,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 5-11 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα από 5 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου, θα χρειαστείτε πολύ μεγαλύτερη εστίαση όταν ασχολείστε με διάφορα οικονομικά καθήκοντα και υποθέσεις. Μην είστε επιπόλαιοι, ανυπόμονοι ή εμπιστευόμενοι στην επίλυση ενός προβλήματος που είχε ήδη εμφανιστεί την περασμένη εβδομάδα. Θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τα σχέδια ή τις προσδοκίες σας αυτή την εβδομάδα.


Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να ζητήσετε συγγνώμη από ένα άτομο που έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα ή άλλου είδους ένταση στη ζωή σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να συζητήσετε διάφορες δραστηριότητες στην οικογένεια που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, την εργασία ή την εκπαίδευση ενός ατόμου από το σπίτι. Πολλοί θα επισκεφθούν ένα κρατικό, τραπεζικό ή άλλου είδους ίδρυμα μια πιο σημαντική ερώτηση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα ταξιδιού ή με άτομα που ζουν στην ύπαιθρο σε άλλη πόλη. Ένα περιστατικό μπορεί να συμβεί ενώ ταξιδεύετε με ένα άτομο που γνωρίζετε.

Οι άνδρες θα περάσετε μια ευνοϊκή περίοδο επτά ημερών, κατά την οποία θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις συγκεκριμένες εργασίες και τους στόχους σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, διαφορετικοί άνθρωποι και περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικές επιτυχίες για εσάς. Να είστε δραστήριοι, αλλά όχι επιθετικοί. Δράστε καθοδηγούμενοι από αυτά που σας λέει η καρδιά σας, αλλά μην τυφλώνεστε από τα συναισθήματά σας.


Οι γυναίκες θα επικεντρωθούν περισσότερο στη δημιουργία και διατήρηση της προσωπικής τους άνεσης, στην επίτευξη προσωπικών στόχων και σε ευχάριστες στιγμές αγάπης. Άλλα καθήκοντα και δεσμεύσεις θα παραμείνουν λίγο στο παρασκήνιο. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για να σας πουν οι άλλοι ότι ενεργείτε εγωιστικά και ότι σκέφτεστε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 5 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου, θα αναζητήσετε τρόπους για πρόσθετο εισόδημα ή για την οικονομική ασφάλεια της οικογένειας. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια συζήτηση που σχετίζεται με την καριέρα σας, για την ικανότητα να πάτε σε μια νέα θέση ή λόγω έναρξης μιας νέας δραστηριότητας,  παραγωγής κ.α. Μπορεί να έχετε μια συνάντηση ή επαφή με ένα άτομο που θα είναι εκπρόσωπος ενός ιδρύματος, εταιρείας ή οργανισμού. Κάποια από τα νέα των ημερών θα έχουν σχέση με την οικογένειά σας ή με κάποια από τα άτομα του κοινωνικού σας κύκλου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία ενός αγαπημένου σας ή να βοηθήσετε κάποιον σε μια δύσκολη κατάσταση ζωής. Γενικά, είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή για να ξεκινήσετε αλλαγές.

Οι άνδρες θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για την πώληση πραγμάτων ή περιουσίας. Ό,τι σχετίζεται με πράγματα, περιουσιακά ή άλλα υλικά συμφέροντα, θα απαιτήσει ειλικρίνεια σε πράξεις ή αποφάσεις αυτή την εβδομάδα.

Οι γυναίκες θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για αυτή την εβδομάδα. Η καλή εξέλιξη θα περιλαμβάνει δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα ή οικονομικές συμβάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι πολύ πιο εύκολο να λύσετε τα προβλήματά σας ή να αλληλεπιδράσετε πιο εύκολα με τους ανθρώπους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα από 5 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου, θα έχετε μια σημαντική οικογενειακή δέσμευση ή θα παρακολουθήσετε μια εκδήλωση που σχετίζεται με ένα άτομο από τους συγγενείς του κύκλου σας. Αυτή την εβδομάδα, θα είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την αρμονία και την κατανόηση στην οικογένειά σας και ιδιαίτερα στις σχέσεις του γάμου σας. Ακόμα κι αν σας λείπει η αγάπη ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, αναζητήστε μερικές επιλογές συμβιβασμού για να έχετε ειρήνη και αρμονία σε αυτούς τους περίπλοκους καιρούς.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για κάποιο λόγο για ένα αγαπημένο πρόσωπο από το σπίτι ή την οικογένειά σας, που θα περιμένει τη στήριξη, την προσοχή ή τη βοήθειά σας. Αναμένετε διάφορα νέα από συγγενείς που μένουν κοντά ή μακριά.

