,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 12-18 Δεκεμβρίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΒΙΝΤΕΟ –ΤΑΥΡΟΣ 2023


ΚΡΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, θα εκπλαγείτε από ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον. Σίγουρα θα είναι ευνοϊκό για την ανάπτυξη αυτής της προσωπικότητας με προσωπικό ή επαγγελματικό τρόπο. Πολλοί θα απολαύσουν έσοδα σε μετρητά αυτή την εβδομάδα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα αλλάξουν τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι ή θα αλλάξουν τη στάση σας απέναντι σε ένα άτομο. Να είστε προσεκτικοί στα έγγραφα ή τις επιστολές που στέλνετε ή ποιοι πρέπει να φτάσουν από άλλη πόλη, χώρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρακολουθείτε την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας ενός συγγενή ή φίλου που είναι πιθανό να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη. Το γυναικείο περιβάλλον γύρω σας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια και τις εργασίες σας μέσα στην εβδομάδα. Θα απαιτηθεί προσοχή για να ζητήσετε τα οικονομικά έγγραφα που πρόκειται να υπογράψετε αυτήν την εβδομάδα ή με τα οποία πρόκειται να εργαστείτε. Οι άνδρες θα αναζητήσουν μια νέα λύση σε παλιά προβλήματα ή άγνωστες καταστάσεις που σχετίζονται με πληρωμές, υποχρεώσεις, οικονομικά έγγραφα και συμβόλαια κ.λπ. Οι γυναίκες θα έχουν διαφορετικές αφορμές για καλή διάθεση, για ευχάριστες εμπειρίες με φίλους, συναδέλφους ή συγγενείς. Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει απρόσμενες συναντήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, μείνετε σταθεροί και ζήστε σύμφωνα με τις πραγματικές σας δυνατότητες. Μην χρησιμοποιείτε τις αποταμιεύσεις σας και μην βασίζεστε σε έσοδα που δεν έχετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματική επιβεβαίωση ότι θα τα λάβετε. Να θυμάστε ότι αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικό να ισορροπήσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας, για να μην πέσετε σε δυσάρεστη κατάσταση. Αυτή την εβδομάδα, θα δεσμευτείτε σε εργασίες που σχετίζονται με έγγραφα ή συμβόλαια που μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή σας πέρα ​​από αυτές τις επτά ημέρες. Η καθυστέρηση σημαντικών πληροφοριών για εσάς, δεν πρέπει να είναι αιτία πανικού ή άλλων αρνητικών συναισθημάτων, καθώς η εξέλιξη κάποιων γεγονότων στη ζωή σας θα απαιτήσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας στοιχεία αυτή την εβδομάδα, ειδικά αυτά που αποθηκεύετε στο προσωπικό σας τηλέφωνο ή υπολογιστή. Μην φορτώνετε τον εαυτό σας συναισθηματικά και ψυχικά. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Οι άντρες θα ενθουσιαστούν με διάφορα γεγονότα ή εμπειρίες που σχετίζονται με μια γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της ή σε ποια βάση είναι οι σχέσεις σας. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ταξιδέψουν, να προγραμματίσουν ταξίδια στις διακοπές ή να συναντήσουν αγαπημένα πρόσωπα από άλλους οικισμούς και χώρες. Δυστυχώς αυτή η εβδομάδα δεν αποκλείει δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με το τέλος της διαδρομής της ζωής ενός ατόμου που γνωρίζετε ή που σέβεστε. Αποφύγετε επικίνδυνες ή βιαστικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, θα περιμένετε διάφορα τηλεφωνήματα ή επισκέψεις στο σπίτι σας, που θα έχουν κάποιο νόημα για σένα. Θα σας αναζητήσουν φίλοι για συναντήσεις ή συζητήσεις σε διάφορες περιστάσεις. Σε απροσδόκητες συνθήκες, μπορείτε να συναντήσετε παλιούς γείτονες, συναδέλφους, γνωστούς, πρώην συμμαθητές σας και πολλά άλλα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή δεσμεύσεις με μια γυναίκα που είναι συγγενής σας. