετε εκτός της πόλης όπου ζείτε. Οι άνδρες θα έχετε μια γόνιμη περίοδο για όσους από εσάς ξέρετε πώς να διατηρείτε καλή φυσική και συναισθηματική φόρμα. Δεν θα λείψουν οι αφορμές για ευχάριστες συγκεντρώσεις και συναντήσεις, ειδικά αυτές που θα φέρουν συναισθήματα σε παιδιά ή άτομα μικρότερα από εσάς. Οι γυναίκες θα έχουν μια επείγουσα δέσμευση με μια στενή γυναίκα. Πρόκειται να γνωρίσετε νέα άτομα που θα έχουν καλύτερη θέση στην κοινωνία από εσάς.
Καλή χρονιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά την εβδομάδα αυτή, οι κύριες δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με άτομα που ανήκουν στην οικογένειά σας ή φίλους συγγενών σας. Έχετε μπροστά σας συζητήσεις ή δεσμεύσεις οικονομικής φύσεως. Θα συζητήσετε διάφορες ευοίωνες ευκαιρίες για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο και την άνεση του σπιτιού σας το επόμενο έτος. Η εβδομάδα θα σας ευχαριστήσει με μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα και την ευνοϊκή εξέλιξη των σχεδίων σας, αλλά δεν θα είναι αρκετά γενναιόδωρη οικονομικά. Γι’ αυτό να είστε λογικοί και υπολογισμένοι στις δαπάνες σας ή αν η δουλειά σας περιλαμβάνει χρήματα. Πιθανώς κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια ή με ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου. Εάν ταξιδεύετε αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικά στην τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα μάθετε για συναισθηματικά προβλήματα στη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή κοινές δράσεις με άτομα που συνεργάζεστε. Θα λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή την ευκαιρία να μιλήσετε από έναν συνάδελφο ή προϊστάμενο. Για τους άνδρες, όσοι από εσάς θα λάβετε προσφορά εργασίας, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις αρχές του 2023 για να απαντήσετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προκύψουν ανησυχίες διαφορετικής φύσης που σχετίζονται με έναν άντρα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Πιθανές είναι οι δεσμεύσεις που σχετίζονται με επισκευές εξοπλισμού ή επίπλων στο σπίτι, με διάφορες εγκαταστάσεις ή με προσωπικό αυτοκίνητο. Οι γυναίκες θα έχουν κάθε είδους λόγους για χαρά, σημαντικούς για κάποιο λόγο. Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να απολαύσετε τα μικρά πράγματα στη ζωή σας. Απολαύστε αυτό που σας δίνει η μοίρα! Τα προβλήματα του νοικοκυριού ή της ιδιοκτησίας μπορεί να σας εκπλήξουν απροσδόκητα και να δημιουργήσουν μια σύντομη ένταση στο σπίτι σας.
Καλή χρονιά!

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξει ανησυχία σχετικά με ένα οικονομικό έγγραφο, σημαντικά έξοδα ή άλλα σοβαρά οικονομικά ζητήματα. Αυτή θα είναι μια δυσμενής στιγμή για να αναζητήσετε μια συμφωνία ή να επαναδιαπραγματευθείτε μια παλιά συμφωνία, σύμβαση. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για επαγγελματικές συζητήσεις ή μια συζήτηση με πελάτες από τους οποίους περιμένετε να λάβετε παραγγελίες ή κατά κάποιο τρόπο οι ενέργειές τους θα αντανακλούν ευνοϊκά τη δουλειά σας. Οι διακοπές δεν πρέπει να σταματήσουν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Για κάποιους από εσάς, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί το τέλος ενός σταδίου ή το τέλος μιας εργασιακής δέσμευσης και την αρχή για κάτι νέο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε την επίλυση οικιακών ή περιουσιακών προβλημάτων, εκτός εάν είναι πραγματικά επείγον για εσάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα οικιακό πρόβλημα μπορεί να απαιτεί αντικατάσταση με μια νέα συσκευή ή ένα έπιπλο. Αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με μια συνάντηση που σχετίζεται με το άτομο στο σπίτι σας ή στο σπίτι των συγγενών ή των γειτόνων σας. Η ερωτική σας ζωή θα σας φέρει απροσδόκητες εμπειρίες. Αναζητήστε πρωτότυπες ιδέες για να ευχαριστήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα πρωτότυπο δώρο για τις επερχόμενες διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Οι άντρες θα περάσουν επτά ενδιαφέρουσες και γενικά ήρεμες μέρες. Θα κάνετε σχέδια για το κοντινό σας μέλλον που θα γίνουν πραγματικότητα. Θα προκύψουν νέες ευκαιρίες μπροστά σας, θα δημιουργήσετε νέες επαφές με άτομα από όλο τον κόσμο που θα είναι σημαντικές για την προσωπική σας ζωή, την καριέρα ή τα επαγγελματικά σας. Οι γυναίκες θα έχουν κάποια ανησυχία που σχετίζεται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Μπορεί να χρειαστείτε κάποια σύντομη θεραπεία ή θεραπεία μόνοι σας. Η συμπεριφορά ή ο τρόπος ζωής ενός στενού άντρα μπορεί να σας φέρει κάποια αρνητικά συναισθήματα λόγω του ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τίποτα. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πολύ έντονα την απουσία ενός σημαντικού για εσάς ανθρώπου που βρίσκεται κάπου μακριά σας.
Καλή χρονιά!

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com