Οι άνδρες θα περάσετε μια εβδομάδα που θα απαιτήσει πολύ περισσότερη προσοχή, τόσο στη δουλειά, όσο και στη διατήρηση προσωπικών αντικειμένων, προσωπικών πληροφοριών ή σημαντικών σχέσεων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα δυσάρεστο γεγονός ή να βιώσετε συναισθηματικό δράμα στη ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει μια απροσδόκητη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την ιδέα ή το σχέδιό σας, αν είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία.

Οι γυναίκες θα πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα βασίζονται πολύ περισσότερο σε εσάς αυτή την εβδομάδα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι συναισθηματική, αλλά προσέξτε πού κατευθύνετε τα συναισθήματά σας και σε ποιον. Στην πραγματικότητα, αυτή την εβδομάδα το σπίτι σας, η αγάπη σας ή τα άτομα που αγαπάτε, η δουλειά που έχετε και θέλετε να κρατήσετε – αυτές είναι οι προτεραιότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 5 έως 11 Δεκεμβρίου, θα αντιμετωπίσετε γεγονότα που σχετίζονται με έγγραφα, συμβόλαια, υποχρεώσεις κ.λπ. Είναι πιθανό να περάσετε από προσωρινή ένταση πριν βρείτε την αποφασιστικότητα και κανονίσετε αυτό που σας ζητείται. Οι οικονομικές ή περιουσιακές σας σχέσεις με άτομα με τα οποία δεν έχετε στενή σχέση, θα απαιτήσουν προσοχή.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από ένα γεγονός στον χώρο εργασίας σας, το οποίο θα έχει κάποιο αντίκτυπο στις σχέσεις σας στο σπίτι. Μπορεί να προκύψει μια νέα δέσμευση, μια ανάγκη να ταξιδέψετε για λίγες μέρες ή μια άλλη αλλαγή. Μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστούν οικιακές επισκευές στο σπίτι. Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία πώλησης ενός ακινήτου, τα γεγονότα θα πάρουν μια απροσδόκητη τροπή αυτή την εβδομάδα.

Οι άντρες θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας για αυτήν την εβδομάδα με κάθε κόστος. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο, αλλά θα εξαρτηθεί και από την προετοιμασία, την ετοιμότητα και τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας. Συνολικά, αυτές οι επτά ημέρες θα είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για εσάς.

Οι γυναίκες θα χρειαστείτε περισσότερη προσοχή, για να νιώσετε αγαπημένες, επιθυμητές. Η συναισθηματική σας σταθερότητα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι πολύ σημαντική για τη γενική σας υγεία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση, να σταθεροποιήσετε μια ήδη δημιουργημένη, να εξασφαλίσετε αρμονία στον γάμο σας.

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 5 έως τις 11 Δεκεμβρίου, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με μια αγορά, απόκτηση ή κάτι άλλο ουσιαστικό. Μπορεί να έχετε επιτυχία σε κάποιο διαγωνισμό ή σε κάτι από το οποίο θα λάβετε ανταμοιβή. Εάν εμπλέκεστε σε μια δικαστική υπόθεση, αυτή την εβδομάδα θα μπορείτε να υπολογίζετε σε μια σημαντική εξέλιξη ή επιτυχία για εσάς. Το ίδιο ισχύει αν βρίσκεστε σε διαδικασία πώλησης ή αγοράς ακινήτου.

Μέσα στην εβδομάδα θα κάνετε αρκετές συζητήσεις στην οικογένειά σας, στις οποίες θα αναζητήσετε λογικές λύσεις για τα νοικοκυριά ή τα οικονομικά σας προβλήματα, θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδήματος κ.λπ. Καλό είναι να ξέρετε ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να βρείτε διέξοδο από δυσάρεστες καταστάσεις ή προβλήματα, για τα οποία θα βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό σε άτομα του συγγενικού σου κύκλου. Αν έχετε σχέση αγάπης με άτομο εκτός του τόπου διαμονής σας, τότε αυτή την εβδομάδα θα λύσετε μια παρεξήγηση στη σχέση σας. Η εισβολή στην ιδιωτική σας ζωή από άτομα εκτός της οικογένειάς σας, δεν θα είναι τυχαία.