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας δώσει πολλά αν ακολουθήσετε τη φυσική εξέλιξη των γεγονότων. Αποφύγετε τη χειραγώγηση των ανθρώπων, αποφύγετε εκδηλώσεις επιθετικότητας ή βιασύνης. Για πολλούς από εσάς, θα υπάρξει μια σημαντική συζήτηση με ένα άτομο που δεν ζει μαζί σας. Οι άνδρες θα περάσουν μια εβδομάδα γεμάτη με πολλές συναντήσεις και καθήκοντα. Είναι πιθανό να πάρετε χρήματα ή να προσθέσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό στον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Τα προβλήματα αυτή την εβδομάδα θα έχουν ως στόχο να σας δείξουν με ποια άτομα πρέπει να αποχωριστείτε και ποιες δραστηριότητες ή σχέδια να εγκαταλείψετε. Οι γυναίκες θα έχουν διαφορετικούς δεσμεύσεις με έναν άνδρα στην οικογένεια ή από τους κύκλους της. Συνολικά αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή ή θα πρέπει να συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, μπορεί να αντιμετωπίσετε απογοητεύσεις ή αλλαγές στα σχέδιά σας που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρές είναι αυτές οι αλλαγές, θα έχετε την τάση να τις εκλαμβάνετε ως κάποιο είδος απώλειας, αποτυχία της ελπίδας ή του σχεδίου σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις με άτομα που πιθανότατα έχουν τα δικά τους οικονομικά προβλήματα ή χρηματικές ανάγκες. Αυτά τα πράγματα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να νιώσετε χαρά από ένα δώρο, αγορά ή απόκτηση, από τη λήψη χρημάτων κ.λπ. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να σχεδιάσετε σημαντικές υποθέσεις, η πραγματοποίηση των οποίων θα τραβήξει την προσοχή σας τις επόμενες δύο εβδομάδες αυτού του μήνα, καθώς θα προκύψουν απροσδόκητες ή νέες ευνοϊκές συνθήκες για εσάς. Οι άντρες πρέπει να αποφεύγουν σημαντικά σχέδια για την εβδομάδα, καθώς τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις, απρόσμενα γεγονότα και εμπειρίες. Να είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή ή ξεκινήστε μια νέα ιδέα/πλάνο. Τα προβλήματα που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες, είναι απίθανο να βρουν λύση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε και ειδικά αν οδηγείτε! Οι γυναίκες θα πικραθούν ή θα λυπηθούν από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται πιθανότατα με ένα άτομο που βρίσκεται εκτός της οικογένειάς σας. Απροσδόκητα γεγονότα φέρνουν απροσδόκητες αλλαγές στα καθημερινά ή μακροπρόθεσμα σχέδια και δεσμεύσεις σας.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 12 έως 18 Δεκεμβρίου, θα κάνετε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε και να οργανώσετε τα σχέδιά σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Η ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και προτάσεων θα είναι σημαντική για εσάς και θα είστε έτοιμοι να τις συζητήσετε ή να τις αποδεχτείτε χωρίς αντίρρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να κανονίσετε ή να λάβετε ένα έγγραφο που σχετίζεται με ένα άτομο της οικογένειάς σας. Αποφύγετε τη σύγκρουση με μια γυναίκα, καθώς η αντίδρασή της μπορεί να βαθύνει την ένταση και να σας οδηγήσει σε μια δυσάρεστη και δύσκολη κατάσταση για να επιλύσετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να περιμένετε οικονομική βοήθεια, πρακτικές συμβουλές ή άλλες ευνοϊκές ενέργειες Το γεγονός ότι η εβδομάδα μπορεί να έχει διαφορετική εξέλιξη από αυτή που θα σχεδιάσετε δεν πρέπει να σας ενοχλεί, γιατί κάποια γεγονότα θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από αυτή που περιμένετε. Οι άντρες θα ασχοληθούν με διάφορες οικιακές ή περιουσιακές εργασίες, η υλοποίηση των οποίων θα πρέπει να ολοκληρωθεί αν είναι δυνατόν πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να ολοκληρώσετε κάτι που σχετίζεται με περιουσία που έχετε εσείς ή η οικογένειά σας. Οι γυναίκες θα έχουν την επιθυμία και τους λόγους να περνούν περισσότερο χρόνο με φίλους. Κάποια πράγματα (ημιτελείς εργασίες ή ημιτελείς σχέσεις) μπορεί να τα σκέφτεστε δυσάρεστα τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, ενδέχεται να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή ένα νέο επαγγελματικό έργο. Δεν αποκλείεται η εμφάνιση νέων ανθρώπων στην ομάδα όπου ήδη εργάζεστε ή νέων πελατών. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα φέρνει επιτυχημένη ανάπτυξη ήδη ξεκινημένων έργων, επαγγελματικών ή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και άλλα. Αυτή η εβδομάδα θα επηρεάσει ευνοϊκά τη θεραπεία του συγγενή σας που έχει πρόβλημα υγείας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να βρείτε λύση σε οικογενειακά προβλήματα που δημιούργησαν ένταση στο γάμο σας ή σχετίζονταν με χρήματα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να εφαρμόσετε μια αλλαγή που σχετίζεται με ένα παιδί ή νέο άτομο στην οικογένειά σας. Θα σκεφτείτε το προσωπικό δράμα ενός φίλου ή συγγενή τον οποίο θα θέλατε να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο. Κατά καιρούς θα είστε επιρρεπείς σε υπερβολικό πανικό, άγχος ή φόβο για το μέλλον σας κ.λπ. Οι άντρες θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες που θα επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας αυτές τις μέρες. Μια αφορμή για μια καταθλιπτική ή λυπημένη διάθεση μπορεί επίσης να είναι δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Οι γυναίκες θα περάσουν μια ευνοϊκή περίοδο για τακτοποίηση προσωπικών σχεδίων και στόχων, υπαρχόντων και σχέσεων και γενικά για όλα όσα σκοπεύετε να συνεχίσετε το 2023. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευνοϊκή στιγμή για να σταθεροποιήσετε και να τακτοποιήσετε πρώτα και κύρια την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, θα είναι ευνοϊκή για σχέδια ή ενέργειες που σχετίζονται με άτομα εκτός του τόπου διαμονής σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ταξιδέψετε μόνοι σας ή θα προγραμματίσετε τα ταξίδια που σκοπεύετε να κάνετε μέχρι το τέλος του έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σχεδόν οτιδήποτε σχετίζεται με ανθρώπους ή θεσμούς θα εξελιχθεί ευνοϊκά αν αφορά οικογενειακές υποθέσεις. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές στα σχέδιά σας που σχετίζονται με συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Σε επίπεδο αγάπης, θα έχετε την τάση να ζείτε με εμπειρίες του παρελθόντος ή διάφορες αναμνήσεις θα σας επαναφέρουν στην προηγούμενη σχέση σας. Οι άντρες θα είναι δυσαρεστημένοι με τα αποτελέσματα που θα επιτύχουν στη δουλειά ή στα επαγγελματικά τους. Αυτή είναι μια δυσμενής εβδομάδα για αλλαγές εργασίας, για αναζήτηση νέας εργασίας ή για απαίτηση καλύτερης αμοιβής. Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσάρεστες πτυχές της πραγματικότητας στην οποία πρέπει να ζήσετε. Μπορεί να αλλάξετε σχέδια που ήταν σημαντικά για εσάς. Κάνοντας σκληρούς συμβιβασμούς, ζητώντας συγγνώμη όταν δεν φταίτε κ.λπ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 12 έως 18 Δεκεμβρίου, θα αναζητήσετε λύση σε ένα πρόβλημα ή μια περίπλοκη κατάσταση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Σε γενικές γραμμές, η επιρροή των γυναικών στις προσωπικές ή οικογενειακές σας υποθέσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το συνηθισμένο. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα πρέπει να βοηθήσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ένα άτομο που θα έχει σοβαρό οικιακό ή περιουσιακό πρόβλημα. Πιθανά ατυχήματα ή ζημιές στο σπίτι γονέων ή άλλων στενών συγγενών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για την εξέλιξη θεμάτων που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας. Η εβδομάδα φέρνει περισσότερα έξοδα για διάφορα πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι ή με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά όλα θα είναι καλά προγραμματισμένα και υλοποιημένα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την πώληση ακινήτων ή άλλων τύπων ακινήτων, εάν έχετε τέτοια σχέδια. Οι άντρες θα έχουν σοβαρές συζητήσεις που σχετίζονται με το μέλλον ενός συγγενή ή φίλου. Όσοι από εσάς εμπλέκεστε σε μια δικαστική υπόθεση που σχετίζεται με γονικά δικαιώματα ή υποστήριξη παιδιών θα μπορείτε να υπολογίζετε στην επιτυχία. Οι γυναίκες θα αφιερώσουν πολλά συναισθήματα, χρόνο και πόρους στην αγάπη, τις οικείες και οικογενειακές τους σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 12 έως τις 18 Δεκεμβρίου, μπορεί να επηρεαστείτε από αγενή ή αλόγιστα λόγια ή πράξεις ενός ατόμου του κύκλου των συγγενών ή των φίλων σας. Θα αναζητήσετε αφορμή για μια τέτοια στάση ή κάποιο κρυφό υποκείμενο στις πράξεις του. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας καθώς θα υπάρξουν νέες, αν και όχι τόσο μεγάλες, ευκαιρίες για εξέλιξη, για νέες επαφές ή για άνοιγμα νέων αγορών και άλλα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να επεκτείνετε τη δραστηριότητα με την οποία ασχολείστε αυτήν τη στιγμή, αρκεί να μην έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Μέσα στην εβδομάδα θα εκπλαγείτε από ένα δυσάρεστο νέο, που πιθανότατα αφορά κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, αλλά μπορεί να σχετίζεται και με την εξέλιξη μιας σημαντικής για εσάς κατάστασης. Πολλά από τα σχέδιά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα υποστούν απροσδόκητες αλλαγές, καθώς θα πρέπει να λάβετε υπόψη κάποιες δυσμενείς επιρροές στην κοινωνία που ζείτε. Οι άντρες θα προσέχουν πιο σοβαρά τις οικονομικές τους υποθέσεις, το υπόλοιπο στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Θα κάνετε εκτιμήσεις για τα επερχόμενα έσοδα και τα έξοδά σας για να αποφύγετε δυσκολίες κατά την περίοδο των διακοπών και μετά. Η υγεία σας θα είναι πιο ασταθής, επομένως αποφύγετε τα βαριά φορτία, καθώς και την κατάχρηση αλκοόλ ή ναρκωτικών. Οι γυναίκες θα περάσουν μια σοβαρή περίοδο υπεύθυνων εργασιών, δύσκολων αποφάσεων ή αλλαγών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όλα αυτά τα γεγονότα θα πυροδοτηθούν από απροσδόκητες καταστάσεις ή νέα. Μια πολύ δυνατή περίοδος για τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας θα είναι αυτή η εβδομάδα και αυτό θα πρέπει να το πάρετε με μεγάλη υπευθυνότητα και προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέσα στην εβδομάδα από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, θα προκύψουν ευκαιρίες ή καταστάσεις που θα απαιτήσουν συγκεκριμένες αποφάσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με το μέλλον σας. Αυτή είναι μια σημαντική και εποικοδομητική εβδομάδα όπου μπορείτε να είστε προσεκτικοί, αλλά όχι φοβισμένοι. Σε μια συζήτηση με φίλους ή συγγενείς θα συζητήσετε διάφορες ευκαιρίες για καλύτερο εισόδημα ή για κάποια επιπλέον δουλειά. Γενικά αυτή η εβδομάδα υπόσχεται καλά έσοδα ή κέρδη αν εργάζεστε στον τομέα του εμπορίου. Θα είναι πολύ σημαντικό αυτή την εβδομάδα να επιτύχετε και να διατηρήσετε σταθερότητα στην οικογένειά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, αποφύγετε την ένταση. Μεγαλώστε και μάθετε να συμβιβάζεστε, να είστε υπομονετικοί και να διατηρείτε ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. Θα έχετε μια τέτοια ευκαιρία να αναπτύξετε υποθέσεις που μόνο το 2023 θα δώσουν έναν ευνοϊκό προβληματισμό για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ως αποτέλεσμα ορισμένων πρακτικών ιδεών και ενεργειών σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με ένα πρόβλημα υγείας κάποιου που γνωρίζετε. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για ταξίδια, οπότε αν πρέπει, να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε. Για τους άνδρες, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστα γεγονότα ή συναντήσεις με άτομα που μπορεί να είναι συγγενείς, φίλοι, διευθυντές κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα λάβουν μια προσφορά ή θα δεσμευτούν σε μια ιδέα για μια νέα δουλειά ή επιχείρηση. Κάποιοι από εσάς θα χαρούν την αναγνώριση, τον έπαινο για μια καλή δουλειά κ.