Οι άντρες θα ξεκινήσετε αυτή την εβδομάδα με καλύτερη διάθεση, μερικές φορές νιώθοντας νοσταλγία για την παιδική ηλικία, ξεχασμένα παιχνίδια ή διασκέδαση. Η οικογένεια θα εκτιμηθεί ως σημαντικός παράγοντας με διαφορετικό τρόπο.

Οι γυναίκες θα περάσετε επτά σημαντικές μέρες, στις οποίες θα μπορέσετε να πετύχετε σοβαρές επιτυχίες στη ζωή σας, να εκπληρώσετε διάφορα καθήκοντα ή δεσμεύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πιθανή η εμφάνιση νέων ευκαιριών, τόσο για δουλειά, όσο και για ψυχαγωγία ή δημιουργία νέων επαφών. Σημαντικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα θα παίξει ένας άντρας άνω της μέσης ηλικίας, με κάποια εμπειρία που θα έχετε μαζί του ή αφορμή για συγκέντρωση, που θα έχει και πάλι σχέση με αυτό το άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα από 5 έως 11 Δεκεμβρίου, θα έχετε οικονομικές ανησυχίες που σχετίζονται με έξοδα που θα πρέπει να κάνετε αυτές τις επτά ημέρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με το σπίτι σας, με την ανάγκη επισκευής ή επίλυσης άλλου οικιακού προβλήματος. Ωστόσο, δεν αποκλείονται πληρωμές που σχετίζονται με πίστωση, δάνειο, στεγαστικό δάνειο, που θα σας δημιουργήσουν ανησυχία και ένταση. Εάν συμμετέχετε σε κάποιο είδος πώλησης αυτή την εβδομάδα, είναι απίθανο να λάβετε την προσφορά που περιμένετε.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε σημαντικά σχέδια για εσάς, η ολοκλήρωση των οποίων θα είναι σημαντικό να γίνει μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Πληροφορίες, πρόσκληση ή πρόταση που θα λάβετε αυτές τις επτά ημέρες, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πριν δώσετε την απάντησή σας. Μην βιαστείτε την απόφασή σας, καθώς η γενική κατάσταση γύρω σας, στη χώρα όπου ζείτε και σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να είναι ασταθής. Μπορεί να αναζητήσετε κάποιο όφελος στην τελική δέσμευσή σας, αλλά μπορεί να σας προκαλέσει απώλεια παρά επιτυχία. Θα έχετε περίπλοκες σχέσεις με φίλους ή συγγενείς που μένουν σε άλλο οικισμό. Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα, ειδικά αν οδηγείτε.

Οι άντρες φαίνεται να προκαλείτε προβλήματα στον εαυτό σας, με τις βιαστικές αποφάσεις και τα αλόγιστα σχόλιά σας. Είναι καλό να αντιδράτε γρήγορα και λογικά, να κάνετε πίσω αν χρειάζεται ή να ζητάτε συγγνώμη. Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα μπροστά σας, από αυτά που προκαλείτε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή.

Για τις γυναίκες, η εβδομάδα φέρνει διάφορες δεσμεύσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με χρήματα, οικονομικά έγγραφα, ακίνητα που χρειάζονται κάποια επισκευή ή αγορά. Παρεμπιπτόντως, οι φίλοι θα σας αναζητήσουν για κουβέντες, συγκεντρώσεις και γενικά για να περάσετε ευχάριστα μαζί, αλλά το αν θα έχετε τέτοια ευκαιρία, είναι άλλο θέμα.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 5 έως 11 Δεκεμβρίου, μπορείτε να περιμένετε ρομαντικές εμπειρίες, περισσότερες νέες γνωριμίες ή συναντήσεις. Μπορεί να ζήσετε ενδιαφέρουσες στιγμές με την τρέχουσα ερωτική σας σχέση. Το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να σας εκπλήξει με ένα δώρο ή μια ιδιαίτερη κίνηση προσοχής. Μέσα στην εβδομάδα θα ζήσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση που σχετίζεται με το σχέδιό σας, την υλοποίηση του οποίου θα θέλετε μέχρι το τέλος του χρόνου. Η εβδομάδα προαναγγέλλει ευχάριστες εκπλήξεις ή την εμφάνιση νέων, ευνοϊκών ευκαιριών για την ανάπτυξη των προσωπικών σας σχεδίων και ιδεών.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να περιμένετε μια συνάντηση όπου θα είστε θυμωμένοι για κάτι ή κάποιον. Η υπερευαισθησία σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει μια κατάσταση σύγκρουσης. Θα λάβετε μια προσφορά που μπορεί να σας αφήσει απροετοίμαστους να δώσετε μια συγκεκριμένη απάντηση. Δυστυχώς, πιθανότατα θα αναγκαστείτε να πάρετε μια γρήγορη απόφαση. Μερικοί από εσάς θα περάσετε στιγμές θλίψης που σχετίζονται με προηγούμενες εμπειρίες ή άτομα που έχουν φύγει από την ζωή.