λπ. Οι γυναίκες μπορούν να περιμένουν μια απροσδόκητη εξέλιξη διαφόρων γεγονότων στη δουλειά τους ή να λάβουν/συζητήσουν μια πρόταση για μια νέα δραστηριότητα που θα προέλθει από ένα άτομο που δεν είναι τον κύκλο των φίλων σας. Αφορμή για χαρά στο σπίτι σας αυτή την εβδομάδα θα είναι ένα παιδί ή κάποιο άλλο άτομο της οικογένειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, θα εκπλαγείτε από γεγονότα της δικής σας οικογένειας, τα οποία πιθανότατα θα έχουν σχέση με τη ζωή ενός ατόμου από τον συγγενικό σας κύκλο. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές θλίψης ή αβεβαιότητας για την ευνοϊκή τους εξέλιξη. Αποφύγετε τέτοια συναισθήματα. Ερωτικά, η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα, γεμάτη με διαφορετικά συναισθήματα. Μην επιτρέπετε την επιβολή της δικής σας θέλησης και ακολουθήστε μόνο τις επιθυμίες σας. Αυτό θα δημιουργήσει μια δυσάρεστη ένταση στη σχέση σας. Μπορεί να σας εκπλήξει αν ο σύντροφός σας μένει εκτός του τόπου διαμονής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα υπάρξουν διάφορες αναποδιές ή καθυστερήσεις σε προκαθορισμένες συναντήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια σύγκρουση με μια γυναίκα, η οποία θα σας προκαλέσει να μιλήσετε ανοιχτά για πράγματα που μέχρι τώρα έχετε καταπιέσει μέσα σας. Η απάντηση που θα λάβετε μπορεί να σας εκπλήξει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, εάν οι άνδρες καταφέρουν να αποφύγουν ριψοκίνδυνες ενέργειες, θα μπορούν να περιμένουν μια επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Μπορεί ακόμη και να βρείτε τη σωστή λύση σε προβλήματα που ήταν δύσκολο να λυθούν μέχρι τώρα. Είναι πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά κυρίως μέσω των μέσων εικονικής επικοινωνίας ή του κοινωνικού δικτύου. Για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, τα περισσότερα ενδιαφέροντα γεγονότα ή νέες ευκαιρίες θα σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια ή για επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Αν και η εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργήσει νέες γνωριμίες, να είστε προσεκτικές όμως σε αυτές τις σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα από 12 έως 18 Δεκεμβρίου, θα έχετε ευκαιρίες να αποδείξετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες που κατέχετε. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τουλάχιστον μια αλλαγή. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη δημιουργία ή την ανάπτυξη μιας σχέσης αγάπης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εξετάσετε μια ιδέα ή πρόταση που θα προέλθει από έναν φίλο ή γνωστό. Μπορεί να έχει να κάνει με ένα είδος επένδυσης ή χρήσης των αποταμιεύσεών σας που θα σας αποφέρει κάποιο κέρδος με την πάροδο του χρόνου. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ή διασκέδαση, αλλά προσέξτε με ποια άτομα ταξιδεύετε ή πού πηγαίνετε. Αποφύγετε την επαφή με άτομα που τους αρέσει να κουτσομπολεύουν ή εκείνους που τους αρέσει να σκορπίζουν πανικό και φόβο με τις θεωρίες συνωμοσίας τους. Τα προβλήματα ή οι αντιφάσεις στο σπίτι σας θα αφορούν μικρά πράγματα και η ανάπτυξή τους θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τον αυτοέλεγχο στα συναισθήματα όλων των μελών της οικογένειάς σας. Οι άντρες με πιο ανόητο τρόπο μπορούν να εμπλακούν σε κουτσομπολιά ή ίντριγκες, που όχι μόνο θα σας φέρουν σε δυσάρεστη θέση, αλλά μπορεί να σας φέρουν και κάποιο κακό. Τα σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια θα απαιτήσουν προσοχή. Οι γυναίκες θα πρέπει να δώσουν βοήθεια, συμβουλές ή να είναι στήριγμα σε αγαπημένα πρόσωπα σε σημαντικές στιγμές της εβδομάδας. Μερικοί από εσάς θα συμμετάσχετε στον εορτασμό της μνήμης κάποιου που έχει ήδη πεθάνει, στην επίσκεψη ενός τάφου ή θα έχετε άλλη παρόμοια εμπειρία. Δυστυχώς, αυτή η εβδομάδα φέρνει για κάποιες γυναίκες έναν δυσάρεστο και οριστικό χωρισμό στην οικογένεια.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com