Οι άνδρες, θα έχετε σοβαρές δεσμεύσεις με ανθρώπους, τόσο από το σπίτι, όσο και με συναδέλφους, φίλους, συγγενείς ή γείτονες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άνδρες. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα είστε μόνοι.

Οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις, συναντήσεις ή εμπειρίες κυρίως με γυναίκες. Ετοιμάζεστε να έχετε μια πολύ δυνατή εβδομάδα μπροστά σας και ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καλές ευκαιρίες που θα έχετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα από 5 έως 11 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να αναζητήσετε συμβιβασμούς ή πρακτικές λύσεις για να διατηρήσετε τη σταθερότητα στο σπίτι και κυρίως στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα έξοδα ή χαμένες πληρωμές που θα πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσουν να ευχαριστήσουν ένα μεγάλο μέρος των γεννημένων στο ζώδιο του Σκορπιού, καλά νέα που θα έρθουν από άλλη πόλη ή χώρα. Μπορεί να σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα ή τις δραστηριότητές σας, αλλά μπορεί να αφορούν και ένα επερχόμενο ταξίδι μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν αποκλείονται προσκλήσεις για επίσκεψη ή ταξίδι με συγγενείς ή φίλους. Παρά την περίπλοκη κατάσταση στις περισσότερες οικογένειες, αυτή θα είναι η στιγμή να λάβετε μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με την εκπαίδευση ή την εργασία ενός ατόμου στο σπίτι σας. Η ανάγκη για μια τέτοια απόφαση μπορεί να προκύψει από ένα γεγονός που θα συμβεί κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών.

Οι άντρες, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που προκύπτουν από τον χαρακτήρα και την οπτική σας για τη ζωή. Δεν θα δεχτούν όλοι τη θέση σας με ανοιχτές αγκάλες. Οι ανοιχτές και ήρεμες συζητήσεις μπορούν να σας ωφελήσουν πολύ, εάν είστε έτοιμοι για αυτές. Η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα ενός μικρού ή μεγαλύτερου ταξιδιού.

Οι γυναίκες θα έχετε μια δέσμευση με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών, φίλων, συναδέλφων ή συνεργατών τους. Μπροστά σας είναι μια δυνατή, παραγωγική και επιτυχημένη εβδομάδα, κατά την οποία θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά, σύμφωνα με τις δικές σας φιλοδοξίες, θέληση και προσπάθειές σας. Τα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε, μπορεί να σας αναστατώσουν για λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα από 5 έως 11 Δεκεμβρίου, θα δείξετε συμπάθεια σε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα ταξίδι που πρόκειται να κάνει ο αγαπημένος σας ή ο φίλος σας. Φυσικά, θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος για αυτό, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας κάποιων αστείων ή απροσδόκητων καταστάσεων.

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή για όσους από εσάς η δουλειά τους περιλαμβάνει χρήματα ή σημαντικά έγγραφα. Τα προβλήματα, όπου συμβαίνουν, σίγουρα θα οφείλονται σε δικό σας λάθος. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προκληθούν από κάποιον άλλον που είναι έτοιμος να σας κακολογήσει, οπότε γενικά επικεντρωθείτε στις δικές σας ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι δύσκολο για εσάς να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, που αφορούν ή εξαρτώνται από τις ενέργειες και τις αποφάσεις άλλων ανθρώπων. Η έλλειψη ελέγχου πάνω τους, θα εκδηλωθεί ως προσωπικό σας πρόβλημα. Είναι πιθανό να δεσμευτείτε να λύσετε ένα πρόβλημα υγείας συγγενή ή φίλου σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κάποιος θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει, να σας επηρεάσει ή να εκμεταλλευτεί την απειρία σας, την έλλειψη ορισμένων γνώσεων για να αποκομίσει κάποιο όφελος από μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς που έχετε ταξιδιωτικά σχέδια.

Οι άντρες, θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με άτομα που θα συναντήσετε για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα. Θα απολαύσετε την επικοινωνία με άτομα που διαφέρουν από εσάς, καθώς μέσω αυτών θα εμπλουτιστείτε με νέες γνώσεις και πληροφορίες από πρώτο χέρι. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια και πιθανότατα, είτε θα ταξιδέψετε μόνοι σας, είτε το ταξίδι σας θα σχετίζεται με τη δουλειά σας.

Οι γυναίκες θα έχετε μια υπέροχη εβδομάδα για την ανάπτυξη των προσωπικών σας υποθέσεων, για την ενασχόληση με σημαντικές εργασίες, η εκπλήρωση των οποίων θα εξαρτηθεί από τη βοήθεια ή την προστασία κάποιου. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές καλές πράξεις για την οικογένειά σας, αλλά και για τον εαυτό σας φυσικά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για οικογενειακές συγκεντρώσεις, γάμο ή συγκατοίκηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα από 5 έως 11 Δεκεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο καθαρά τα λάθη σας στο παρελθόν σας. Θα συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες και τι μπορείτε να πετύχετε με αυτές. Θα έχετε δυνατά προαισθήματα, προλέγοντας όνειρα, περίεργα οράματα ή διαισθητικές εκδηλώσεις. Να είστε ανοιχτοί στα άγνωστα και περίεργα πράγματα που πρόκειται να ζήσετε αυτές τις μέρες. Μάθετε να αποκρυπτογραφείτε τα σημάδια που θα σας δώσει η Μοίρα πολύ δυνατά και λαμπερά αυτή την εβδομάδα. Μην τα αγνοείτε μόνο και μόνο επειδή δεν τα καταλαβαίνετε ή είναι διαφορετικά από αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με μια σημαντική δραστηριότητα, εργασίες που πιθανότατα θα αφορούν μια γυναίκα ή θα εργαστεί σε αυτά τα πράγματα μαζί σας. Αυτή η δέσμευση μπορεί να είναι σημαντική για εσάς προσωπικά, για την οικογένεια ή την εργασία σας, αλλά μπορεί να σχετίζεται με κάποια φιλανθρωπική και κοινοτική δραστηριότητα. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε πράγματα που δεν είχατε καταφέρει να συνειδητοποιήσετε μέχρι τώρα. Δυστυχώς, αυτή την εβδομάδα κάποιοι από εσάς θα εκπλαγείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με προσωπικό δράμα στην οικογένεια των ανθρώπων που γνωρίζετε. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή σε οικονομικό επίπεδο, αρκεί να κρατήσετε λογική και πρακτικότητα στις πράξεις σας. Μπορεί να είστε τυχεροί σε πράξεις που σχετίζονται με χρήματα, αλλά αποφύγετε τους κινδύνους ή την εργασία μόνο με εμπιστοσύνη.

Για τους άντρες, αυτή η εβδομάδα, θα απαιτήσει μεγάλη προσοχή όταν ξοδεύετε χρηματικούς πόρους, καθώς θα είστε ευάλωτοι σε λάθη που θα σας προκαλέσουν δυσάρεστη απώλεια. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα είναι χαρούμενοι με νέα που σχετίζονται με ένα αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο πιθανότατα θα είναι μικρότερο από εσάς.

Οι γυναίκες θα πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν συναισθηματικά απαισιόδοξα. Θα βιώσετε φόβο για το άγνωστο ή θα βιώσετε περιόδους αστάθειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να επιλύσετε με μεγάλη διακριτικότητα και διπλωματία προβλήματα που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Η εβδομάδα φέρνει ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία μιας γυναίκας, πιθανότατα από τον συγγενικό σας κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 5 έως 11 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθείτε προσεκτικά την εξέλιξη γεγονότων που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας, την εργασία και την κοινωνία στην οποία ζείτε. Εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ότι ξεκουράζεστε, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια στιγμή για να συγκεντρώσετε πληροφορίες και γνώσεις με τις οποίες θα δρομολογήσετε τις νέες σας υποθέσεις στις αρχές του 2023.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να ασχοληθείτε με σημαντικά επαγγελματικά θέματα και στρέψτε την προσοχή σας στην οικογένεια και τους στενούς σας συγγενείς. Μερικές φορές θα δυσκολευτείτε να εξισορροπήσετε τις ευθύνες σας, δουλειά και οικογένεια, φίλους και κοινωνικές εργασίες, οπότε επιλέξτε αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς εκείνη τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα χαρούν τα χρήματα που θα έρθουν μέσω της δουλειάς, των επιχειρήσεων ή των οικογενειακών σας σχέσεων. Δεν αποκλείεται να χαρείτε ένα απροσδόκητο κέρδος που θα λάβει κάποιος από την οικογένειά σας ή από τον στενό φιλικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψει ένα απροσδόκητο εμπόδιο που σχετίζεται με ταξίδια, τόσο για εσάς, όσο και για κάποιον από τον κύκλο των συγγενών σας ή στενών ανθρώπων.

Οι άνδρες θα έχετε μια εβδομάδα προβληματισμού για το μονοπάτι της ζωής που έχετε περπατήσει κατά τη διάρκεια του έτους. Τι ευχόσασταν στην αρχή της χρονιάς; Ποια ήταν τα σχέδιά σας; Τι καταφέρατε να συνειδητοποιήσετε και να πετύχετε χάρη στον εαυτό σας; Έχετε νιώσει την προστασία της μοίρας στις δύσκολες στιγμές που περάσατε; Έχετε πολλά να σκεφτείτε, να κρίνετε, να κρίνετε τον εαυτό σας ή να είστε περήφανοι για τους κόπους και τη δουλειά που καταβάλατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα έχουν δύσκολες σχέσεις με μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους, που θα σχετίζονται κυρίως με χρήματα, χαμένα καθήκοντα ή διαφυγή ευθυνών. Σε αυτή τη βάση θα προκύψουν εύκολα διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Πάνω από όλα, αυτές τις επτά ημέρες, αποφύγετε τη μυστικότητα ή τα ψέματα στη σχέση σας. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να σας φέρουν σε μια πολύ δυσάρεστη για εσάς κατάσταση, με ασαφή εξέλιξη στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα από 5 έως 11 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στη δική σας υγεία και φυσική κατάσταση. Προσπαθήστε να παρέχετε στον εαυτό σας αρκετές κινήσεις, σωματική δραστηριότητα και αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας σε σημεία που γνωρίζετε καλά ότι σας βλάπτουν. Παρέχετε στον εαυτό σας συναισθηματική και ψυχική άνεση, καθώς αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Εκδηλώσεις στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας μπορεί να σας εκπλήξουν αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε διπλωματικά, λογικά και σοφά κάθε ένα από αυτά. Εάν σχετίζονται με τη δουλειά σας, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζονται με αύξηση μισθού, απροσδόκητη λήψη χρημάτων, κέρδος κ.λπ.

Στην ερωτική σας ζωή, η εβδομάδα θα είναι περίπλοκη, απρόβλεπτη, ειδικά για όσους περνούν αυτήν την περίοδο κρίση στη σχέση τους. Πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα σας απαιτήσουν να κάνετε αλλαγές που, αν και δύσκολες, θα είναι οι καλύτερες για εσάς. Μέσα από αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο φίλων ή γνωστών σας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένα γεγονός στη ζωή του νεαρού συγγενή σας θα είναι η αφορμή για συζητήσεις ή προγραμματισμό μελλοντικών πράξεων κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για τα πράγματα που πρόκειται να ζήσετε στην οικογένεια ή στο γάμο σας.

Οι άνδρες θα έχετε διάφορες οικονομικές δεσμεύσεις, δραστηριότητες από τις οποίες θα περιμένετε κάποιο εισόδημα ή όφελος. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι βαρετή, αλλά σε περίπτωση που περιλαμβάνει απιστία, προσέξτε με τι και με ποιους θα μπλέξετε. Η εβδομάδα θα περάσει γρήγορα για εσάς, γεμάτη με διάφορες εργασίες και επείγουσες δεσμεύσεις.

Οι γυναίκες θα είστε ανήσυχες λόγω κάποιων αμφισημιών στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Μερικές αγχωτικές, απροσδόκητες καταστάσεις κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στη ζωή σας ή να περιπλέξουν τα υπάρχοντα. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με κάποια έγγραφα, θα υπογράψετε κάτι που θα εξαρτηθεί από τα έσοδα ή τα έξοδά σας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com